-
Ποιος σου τά'μαθε αυτά είπαμε? Γιατί, είναι γκουρού της ζωής? Αν, δε χρειάζεται κανείς κανέναν για να τον κρατάει σαν εικόνισμα μέσα του, εσύ λατρεύεις και θυμιατίζεις, δεν αγαπάς. Φιλικά. Άλλο διατηρώ έναν θαυμασμό, κάποιον σεβασμό, άλλο ειδωλοποιώ ανθρώπους. Τους δίνω διάσταση θεική, άρα και το εντάξει για επίδραση στη ζωή μου θεική και προσηλυτιστική.
-
fφιλε μου αν εισαι μονο ενα χρονο στην πρεζα προλαβαινεις!!! παρατα τοοο δεν υπαρχει μεγαλητερη μουτσα!! καταρα!!! φαντασου οτι αμα συνεχισεις θα εισαι σαν ενα αμαξι που χριαζετε βενζινη , μονο ετσι θα ζεις , θα χερεσαι , δεν θα εχεις κανενα αισθημα !! φιλεε παρατα τοοο οσο προλαβαινεις !!!
-
αν μου,διαβασα την πρωτη σελιδα του θεματος επομενως δεν ξερω πως εχει εξελιχθει,αλλα θελω να σου πω πανω σ αυτο που ρωτας οτι η αποψη μου ειναι να κανεις μια σοβαρη συζητηση με τον φιλο σου κ να του ξεκαθαρισεις οτι επιλεγοντας αυτη τη ζωη να ξεγραψει εσενα.Δως του να καταλαβει το τι θυσιαζει συνεχιζοντας τη χρηση.και στασου διπλα του οταν πραγματικα θα το εχει αναγκη.Επιβεβαιωσε τον οτι οταν αποφασισει να αφησει πισω του αυτη τη συνηθεια θα εισαι εκει αλλα οσο ειναι ετσι οχι.(κ σ αυτο να εισαι καθετη)
Απο εκει κ περα το να στεκεσαι διπλα του οσο βρισκεται στη χρηση νομιζω οτι πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα κι οτι μαλλον κακό του κανει αφου του δινει μια ασφαλεια να συνεχιζει.Ξεκαθαριζοντας τα πραγματα δινεις μια ωθηση σ αυτον,κ προστατευεις κ τον εαυτο σου που δεν φταις σε τιποτα να καταπιεζεσαι τοσο πολυ ψυχολογικα.
αν σε αγαπαει οπως ειδα σ ενα μυνημα πιστευω θα το σκεφτει σοβαρα.
Είναι νωρις(ο 1χρονος)αλλα αυτο ειναι κ καλο κ κακο.κακο γτ ισως δεν εχει δει ολα τα σκατα.(ισως ειναι στις γλυκες του παραμαθιου ακομα)
αλλα περισσοτερο καλο γιατι ειναι λιγος χρονος κ θα ναι πιο ευκολο να κοψει εφοσον εχει σηνειδητοποιησει οτι ειναι καταστραφικο.
-
Καλησπερα δεν ξερω αν εισαι ακομα με το φιλοσου που ειναι στην χρηση , η αν τον εχεις στειλει ,η αν ακομα καλυτερα ειναι μια χαρα! παντως αν ακομα ειναι στην χρηση θα σου ελεγα πως ναι! υπαρχουν πολλα που μπορουν να κανουν τον ανθρωπο σου να νιωσει καλα απλα με μια βαση οτι ο ιδιος θελει πραγματικα να γινει καλα μονο τοτες μπορεις να τον βοηθησεις εσυ ,αλλιως παρατα τα και αστον να πινει ,να μην στενοχωριεσαι και εσυ και να μην τον πριζεις και αυτον βαζοντας του συνεχεια χερι που πινει!
Η αγαπη κανει θαυματα , νικαει τα παντα ! οταν τα αισθηματα γινουν συναισθηματα τοτες ολα φτιαχνουν!
Ευχομαι τα καλυτερα !!
