χαχα εννοείς ότι τρόλαρες τόσες μέρες και πιά δεν τρολάρεις;
Printable View
Δεν έχω πολυκαταλάβει τι σημαινει τρολαρω...μια φίλη μου μου εξηγησε αλλα ουτε αυτη ήξερε καλά.
Τι να πω...
Απλά εννοώ πως με ρωτήσατε τόσα πράγματα απάντησα, ενώ τόσο καιρό λέγατε πως δεν απαντούσα και τώρα δεν ακούω την άποψη πάνω σε όσα με ρωτήσατε.
Μήπως είδατε αυτό που έχω καταλάβει και εγώ; Δηλαδή πως θα πεθάνω μόνη;
Μάλλον δεν υπάρχει κάποια λύση στην περίπτωση μου...
κοιτα Εμμανουελα....εγω δεν εχω να πω κατι αλλο......
αν μπορουσα να βγαλω ενα συμπερασμα απο την κουβεντα μας ...ειναι πως σε γενικες γραμμες σε βρισκω μια χαρα....
βεβαια δεν μου αρεσε που ειπες οτι μοναδικο κριτηριο ειναι καποιος να σε θελει....αλλα οκ..μετα το διευκρινησες και προφανως ηταν μονο λαθος διατυπωση......
δεν βρισκω κατι λαθος...στο να περιμενεις εναν ανθρωπο που πραγματικα θα σου κινησει το ενδιαφερον...το αντιθετο μαλιστα...
απλα....θα σου ελελεγα...οτι γενικα δεν υπαρχουν και πολλοι ενδιαφεροντες ανθρωποι γυρω μας...τουλαχιστον με την πρωτη ματια....αρα ισως χρειαστει να περιμενεις λιγο...
ειμαι σιγουρη παντως...οτι θα βρεις κατι και πολυ πιο νωρις απο οτι φανταζεσε....οποτε τζαμπα αγχωνεσε τοσο πολυ..:)
Και γιατί μέχρι τώρα είμαι μόνη;
Όλοι έχουν σχέση; Εγώ γιατί δεν μπορώ να έχω;
γιατι διαλεγεις να περιμενεις....απο το να συμβιβαστεις...απλο...
αρα πρεπει να περιμενεις το σωστο timing....και να μην αγχωνεσε.....αποκλειεται να μη συμβει....
Ακόμα και κάτι ''φυτά'' έχουν (συγνώμη για την έκφραση) και ακόμα και οι χοντρούλες και κοντούλες (που με ρώτησε ενα μέλος αν είμαι έτσι).
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω...
Πώς γίνεται αυτό;
Ακόμα και άτομα για τα οποία θα έπαιρνε όλος ο κόσμος όρκο πως αποκλείεται να έχουν σχέση και ούτε να είχαν ποτέ.
ααα...σε αυτο συγκεκριμμενα ξερεις....με τα φυτα...και τις κοντουλες χοντρουλες....προφανως εχουν ελκυστικα χαρισματα γενικοτερα.....
το ιδιο συμβαινει και με τους αντρες βεβαια....δεν ειναι αναγκη να ειναι καποιος /α μοντελο ή του συρμου και της μοδος...για να κανει μια ομορφη σχεση και να αγαπηθει.....
τεσπα...ψιλα γραμματα.....
εγω λεω μην αγχωνεσε....θα βρεις κατι συντομα στα μετρα σου.....:)
όχι δεν περίμεναν...δεν νομίζω να περίμεναν όταν τον βρήκαν από τα 18 και ακόμα μικρότεροι και τώρα είναι στη ηλικία μου και είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι.
Η ευτυχία δεν κρύβεται...λάμπουν ολόκληροι, είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.
Σχεδόν όλα τα ζευγαρια στη σχολή έτσι είναι για να μην πω όλα.
Δηλαδή σε πόσο καιρό αφότου πάω θα κάνω σχέση;
Αν είναι να περάσουν χρόνια τι να το κάνω να πάω;
Και θέλω να πω πως εγώ θα συμβιβαζόμουν με τον πρώτο που ανέφερα, γιατί ήταν άσχημος.
Και όμως τον ήθελα. Επομένως εγώ συμβιβάζομαι.
Φανταστείτε να μην συμβιβαζόμουν δηλαδή ε;
Με κόβω άδικα να τρέχω στους ψυχολόγους.....
