http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1905#pid33548
Νατο \"να αμφισβητεις ή να μην αμφισβητεις τους γιατρους\" και εαν θυμαμε καλα δενειχα μεινει και πολυ ικανοποιημενος απο τις απαντησεις...μια στιγμη να θυμηθω.
Printable View
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1905#pid33548
Νατο \"να αμφισβητεις ή να μην αμφισβητεις τους γιατρους\" και εαν θυμαμε καλα δενειχα μεινει και πολυ ικανοποιημενος απο τις απαντησεις...μια στιγμη να θυμηθω.
Το παίζει το βιντεάκι? Γιατί πάω να το παίξω και μου βγάζει πρόβλημα, δεν το φορτώνει...
... ρε συ Αρκούδι;... μπας κι εννοείς τον Μιχαλάκη ωρέ;... \'τί τό \'θελες το αρνί Μιχαλάκη μου;\'...Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by krino
σιγα ρε κοριτσα....
μην υπερβαλλετε και εσεις ε?
:D
οκ.
αλλά, ο μανωλάκης έτσι είδε τα ραδίκια ανάποδα, που λένε :D
:)
Ναι το παιζει...αλλα δεν το εχω δει, δεν ξερω αν θα το δω γιατι φανταζομαι οτι ειναι των...ακρων κραταει και μια ωρα λολ ,αλλα ενδιαφερον φαινεται:)Quote:
Το παίζει το βιντεάκι? Γιατί πάω να το παίξω και μου βγάζει πρόβλημα, δεν το φορτώνει...
Quote:
Originally posted by Alobar
... ρε συ Αρκούδι;... μπας κι εννοείς τον Μιχαλάκη ωρέ;... \'τί τό \'θελες το αρνί Μιχαλάκη μου;\'...Quote:
Quote:
σιγα ρε κοριτσα....
μην υπερβαλλετε και εσεις ε?
:D
οκ.
αλλά, ο μανωλάκης έτσι είδε τα ραδίκια ανάποδα, που λένε :D
:)
:D :D :D
ναι, μωρέ, το μιχαλάκη με το αρνί!
και μου αρέσει που επιμένω κιόλας!
ευχαριστώ, Alobar!
( το στόρυ το είχα, στα όνοματα τελικά ήθελα βοήθεια ) ;)
Θελω να πω οτι εντελει οεγκλεισμος σε ψυχιατρειο με εισαγγελικη εντολη γινεται οχι μονο οταν ο πασχων ειναι επικυνδυνος κ εκτος πραγματικοτητας αλλα βρισκουν τροπους οι συγγενεις με τους εξουσιαστες τρομοκρατες ψυχιατρους να δωσουν ενα μαθημα στον ασθενη για να συμμορφωθει και να αποδεχθει την κατασκευασμενη απο τους ιδιους χρονιοτητα της ασθενειας του,κ νομιζω οτι αυτο ειναι εναντια στα δικαιωματα του ανθρωπου περι διαχειρησεως της υγειας του..Quote:
Quote:
Originally posted by katerinaki
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ?? (απο την στιγμη που δεν ειναι επικινδυνη η συμπεριφορα του) και να μεινει εξω απο αναγκαστικη εισαγωγη σε ψυχιατρειο επειδη δεν παιρνει τα φαρμακα του και δεν δημιουργει προβλημα σε κανενα παρα μονο συμπεριφορικα στον εαυτο του (με την εννοια της προτογωνης αποσυρσης)
katerinaki, γίνε λίγο πιο σαφής.
πάντως αν βγει εισαγγελική εντολή, αναγκαστικά εισάγεσαι στο ψυχιατρείο.
Quote:
Θελω να πω οτι εντελει οεγκλεισμος σε ψυχιατρειο με εισαγγελικη εντολη γινεται οχι μονο οταν ο πασχων ειναι επικυνδυνος κ εκτος πραγματικοτητας αλλα βρισκουν τροπους οι συγγενεις με τους εξουσιαστες τρομοκρατες ψυχιατρους να δωσουν ενα μαθημα στον ασθενη για να συμμορφωθει και να αποδεχθει την κατασκευασμενη απο τους ιδιους χρονιοτητα της ασθενειας του,κ νομιζω οτι αυτο ειναι εναντια στα δικαιωματα του ανθρωπου περι διαχειρησεως της υγειας του..Quote:
Quote:
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ?? (απο την στιγμη που δεν ειναι επικινδυνη η συμπεριφορα του) και να μεινει εξω απο αναγκαστικη εισαγωγη σε ψυχιατρειο επειδη δεν παιρνει τα φαρμακα του και δεν δημιουργει προβλημα σε κανενα παρα μονο συμπεριφορικα στον εαυτο του (με την εννοια της προτογωνης αποσυρσης)
katerinaki, γίνε λίγο πιο σαφής.
