Originally Posted by
Eagle guy
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν κλαίγομαι και δεν κατηγορώ τις... άπονες γυναίκες που δεν μου δίνουν χάδια, ούτε είμαι δυστυχισμένος επειδή είμαι μπακούρι, όπως άλλοι στο θέμα. Άλλωστε, έχω να την πέσω από το 2018, και γενικότερα φλέρταρα κάποιες γυναίκες στα φοιτητικά μου χρόνια, οπότε πάνε ακόμα περισσότερα χρόνια από τότε. Τώρα δεν έχω ανάγκη για γυναίκα, είμαι καλύτερα ψυχολογικά και επαγγελματικά από παλιότερα, έχω και περισσότερους φίλους και φίλες, οπότε δεν με καίει. Απλά μένει μια πίκρα για τις παλιές εποχές, που ήξερα μόνο απορρίψεις.
Το θέμα είναι, όταν οι γυναίκες συνεχώς στο διαδίκτυο λένε ότι "οι άντρες δεν μας προσεγγίζουν πια", εγώ ξέρω και πάρα πολλούς άλλους που έχουν ζήσει μόνο απορρίψεις, και λογικό είναι κάποια στιγμή να σταματάς να φλερτάρεις, επειδή κουράστηκες και βλέπεις ότι δεν έχει ανταπόκριση. Και έχω και κάποιες γυναίκες φίλες, που οι ίδιες έχουν πει πως, όταν ήταν νεότερες, θέλανε άντρες πιο θορυβώδεις, με αυτοπεποίθηση κλπ, και αναρωτιέμαι, τι τους έκανε να πιστεύουν ότι με αυτούς θα έκαναν καλύτερη σχέση? Απλά επειδή τους εξίταραν πιο πολύ? Οκ, δικαίωμά τους, αλλά δεν φταίνει "οι άντρες" για τις επιλογές τους τότε! Αυτό λέω