πανευκολο ειναι να γνωρισεις ανδρες αγνωστους ελευθερους ,συμφωνω
απλα εγω ημουν συνηθως καλυμμενη απο ανδρα που ειχα ηδη γνωρισει στο περιβαλλον μου, δεν εκανα σχεσεις ετσι απο γνωριμιες στον δρομο, ποτε. ετυχε.
Printable View
Εμμανουέλα μου θυμίζεις κάποιον που πνιγεται ή κάνει πως πνίγεται, ζητάει βοηθεια από το καράβι που ειναι κοντά και όταν του πετάνε σχοινιά , σωσίβια , το ένα του φαινεται σκληρο , το άλλο μαλακο, το τρίτο δεν ξέρω και εγώ τι...
Το τραγικο της ιστοριας είναι ότι αυτος συνεχίζει να πνιγεται(ή να κάνει πως πνίγεται) και οι άλλοι απο το καράβι συνεχίζουν να προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Μεγάλες αντοχές και οι δυο πλευρές.
Καλη συνέχεια
μα δεν ηταν μονιμες παρεες μου αυτοι! γνωριζα και γνωριζω συνεχως κοσμο στην δουλεια και στις παρεες.
εσυ μιλας λες και κανεις παρεα με 4 ατομα και κανεναν αλλον στην ζωη σου.
εγω σου μιλαω για εναν στενο κυκλο γνωριμιων, πανω απο 100 ατομα
γι αυτο σου προτεινα να κοινωνικοποιηθεις και παραεξω.
γιατι ο στενος σου κυκλος μαλλον ειναι πολυ περιορισμενος
καλημερα εμμανουελα σου εστειλα πμ δες το :)
Οποιος θελει, βρισκει τροπους, οποιος δε θελει, βλεπει μοναχα εμποδια.
ποια ειναι Φρύνη; δεν είδα κανένα να πέφτει δίπλα μου.
σου είπα ότι έχω ενδιαφέροντα 2 φορές την εβδομάδα βγαίνω σίγουρα και κάθε μέρα (αν δεν έχουμε κατάληψη όπως σήμερα ) είμαι στη σχολή μου.
και το να υποδυθώ κάτι άλλο από αυτό που είμαι δεν νομίζω ότι είναι δίπλα μου...
πιο είναι λοιπόν αυτό που είναι δίπλα μου;
δεν θα βρεις ΤΟΣΟ μεγαλο κυκλο, απλα θα διευρυνεις οσο γινεται αυτον που εχεις, αλλα παραλληλα θα δεις και τι αλλο λαθος κανεις. οπως πχ αν δειχνεις υπερβολικα αμηχανη η νευρικη η δεν ξερω τι αλλο.
σου ειπα για να σου πει κανεις κατι πιο συγκεκριμενο πρεπει να σε δει σε παρεες με ανδρες
φυσικα, στα καλα καθουμενα..
με γνωριμια ξεκινανε ολα!στη γνωριμια δεν κολλας εσυ?ε η γνωριμια ειναι απλο πραγμα!
εκτος κι αν κολωνεις..
εισαι πανεξυπνη...ή μας δουλευεις ή κολωνεις...
αν κανεις κατι ιδιαιτερα μη- ερωτευσιμο, οσους αδεσμευτους και να σου φερουν, δεν θα ενδιαφερθουν.
δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο, εμενα παει ο νους μου σε νευρικοτητα κι αμηχανια.
παρε μια γνωμη απ τον ψυχ που θα σε βλεπει απο κοντα.ισως ειναι κατι οφθαλμοφανες που μονο εσυ δεν αντιλαμβανεσαι
κολωνεις..(κανεις την κολωνα) δεν χαμογελας στο μωρο που σου αρεσει?τι κανεις οταν σ αρεσει καποιος?για πες!
μαλακιες λες...
το μωρο σε κοιταζει για να ερθει να σ μιλησει περιμενει το πρασινο φως..εσυ που εισαι?πετας χαρταετο..?
