Fixed,οι γυναικες καταναλωνουν τετοιες σαβουρες συνηθως
Printable View
Ναι οκ και οι σαπουνοπερες δεν ειναι κατι που θεωρειται η " ελιτιστικη κορυφη της εβδομης τεχνης " , αλλα πολυς , μα παρα πολυς κοσμος αρεσκεται να της βλεπει και να ξεφευγει απο τα προβληματα της καθημερινοτητας.
Eχει συμβει σε κανεναν χρηστη facebook να του απενεργοποιησουν τον λογαριασμο και του ζητουν ταυτοτητα? οχι οτι θα βαλω την γατα μου να κλαιει , ωρα του καλη και στο καλο να παει , αλλα προβληματιζομαι γιατι ενω νομιζα οτι ειναι καποιος ιος , γκουγκλαροντας το βλεπω οτι βρισκεται πλεον στους ορους χρησης του facebook.
εχει τυχει σε κανεναν?
ναι μνημόνιο έχει συμβεί σε πολλούς
φωτογραφία η σκανάρισμα
Μαλιστα... Ωρα του καλη λοιπον!!
Απο τον Νοεμβριο και μετα,το χει κανει σχεδον σε ολους οσους ηξερα και δεν ειχαν αληθινο ονομα,ή το ειχαν παραλλαγμενο (πχ Geo Pap,αντι για Georgios Papadopoulos).
Αμα σκαναρεις την ταυτοτητα σου,θα στο ξεκλειδωσουν,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τον κοπο.Εχει γινει (ή μαλλον ετσι ηταν παντα) πολυ big brother αυτη η κωλοσελιδα.Στο κατω κατω,σε περιπτωση ποινικου αδικηματος,σε βρισκουν οι αρχες ο,τι ονομα και αν εχεις βαλει,αρα δε βλεπω το λογο να θελει σωνει και καλα το αληθινο ονομα.
Δεν υπηρχε περιπτωση να στειλω ταυτοτητα λολ!! Μολις εφτιαξα αλλο , απλα λυπαμαι τον κοπο μου στο candy crush κλαψ!
Βλεπω οτι ζητανε μονο πραγματικο ονομα , φωτογραφια και ημερομηνια γεννησης (μονο ... τελος παντων). Αν αποφασισεις να μπεις στη διαδικασια σβησε απο το αντιγραφο της ταυτοτητας τα υπολοιπα στοιχεια. Εχουν ξεφυγει ολοι , απο εξυπνες τηλεορασεις που προειδοποιει ο κατασκευαστης οτι μπορουν να καταγραφουν τις συνομιλιες και να προσεχουμε τι .... λεμε μπροστα τους μεχρι spyware στο firmware σκληρων δισκων απο την αμερικανικη κυβερνηση και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιος που μας κανει πλακα με ψευδεις ειδησεις , αλλα απολυτως πραγματικα.
Εαν μου επιτραπει μια προβλεψη , θα ειναι αδυνατον ισως να μην μπορουν να σε παρακολουθησουν στο μελλον και να κρυφτεις ... ειναι ισως μια αναγκαιοτητα λογω της τεραστιας δυναμης που προσφερει σε ατομικοτητες η σημερινη εκρηξη της τεχνολογιας που συνεχιζεται με ξεφρενους ρυθμους και εντεινει το προβλημα. Το θεμα ειναι "ποιος και για ποιον λογο?" θα εχει ολη αυτη την δυναμη στα χερια του?
Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω τέτοια δεδομένα.. Να πάει να μπιπ ο ζουκερμπερκ , εφτιαξα ηδη άλλο πιο ωλαιοοοο! :-)
Έβαλα το ονοματεπώνυμο μου έτσι και αλλιώς έχω επιλεγμένους φίλους και όχι οποίους να'ναι..
Θέλει και ταυτότητα απαυτοτητα θα πάρει!
μηπως ειχες βαλει κανενα ονομα που φαινοταν οτι δεν υπαρχει πχ λαλαλο?
Πόσο φοβερό είναι κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως όλοι οι άλλοι είχαν καταλάβει πράγματα (με το 1/1.000.000.000 της συναναστροφής που είχες εσύ) πολύ καλύτερα από εσένα κ πολύ πριν από εσένα...... Κ πόσο ακόμα πιο φοβερό είναι να συνειδητοποιείς ότι τα είχες όλα μπροστά σου, μπροστά στα μάτια σου, αλλά εσύ δεν ήθελες να τα δεις κ ήσουν τόσο μα τόσο λάθος....... Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή αν κάποιος έχει να πει κάτι. Απλά τελευταία κ σχεδόν μοναδική φορά που μου συνέβη ήταν πριν 7 σχεδόν χρόνια (κ άλλη 1 πολύ πιο light πριν 5 χρόνια) κ είμαι σε φάση που απλά αναρωτιέμαι πολύ σοβαρά για τον εαυτό μου......
