με το ιδιο που πιανω το κουταλι.μου αρεσαν και οι οδηγιες σου περι σεξ.σε φανταζομαι μπρατζωμενο,μπαγασακο.και κυριως,αυταρκη ;)
Printable View
με το ιδιο που πιανω το κουταλι.μου αρεσαν και οι οδηγιες σου περι σεξ.σε φανταζομαι μπρατζωμενο,μπαγασακο.και κυριως,αυταρκη ;)
οχι προς θεου,ξερεις ποσα παιδακια ξερω που μαζευουν βακτηριδια απο τον αρη; :)Quote:
Originally posted by πανος12345
μαζευαν γιατι ηταν μαζι τους η γειτονισα μου η Λυκειαρχης !Quote:
Originally posted by Empneustns
τουλαχιστον μαζευαν τιποτα η τεμπελιαζαν τα παλιοπαιδα; ;)Quote:
Εβαζε τα παιδια του σχολειου να μαζευουν βακτηριδα απο τον Αρη που παραγουν οξυγονο , αλλα ουτε καν την ακουσα να φωναζει εστω και μια φορα, για το Ακρωτηρι η το Μουσειο!
αν ελειπε βεβαια....μαλλον θα ριχνανε καμμια βουτια στα ζεστα νερα .....και θολα , αν εκει κοντα καμμια τουριστρια , εκανε γυμνισμο
σκαρφαλωνοντας στα βραχια .....
νομιζεις οτι σου κανω πλακα ετσι?
σας κοβω εσας,
να γινεστε φιλαρακια.....
:cool:
τωρα σε ρωταω ρε συ κρινε!
επιτρεπεται να γινεται ενα τοσο σοβαρο πειραμα της ΝΑΣΑ στην Ελλαδα και να μην εχουν ιδεα οι αναγνωστες του φορουμ μεταξυ των οποιων πολλοι ειναι γιατροι και ψυχολογοι?
Να υπαρχουν βακτηριδια απο την εποχη που επεφταν βροχη οι μετεωρητες στο νησι ,
πριν καν την εκρηξη του ηφαιστειου της Θηρας [αν δεν την προκαλεσαν κιολας ,οπως μαλλον φαινεται να πιστευει ο Βελικοφκσυ ] που προερχονται απο τον Αρη και στοσημειο που ειναι σημερα τα ζεστα νερα στο νησι διπλα στο ηφαιστειο , να εχει βρεθει το ιδιο ακριβως βακτηριδιο με αυτο που εφερε το τελευταιο διαστημικο προγραμμα απο εκει?
Κι ομως ! Στην Ελλαδα του χθες ολα αυτα ειναι ασημαντα και δεν χρειαζεται να τα ξερει
ο λαος μας !
Οτι δηλαδη η μονη πιθανη περιπτωση να πραγματοποιηθει αυτο το ταξειδι στον Αρη ,εξαρταται απο την ποσοτητα οξυγονου που θα παραγεται απα αυτα ακριβως τα βακτηριδια !
Κι ομως ..η Αστρολογια και η Κοσμογραφια ειναι Ελληνικες λεξεις καιολοι οι πλανητες του Ηλιακου μας συστηματος εχουν Ελληνικες ονομασιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πανε σημερα καμμια φορα ται παιδια στο Αστεροσκοπειο?
που χρονος,μαζευουν βακτηριδιαQuote:
γιατι οχι?Quote:
Originally posted by krino
σας κοβω εσας,
να γινεστε φιλαρακια.....
:cool:
μερες τωρα του προτεινα να γινουμε και συνεταιροι και να μοιρασουμε τα κερδη!
0+0=0 ....αλλα οχι για παντα !
εσυ μιλας για κωλοβακτηριδια εμπνευστη!Quote:
που χρονος,μαζευουν βακτηριδιαQuote:
απο αιγυπτικαες πατατες , τουρκικα λεμονια και πορτοκαλια
η γαλα που η αγελαδα που το εφτιαξε ηταν η ανηψια της Ντολης !
ανηψια της ντολης;δηλαδη κορη της αδερφης της ντολης.πως ξερεις τοσα πραγματα και δεν τα ξερω εγω δεν μπορω να καταλαβω ;)
0+0=0 is he a genius or what?Quote:
μερες τωρα του προτεινα να γινουμε και συνεταιροι και να μοιρασουμε τα κερδη!
0+0=0 ....αλλα οχι για παντα !
Πάνο τι λεεεεεεεεεεεεεεεεεες.Τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις;
εισαι γαμω τους ψυχολογους εμπνευστη!Quote:
και να σκεφτεις εχω διπλα μου 1.78 μανεκεν στα 57 της χρονια....
αλλα φοβαμαι μην την χασω αν την κανω να πιστεψει εστω και μια στιγμη οτι δεν ειμαι αυταρκης ....μια φορα πηγε να το πιστεψει
και με βρηκε σε ειδικη αποστολη....με 25 χρονη που πληρωναν χρυσαφι πολλοι για να της πουνε καλημερα....εγω της εδινα χρυσαφι για να μαθει να λεει οχι!
Οπως πας θα το χάσεις το μανεκέν όλο με το φορουμ ασχολείσαι
γιωτα το μανεκεν μετραει το χρυσαφι που γλυτωσε ο πανος απο την 25αρα ;)
τι εννοιεις ?Quote:
Originally posted by giota
Πάνο τι λεεεεεεεεεεεεεεεεεες.Τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις;
οτι εισαστε παραμυθιασμενοι τοσα χρονια?
εγω φταιω?
ρωτα ! ισως να βρεις κατι σχετικο μαλιστα στο ιντερνετ αν βαλεις
\"bacteries from Mars who produces oxugen \"
Πάνο κάνε λίγο διάλλειμα να ξεκουραστείς