Quote:
Originally posted by RainAndWind
Sorry,αλλά εγώ δεν είδα πουθενά να υπάρχουν στο thread αυτό όσα καταδεικνύει ο/η psychologist για τον κρίνο.Kαι θα σημειώσω πως για ψυχολόγος πέφτεις πολύ εύκολα σε ad hominem κραυγές για πιάστε τον τρομοκράτη,λολ και σε ελιτίστικες απόψεις στυλ \"όπως μέσα κι έξω\".Σώωπα,και γιατί να δεχτώ ας πούμε πως το ρητό ισχύει παντού και πάντα,γιατί το χρησιμοποιείς ως επιχείρημά σου στο διάλογο;:P
Kαι,ναι,έδειχνε έπαρση το έχω επιχειρήματα και παλμό και κλπ.Άσε να το κρίνουν οι άλλοι που παρακολουθούν το διάλογο(ο οποίος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον).Με τον Κρίνο έχω διαφωνήσει και αυτός με μένα και έχουμε φάει και τα μουστάκια μας,αλλά αυτό δε σημαίνει πως βλέπω το λόγο να του γίνεται εν προκειμένω επίθεση επειδή δεν αγαπά την ψυχολογία.Ε και;Στηρίζει το γιατί δεν την αγαπά,το εξηγεί,σε τι αυτό μας κάνει να εξανιστόμεθα,λολ:P
Το βρήκαμε τώρα,όποιος δεν αποδέχεται μία επιστήμη για κάποιους λόγους προσωπικούς ή άλλους να απεμπολίζεται ηθικά ως μιαρόν υποκείμενο.:P
Ισως αν εκανες τον κόπο να διάβαζες όσα έχω γράψει να καταλάβαινες γιατί τον αποκάλεσα \"τρομοκράτη\". Έχει να κάνει με αυτό που είπε ο Petran πως ο Krino θα πρέπει να έχει παντα την τελαυταία κουβέντα. Οταν κάποιος απειλεί πως έτσε και του απαντήσεις θα λάβεις \"3σελιδα σεντόνια\"? Δεν σου λέει με άλλα λόγια \"βγάλε τον σκασμό γιατί θα σε πνίξω\"...