Quote:
Originally posted by annia
2 βασικοί λόγοι απλά που διστάζω. 1.Αυτή την στιγμή νοιώθω όμορφα, ασφαλής κ ότι μπορώ να ελέγξω αυτό το πράγμα (ακόμα κ την στιγμή που μου συνέβη έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν είναι λογικό αυτό που νοιώθω κ τώρα νοιώθω ότι το χω απομυθοποιήσει) κ 2.Θες λόγω υπερανάλυσης (ας το πω έτσι να κρατήσω τον κόσμιο χαρακτήρα του topic:P) σκέφτομαι μήπως αυτό καταρίψει στο μυαλό μου την δική μου δύναμη. Δλδ αν πάω σε ψυχολόγο, δεν είναι εν μέρει σα να αρνούμαι την δυνατότητα ελέγχου του ίδιου μου του εαυτού? Κ δεν το λέω εγωιστικά ειλικρινά, αλλά δεν θέλω να πάω στο άλλο άκρο, αυτό της εξάρτησης. Κ ας βάλω κ ένα β στον 2ο λόγο : έχω ακούσει από αρκετό κόσμο ότι μεγάλη μερίδα ψυχολόγων θέλουν να εξαρτάσαι απ αυτούς με κυριότερο ενδιαφέρον το κέρδος. Οπότε γιατί κάποιος τέτοιος ψυχολόγος να μην μου δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα για να έχει να λύνει? Αρκετά καχύποπτο, αλλά δεν μπορώ να παίξω με κάτι τέτοιο.
Καλημέρα σε όλους,
Quote:
Originally posted by annia
Κ έχω κ μια μεγάλη απορία από την προηγούμενη φορά, μου ακούγεσαι αρκετά ισοροπημένος (απόλαυση να το βλέπεις αυτό σ έναν άνθρωπο) κ όταν διάβασα ότι έχεις περάσει μελαγχολία (δεν το λέω υποτιμητικά follow me all) αφού είχες επισκεφθεί ψυχολόγο, σκέφτηκα απευθείας ότι αν εσύ που δεν είχες κ άσχημο background στο θέμα οικογένειας πέρασες κάτι τέτοιο μετά από ψυχολόγο, εγώ που είχα κάποια αρκετά άσχημα βιώματα, τί θα περάσω? Εσύ την μελαγχολία θεωρείς θα την περνούσες, πήγαινες δεν πήγαινες ψυχολόγο? Πρίν να εκδηλωθεί αυτό, ήσουν άνθρωπος που μεγαλοποιούσες τα πράγματα? Πολλές απορίες , με την ησυχία σου κ απαντάς σε όσες θες κ αισθάνεσαι καλά.
Μια διευκρίνιση εδώ, δεν πέρασα μελαγχολία/κατάθλιψη αφού επισκέφθηκα ψυχολόγο. Επισκέφθηκα ψυχολόγο αφού άρχισα να βυθίζομαι σε αυτήν την κατάσταση.