-
Καλησπέρα Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου. Δεν ήμαστε μαζί, ούτε ήμασταν όταν ξεκίνησα αυτό το θέμα. Αλλά είχαμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και επαφή (συναντιόμασταν πολύ συχνά μέσα στη βδομάδα). Πλέον έχουμε επικοινωνία πιο αραιά κι ίσως είναι καλύτερα έτσι από τη στιγμή που δεν ήξερε τι ακριβώς θέλει, ψάχνει ή βρίσκει σε μένα και το κυριότερο αφού ακόμα είναι μπλεγμένος και δεν έχει πάρει σοβαρή απόφαση να κόψει. Μάλλον δεν θέλει όπως λές πραγματικά να γίνει καλά ακόμα. Κυρίως το θέμα μου ήταν τι να κάνω..μιας και πολύ συχνά ερχόταν σε μένα..για να συζητήσουμε, να κάνει παράπονα, να πεί όσα τον απασχολούσαν,για βοήθεια, να υποσχεθεί διάφορα..Προς το παρόν έχει χαθεί, και απλά τηλεφωνεί που και πού. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου και σε εκείνον και σε σένα, και σε όσους άλλους προσπαθούν (ή και όχι)...
-
Οι τύψεις σιγά σιγά επανέρχονται εκεί που νόμιζα ότι απαλλάχτηκα.. σκέφτομαι πως δεν κατάλαβα ότι το πράγμα πήγαινε εκεί, μήπως δεν είπα όσα έπρεπε, μήπως δεν είδα όσα έπρεπε, μήπως αν τα πράγματα γινόταν διαφορετικά.. Με ρώτησε τι θα κανα στην θέση του..του είπα..μπορεί να έπρεπε να προσπαθήσω παραπάνω για να τον πείσω όσο ακόμα ερχόταν σε μενα..Και πούλησε & το κινητό και δεν μπορείς να τον βρείς πουθενά και μαθαίνω ότι είναι καλά μόνο όταν με παίρνει αυτός τηλέφωνο..:(
-
Αν,θα σου απαντησω οτι ακριβως και παραπανω.Αν θελεις ξαναδιαβασε το μηνυμα μου
Μην τα βαζεις με τον εαυτο σου κ μη σε γεμίζεις ενοχες για λαθη και επιλογες που δεν ειναι δικα σου.
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να του δωσεις να καταλαβει οτι συνεχιζοντας αυτο το δρομο θα σε χασει απ τη ζωη του,κι οχι να του δινεις την επιλογη να σκεφτεται οτι οποτε γουσταρει μπορει να σ εχει.μηπως αυτο τον ταρακουνησει.
-
niah διάβασα και το παλιότερο μήνυμα σου , με συγχωρείς που δεν σου απάντησα.. Εχεις δίκιο σε όσα λές και τα έχω ξανακούσει..και έχω καταλήξει ότι είναι και το σωστότερο τελικά..Σήμερα είναι τα γενέθλια του και με αφορμή αυτό τον ξανασκέφτηκα. απλά έχω αμφιβολίες για το τι θα γινόταν αν είχα φερθεί διαφορετικά όσο ήμασταν ακόμα μαζί..
-
Δεν χρειαζοταν να απαντησεις.
Πιστευω οτι απλα ειναι ο μονος τροπος για να κανεις καποιον που χει παρει αυτον το δρομο να καταλαβει.
Τι θα ηθελες να εχεις κανει δηλαδη?Ειχε μπλεξει ήδη ο φιλος σου οσο ησασταν μαζι?
Εχω διαβασει λιγα ποστ στο θεμα σου οπως σου πα και δεν ξερω πολλα πραγματα
-
όσο το σκέφτομαι τώρα μάλλον ναι..όχι με ηρωίνη..αλλά πολύ χόρτο..αλλά ήταν και οι παρέες τέτοιες και η ηλικία και κάπως δεν μου φαινόταν τόσο τραγικό, ούτε τόσο υπερβολικό..αν και ήταν καθημερινή χρήση και σε αρκετή ποσότητα..και τώρα που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι πως δεν το είχα συνειδητοποιήση.Αλλα΄και μετά όντας χωρισμένη όταν βρισκόμασταν θα έπρεπε να τον είχα πιέσει παραπάνω να πάει κάπου για βοήθεια όταν ερχόταν και μου μιλούσε γι αυτό..δεν ξερω σκέφτομαι διάφορα..ίσως όταν μαλώναμε δεν θα πρεπε να κάνω τόσα παράπονα, ίσως θα έπρεπε να τον ρωτήσω πιο ωμά κάποια πράγματα..δεν ξέρω ακριβώς για να μαι ειλκρινείς..απλά έχω αυτην την αίσθηση ότι μπορεί αν είχα κάνει, πεί. σκεφτεί κάτι αλλιώς πιθανόν κάτι να μπορούσε να είχε αλλάξει λίγο..
-
Δεν εχει καμια σχεση το χασις με την ηρωινη.Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που κανουν σ ολη τους τη ζωη χορτο και δεν πεφτουν ποτε τους στην ηρωινη.Αυτο ειναι επιλογη του καθενος.