πάντως αν βγει εισαγγελική εντολή, αναγκαστικά εισάγεσαι στο ψυχιατρείο.
katerinaki, οι συγγενείς μπορούν να ζητήσουν εισγγελική.
οι ψυχίατροι θα σε εξετάσουν και θα κρίνουν αν είναι απαραίτητο να νοσηλευτείς.
εξετάζεσαι από 2 ψυχίατρους για να γίνει η εισαγωγή.
Ειχα ασχοληθει παλιοτερα...με ις νομοθεσιες και τα συναφη αλλα δεν θυμαμε τωρα κατερινα καπου μεσα σε ολα αυτα τα ποστ ειχαμε κανει μαι συζητηση με το κρινο...τεσπα.
Δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα ωστε να κλεισουν τον οποιοδηποτε μεσα , καθολου απλα.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!Θα σε δουν οι δυο ψυχιατροι σε κρατικο νοσοκομειο οπου σε πηγαινουν συνοδεια αστυνομικοι κ εκει τους λες την ταυτοτητα σου τους δειχνεις το προβλημα σου,το βλεπουν απο την συμπεριφορα σου ,φοβισμενη,κ καθολου επικυνδυνη,παραμιλημα για διωξη η απαγωγη -παραμιλημα η ιδεοληψιες ?δεν το ψαχνουν ,πολυ ευκολα δινουν διαγνωση ψυχωση -ψυχιατρειο,ομως γιατι ψυχιατρειο ? επειδη πρεπει να συμμορφωθεις με την θεραπεια ,γιατι αντιδρας κ δεν παιρνεις τα φαρμακα σου,
Ρωταω λοιπον ,μπορω να μη παιρνω τα φαρμακα γιατι ανεχομαι τα συμπτωματα ,αφου δεν βλαπτω κανενα κ δεν ειμαι επικυνδυνη για τον εαυτο μου!---Οχι λοιπον οι καλοι μας φιλοι οι ψυχιατροι (οι περισσοτεροι προτεινουν εγκλεισμο στην ιδωτικη κλινικη που επισκεπτονται) για καλυτερη παρακολουθηση κ ασφαλεια με τις μεγαλες δοσολογιες για να βγει απο την ψυχωση οπως λενε γιατι μετα θα ειναι πιο δυσκολο!-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙς ΤΗΝ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕς ΧΩΡΙς ΝΕΥΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΣ ΙΑΣΗΣ.
Επισης οι ψυχιατρι πολυ σπανια θ ασχοληθουν με κατι πιο ιδιαιτρο πχ διαταραχη προσωπικοτητας οταν φυσικα ο ασθενης θα τον επισκεφτει οταν βρισκετα στα προθυρα κρισης κ ο γιατρος θα του δωσει νευροληπτικα κ ετικετα ψυχωτικου στα γρηγορα
Ειμαι πολυ απογοητευμενη κ απο το κλασσικο συστημα της ψυχιατρικης στην χωρα μας αλλα κ απο τις διαφορες ψυχοθεραπευτικες μεθοδους που δοκιμασα-πιστευω οτι ειναι σπανιο δωρο ο καλος κ εξυπνος ψυχοθεραπευτης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
Εχει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία το βίντεο, χαίρομαι που φαίνεται γιατί η σύνδεση μου προφανώς έχει προβλημα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Ναι το παιζει...αλλα δεν το εχω δει, δεν ξερω αν θα το δω γιατι φανταζομαι οτι ειναι των...ακρων κραταει και μια ωρα λολ ,αλλα ενδιαφερον φαινεται:)Quote:
Βιομετρική ψυχιατρικη... μετράει τα σωματικα κύτταρα για να ανιχνεύσει την ψυχή...Quote:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!Θα σε δουν οι δυο ψυχιατροι σε κρατικο νοσοκομειο οπου σε πηγαινουν συνοδεια αστυνομικοι κ εκει τους λες την ταυτοτητα σου τους δειχνεις το προβλημα σου,το βλεπουν απο την συμπεριφορα σου ,φοβισμενη,κ καθολου επικυνδυνη,παραμιλημα για διωξη η απαγωγη -παραμιλημα η ιδεοληψιες ?δεν το ψαχνουν ,πολυ ευκολα δινουν διαγνωση ψυχωση -ψυχιατρειο,ομως γιατι ψυχιατρειο ? επειδη πρεπει να συμμορφωθεις με την θεραπεια ,γιατι αντιδρας κ δεν παιρνεις τα φαρμακα σου,
Ρωταω λοιπον ,μπορω να μη παιρνω τα φαρμακα γιατι ανεχομαι τα συμπτωματα ,αφου δεν βλαπτω κανενα κ δεν ειμαι επικυνδυνη για τον εαυτο μου!---Οχι λοιπον οι καλοι μας φιλοι οι ψυχιατροι (οι περισσοτεροι προτεινουν εγκλεισμο στην ιδωτικη κλινικη που επισκεπτονται) για καλυτερη παρακολουθηση κ ασφαλεια με τις μεγαλες δοσολογιες για να βγει απο την ψυχωση οπως λενε γιατι μετα θα ειναι πιο δυσκολο!-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙς ΤΗΝ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕς ΧΩΡΙς ΝΕΥΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΣ ΙΑΣΗΣ.
