Originally Posted by
Lemonpie5
Ισχύει ότι εμείς οι γυναίκες δεν θέλουμε συνήθως σκέτο σεξ. Αν όχι μέσα σε σχέση, τουλάχιστον ο άλλος να μας λέει κάτι , να μας προσφέρει πράγματα και να μας δείχνει έναν σεβασμό.
Εγώ πλέον δεν έχω τόσο το κόλλημα της σχέσης, από τη στιγμή που σταμάτησα να δέχομαι πίεση και έχω πλέον και νορμάλ παρέα που δεν δίνει βάση σε αυτά.
Απλά είναι αυτό που λες Remedy, ότι σπάνια θέλω να κάνω σεξ. Δηλαδή, έχω συναναστραφεί με αρκετούς άντρες, έχω κάνει κάποια προκαταρκτικά με μερικούς , αλλά σεξουαλική επιθυμία ένιωσα μόνο με έναν , αυτόν που είχαμε κάτι πιο κοντά σε σχέση. Βέβαια μετά με ξενερωσε με κάποια πράγματα, αλλά πρώτη φορά στα 25 μου ένιωσα να θέλω σεξουαλικά κάποιον. Ίσως να έφταιγε ότι δεν είχαμε χημεία με τους υπόλοιπους ή ίσως εγώ να μην έχω έντονη την επιθυμία. Επίσης και με αυτό το παιδί που λέω στο θέμα μου, όταν νόμιζα ότι είναι εντάξει, είχα επιθυμία να κάνω κάτι.
Αν αισθανομουν ότι θέλω κάποιον δεν θα είχα θέμα και για πιο χαλαρά πράγματα, εξάλλου έχω καταλήξει στο ότι η σχέση ίσως να είναι παροδική και το ενδιαφέρον να ξεφουσκώσει μετά από καποιο καιρό. Απλά θέλω να βάζω εγώ τους όρους