Σε καμια περιπτωση δεν φταις εσυ.Μην ψαχνεις να σου ριξεις ευθυνες που δεν υπαρχουν.
Μην ψαχνεις να δεις τι ειπες και τι και πως εκανες,που μπορει να φταιει.Δεν εχει καμια σχεση με σενα.μην πεφτεις σ αυτη την παγιδα.
Ηθελε να κανει αυτη τη μαλακια και την εκανε.
Τωρα στη δεδομενη φαση αν μπορεις να τον βοηθησεις καπως δεν εχω βρει σωστοτερο τροπο απο αυτον.Να τον βαλεις να παρει μια αποφαση
Η ανοχη και τα κυρηγματα στο συγκεκριμενο θεμα εχω καταλαβει οτι δεν πιανουν τοπο.
-
Το ξέρω ότι δεν έχουν καμία σχέση και ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν όλη τους τη ζωή χόρτο και δεν πέφτουν ποτέ τους στην ηρωίνη..όταν όμως κάποιος ξυπνάει, κοιμάται και κάνει χόρτο..πίνει 2,3,4 τσιγάρα την ημέρα καθημερινά ή μέρα παρά μέρα, κάτι έχει ξεφύγει λίγο..δεν συμφωνείς; Το ξέρω ότι δεν έκανα κάτι εγώ λάθος ή δεν θα μπορούσα στην πραγματικότητα να χω κάνει κάτι άλλο, μου το χει πεί κι αυτός..αλλά απλά δεν μπορώ να ησυχάσω να το δεχτώ και να ηρεμήσω. με τη λογική το καταλαβαίνω ότι είναι παράλογο να νιώθω έτσι..αλλά νιώθω. Τίποτα νομίζω δεν πιάνει τόπο..μονο αν το αποφασίσει ο ίδιος.
-
Υπαρχουν κι ατομα που κανουν τετοια κι ακομα μεγαλυτερη χρηση και δεν πεφτουν.
Είναι πολύ,ναι,αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα πεσει καποιος εκει.
Οταν βεβαια δεν ασχολειται με κατι αλλο παρα μονο μ αυτο ολη μερα,ναι, δειχνει οτι εχει μια προδιαθεση.
Οπωσδηποτε το θεμα ειναι να θελει και να το αποφασισει ο ιδιος.Κι αυτο ειναι και το σημαντικότερο.αλλιως μια τρυπα στο νερο θα κανει.
Αλλα αν τα αληθινα ατομα στη ζωη του,του κανουν μια σωστη και ξεκαθαρη συζητηση και του κλεισουν την πορτα εφοσον αποφασισει τον αλλο δρομο
,και καποια στιγμη καταληξει μόνο με τους μαλακες (γιατι φιλιες σ αυτα τα σκατα δεν υπαρχουν),θα το παρει χαμπαρι.Κι ισως αυτο τον κανει να αποφασισει γρηγοροτερα οτι δεν θελει να ειναι ετσι η ζωη του.
Ισως δει πιο γρηγορα ετσι για το τι σκατοδρομο εχει παρει.
Κ αν μη τι αλλο αυτη ειναι η πιο καθαρη αντιμετωπιση απ την πλευρα σου και γι αυτον.κ για να μην εξακολουθησεις να φθειρεσαι εσυ.
Αν του χεις το ελευθερο οποτε θελει να σ εχει καβατζα
και αυτος θα συνεχιζει,και εσυ θα βυθιζεσαι στη θλιψη και στις αδικες ενοχες.
ΥΓ:Εχεις π.μ.
-
ευτυχώς που μου το είπες, τώρα έχεις κι εσύ π.μ.
Πραγματικά τόσο καιρό που δεν έχουμε παρά τηλ μόνο επαφή, νιώθω πιο δυνατή στο να υιοθετήσω μια τέτοια στάση.
-
Του χεις δειξει ηδη συμπαρασταση κι αγαπη,αρα ξερει το ενδιαφερον σου.
Κι αν φοβασαι οτι δεν το χει καταλαβει πες του το σε μια κουβεντα,εαν κανετε.Να ξερει οτι αν αλλαξει μυαλα και θελησει πραγματικα καποια στιγμη να αλλαξει δρομο,θα εισαι εκει να του σταθεις.-αν βεβαια θελεις κι η ιδια-
απο εκει και περα το να γεμιζεις τον εαυτο σου ενοχες ειναι τελειως αδικο κι αβασιμο
εχεις παλι π.μ ;)