Να έμενα κάπου μόνος μου με τη δική μου ζωή. Σιχάθηκα πια να υπομένω τις ιδιοτροπίες, τα νεύρα, τα κόμπλεξ και τη βλακεία κάθε ηλίθιου συγγενή (α' βαθμού) που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο. :\
Printable View
Να έμενα κάπου μόνος μου με τη δική μου ζωή. Σιχάθηκα πια να υπομένω τις ιδιοτροπίες, τα νεύρα, τα κόμπλεξ και τη βλακεία κάθε ηλίθιου συγγενή (α' βαθμού) που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο. :\
Θα ήθελα να παω 20 χρόνια πίσω στο παρελθόν και να σταματήσω τη γέννηση μου. Θα ήθελα να είχα γεννηθεί ποτέ.
Nα βρω χρόνο να πάω το γάιδαρο (το ποδήλατο) στο μάστορα...
Λοιπόν, θα ήθελα να αναπέμψω μια ευχή που μου ήρθε κατακέφαλα στο μυαλό ανύποπτα μόλις προ ολίγου: Εύχομαι τέτοια μέρα του χρόνου να βρίσκομαι σε ένα άλλο μέρος. Να μη με πλαισιώνουν τούτοι οι τοίχοι, να μην κάθομαι σε τούτη την καρέκλα, να μη βρίσκομαι, τέλος πάντων, κάτω από τούτη τη στέγη, αλλά κάπου αλλού. Είτε αυτό το "αλλού" θα σήμαινε εκτός Ελλάδος, είτε κάπου μακριά από τον πολιτισμό, πχ σε κανένα απόμερο νησάκι όπως στην ταινιά Castaway (καλή ώρα), είτε στο σπίτι της κοπέλας μου, αν θα έχω ως τότε, να σουβλίζουμε μαζί τον οβελία, είτε στο μνήμα. Δε με ενδιαφέρει που, πάντως σίγουρα όχι εδώ!
θα ηθελα να μου κανουν δωρο για τα γενεθλια μου ενα Playstation 3 μαζι με το καινουργιο Tekken, να παιζω με τη κοπελα μου.
Χμμμμ θα ήθελα μια πάστα τώρα... Επίσης θα ήθελα να πάω σε σπα να χαλαρώσω με τα μασάζ και τους ατμους...
Χριστίνα και Μαρκέλα, αν και δυστυχώς δεν είστε εδώ τώρα θέλω να σας πω ότι θέλω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και να μην διανοηθείτε να με αφήσετε λεπτό μόνη μου απόψε, σας παρακαλώ...δέχεστε;;; :( :( :(
γιατι δεν προσπαθεις να βασιστεις πανω σου?
Να γυρναγα απο παρελ8ον και να αλλαζα καποια πραγματα με επιγνωση των μα8ηματων του μελλοντος και να ζει η μαμα μου μεχρι να πε8ανω τουλαχιστον lol :)
ειλικρινα οχι δεν το χρειαζομαι, οταν ερχομαι αντιμετωπη με κατι προτιμω να το συζητησω μονο αν υπαρχει λυση η να το αντιμετωπισω χωρις συζητηση αν δεν υπαρχει λυση πολυ χαλαρα
θα ηθελα ενα πιατο τηγανητες πατατες και μια παστα με πολυ πολυ σαντιγυ! :)
κυκνε εχεις προσπαθησει μονη σου?
Αυτό εννοώ κι εγώ Μαρκέλα...ότι χρειάζομαι στήριξη μήπως και ξαναβρώ έστω και λίγη από τη δύναμη που είχα κάποτε...
