δυστυχώς για εσένα εγώ προτείνω ανθρώπους
Printable View
Ρε giang,δεν θες κατά βάθος να βοηθήσεις,αλλά να προτείνεις κακές λύσεις!
λες οτι θες αλλα δεν μπορεις να βρεις ομορφη και μετα λες οτι δεν θες να πας με μετρια ή ασχημη λες και μπορεις να τις καταφερεις...λες για την κνιτισα και την αλλη λες και τις απεριψες αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα μπορουσες να τις εριχνες,μονο και μονο επειδι εισαι σκαλωμενος...ειναι σαν προσπαθω να σου εξηγησω τι γευση εχει το καρπουζι,ε δεν μπορω αμα δεν το φας δεν θα μαθεις...και κανενας εδω μεσα δεν μπορει.και καθεσε εδω μεσα λεγοντας τα ιδια και τα ιδια και ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια περιμενοντας να ασχολειτε κοσμος και περιμενοντας να σου πουνε αυτο που θες να ακουσεις...πες τι θες να ακουσεις να στο πουμε να παμε παρακατω.εγω πιστευω πρεπει να κανεις ενα διαλειμα απο τον υπολογιστη και να το δεις αλλιως το θεμα και γιατι οχι να ζητησεις βοηθεια ειδικου ή να σταματησεις να μας τρολλαρεις...
παλι το εκανες...
ας αναλυσουμε την ερωτηση "Να δοκιμασω μονο με μετριες ή ασχημες"
αποτελειτε απο μια ενεργεια που ειναι το "να δοκιμασω"
και απο δυο παραγοντες που ειναι το "μετριες ή ασχημες"
η ενεργεια ειναι βασικη σε μια πραξη...κανε κατι,δοκιμασε
Πω πω κύριε,έχεις απίστευτο δίκιο.
Θα βρώ μια άσχημη χοντρή και θα την βάλω να κάνει δίαιτα μήπως και την δω με άλλο μάτι,ή θα βρώ μια μέτρια και θα της δώσω καμία συμβουλή μήπως και γίνει εμφανίσιμη.Ή θα πάω στην κνίτισα και θα της μάθω να πλένεται,για να είναι και καθαρή.Και να περιποιείται λίγο τον εαυτό της.