Επισης οι ψυχιατρι πολυ σπανια θ ασχοληθουν με κατι πιο ιδιαιτρο πχ διαταραχη προσωπικοτητας οταν φυσικα ο ασθενης θα τον επισκεφτει οταν βρισκετα στα προθυρα κρισης κ ο γιατρος θα του δωσει νευροληπτικα κ ετικετα ψυχωτικου στα γρηγορα
Ειμαι πολυ απογοητευμενη κ απο το κλασσικο συστημα της ψυχιατρικης στην χωρα μας αλλα κ απο τις διαφορες ψυχοθεραπευτικες μεθοδους που δοκιμασα-πιστευω οτι ειναι σπανιο δωρο ο καλος κ εξυπνος ψυχοθεραπευτης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
Κατερινάκι μου, στην εποχή μας είναι δύσκολο να αναφερόμαστε σε μη μετρήσιμες και επαρκώς προσδιορίσιμες έννοιες, όπως η ανθρώπινη ψυχή.
;)
γεγονός είναι πως δεν κατάλαβα τι εννοούσε με το καίγονται ζωντανοί μέχρι που διάβασα πως το διάστημα 2005-2007 έλαβαν χώρα εννέα πυρκαγιές σε δωμάτια ασθενών.Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ειμαι γιατρος για να πω για την πνευμονικη εμβολη αλλα για το οτι καιγονται ζωντανοι!!!!! εννοουν οτι αν αρπαξει το κτιριο φωτια δεν μπορουν να αντιδρασουν οι ασθενεις και αυτο γινεται συχνα χωρις να ερχεται στην δημοσιοτητα!!!!!!
μετά διαβάζω αυτό:
Αναφερόμενος στα οικονομικά του ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο» τόνισε ότι από τα 150 νοσοκομεία, είναι το μοναδικό που είχε στο ενεργητικό του 25 εκατ. ευρώ, σ’ αντίθεση με το σύνολο των δημόσιων νοσοκομείων που είναι παθητικά.
http://www.chiosnews.com/cn2652009801330.asp
από μέλος του ΔΣ και αναρωτιέμαι τι διάολο; πλάκα μας κάνει; το δρομοκαϊτειο είναι σε τέτοιο χάλι και έχει και ενεργητικό; να το κάνει τι; πάρτο λίζα και κάντο κορνίζα;
τώρα εσύ υποτιμάς αυτόν που κοπανάει σφραγίδες μου φαίνεται...:DQuote:
Quote:
Originally posted by pelariry
υπερβάλλεις αλλά για να συνεννοηθούμε πόσοι άνθρωποι -ανεξαρτήτου επαγγέλματος- είναι εκτός συστήματος;
χμμμ δεν εχεις αδικο, αλλα απο την υπερβολη ποτε δεν επαθε κανεις κατι ε?
Οσο για το επαγγελμα εκτος συστηματος, θα δυσκολευτω να βρω τετοιο.
Πχ ισως ποιητης.... :P
Καθε επαγγελμα ομως εχει και την βαρυτητα του επανω στον ανθρωπο μην το ξεχνας αυτο.
Αλλο πραγμα ο ψυχιατρος, αλλο πραγμα ο αστυνομικος, αλλο ο ταχυδρομος, αλλο ο εκπαιδευτικος και αλλο αυτος που κοπαναει σφραγιδες.
Ολα αυτα ειναι επαγγελματα, ολα ειναι ενταγμενα στο συστημα και ολα εχουν ενα μινιμουν / μαξιμουμ οριο στο πως μπορουν να επηρεασουν την ζωη ενος ανθρωπου.
Κανε ενα emulation να δεις αυτο που σου λεω....
μάλιστα. αναφέρεσαι σε σένα;Quote:
ΝΑΙ! αναφερομαι σε μενα !