Φίλε gramle,
Αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή θα σου δώσω. Και μακάρι υστερινή μου γνώση να σε είχα πρώτερα.
1000 τετραγωνικά θές, (500, 100, 50 βάλε ότι νούμερο θές) κάντα σε μία πλάκα
ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΩΡΟΦΟ ΣΠΙΤΙ.
Printable View
Φίλε gramle,
Αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή θα σου δώσω. Και μακάρι υστερινή μου γνώση να σε είχα πρώτερα.
husband και αρχιτεκτονικες συμβουλες,ε?
α ρε συ μες στην ορεξη εισαι για γελιο κ ζωη κ σου αξιζουν
Τι σχεση εχει αυτο? Δεν το πιασαQuote:
Originally posted by husband
Φίλε gramle,
Φίλη (φαντάζομαι τώρα το έγραψα σωστά) gramleQuote:
Originally posted by gramle
βρε husband αυτο που λες παραπανω (δεν ξερω πως να κανω παραθεση), τα περι χωριστης συναισθηματικης ζωης παρα μονο το μοιρασμα μιας στεγης, μονο η Βισση με τον Καρβελα το καταφεραν που ειχαν ενα σπιτι 1000 τετραγωνικα! Δεν βρισκοταν ποτε. Ε, τοτε γινεται.
όχι απλώς σε 1000 τετραγωνικά ούτε σε διώροφο μόνο σπίτι μπορείς να χαθείς από τον άλλο. Ακόμα και σε ένα λάκκο μαζί αν είναι δύο άνθρωποι μπορούν να γυρίσουν τις πλάτες ο ένας στον άλλο. Βέβαια τα 1000 τετραγωνικά αλλά και το διώροφο το σπίτι βοηθούν να χαθείς ακόμα και αν δεν το θέλεις ουσιαστικά
Κάτι ήξερε ο ποιητής (κάμαρούλα μιά σταλιά 2 επί 3.....)
Γιαυτό σου λέω ΠΟΤΕ ΔΙΩΡΟΦΟ και όπως λες και εσύ ούτε 1000 τετραγωνικά μη χτίσεις ποτέ με τον άνθρωπό σου
ΥΓ είδες που και την παράθεση ή κοινώς quotάρισμα την βρήκες? Με το pc όλα είναι test και θα δείξει. Αρκεί να μην απαντήσεις ποτέ yes στην ερώτηση \"format main drive?\"
Οταν υπαρχουν απειρα λεφτα το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι η οικογενεια και οι αξιες γενικα. Τα ισοπεδωνεις ολα. Κανεις οτι σου αρεσει χωρις να σε κατακρινει κανενας και νομιζεις οτι εισαι ελευθερος και ευτυχισμενος. Αυτο ακριβως κανει και το ζευγαρι που ανεφερα. Αυτο ομως ειναι \"πολυτελεια\" των πλουσιων και διασημων. Να βρισκουν γκομενους και γκομενες και να μενουν ολοι μαζι σε ενα σπιτι. Αυτο με εμας τους κοινους θνητους δεν γινεται.
εμεις οι κοινοι θνητοι πρεπει να γινουμε super ηρωες!!!!!!
επίσης ποτέ διόροφο σπίτι....
ποιος να ανεβοκατεβαίνει σκάλες πια...ουφ
Τελικά μας έχεις μπερδέψει .
Ολη αυτή η ανακεφαλαίωση δεν μας είπες βοήθησε σε τίποτα ?
Και αν ναι ποιόν ????
μαλλον τον ίδιο τον husband
Ε8 ξεκινώ από την ερώτησή σου και γράφω.
Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό ή όχι, δεν ξέρω αν αυτό το τελευταίο το abilify που παίρνει έχει καμιά σχέση, δεν ξέρω καν αν εγώ έχω αλλάξει αλλά το θετικό είναι ότι βλέπω μία θετική κατάσταση να διαμορφώνετε πλέον.
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου έχει πάνω από 5 μέρες να κλάψει. Η διάθεσή της έχει γυρίσει από το \"δεν μπορώ να κάνω τίποτα, άσε με το μόνο που θέλω είναι να κλαίω\" στο \"δεν το βάζω κάτω ρε γμτο\"
Οι πόνοι που την ταλαιπωρούν φαίνεται να έχουν υποχωρήσει και μάλιστα πάρα πολύ
Ξεκινήσαμε μαζί περπάτημα ώστε και το πόδι της με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί για πολύ καιρό να γυμναστεί και αυτό και παρά τον όποιο πόνο προκαλεί αυτό το περπάτημα νιώθει πλέον πως δεν πρέπει να τα παρατήσει ξανά.
