..σ αγαπααμε!!!! μακια... να προσεχεις εκει εξω...
Printable View
..σ αγαπααμε!!!! μακια... να προσεχεις εκει εξω...
χαιρετε!!!:D τι κανετε?μου λειψατε...καναμε αρκετο καιρο να μιλισουμε και θελω να μου πειτε νεα σας...εγω μια χαρα ειμαι σταθερα και χωρις διακυμανσεις...με το lamictal ην κανουμε καλα την δουλεια μας:D
γεια σου Αντώνη !!!!Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!!!είχα καιρό να επισκεφτώ το σάιτ και χαίρομαι που βρίσκω κάποιον απ τα παλιά -πολλά καινούργια μέλη
anyway
και εγώ σταθερή είμαι προς το παρόν αν και τις τελευταίες μέρες μ έχει πιάσει πλήξη και δεν έχω διαθεση να κάνω τα πράγματα που έκανα τρέξιμο κλπ αλλά πιστεύω ότι θα μου περάσει
να χαίρεσαι τη ζωή πολλά φιλάκια
coma χαιρομαι που εισαι καλα...η αληθεια ειναι οτι αρκετοι απο εμας τους λεγομενους παλιους εχουμε ψιλοεγκαταληψει το σαιτ.καινουρια ατομα εχουν μπει και προσπαθουνε να βγαλουν ακρη οπως και εμεις παλια...αληθεια παιδια εχετε βγαλει ακρη?εγω το μονο που εχω απορια ειναι αν η μακροχρονια χρηση των αντικαταθλιπτικων μπορει να προκαλεσει ζημιες στον εγκεφαλο...εσεις ξερετε?dodoni?ξερεις να μας πεις?
Αυτη την απορια ειχα και εγω γενικα για τα ψυχοφαρμακα και ρωτησα τον γιατρο μου,μου απαντησε πως τα καινουργια φαρμακα (που παιρνουμε οι περισσοτεροι) δεν προκαλουν καμμια μονιμη βλαβη εκτος βεβαια απο τις παρεναιργειες που διαρκουν οσο παιρνουμε το εκαστοτε φαρμακο.
..μακααρι:):):)
Aντωνη μου¨)¨)¨)¨)!!!!!!!!!!!!!!!1
...χαιρομαι πολυ για σενα.. κι εγω μια απ τα ιδια... ξαναγεννημενη.... η συγχυση εφυγε.... και η αρμονια αντικατεστησε οτι κακο υπηρχε... προχωραμε δυνατα..... μου ελειψεσ.. σε φιλω γλυκα...
και εμενα μου λειψατε βρε...αλλωστε εχω σκοπο να ξαναμπαινω στο φορουμ...με θελετε παρεα?
Γεια σου Αντωνακη.
Φυσικα και σε θελουμε παρεα! Το ρωτας; :)
Χαίρετε, είμαι νέος στο forum. Πάσχω από μανιοκαταθλιπτική ψύχωση. Είχα ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις (φωνές και χρώματα), μεγαλομανία και ανθρωποκτονικούς ιδεασμούς. Εισήχθην σε νοσοκομείο επειγόντως και έλαβα τεράστιες δόσεις αντιψυχωσικών (Zyprexa). Ηρέμησα πολύ και παρ\' όλες τις παρενέργειες (ζαλάδες, υπνηλία, αδυναμία συγκέντρωσης και πρόσληψη βάρους-40+ κιλά σε ένα χρόνο) επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ελέγχω τα συναισθήματα και τις πράξεις μου. Μάλιστα σκέφτομαι να ξαναενταχθώ στην αγορά εργασίας. Ωστόσο συμβαίνει κάτι που θεωρώ παράξενο. Παρότι σταθεροποιημένος νιώθω λίγο ξένος προς τον ίδιο μου τον εαυτό. Ένα μέρος του εγώ μου απλώς χάθηκε. Επίσης εφυγαν και οι φωνές που επικοινωνονούσαν μαζί μου. Τώρα ξέρω οτι ήταν απλά παιχνίδια του μυαλού μου, όμως δεν παύω να θλίβομαι που τις έχασα. Έχει κανείς τέτοια εμπειρία;
Γεια σου difool76, καλως ηρθες στην παρεα μας,
ακουστικες (φωνες) ψευδαισθησεις ειχα εγω, εδω και ενα μιση χρονο εχουν σταματησει τελειως.Μην ανησηχεις το ιδιο κενος ενιωθα και εγω,νομιζω πως ειναι παρεναιργεια των φαρμακων, θελει να δωσεις λιγο χρονο να συνηθησεις,και οσο για τις φωνες να σου πω την αληθεια ωρες-ωρες μου κρατουσαν παρεα ΑΛΛΑ τωρα που συνηθησα χωρις αυτες και εχω μπει κανονικα στην αγορα εργασιας και γενικα στην κοινωνια ειναι ολα πολυ καλυτερα πιστεψε με.
Αν θελεις μπορεις να μου πεις με ποσες φωνες μιλουσες και τι λεγατε;
ενταξει ακους καποιες φωνες αλλα ενα δεν καταλαβαινω...μπορεις να κανεις συζητηση μαζι τους?
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πρόθυμος να γράψω για το θέμα αυτό, το χάος της ψύχωσης είναι μια από τις πιο αποδιοργανωτικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ανθρωπος. Ο πόνος κράτησε πολύ και ήταν ανυπόφορος. Ο πόνος με υποβίβασε σε θηρίο.
σε παρακαλώ...θελω να μαθω για αυτο το θεμα
Eγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το εζησα και ξερω πως ειναι.
Αντωνη ειναι πολυ δυσκολο σε καποιον να ανοιχτει και να μιλησει για αυτο το θεμα, παντως απο προσωπικη εμπeiρια να σου πω πως, ναι μπορεις να κανεις συζητηση με αυτες τις φωνες,αλλες φορες σε εντονο ηφος και αλλες φορες σε ηρεμο,αυτα που που θα συζητηθουν, πολλα και διαφορα και \"ισως οχι και τοσο τρελλα\"
Αντώναρε παλικάρι!!!!!!!!!:):) Welcome back ρε ψυχή........:D
Θυμάσαι τί σου είπα στο τελευταίο μήνυμα???????????;);)
Το ήξερα ρε παιδί ότι θα επέστρεφες.......Σε περίμενα!!!!! Και βέβαια σε θέλουμε για παρέα ρε......γιατί το ρώτησες??
Χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!:):)
Ναι όντως έχουμε νέα παιδιά στην παρέα και άκρως ποιοτικά σε ιδέες και συμμετοχή μπορώ να σου πω.....κάτι που το χαίρομαι ιδιαίτερα!!!!!!!!!!:):)
Stay with us!!!!!!!!;););)
ΦΙΛΙΑ ΒΡΕ!!!!!!!:)