Originally posted by oboro
Quote:
Originally posted by weird
Μα δεν κινδύνευε μόνο η κοινότητα απο τον Πάνο.
Κινδύνευε κι ο Πάνος απο την κοινότητα!
Αυτό ας είναι σαφές.
Καλημερα weird :) Συμφωνω οτι ο πανος με τη συμπεριφορα του εφερε στην επιφανεια προυπαρχουσες σκοτεινες πλευρες των περισσοτερων απο εμας, που βλεπω δυστυχως πεισματικα να αρνουνται η να μην μπορουν αρκετοι να αναγνωρισουν. Προσωπικα του ειμαι ευγνωμων για την επιδραση του αυτη στο σκοτεινο κομματι του δικου μου ψυχισμου. Επισης του χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω για τη μια και μοναδικη σοβαρη συζητηση που ειχα μαζι του στο φορουμ, που εκεινες τις μερες ουτε φανταζομουν σε ποσο θετικες αλυσιδωτες αντιδρασεις για εμενα θα κατεληγε, σε τελειως διαφορετικα πλαισια, λιγο καιρο μετα (κατι που δεν ξερει ουτε ο πανος, ουτε σχεδον κανεις)
Παραδεχομαι οτι κι εγω χλευασα και ειρωνευτικα τον πανο, και μαλιστα στα πλαισια της δικης μου επιθετικοτητας και μονο - σε νεκρο χρονο δηλαδη, σε περιοδους σπανιας μη-επιθετικοτητας του, χωρις μαλιστα να ειναι online εκεινες τις στιγμες. Το μετανιωσα πολυ συντομα, και ευχομαι να ειχα κρατησει απαραβατα την ιδια σταση που ειχα κατα το bullying θρεντ απεναντι του, δηλαδη να τον ειχα αγνοησει παντελως, με εξαιρεση τη μια συζητηση που προανεφερα.
Κατα τα αλλα, λυπαμαι weird αλλα το μονο \"σαφες\" απο το μηνυμα σου ειναι οτι οπως και στην αρχη υπερασπιζεσαι και παλι τον πανο, τωρα που δεν μπορει πλεον με τις απαραδεκτες καταχωρησεις του να ακυρωσει την υπερβολικα καλη θεληση που ανεκαθεν εδειχνες για το ατομο και την περιπτωση του. Αν ειναι δυνατον να υπηρξαμε επικινδυνοι για τον πανο, ποσο μαλλον στο βαθμο που υπηρξαν οι δικες του επιθεσεις και \"συμβουλες\"! Στο λεω αυτο χωρις την παραμικρη διαθεση να σε κρινω. Σου λεω ευθεως πως ειναι κατι που βλεπω να κανεις, και μαλιστα οχι μονο με τον πανο στο συγκεκριμενο θρεντ... Ισως θα ηταν θεμιτο να αναρωτηθεις αν υπαρχει λιγο \"σκοταδι\" και στην σταση αυτη που κρατας.
Παντα φιλικα :)