Γιατί τώρα δεν έχει μείνει ούτε ίχνος της...πίστεψε με... :( Καμιά σχέση ο Κύκνος όπως ήταν λίγα χρόνια πριν κι όπως είναι σήμερα...μα καμία όμως...πριν κάποια χρόνια είχα τη δύναμη να αντιμετωπίσω δύσκολες και τρομαχτικές καταστάσεις και το έκανα και δεν πίστευα στα μάτια μου...ότι μπορούσα εγώ να το κάνω αυτό, ότι ήμουν εγώ εκείνη που το έκανε αυτό...τότε δεν με αναγνώριζα λόγω της δύναμης που έδειχνα, τώρα δεν με αναγνωρίζω λόγω της αδυναμίας...
Θα ήθελα η διαρκεια της μέρας να ήταν μεγαλύτερη δλδ πάνω απο 24 ώρες για να μπορεσω να κάνω όοοολα αυτα που θέλω να κάνω...
θα ηθελα να μιλησω σε καποιον! :) εχω ορεξη για μπλα μπλα!
εγώ είμαι εδώ πες ότι θες.
παιζει να την εχω ξαναποσταρει, αλλα...
http://img516.imageshack.us/img516/5346/29265881ft3.jpg
θα ηθελα τον κλωνο της για τα γενεθλια μου!!!!! <3
Και μετά σου λέει οτι οι αντιδραστικοι δεν ακολουθούν την προβατοσύνη.. χα χα χα!!!
Χριστίνα μου αυτός που γίνεται ίσως και χωρίς την θέλησή του θύτης, δυστυχώς αλλά έχει περάσει πρώτα απ' τον ρόλο του θύματος!
Το θέμα είναι να μην κάνουμε αυτά, που δεν θα θέλαμε να μας κάνουνε οι άλλοι, αλλά κι ούτε να παίρνουμε εκδίκηση, αν υπήρξαμε θύματα!
κανε μπε στη συνονοματη σου Χριστινα.
http://img135.imageshack.us/img135/6...rsten03cn7.jpg
πιο επιφανεια δε γινεται!
Χα χα χα! :D
Θέλω να φύγω, θέλω να πετάξω...
http://www.youtube.com/watch?v=w_0kMdH0FLA
Αλλά δεν μπορώ... :(
Θα ήθελα να ζούσα κάποτε σε κάποια εποχή στην Ανατολή και να ζήσω τις ερήμους, τις καμήλες, τα πέπλα.. την μουσική και τους άντρες με τα βαμμένα μάτια... τα φορέματα, τον έρωτα, τις νύχτες, τα φεγγάρια, τα παλάτια, τους χορούς... τα ΠΑΝΤΑ! Είμαι εθισμένη με ΟΛΑ αυτα... Λες να έζησα σε προηγούμενη ζωή? :(
θα ηθελα να βρισκομαι κατω στην παραλια!!!!!
αλλα που να πας χωρις παρεα? :( να ρε αυτα ειναι προβληματα!! :Ρ :Ρ :Ρ
θα ηθελα μια επαυλη με εναν καταπρασινο λαβυρινθο απο γκαζον.
Πολλά θα ήθελα, αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Ας πάρουμε το πλέον ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο: Έναν γρήγορο και ανώδυνο θάνατο.
Αχ, θα ήθελα να αρχίσω πάλι μαθήματα φωνητικής, κιθάρας, πιάνο-τζαζ, οριενταλ χορο... κλπ κλπ θα τα κάνω που θα μου πάει!
Θα ήθελα ν' αρχίσω μαθήματα bridge, που ταιριάζουν στην αριστοκρατική καταγωγή μου,
καθώς επίσης ξιφασκίας και squash που θα βοηθήσουν στην παιρετέρω κοινωνικοποίησή μου
με άτομα ανάλογου με το δικό μου κοινωνικού και οικονομικού status
κι ακόμα τη φωνή της Μαρίας Κάλλας
ή το σωματότυπο της Βeyonce
που θα με βοηθήσουν να τραγουδήσω τουλάχιστον στη σκάλα του Μιλάνου
ή να απογειώσω τη διεθνή καριέρα μου στη showbiz :P