Για μια γυναικα δεν ειναι αναγκη να έχει κύκλο. Οπουδήποτε κι αν εισαι, ακομα και σε χωρο με τελειως αγνωστους σου, αμα καποιου του αρεσεις θα σε πλησιασει, φτανει να κοινωνικοποιείσαι και να εισαι λίγο φτιαγμενη για να ελκυεις και εκει που θα σε πλησιασει καποιος να του δειξεις ότι ενδιαφερεσαι να τον γνωρισεις. Αν το παιζεις δυσκολη ή ψαχνεις να βρεις τροπο να ξεφυγεις θα το εκλάβει ότι δεν ενδιαφερεσαι και φυσικα θα φυγει.
εχω κ αλλες φιλες που ψαχνουν το ιδιο. στο εγγυωμαι
και μεγαλυτερες μη σου πω. ειναι μονες χωρις σχεση πολυ καιρο! ξερω πως το προβλημα σου σε εχει κατακλισει και για σενα ειναι πολυ σημαντικο , για αλλους δεν ειναι. αυτο σε αγχωνει κ σε κανει δυστυχισμενη, εμενα πχ με κανει το οτι εχω κολισει σε μια δουλεια που δεν θελω και οτι δεν μπορω να μεινω με τον αραβωνιαστικο μ και νιωθω ασχημα και χοντρη
ναι αλλά εγώ δεν είχα ποτέ σχέση δεν είναι το ίδιο :(
ναι το ξερω πως το βλεπεις βουνο, αλλα δεν ειναι. φυσικα δεν θα σ πω να βλεπεις και να παιρνεις παραδειγμα απο αλλες που ειναι 40 χρονων και δεν εχουν κανεναν, αλλα δες το λιγο αλλιως, δλδ εισαι 20, δεν εχει τελειωσει η ζωη σου απλα περνας φαση μοναξιας. και το θεμα πηγαζει απο αλλου και εχει αλλες ριζες, ισως εχεις καταθλιψη η αγχος και ξεσπας εκει, οπως αλλοι ξεσπουν στο φαγητο η στο να κλεινονται στονε αυτο σου. καλο θα ηταν να βρεις την ριζα της μοναξιας σου. επισης να μην θελεις απλα να εισαι με καποιον μονο κ μονο επειδη νιωθεις μονη σου. καλυτερα μονος μια ζωη παρα με κακη παρεα για μια στιγμη
εμμανουελα
χωρις να βρεξεις κωλο, ψαρια δεν προκειται να πιασεις στον αιωνα τον απαντα!
εσυ θελεις να σφαζονται τα παλικαρια στην ποδια σου κι ακομα κι αν βλεπουν αδιαφορια και ξυνιλα στο μουτρακι σου να σπρωχνονται να καταθεσουν προτασεις για ευτυχισμενες σχεσεις κι εσυ να καθεσαι στον θρονο σου και να διαλεγεις.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!
αμ δε....
αν δεν προσεχεις την εμφανιση σου μην περιμενεις να σε πλησιασουν. αυτο το λέω επειδη η αληθεια ειναι οτι, οι αντρες, πλην εξαιρεσεων, κοιταζουν πάντα πρωτα την εξωτερικη εμφανιση και επειτα προχωρανε.
εκτος κι αν απορριπτεις επειδη δεν ειναι του γουστου σου (πιο πανω μιλαγες ότι θα θελες να σε πλησιαζαν σοβαροι αντρες).
το ότι κανεις δεν πλησιαζει δεν το δεχομαι, όσο και να κολωνουν υπαρχουν παντα καποιοι που τολμουν.
ΙΔεα !!!!
τυπωσε και φορα μπλουζακια που να γραφουν.........Ειμαι ελευθερη και ψαχνω για σχεση...
μπορεις να μου την πεσεις....θα σε απορριψω γλυκα.........:)