ενταξει, 2 φορες στα 7 χρονια δεν δειχνει και τοσο τραγικο, εκτος αν σου καταστρεψε την ζωη ας πουμε..
μιλας πολυ γενικα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο σε τοσο γενικολογη τοποθετηση.
και γιατι σκας τοσο για κατι που εγινε 5 χρονια πριν? αν δεν ξανασυνεβη προσφατα, ισως βλεπεις πιο καλα τα πραγματα, πλεον.
Παράτα όλα κ γίνε νοικοκυρα
Εμαααα....... κάποια στιγμή θα γινότανε κ αυτό...... το είχαν δει όλοι εκτός από εμένα. Δεν κρατάω κακίες βέβαια, απλά απορώ, ξέρω πως αν ένας άνθρωπος δεν έχει βρει τις ισορροπίες του κ την υγεία του δεν θα πρέπει να παίρνω προσωπικά ή τοις μετρητοίς τα όσα μου λέει. Καλά να είναι κ καλά να είμαστε όλοι. Κ προπάντων με καθαρό μυαλό. Όλα παιχνίδια του μυαλού είναι. Κ πολλές φορές άμα είμαστε μπερδεμένοι το μυαλό παίζει παιχνίδια.
καλα που το κατάλαβες γάτα με πέταλα είσαι
κι οχι μονο το μυαλο..
πολλες φορες οι "αλλοι" παιζουν παιχνιδια μαζι μας (η ετσι θα θελαν), καθολου καλοπροαιρετα δε. μην ανησυχεις μαριποζα. εχει ο καιρος, γυρισματα.
οσο εισαι καλοπροαιρετος και καθαρος στις σχεσεις σου (αν εισαι), μην φοβασαι τιποτε.
η καθε μουρλοκακομοιρα (με την εννοια της κακοηθειας) θα τρωει τα μουτρα της αργα η γρηγορα, πολυ ηχηρα και επωδυνα για εκεινην δε, κι εσυ θα ψωλαρμενιζεις ανεμελα.....
Πηγά να πνιγω με το ζουμερο νόστιμο μπιφτεκακι μου!! ''Ψωλαρμενιζεις ανεμελα'' χαχα χαχαχαχα
Υπο αλλες συνθηκες παιζει κ να σκεφτομουν πως αμαν πια με την εμμονη σου να με βαφτιζεις αντρα αλλα ειδικα σημερα χαλαλι ο,τι κ να πεις, αμα σε βοηθαει να ξεδωσεις πες με κ σκιουρο που ξερει να πληκτρολογει..... Με τοσα που εχω δει στο τελος-τελος δεν θα μου κανει εκπληξη αν καμια μερα ανακαλυψω πως εχω βαφτιστει με αλλο ονομα απο αυτο που γραφει η ταυτοτητα.
Ok δικαίωμά σου να το πιστεύεις, αλλά τουλάχιστον πες πού το βασίζεις αντικειμενικά, αν το βασίζεις κάπου. Το να με εννοείς ως άνθρωπο φυσικά το καταλαβαίνω, αλλά η λέξη σου "ψ.....ζει" νομίζω δεν πάει σε γυναίκα. Αλλά κ πάλι μπορεί να κάνω λάθος, μιας κ δεν τη χρησιμοποιώ, ώστε να γνωρίζω τη σύνταξή της, οπότε enlighten me!
Χα χα! Μου είχε τύχει γιατί δεν είχα κανονικό όνομα και δεν το αναγνώριζε λέει.
Ζητούσαν ταυτότητα ή κάποιο επίσημο έγγραφο. Θράσος!
Ξέρεις τι έκανα;
Σκάναρα ένα τελείως άσχετο έγγραφο, οδηγίες χρήσης συσκευής ή κάτι τέτοιο, χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο μου σε αυτό φυσικά και το έστειλα.
Και μάντεψε! Το δέχτηκαν μια χαρά.
Μούφα η υπόθεση δηλαδή.
Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή εκ των υστέρων που πήγα να το αλλάξω και να βάλω κανονικό όνομα, δεν το δεχόταν με τίποτα!
.................................................. ...............................