Originally Posted by
Remedy
παπαντζες, ψεματα και διαστρεβλωσεις, απο το ακαουν τζοβανης, μεχρι να σβησει ο ηλιος..
οχι μονο δεν ξερεις τι σου γινεται, αλλα το αποδεικνυεις με καθε σουμνμ, το εχουν καταλαβει οι νοημονες εδω μεσα κι εσυ εξακολουθεις να παινευεσαι μονος σου για το ποσο γαματος και ποσο αντρας, εισαι.. προφανως εχεις φαει πολλη αμφισβητηση για τον ανδρισμο σου για να φας τετοιο κολλημα στα 50 σου..
επειδη εσυ δεν μπορεις να διαχειριστεις ουτε την σκεψη σου φταιω εγω;;;
μας λες την μεγαλοπαπαντζα οτι την αστυνομικινα την ξεπλενουν οι ψυχολογοι, σου απανταω οτι καμια ψυχολογα δεν την ξεπλυνε κι εσυ απαντας σαν αποδειξη οτι η ιδια κατεθεσε οτι ασελγουσε στα παιδια, ταχα χειραγωγουμενη απο τον ανδρα της, κλπ κλπ.
ρε ουφο, το οτι μονη της δικαιολογει τονε αυτο της, ειναι αποδειξη οτι την ξεπλυνε καμια ψυχολογα;;;
κατ αρχας δεν μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση με τπτ. μολις αποδειχθει το οτι λες μονιμως παπαριες, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΕΣ και σαχλαμαρες, φασκεις κι αντιφασκεις οπως ειπε κι η ανεμωνη, υποστηριζεις μια το ενα και μια το αντιθετο του , πετιεσαι σε αλλο ασχετο θεμα, και ξεκινας κι εκει τις ασυναρτησιες... τρικυμια εν κρανιω...
επειδη δεν εχεις επιχειρηματα για ολες τις βλακειες που λες, αναφερεις θεματα που ποτε δεν συζητηθηκαν και τα χρεωνεις ΣΕ ΜΕΝΑ!!!! πας καλα ρε ανθρωπε;
μην απαντας, ρητορικη η ερωτηση..
ποτε υποστηριξα εγω τα ψυχολογικα τεστ και τις ψυχολογικες γνωματευσεις, τις διαδικασιες εγκρισης των οργανων της αστυνομιας;;;;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ειδες καπου τετοιο πραγμα; για βρες το και δειξτο μας, γιατι αλλιως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ... καθεσαι και πετας κουτσουλιες σαν κοτα (που εισαι) γιατι εχεις πιαστει για χιλιοστη φορα να λες σαχλαμαρες και ασυναρτησιες και γελαει ο κοσμος...
ποτε υποστηριξα εγω συλληβδην το συνολο των ψυχολογων, ειτε σαν ηθικους, ειτε σαν αποτελεσματικους στην δουλεια τους;;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ισα ισα εχω επανειλλημενα πει, οτι υπαρχουν ανισορροποι ψυχολογοι (εγω εχω γνωρισει), οπως υπαρχουν ανισορροποι σε πολλους κλαδους κι οτι αν εμπιστευθεις καποιον θα πρεπει να ελεγξεις τις σπουδες του, να ελεγξεις την συμπεριφορα του, τα μυαλα του , αλλα και το αν σου ταιριαζει..
ποτε υποστηριξα εγω, οτι ακολουθουνται σωστες διαδικασιες στην αποκαλυψη εγκληματων;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ!
επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σχεδον ποτε, επειχειρεις να χρεωσεις σε οσους δειχνουν εδω μεσα την ανεπαρκεια σου, ασχετα πραγματα που ποτε δεν εχουν ειπωθει.
σου χω νεα.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ουτε οι γυναικες ουτε οι ΑΝΔΡΕΣ.
αρα τι εισαι;;;; ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!