apo x8es pao mia xara alla exw arketh oreksh den me piasane akoma alla elpizw oti ola 8a pane kala.nomizo pos pira 2 kila alla fteei p eimai diskilia k sigoura exw kataklrathsh ygrnw.8a zhgisto to sabbato na sou pw.esy ola kala?
Printable View
apo x8es pao mia xara alla exw arketh oreksh den me piasane akoma alla elpizw oti ola 8a pane kala.nomizo pos pira 2 kila alla fteei p eimai diskilia k sigoura exw kataklrathsh ygrnw.8a zhgisto to sabbato na sou pw.esy ola kala?
καλύτερα να μην ζυγιστείς, γιατί αν έχεις πάρει θα απογοητευτείς, εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 86,5 και με έπιασε κάτι και έφαγα ένα γλυκό, αλλά θα κρατηθώ δεν θα τα κάνω εντελώς σ...ά
kai gw zhghstika shmera k eimoun 77 alla ksero ti m ginete eime ligotera
σίγουρα επηρρεάζει και αυτό που είπες... κάνεις πρόγραμμα ή όχι ? εγώ δεν έχω στρώσει ακόμα μετά το Πάσχα, με πήγε πίσω, πρέπει να συνέλθω σύντομα γιατί έχουμε και 6 Μαίου....
οχι δεν πας καλα 2 μερεσ τροο πολι αλλα 8α στροσο ¨)
και εγω ειμαι παραπανο ενα κιλο :( αλλα ειμαι αδιαθετη πρωτη μερα σημερα ...
οποτε μολις τελειωσω θα ξερω τι εχω χασει
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ...
ΕΨΑΧΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ REDUCTIL,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ...
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ ,ΔΕ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΡΑΚΟΣΤΗΣ ΕΧΑΣΑ 4 ΚΙΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΙΜΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ...ΕΙΝΙΑ ΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΛΙΠΟΣ Η ΠΟΝΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΚΙΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΧΙ...
ΤΩΝ 10 MG ΠΑΙΡΝΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Η ΟΧΙ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ..ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙΛΑ,ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ...ΓΥΜΝΑΣΗΡΙΟ ΠΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ...
ΛΟΙΠΟΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60 ,75 ΚΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΗΛΙΚΙΑ 27.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Σημερα πηγα στη γιατρο μου η οποια μου εγραψε μια σειρα εξετασεων και μου πηρε τη πιεση για να δει αν θα μου δωσει reductil.Μου ειπε οτι εχει βγει μαλιστα και ενα καινουριο φαρμακο αλλα μου ειπε πως θα πουμε περισσοτερα οταν εχει τις εξετασεις στα χερια της!:)
Zωητσα ξερεις οτι πριν τη περιοδο και κατα τη διαρκεια μπορει να εχουμε κατακρατηση μεχρι και 4 κιλα;Quote:
Originally posted by zwhtsa
και εγω ειμαι παραπανο ενα κιλο :( αλλα ειμαι αδιαθετη πρωτη μερα σημερα ...
οποτε μολις τελειωσω θα ξερω τι εχω χασει
1 κιλο λιπους ειναι 7700 θερμιδες επιπλεον στον οργανισμο μας ,οποτε αποκλειεται να παχυνες σε λιγες μερες 1 κιλο!!:P
Χαλαρωσε ,κανε τη διατροφουλα σου ,πινε το νερακι σου και να ζυγισεσαι καθε βδομαδα και οχι περισσοτερο!
Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!:) :)
Και μια ερωτηση:Για να σου γραψει ο γιατρος τα reductil σε εβαλε να κανεις πρωτα καποιες εξετασεις;
ναι εκανα ολες τις απαιτουμενες εξετασεις. βλεπεις και οι τρεις γιατροι που μου τα προτιναν ειναι ξαδερφια μου :p... (γυναικολογος, παθολογος και μικροβιολογος.. ) οποτε πρωτα με ελενξαν και μετα μου τα εδωσαν. η ξσαδερφη μου η παθολογος δουλευε και ολας στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ειχε πηρα απο αυτα. οπως και ο γυναικολογος μου τα ειχε δωσει σε γυναικες για να χασουν κιλα πριν ετοιμαστουν για εγκυμοσυνη.
