Quote:
Συμφωνω.Εγω εχω αντικαταστησει τη φραση μη φυσιολογικο με τη φραση μη συνηθισμενο για μα μην πεφτω στην παγιδα να κρινω εγω το τι ειναι φυσιολογικο ξαι ρι οχι.
Η μεγαλυτερη παγιδα ειναι που πολλες φορες δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι οντως μας κανει ευτυχισμενους γιατι προσπαθουμε να συμβαδισουμε τα θελω μας με τα πρεπει της κοινωνιας.
Η μεγαλυτερη παγιδα κατε με ειναι που δινουμε χωρο και χρονο σε ανθρωπους να κρινουν τις επιλογες μας γιατι εμαθαν να θεωρουν σωστο ΜΟΝΟ τα δικα τους θελω ..
Quote:
Παραδειγμα πολλοι ανθρωποι ειναι μοναχικοι και θα ηταν ευτυχισμενοι με αγτο, εαν μπορουσαν να παραβλεψουν το οτι οι αλλοι τους θεωρουν δυστυχισμενους. Οταν οι αλλοι σε βλεπουν ετσι, μπορει να πεις, μηπως κανω λαθος, και.μπορει να πιεστεις να γινεις πιο κοινωνικος γιατι ετσι θα γινεις φυσιολογικος κι αποδεκτος. Ποσο δυσκολο λοιπον γινεται να διακρινεις τα θελω σου απο τα πρεπει της κοινωνιας.
Θα ηταν οντως ευκολο αν ο καθενας εκανε αυτες τις ερωτησεις στον ιδιο του τον καθρεπτη αλλα να εδινε και τις αναλογες απαντησεις χωρις να φοβαται τις δικες του επιλογες
Quote:
Ακομη και σε αυτο που συζηταμε.ποσοι ανθρωποι πιεστηκαν να κανουν.σεξ χωρις να ναι ετοιμοι μονο και.μονο για τον κοινωνικο περιγυρο, για να μην τους πουν μη φυσιολογικους; Και γιατι τελικα αυτος που το κανε μονο και μονο για να συμβαδισει με το συνηθισμενο να θεωρειται πιο νορμαλ.απο αυτον που δεν υπεκυψε;