ακγχχ.. τι νέα μόδα ειναι αυτη με τα μωβ γραμματα που αναλυουν λεξη-λεξη... o_o
Printable View
ακγχχ.. τι νέα μόδα ειναι αυτη με τα μωβ γραμματα που αναλυουν λεξη-λεξη... o_o
μοντερνα
^_;_^
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ-ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ?
Ολγακι... Παιζεις με τη φωτια, κανοντας τετοιες ερωτησεις! Εισαι σιγουρη πως θελεις να μπεις σε τετοια χωραφια? Εχεις σκεφτει πραγματικα τι διακυβευεται αν χαθεις στο απεραντο μωβ των λεξεων?
Σκεψου τα νιατα σου και τα μελλοντικα παιδια σου!!!
obοrο:P:P:P
... ακόμη ασχολείστε με τη σαχλοκούδουνη λούλα εδώ χάμω;... έπιασες και τη στρουμφ στο στόμα σου ρε μαλακιστήρι;... αλλά το \'λυπηρό\' δεν είναι ότι περιφέρεσαι ακόμη εδώ χάμω, το λυπηρό - πραγματικά - είναι ότι κάποιοι/ες που φαίνονται αξιόλογοι σε κάποια πράματα, συνδιαλέγονται ακόμη μαζί σου... δηλώνουν \'αλληλοβοήθεια\' και \'αλληλουποστήριξη\' μεταξύ \'πασχόντων\' αλλά τα \'λολ\' ανάμεσά σας πάνε σύννεφο...
Quote:
Originally posted by Alobar
... ακόμη ασχολείστε με τη σαχλοκούδουνη λούλα εδώ χάμω;... έπιασες και τη στρουμφ στο στόμα σου ρε μαλακιστήρι;... αλλά το \'λυπηρό\' δεν είναι ότι περιφέρεσαι ακόμη εδώ χάμω, το λυπηρό - πραγματικά - είναι ότι κάποιοι/ες που φαίνονται αξιόλογοι σε κάποια πράματα, συνδιαλέγονται ακόμη μαζί σου... δηλώνουν \'αλληλοβοήθεια\' και \'αλληλουποστήριξη\' μεταξύ \'πασχόντων\' αλλά τα \'λολ\' ανάμεσά σας πάνε σύννεφο...
αχααααααααααααααα! Αλ......αλήθεια σου λέω, μετά τις κουτσουλιές της μστρουμφ, ήσουν η δεύτερη καλή στιγμή μου σήμερα..........
Quote:
Originally posted by olgaki82
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ-ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ?
ειναι μυστικο
:cool:
Quote:
τι να κανουμε ρε ξυπνια,
λυπηρο ξελυπηρο συνδιαλεγονται καποιοι μαζι μου,
να τους πιασεις και να τους κοψεις προστιμο....
Αιντε τραβα να περιφερεις παρακατω την λυπη σου.
... δε με βρίζεις μαλακιστήρι;... γιατί;... δυσκολεύεσαι;... όσοι έχουν τη δική μου ματιά, ξέρουν ότι τραβάς μεγάλο εσωτερικό ζόρι σ\' ένα χώρο \'πασχόντων\'... για όσους δε την έχουν, χεστήκαμε... για τη δε ζήλεια που έχεις για τους υπερεφυείς - σχιζοφρενείς, δε τίθεται καν ζήτημα... ά και πού \'σαι!... αν ξαναχρησιμοποιήσεις το \'εν ολίγοις\' γράψτο με όμικρον - γιώτα κι όχι με \'εν ολίγεις\'... άιντε ούφο...
εν ολίγεις,Quote:
... δε με βρίζεις μαλακιστήρι;... γιατί;... δυσκολεύεσαι;... όσοι έχουν τη δική μου ματιά, ξέρουν ότι τραβάς μεγάλο εσωτερικό ζόρι σ\' ένα χώρο \'πασχόντων\'... για όσους δε την έχουν, χεστήκαμε... για τη δε ζήλεια που έχεις για τους υπερεφυείς - σχιζοφρενείς, δε τίθεται καν ζήτημα... ά και πού \'σαι!... αν ξαναχρησιμοποιήσεις το \'εν ολίγοις\' γράψτο με όμικρον - γιώτα κι όχι με \'εν ολίγεις\'... άιντε ούφο...
θες να κλειδωθει το θεμα?
:P
... ποιό θέμα παλιομαλάκα;... αυτό που ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΣΥ;... ναι, να κλειδωθεί αφού δεν υπάρχει η πρωτοβουλία να πεταχτείς από δω χάμω... γιατί όχι;... αποπατείς σε θρεντ ανθρώπου που έχει δηλώσει \'πάσχων\' ηλίθιε... κι εγώ δε τραβάω κανένα ζόρι να... συμφωνήσει η ματιά μου με τη ματιά κανενός αντμίν... μού \'βαλες και θρεντ για τα παιδιά τρομάρα σου... αλλά το δυστύχημα είναι ότι πολλοί σα και του λόγου σου έχουν φέρει παιδιά σ\' αυτό τον κόσμο... το μυαλό του κάθε Κηπ δε θα το φτάσεις ποτέ πανίβλακα...
Quote:
αφού δεν υπάρχει η πρωτοβουλία να πεταχτείς από δω χάμω...
αρα?
πως θα το αντιμετωπισεις το θεμα?
... όπως σου αξίζει ηλίθιε... κι όπως δε τολμάνε να παραδεχτούν αυτοί που είτε σου απαντάνε, είτε σε αφήνουν να περιφέρεσαι... τό \'πιακες λούλα ή δυσκολεύεσαι στη μετάφραση ξανά;...
ναι βεβαια το επιασα....
οκ κανενα προβλημα,
οπως μου αξιζει λοιπον.
Παιξε μπαλα να σε δω.
Μου αρεσει οταν βλεπω ανθρωπους με κοτσια.