Εγώ συνήθως παίζω μόνος μου παιχνίδια.. τα άλλα παιδάκια συνήθως δεν με καλούν στα παιχνίδια τους και έτσι μου έχει μείνει το παράπονο. :(
Printable View
:eek::eek::eek:
χαρουμενη τωρα ?? :)/?
Δεν ξέρω, νόμιζα ότι με δούλευες. Αλλά γιατί να είμαι χαρούμενη;
wow, ξερεις τι εχω καταλαβει? πως ενας ανθρωπος που εχει ταπεινωθει, τον εχουν κοροιδεψει στην περισσεια των περιπτωσεων θα θελησει να συμμετασχει, να παει με τα νερα των "δυνατων" και καλα :) για να νιωσει και αυτος δυνατος. δεν ειναι ομως παντα ετσι. ξερεις υπαρχουν εκει εξω τοσοι και τοσοι που ειναι μονοι τους κι ομως το ματι σπαει και κοκκαλα απο την δυναμη. αυτο το λεω γιατι εχεις πει πως θελεις δυναμη .. power unlimited power (σαν τον darth vader), και οχι μονο εσυ.
Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή, πως έχω δύναμη, ή δεν αναφέρθηκες σε αυτό;
πιστευω πως μερικες φορες δυναμωνουμε κι ας ειμαστε και μονοι. αυτο λεω. οτι πολλοι ανθρωποι ειναι μονοι, περισσοτερο ακομα απο σενα και απο μενα και απο ολους οσους γραφουν και διαβαζουν εδω.
Κατάλαβα, πρώτη φορά σε κατάλαβα, βινς. Θα ανοίξω γραφείο! Χαχαχα
Για όλα υπάρχει πρώτη φορά ;)
Εσυ λιμπα που εχεις δηλωσει οτι πασχεις για πες μου. Ειναι η ιδεα μου η μερικες φορες τα ματια μας ειναι τα ματια ενος βλακα?
Τι εννοείς ότι τα μάτια μας είναι τα μάτια ενός βλάκα; Πως τα βλέπουμε τα πράγματα, ή ότι τα μάτια μας κυριολεκτικά μοιάζουν σαν βλαμμένα;:p