Πες ότι κάνεις πλάκα ρε σύ? δεν μπορεί να τα ρωτάς όλ' αυτά! Μου θυμίζεις αυτό που είπε ο Γιάννης Αγγελάκας
" Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου κι ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ' ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά "
Τί κατάλαβες;
Τίποτα δεν κατάλαβα.
Όχι δεν παρεξηγήθηκα.
Αλλά ειλικρινά τι να τον κάνω τον ψυχολόγο;
Εσύ μου είπες πριν που είπα πως εγώ θέλω να κάνω σχέση πως για όλα υπάρχει λύση.
Ε ωραία είναι αυτή η λύση ο ψυχολόγος;
Χιούμορ έχω...λύση δεν έχω.
Και άμα είναι να πάω σε ψυχολόγο και να κάνω σχέση σε 5-10 χρόνια τι να το κάνω;
Δεν κάθομαι καλύτερα σπίτι μου;
Κατσε ναι, θα ερθουν απο το τζακι σαν τον Santa claus
Συγνώμη εγώ ρώτησα γιατί να πάω στον ψυχολόγο όπως μου προτείναν αν είναι να μην λύσω το πρόβλημα μου;
Να ξέρω αν είναι...
χαχα καλά δεν παίζεσαι εσύ με τίποτα! ρε συ εμείς είμαστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε κι η λύση! χαχα αν κάτσεις σπίτι σου τότε καταδικάστηκες μόνη σου!
δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου! πως προεξοφλείς ότι θα κάνεις σχέση μετά από τόσο καιρό και δεν αισιοδοξείς ότι η σχέση μπορεί να γίνει κι άμεσα;
Μα τί μπορούμε να σου πούμε εμείς περισσότερο σ' αυτά που ρωτάς; μέντιουμ είμαστε; χαχα
Οχι δεν εχω, αλλα ξερεις κατι? Απλα εισαι κολλημενη, δεν καταλαβαινεις οτι οσο το κουραζεις δεν βγαζεις τπτ,αστο στο χαλαρο βγες με κοπελες απο την σχολη οσο γινετε,(δεν σ λεω βγες καθε μερα για καφε/ποτο κλπ) Βγες ρε παιδι μου...μην εισαι σχολη-σπιτι.
Εσύ είπες πως όλα λύνονται πριν. Επομένως από ότι έχω καταλάβει εννοούσες να πάω σε ψυχολόγο έτσι;
Δηλαδή αν είναι να μην κάνω σχέση γιατί να πάω;
Εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου...αν πάω θα το λύσω;
ναι ρε πουλάκι μου να πας σε ψυχολόγο εννοώ, κυρίως αν τα συμπτώματα πόνου, αδυναμίας, ανημπόριας, αρνητικών σκέψεων επιμένουν και δεν μπορείς
να λειτουργείς στην καθημερινότητά σου..
μα γιατί προεξοφλείς, ότι δεν θα κάνεις σχέση; πού το στηρίζεις;
ποιός μπορεί ν' απαντήσει στο τελευταίο που ρωτάς με βεβαιότητα; δοκιμάζεις.. και βλέπεις.. απ' το να μην κάνεις τίποτα, κάτι πρέπει να κάνεις για το πρόβλημά σου.
Ναι υπάρχει κι η λύση να μην κάνεις τίποτα! είναι κι αυτό επιλογή..
Δεν είπα ότι είσαι μέντιουμ Μαρκελα, απλά σε ρώτησα πάνω σε αυτό που μου πρότεινες.
Εγώ είπα το πρόβλημα μου και μου είπες πως για όλα υπάρχει λύση.
Άμα είναι έτσι τότε θεωρείς πως άμα πάω σε ψυχολόγος θα λύσω το πρόβλημα μου, επομένως θα κάνω σχέση; Σωστά;
Απορώ γιατί αυτό το thread μάζεψε τόσα πολλά σχόλια....
Εγώ θέλω να λύσω το πρόβλημα μου δηλαδή ότι θέλω σχέση....όχι κάποιο άλλο πρόβλημα.
Και εσύ μου είπες πως για όλα υπάρχουν λύσεις.
Έχει δίκιο η Μαρκέλα, πάντα υπάρχει λύση. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα σε αυτή τη ζωή.
Την λύση όμως δεν θα στην δώσουν οι άλλοι, θα την βρεις μόνη σου. Οι άλλοι μόνο συμβουλές σου δίνουν, όχι λύσεις.