Η φυσιοθεραπεύτριά της την έχει βοηθήσει πολύ και με το αυχενικό τελευταία.
Η δουλειά της μπορεί να μην πηγαίνει και τόσο καλά αλλά αυτό πλέον δεν την αγχώνει όσο παλιά.
Έχει βρει πάρα πολύ διάθεση και χρόνο να ασχοληθεί με τον ΑΓΓΕΛΟ μας και από αυτό και μόνο κερδίζει
χμμμμ άφησα για τελευταίο να πώ τι γίνεται με εμάς του δύο ... χμμμ ε η ειλικρίνειά μου απέναντί σας δεν με αφήνει να μην πω πως εδώ βλέπω μεν βελτίωση αλλά μικρή. Δεν βλέπω να γεφυρώνεται εύκολα το συναισθηματικό κενό μεταξύ μας αλλά πάντως κάτι γίνεται.
ΥΓ1 Πάντως ε8 για να το λές εσύ μάλλον θα πρέπει να γράψω τα όποια συμπεράσματα έβγαλα. Θα γίνει και αυτό (όσο και αν θέλω να μην παραδεχτώ ότι σκόπιμα μέχρι τώρα δεν τα διατύπωσα γραπτώς παρά μόνο στο μυαλό μου τα γυρνάω)
ΥΓ2 Σήμερα προσπάθησα να βρώ τον γιατρό της αλλά δεν κατέστη δυνατό καθώς ήξερα μόνο το σταθερό του και ούτε απάντησε στα μυνήματα του τηλεφωνητή στο σταθερό του. Από αύριο λοιπόν στο γραφείο του...
Σας καλημερίζω όλους και σας εύχομαι δύναμη (ή όπως λέγαμε τότε παλιά στην ιστιοπλοοία POWERRRRRR)
huspand χαρηκα για τις θετικες εξελιξεις φροντιστε να τις διατηρησετε σε αυτο το σημειο!η διατηρηση σοβαρα σου μιλαω χρειαζεται εξισου αγωνα
Γυρίζοντας από τον ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου. Σκέψεις και αισθήματα (ή συναισθήματα?).
Ούφ το έκανα το βήμα.
Και όντως και αυτός το διαπίστωσε ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία.
Ωραία, πολύ ωραία.
Η κατάθλιψης της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου είναι δύσκολη καθώς είναι το δεύτερο επεισόδιο και θα χρειαστεί καιρός με τα φάρμακα (τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την λήξη του προβλήματος)
Δηλαδή πως να το δεχτεί αυτό η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου όταν θέλει ένα μωρό ΤΩΡΑ?
Το να σταματάει ένα φάρμακο χωρίς να το ξέρει ο γιατρός της (σκέφτομαι από μέσα μου και εγώ να μην την αποτρέπω από αυτή την πράξη) έκανε μεγάλη χρονική ζημιά.
Πως να την πείσω να δεχτεί ότι πρέπει να ελέγχω αν παίρνει τα φάρμακά της? Τεσπα κάτι θετικό βγήκε τουλάχιστον.
Θα μας βοηθήσει με συνεδρίες και των δύο μαζί για τα προβλήματα επικοινωνίας που έχουμε.
Καλό και αυτό. Από κάπου πρέπει να γίνει μία αρχή. Αντε να δούμε (τη δυσπιστία για το αν θα δεχτεί η αγαπημένη μου την αυξάνει και η δική μου δυσπιστία για το αν θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά με σταυρωμένα χέρια δεν θα κάτσω.) θα δείξει
Πάντως για τα δικά μου σε άλλο γιατρό πρέπει να πάω. Κάθετος και απόλυτος σε αυτό. Με ή χωρίς την γνώση του γεγονότος αυτού από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. Δεν μπορεί να μας παρακολουθεί και τους δύο ψυχοθεραπευτικά.
Καλά ήταν ανάγκη να εφραστεί ψιλοαρνητικά για τους λιγοστούς συναδέλφους του? και καρααρνητικά για τους ψυχολόγους? Δεν βαριέ. Πάντως λέω να κάνουμε πρώτα την αρχή με τις συνεδρείες για τον γάμο και τα προβλήματά μας και (λίγο?? πολύ?? μάλον λίγο) αργότερα βλέπω και τα απολύτως δικά μου. (είπα και εγώ το έκανα το πρώτο βήμα. Τεσπα έστω και μισό το έκανα.)
Καλά έκανα και πήγα. Σε καλό θα μας και θα ΤΗΣ βγεί.
huspand το ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ τα λεει ολα...
Δεν ξέρω από όρια και ξεόρια. Μόνο συναίσθημα. Χωρίς λογική. Μόνο ελπίδα για καλύτερο σήμερα. Για ένα τέλειο αύριο.
ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!