ιχχχιιχχιχιχιχιχιχιιχ καλο!
Printable View
Όχι βέβαια, καθώς αυτό δεν μπορεί, κατά την ταπεινή μου άποψή πάντα, να αποτελεί κριτήριο κρίσης για έναν άνθρωπο, ούτε για αυτόν που έχει πάει με 0 ούτε και για αυτόν που έχει πάει με 100. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν κάποιον σε αυτό το αποτέλεσμα και εν τέλει δεν με αφορά, όσο το άτομο αυτό μου είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι εσύ να βρείς το άτομο που κατά την κρίση σου θεωρείς "σωστό", και να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει...
Σημαντικό είναι σε μια σχέση (και όχι μόνο) να υπάρχει ειλικρίνεια, να γνωρίζει δηλαδή ο καθένας τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται σε αυτή τόσο αυτός όσο και το έτερον ήμισυ (αυτός, αυτή, αυτό, μπρρρρρ τα παιξα!), να μην κοροϊδεύει δηλαδή ούτε τον εαυτό του (αυταπάτη) ούτε τον σύντροφό του... :-)
Αν ήμουν ασεξουαλικος θα το δεχομουν οτι δεν εχω ιδεα πως ειναι.Ούτως ή άλλως παντως δεν επιχειρησα να σας περιγραψω πως ειναι το σεξ οπότε ακυρο το σχολιο σου.Το εκλαμβανω το σχολιο σου ως γυναικειο χιουμορ που ταξιδευει σε αλλο μηκος κυματος απο το δικο μου χιουμορ :p
Ρε παιδια τοση ωρα δεν κουραστικανε τα ματια σας?θα παθω κριση παλυ δεν ειμαι καλα οοοοοοοοοοοοοοοοχ!πεθενω δεν ειμαι καλα ρεεεεεε.
σου λέει ότι η "πουτανιά" δεν έχει να κάνει με το σεξ, αλλά με το είδος του ανθρώπου που είσαι. κι εγώ "*******" θα χαρακτήριζα μια ύπουλη, δολοπλόκα κτλ κτλ.
και αυτό είναι το σημαντικό, να μην είσαι έτσι. το να κάνεις σεξ με άντρες δεν σημαίνει ότι είσαι κακός άνθρωπος, αλλά ότι σου αρέσει το σεξ και οι άντρες.
The point is not the number but the reason! Got it? :-P
Ε δεν μπορω να το κλειδοσω το θρεντ μονο ο αντμιν μπορει.Θα λυποθημησω πρεπει να διαβαζω και τι γραφεται δεν ειμαι καλα παιδιαααααααααα.
"Θαψτε το θεμα να τελειωνουμε" ΠαΣοΚος είσαι και σύ; lolololol
Ενταξει παιδια,κατάλαβα
Δ
Ε
Ν
Ε
Ι
Μ
Α
Ι
Κ
Α
Λ
Α
Πουρπλη εχω αγχος εγω μονο και με πιανουν ζαλαδες και δυσφορια.Το κεφαλι μ τα ματια αουτς!!