Αυτο ακριβως! Και καταληγω στην λαικη σοφια των προγονων μας, την παντα αλαθητη, που ελεγε η προγιαγια μου, ο αντρας σου να σε ξερει απο τη μεση και κατω!! Χα!
Printable View
Ναι, ισχύει για τον άντρα τον άπειρο, ανώριμο, ανασφαλή και όχι ιδιαίτερα έξυπνο. Αυτόν που δεν ξέρει ακόμη τις γυναίκες και δεν έμαθε να τις αγαπάει αλλά τις φοβάται και νιώθει να απειλείται από τη δύναμή τους.
Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να κοιτάς πιο ώριμους -ίσως μεγαλύτερους σε ηλικία- άντρες? Από αυτούς που ενδιαφέρονται να σε μάθουν και από τη μέση και πάνω?
Είσαι αρκετά έξυπνη και δυναμική για να σε αντέξει ένα παιδάκι.
Μαριαν δικιο εχεις σε αυτο, και οι προηγουμενες μου σχεσεις ηταν με μεγαλυτερους για αυτο το λογο, οτι δε συνεννοουμουν με συνομηλικους ή ακομα και με λιγα χρονια διαφορα. Το συγκεκριμενο ατομο ειναι πολυ ωριμο για την ηλικια του ομως, και πρωτη φορα εκανα σχεση με συνομηλικο, και αυτος συνηθιζε να κανει σχεσεις με μεγαλυτερες για τον ιδιο λογο. Δεν κυνηγαγε τις 17-18-20-22αρες. Κοιταζε παντα απο την ηλικια μας και πανω, σε αντιθεση με την πλειοψηφια. Εχει αντιμετωπισει καποια πραγματα στη ζωη του που απο νωρις τον ωριμασαν και τον εχουν κανει, περα απο ανασφαλη, ζηλιαρη και κτητικο, και πολυ οξυδερκη, παρατηρητικο, φιλοσοφημενο, και καλο σαν ανθρωπο, με κριτηρια και αρχες, που δινει στη ζωη αξια και θελει να κανει πραγματα συνεχως, και να γινεται καλυτερος. Αν αντιμετωπιζεις το θανατο μουρη με μουρη στα 22 σου, εκτιμας αλλιως τα πραγματα και την καθε στιγμη, γινεσαι αλλος ανθρωπος.. Γιαυτο ειπα οτι απεχει αρκετα απο το μ.ο. ανθρωπων που υπαρχουν της ηλικιας του. Και ειναι γεγονος επαναλαμβανω με την πλειοψηφια των ατομων της ηλικιας μου και συν 5-6 χρονια, και γυναικες και αντρες, δεν μπορω να συννενοηθω, απο παιδι κιολας.
Και εγώ το ίδιο. Μπορώ να κάνω ατέλειωτες συζητήσεις, να αναλύω θέματα εις βάθος και να επικοινωνώ τέλεια με ανθρώπους μεγαλήτερους μου σε ηλικία που έχουν δει πολλά στη ζωή τους.
Με σχεδόν όλους της ηλικίας μου δεν συνεννοούμε. Ο νους τους είναι στο χα χα χα, στο ποιος παίκτης σκόραρε, που θα πάμε να πιούμε μπύρες ενώ αν είναι γυναίκες κάνουν τέλειες συζητήσεις για τα ρούχα, τα νύχια και τα μαλιά τους και τους ωραίους τραγουδιστές.
Πάντως και από τις τρεις κοπέλες που έτυχαν στη ζωή μου (μικρότερες μου), και οι τρεις μου έλεγαν, είσαι πολύ ώριμος άντρας, και μάλιστα χωρίς να ανοίγω τέτοια συζήτηση, απλά βλέποντας από τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο σκέψης. Και αυτό αν θέλετε πιστέψτε το, τουλάχιστον από τα λίγα που έχω να λέω για σχέσεις αυτό με κάνει περήφανο και μου δίνει δυνάμεις.
Είσαι ακατάλληλο για μένα άτομο να μου δώσεις τέτοια συμβουλή, εκτός κι αν έχεις το αλάθητο ή αν κατέχεις τον λόγο της αληθείας. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως αυτοαναιρείσαι μέσα από τα βιώματα σου.
