Printable View
κανονιστε ο,τι θελετε αρκει να ναι τζαμπα εγω δεν δινω μια
ουτε εγω πληρωνω λεφτα δεν υπαρχουν τερμα οσα ηξερα
Quote: Originally Posted by Broken_DoLL κανονιστε ο,τι θελετε αρκει να ναι τζαμπα εγω δεν δινω μια αει ρε τζαμπατζη!
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Κυκνε κανονισε να ρθεις Σαλονικα, με την Τζιπσι ειπαμε κ για γηπεδο, οποιος θελει ερχεται !!!!!!! :p ναι ρε συ, αυτό σκεφτόμουν να της πω και γω! Κύκνε, έλα βολτίτσα Σαλόνικα!!
Quote: Originally Posted by Gypsy Cello ναι ρε συ, αυτό σκεφτόμουν να της πω και γω! Κύκνε, έλα βολτίτσα Σαλόνικα!! αη γουηλ!!
Quote: Originally Posted by kyknos25 αη γουηλ!! Δατς γκρεητ !!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by kyknos25 αη γουηλ!! στειλε μας με πμ το τηλ σου.
Quote: Originally Posted by Gypsy Cello στειλε μας με πμ το τηλ σου. ναι αλλα καλυτερα να ερθει πρωτα Θεσσ κ μετα !!
Quote: Originally Posted by Lacrymosa ναι αλλα καλυτερα να ερθει πρωτα Θεσσ κ μετα !! ναι, αν έχει κανονίσει κάτι ή έχει συγγενεις και φίλους
Quote: Originally Posted by Gypsy Cello ναι, αν έχει κανονίσει κάτι ή έχει συγγενεις και φίλους σωστα, καλυτερα να το συνδυασει κ με κατι αλλο, αλλα κ ετσι να μην ειναι θα φροντισουμε να περασει γαματα αλλωστε ειναι γαματη πολη !!!!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by Lacrymosa σωστα, καλυτερα να το συνδυασει κ με κατι αλλο, αλλα κ ετσι να μην ειναι θα φροντισουμε να περασει γαματα αλλωστε ειναι γαματη πολη !!!!!!!!!!!! άσχετο αλλά μου ήρθε. Κοράλ έχεις πάει;
Quote: Originally Posted by Gypsy Cello άσχετο αλλά μου ήρθε. Κοράλ έχεις πάει; ΝΑΙ !!!!!!! ειναι γαματο !!!!!!!!
Quote: Originally Posted by Lacrymosa ΝΑΙ !!!!!!! ειναι γαματο !!!!!!!! και μένα απ' τα αγαπημένα μου.
λακρυ τζιψυ σημερα θα μαι θεσσ απογευμα.στελνω πμ
Quote: Originally Posted by kyknos25 λακρυ τζιψυ σημερα θα μαι θεσσ απογευμα.στελνω πμ Θα είστε "τρελη" παρέα οι τρεις σας...