καλα εσυ τωρα θα απαντησεις στον τυπο που εχει κομπλεξ?
που του εχεις συρει τα μυρια οσια?
Printable View
καλα εσυ τωρα θα απαντησεις στον τυπο που εχει κομπλεξ?
που του εχεις συρει τα μυρια οσια?
ξαναστελνει μηνυματα ...και με παιρνει τηλ.ρωταει γιατι δεν απανταω...και αν ειμαι με αλλον....και οτι αυτος ειναι ετοιμος να προχωρησουμε...........!τι εγινε krino τωρα καταλαβε οτι ειμαι η γυναικα της ζωης του............??τωρα θυμηθηκε να ριξει τα μουτρα του.... και να λυσει τα κομπλεξ του....?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.........
Έπαθε ό,τι παθαίνουν οι πιο πολλοί όταν καταλάβουν ότι χάνουν το παιχνίδι.
Σκέφτεται : \"Καλά, εγώ μπορεί να μην είμαι σίγουρος για το τι θέλω, μπορεί να την έχω στο περίμενε, αλλά αυτή τι κάνει? Με ξέχασε κιόλας? Βρήκε άλλον? Τόσο γρήγορα με ξέχασε?\"
Για μένα είναι πάνω απ\' όλα ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Και πολύ κλασική αντίδραση.
μου δινεις την εντυπωση οτι δυσκολευεσαι για αυτο.Quote:
Originally posted by anna_thess
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.........
Οσο παιζει παιχνιδια ο ιδιος, αλλο τοσο το κανεις και εσυ.
Ελπιζω τουλαχιστον να περνατε καλα ετσι.
Αγαπητη Αφωτεινη και Aγαπητε krine και αν ειχατε περασει 4 μηνες οπως περασα εγω και ειχες δεχτει τοοοοοοοοοοσες αναιρεσεις να δεις τι πλακα...........που εχει...............δεν θατολεγες αυτο.Εχει κλονισει τη εμποστοσυνη μου οποιος μπορει να το καταλαβει καλως αλλιως οι ειρωνιες καπιον εδω μεσαα δεν βοηθανε,υποτιθεται το forum ειναι για υποστηριξη οχι για να περνανε καποιοι τη ωρα τους με ειρωνικους σχολιασμους...............
Αννα, αν εχει κλονησει τοσο πολυ την εμπιστοσυνη σου, οσο υποστηριζεις τοτε πώς κρινεις την πραξη σου, να σκεφτεσαι ακομα την προοπτικη επανασυνδεσης μαζι του?
marian ακριβως αυτο νιωθω κιεγω.αρχικα το κανει απο εγωισμο να δει αν εφυγα γαιτι οι αντιδρασεις του ειναι σπασμωδικες και δεν ξερω αν μπορεις να το καταλαβεις αλλα ετσι με μπερδευει πιο πολυ.θελω νακοθσω τι εχει να μου πει...χωρις αυτο να με δεσμευει να γυρισω αλλα φοβαμαι...........οτι παλι δεν ειναι ετοιμος ακομα κιαν ετσι μου γραφει........
εχει κλονισει την εμπιστοσυνη μου και θα ηθελα να τον ακουσω για να κρινω αν οι αποφασεις του πλεον μπορουν να την ανακτησουν........
εγω σε ρωτησα παντως, πώς βλεπεις την δικη σου σταση. πώς θα την ονοματιζες? αν ολα αυτα, στα ελεγε μια φιλη σου, πώς θα τη συμβουλευες να προχωρησει?
δεν ειμαι ανενδοτη αλλα φοβαμαι.............οποτε η μονη λυση γαι να λυθει το μυστηριο ειναι φανατομαι να γινει μια συζητηση face to face για να κρινω οποτε θα του απαντησω αργοτερα αν θελει να μου τηλεφω νησει το σαβκο για να βρεθουμε αλλα ειλικρινα φοβαμαι.............απο την τραθξματικκη εμπειρια των αναιρεσαιων.......
τι εννοεις με το υποστηριξη?
νομιζω το εχεις μπερδεμενο στο μυαλο σου.
Αφου τρωγεσαι και θες να το παζαρεψεις ακομα,
τι περιμενεις να ακουσεις για απαντηση?
Τραβα εκει στο ραντεβου οποτε γινει και εκει θα δεις,
αφου οπως και να εχει στο τελος θα πας......
;)
θα της ελεγα αυτο που λεω στον εαυτο μου...να μην απαντησει αμεσως να ηρεμησει και αργοτερα να του πει οτι θα ηθελε να της τηλεφωνησει μεσα στο σαβκο για να βρεθουνε εφοσον της δινει την ευκαιρια για να μικλησουνε και εκειν η θελει να μαθει αν και τι αποφασισε και να αποφασισει και εκεινη,να παρει για ακομη μια φορα το ρισκο δηλαδη,απλα με φοβιζει η τοσο αμεση αντιδραση του,μου δεοχνει περισσοτερο αμηχανια και φοβο παρα αποφαση...οποτε να του συτησω αμεσα συναντηση η να του πω να μου τηλ να βρεθουμε μονο αν οντως εχει αποφασισει...?
Αννα,
πραγματικά με συγχωρεις αν αυτό που σου εγραψα φάνηκε σαν ειρωνία..σε καμία περίπτωση δεν ηθελα να σε ειρωνευτώ!!!
Το \"εχεις πλάκα\"ειναι μια φράση που χρησιμοποιώ οταν θελω να πω \"σοβαρολογείς?\",και πιστευω οτι δεν πρεπει να κανουμε αυτο που δεν θελουμε να μας κάνουν..
Αν κανεις τα ιδια ,για μενα η σχεση αυτη αρχίζει να παραπαιει..Σαν εκδίκηση μου κάνει..η ιδια εχεις κατακρίνει αυτη τη συμπεριφορα.
Τι θέλεις πραγματικα?Αρχισες να αμφιβάλεις για τα αισθηματα σου ή θέλεις να τον τιμωρήσεις?
δεν θελω να τον τιμωρησω φοβαμαι οτι δεν ειναι απολυτα ετοιμος,θα ημουν πιο διατεθειμενη και ετοιμη να δεχτω συναντηση ανδεν φεροταν ετσι σπασμωδικα και τοσο αμεσα αυτο μου δειχνει φοβο οχι αποφαση......αν εκανε την κινηση μεσα στο σαβκο θαμεπειθε περισσοτερο...αυτο το κυνηγητο απο το κρυφτο μεχει καταμπερδεψει παλι..
Quote:
Originally posted by anna_thess
θα της ελεγα αυτο που λεω στον εαυτο μου...να μην απαντησει αμεσως να ηρεμησει
ε οκ,
αυτα τα λεμε στους αλλους, ενω εμεις κανουμε τα αναποδα.
Προχωρα εσυ και μην σε νοιαζει.
(ασε που και να σου πει κανεις, μην πας, εσυ θα πας, αρκει να σε χειριστει σωστα)