κάθε μέρα σε σκέφτομαι...και θέλω να είσαι καλά...σε αγάπησα παθιασμένα.να ξέρεις πως είσαι ο άντρας της ζωής μου, μωρό μου..
Printable View
κάθε μέρα σε σκέφτομαι...και θέλω να είσαι καλά...σε αγάπησα παθιασμένα.να ξέρεις πως είσαι ο άντρας της ζωής μου, μωρό μου..
κι εσύ πατέρα με ανάγκασες να τον αφήσω και με απειλούσες να με κλείσεις στο ψυχιατρείο με εισαγγελική.όταν μια μέρα θα βρω το κουράγιο να σου πω τι συνεχίζω να περνάω να δω αν θα μπορείς να με κοιτάξεις στα μάτια.ειδικά όταν θα σε ρωτήσω γιατί μου έκλεψες την ευτυχία.αλλά γιατί?
ολοι καποτε 8α πληρωσουν για αυτο που μας εκαναν και ο χρονος δεν ειναι μακρια.Quote:
Originally posted by arktos
κι εσύ πατέρα με ανάγκασες να τον αφήσω και με απειλούσες να με κλείσεις στο ψυχιατρείο με εισαγγελική.όταν μια μέρα θα βρω το κουράγιο να σου πω τι συνεχίζω να περνάω να δω αν θα μπορείς να με κοιτάξεις στα μάτια.ειδικά όταν θα σε ρωτήσω γιατί μου έκλεψες την ευτυχία.αλλά γιατί?
Drifting now down deeper, into eternal flames
Awake at the third circle, the cold and filthy rain
Punished for their gluttony, languid for all time
The earth it stinks of corpses, damned for all time
The vicious beast Cerebus, three heads, blooded eyes
Tears his talons through the air, all the skinners cry
Dear arktos,
Θα πάρω το θάρρος και θα σου γράψω το εξής:
Δε νομίζω ο πατέρας σου να ήταν η αιτία των προβληματων που έχεις και είχες και ούτε ο άντρας σου να ήταν η λύση τους. (Και νομίζω τα ξέρεις και εσύ αυτά).
Σίγουρα θα ήταν έστω και λίγο πιό εύκολο να έχεις δίπλα σου αυτόν που ακόμα τόσο αγαπάς αλλά απλοϊκά να το πώ αν το γάλα έχει χυθεί πάνε και αγόρασε άλλο γάλα ή έστω και νερό με μπουρμπουλήθρες αλλά πάντως μη το κλαις (για πολύ) το γάλα που χύθηκε.
ευχαριστώ τον θεο που με κανε ανθρωπο..
ευχαριστώ όλους αυτους που μου έδειξαν την απανθρωπιά μου
Quote:
Originally posted by justme
Dear arktos,
Θα πάρω το θάρρος και θα σου γράψω το εξής:
Δε νομίζω ο πατέρας σου να ήταν η αιτία των προβληματων που έχεις και είχες και ούτε ο άντρας σου να ήταν η λύση τους. (Και νομίζω τα ξέρεις και εσύ αυτά).
Σίγουρα θα ήταν έστω και λίγο πιό εύκολο να έχεις δίπλα σου αυτόν που ακόμα τόσο αγαπάς αλλά απλοϊκά να το πώ αν το γάλα έχει χυθεί πάνε και αγόρασε άλλο γάλα ή έστω και νερό με μπουρμπουλήθρες αλλά πάντως μη το κλαις (για πολύ) το γάλα που χύθηκε.
μάλλον παρανόησες.δεν κατηγόρησα τον πατέρα μου για την ασθένεια μου.το γάλα το έχυσα μόνη μου σε κρυστάλινο βάζο και το κατέψυξα.οπότε το κάνω ότι γουστάρω.να είσαι καλά.
Μου άρεσε πολύ αυτή η εικόνα με το κρυστάλινο το βάζο.
Ότι και αν σημαίνει για εσένα.
αφού σου άρεσε να σου πω και τη συνέχεια.πάει και το βάζο , πάει και το γάλα.τα έκανα κομμάτια...και κόπηκα και άσχημα...περαστικά μου!
Ό άνθρωπος γιατρεύεται όταν το θέλει (λίγο ή πολύ εξαρτάται από την αρρώστεια). (αν έχει κανένα νόημα τι πιστεύω εγώ)
Περαστικά και από εμένα.
για έρωτα μιλάω, ναι?Quote:
Ό άνθρωπος γιατρεύεται όταν το θέλει (λίγο ή πολύ εξαρτάται από την αρρώστεια). (αν έχει κανένα νόημα τι πιστεύω εγώ)
Περαστικά και από εμένα.
... τουλάχιστον μπορείς και ...\"μιλάς\" γι αυτό ... το κουβεντιάζεις ...Quote:
για έρωτα μιλάω, ναι?
Σε καλό δρόμο είσαι ... Keep walking ....
---------
(Φαντάσου να τόχες \"μέσα\" και να σ΄έσκαγε ... !) :(
οτι με εκανε ευτυχισμενη υπηρχες μεσα σε αυτο...οτι με εκανε δυστυχισμενη ησουν παλι μεσα σε αυτο..σ\'αγαπαω γιατι μεγαλωσα μαζι σου, γιατι οι πληγες που μου ανοιξες με ωριμασαν και μου εμαθαν τη λεξη αγαπη..αλλα ταυτοχρονα σε μισω γιατι ξερω πως ποτε δεν θα παψω να ποναω...γιατι παντα θα φοβαμαι τον πονο και την εγκαταλειψη γιατι παντα μια σκια με κυνηγαει και μ\'ακολουθει....γιατι οι ζωες μας ειναι παραλληλες ...γιατι ποτε δεν θα ξαναερωτευτω ουτε ακομη και σενα δεν μπορω να ξαναερωτετυω..γιατι πιστευω οτι ο ερωτας ειναι για μεγαλα παιδια και εγω δεν καταφερα ποτε να μεγλωσω....εμεινα εκει...
Rod- The first cut is the deepestQuote:
για έρωτα μιλάω, ναι?Quote:
Περαστικά και από εμένα.
http://www.youtube.com/watch?v=jP52cgknJUU
ΝΑΙ
λέμε για πολύ κόψιμο όμως...ρε φίλε...σε σημείο να περπατάω και να κλαίω...τα χαρτομάντηλα μου έγιναν πια απαραίτητα...και δεν περνάει..είναι μάλλον γιατί είναι the first in fact!
γεια:)