Originally posted by amelie74
Quote:
Originally posted by amelie74
αρχισα παλι τα τηλεφωνα και βρηκα παλι φυλλαδια κοντα στην περιοχη μου...αλλα πορτα-πορτα 4-ωρακι.
μου ειπαν θα με ειδοποισουν αμεσα.
βασικα με βασανιζουν σκεψεις του στιλ αν θα αντεξω τοσο ποδαροδρομο,αν θα με αφηνουν τα πηγαινω τουαλετα σε καποια καφετερια λολ(επειδη λογω των φαρμακων εχω ξηροστομια και πινω πολλα νερα)...
τεσπα...δεν εχω να χασω τπτ να το δοκιμασω...
φφφ...αγχωθηκα παλι....
πειτε με δειλη,πειτε με κοτα,αλλα επειδη σκεφτομουν ολα τα παραπανω,τους πηρα τηλ. και τους ειπα οτι τελικα δεν ενδιαφερομαι για τη δουλεια.
το πορτα-πορτα το εχω ξαναδοκιμασει και ηταν εξουθενωτικο.στις 2 ωρες τα χα φτυσει.
θα κανω οικονομια και μονο αν βρω φυλλαδια σε σταθερο σημειο θα παω.αυτο το εχω δοκιμασει και το εχω αντεξει.
εντομεταξυ το γελοιο της φασης,ειναι οτι χθες στην εφημεριδα που εψαχνα οπου ειχε αγγελια για διανομη σε σταθερο σημειο ζητουσαν εμφανισιμες κοπελες,οταν τους ελεγα οτι ειμαι παχουλη στραβωναν.
ΕΛΕΟΣ δλδ για να παρεις 4 ευρω την ωρα πρεπει να εισαι φωτομοντελο??????
εντομεταξυ σημερα ειναι και η μερα που η αδερφη μου παει στην γιατρο της και γυριζει οπως ξερετε σκατα.
ολα αυτα με βασανιζαν την νυχτα και δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα.ξυπνουσα με εφιαλτες.
ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΔΛΔ.....
ευτυχως απο βδομαδα παω στον γιατρο μου.
μονο αυτος με καλμαρει.....