Λυπούμαι ειλικρινά από την άλλη αν ο ανδρισμός που παρουσιάζε ο φίλος σου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στη δυσκολία. Στη δυσκολία φαίνεται ο ανδρισμός, όχι στα νταηλίκια και τους εντυπωσιασμούς της καθημερινότητας. Το ότι πέρασε κάποιος δύσκολα στη ζωή του δεν είναι αυτονόητο ότι αυτό τον κάνει δυνατό χαρακτήρα ικανό να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες στο εξής, ούτε και βέβαιο ότι θα τον ωριμάσει.
Και κάτι άλλο. Βγαίνεις καθόλου από το σπίτι; έχεις παρέες; γιατί μου φαίνεται πως νυχτοξυμερώνεσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Εκτός κι αν αναπληρώνεις κενό επικοινωνίας και φιλίας με αυτό τον τρόπο.
Και άλλαξε λίγο το απότομο ύφος σου και το να βάζεις στο απόλυτο αυτά που λες, θέλει και λίγο συναίσθημα η ζωή.
καλά είναι πολύ γίδι ο τύπος..άκου εκεί να σε πει πουτ...α!!!με ποιο δικαίωμα ρε γελοίε (θα του έλεγα εγώ)..εντάξει, οκ έχει θέματα αλλά μέχρι ενός ορίου ρε φιλαράκι!!Κάρυ όταν έλεγες ότι είναι πάνω από το μέσο όρο τι εννούσες?μάλλον θεωρητικά, με βάση τις διαπιστώσεις που έχει κάνει για τη ζωή θα ήταν εάν είχε καταφέρει κιόλας να λύσει τα θεματάκια που έχει με τις γυναίκες..εάν δεν το κάνει όχι απλά δε θα είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά πολύ πιο κάτω από αυτόν..σόρυ για την επιθετικότητα στον τόνο μου αλλά τρελλαίνομαι με κάτι τέτοια.Πάντως, αν θες, ξέρω κάτι καλά παιδιά,μπρατσαράδες, γνώστες πολεμικών τεχνών και οικονομικούς σχετικά...ειδικεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις!!!πλακίτσα...πλι ζ γραφτονε εκεί που δεν πιάνει μελάνη...
Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα ναι μαλλον τον κατεχω τον λογο της αληθειας σχετικα με τη ζωη μου, περισσοτερο απο ο,τι τον κατεχεις εσυ, για αυτο σου ειπα να βουτηξεις τη γλωσσα στο μυαλο, γιατι εβγαλες συμπερασαμτα για μενα χωρις να με ξερεις, οπως κανεις βεβαια συνηθως..
Ευχομαι να τα βγαλεις περα με αυτο σου το χουι.
Κάρυ, πως πάνε τα πράγματα?είσαι καλύτερα? :-)
καναμε αρκετα βηματα πισω, πηραμε τις αποστασεις μας, και προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο καθαροι γινεται ο ενας απεναντι στον αλλο, χωρις κατηγοριες, ενοχες, αρνητικα σεναρια κτλ. Ειμαστε ολιγον αμηχανοι, δεν ξερω τι θα γινει, αλλα γενικα καλα νιωθω. Οποτε παω να το χασω, γυριζω σε μενα και ποσο καλα ειμαι με τον εαυτο μου, και χαμογελαω.
α οπότε είστε μαζί!αν είναι αυτό που έχετε ανάγκη χαίρομαι πολύ!:-)
κάρι, συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ανώριμος κ δν ξέρει κ τί σημαίνει φαντασίωση.
γλυκιά μου, η τοπ φαντασίωση στις γυναίκες είναι ο βιασμός!
είναι κάτι που θέλουμε να μας συμβεί?
όχι!
μήπως να γκουγκλάρει λίγο πρώτα τη λέξη φαντασίωση κ να τα πείτε πάλι?
αυτα εξηγουσα 2 μερες.. οτι οτι φανταζεσαι κατι δε σημαινει οτι θες και να γινει.. και το ξερει κι αυτος, απλα στα παντα σε μενα πρωτα βλεπει την πιθανοτητα να προδοθει. Για αυτον και για αλλους σου λεει ναι απλα το σκεφτονται, για μενα πιστευε οτι ηθελα να τα κανω, αφου μπαινουν τα φιλτρα που κουβαλαμε στη σχεση μας και μεταφραζονται οι πραξεις του αλλου αναλογα με αυτα που εχουμε βιωσει και φοβομαστε.. α και παρεπιμπτοντως βιασμος σε φαντασιωση απαπαπα, ειμαι στις εξαιρεσεις φαινεται!!
μπορει να ειναι ανωριμος, μπορει και ρομαντικος, μπορει ανασφαλης, μπορει και ολα μαζι...