εγω εχω κλεισει 4 βδομαδες που τα παιρνω και δεν εχς καμια παρενεργεια ακομη.. φτου φτου φτου.. ουτε καν δυσκοιλιοτητα που ειχα πριν..
βεβαια εμενα μου εχουν προτινει και πινς το πρωι μαζι με το χαπι και απο μια καψουλα βιταμινης Ε και μιασ καψουλας μουρουνελαιο...
Tελεια!:)
marou_laki ενημέρωσε μας για το νέο φάρμακο όταν μάθεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα χάπια τα συνηθίσεις, εγώ έκανα και δίαιτα κανονικά για να χάσω 9 κιλά, απλώς ήταν πιο εύκολο με τα χάπια να κρατηθώ. Πάντως αν δεν κάνεις δίαιτα δεν χάνεις ότι και να παίρνεις. Ολα αυτά είναι βοηθητικά και εμένα με βοήθησαν να πάρω μπρος.
Ζωίτσα τη εννοείς πινς και του μουρουνέλαιο γιατί στο δίνει, αυτό δεν ανοίγει την όρεξη?
βοηθαει στον μεταβολισμο μου ειπαν.
να κανει πιο πολλες καυσεις.
και σου δινει ενεργεια
μπορείς σε παρακαλώ αν θέλεις να μου γράψεις την μάρκα από τις βιταμίνες και το μουρουνέλαιο?
σε τι χρησμπ οι βιταμινες αυτες?λοιπον εγω σημερα ζηγηστικα κ με δειχνει η ζιγαρια 76,6 δλδ πιρα 1,5 κιλο σε 3 μερες π ειχα παραπανω ορεξη απο τι επρεπε.ομως νιο8ω το εντερο μου γεμάτο κ μπορει να ειμαι λιγοτερα κιλα.φιλακια σημερα ειμαι καλυτερα μ χει κοπει η λεμαργια ολα πανε καλα.
μπράβο, μην σε πάρει από κάτω το 1,5 κιλό, αν πας τουαλέτα και με δύο μέρες προσεχτικής διατροφής θα φύγουν, μην ανυσηχείς και μη ζυγίζεσαι, εγώ αποφάσισα να ζυγίζομαι κάθε Δευτέρα και όχι κάθε μέρα όπως έκανα.
Οι βιταμίνες βοηθάνει πολύ όταν κάνεις δίαιτα, τουλάχιστον εμένα που τρέχω όλη μέρα.
ok σευχαρηστω για το 8αρος.απλα εχει φουσκωσει περιεργα η κοιλια μου........μην παει αλλου το μιαλο σου.χεχεχε.και γω 8α ζηγιζομαι αραια κ οχι κα8ε πρωι.
Nαι θα σας ενημερωσω!Οι εξετασεις ολες μαζι θα βγουν τη Δευτερα και αμεσως θα παω στη γιατρο...οποτε Δευτερα βραδακι θα σας πω νεοτερα.Quote:
Originally posted by alalumaki
marou_laki ενημέρωσε μας για το νέο φάρμακο όταν μάθεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα χάπια τα συνηθίσεις, εγώ έκανα και δίαιτα κανονικά για να χάσω 9 κιλά, απλώς ήταν πιο εύκολο με τα χάπια να κρατηθώ. Πάντως αν δεν κάνεις δίαιτα δεν χάνεις ότι και να παίρνεις. Ολα αυτά είναι βοηθητικά και εμένα με βοήθησαν να πάρω μπρος.
Οσο για τα χαπια,εννοειται αλαλουμακι οτι θα συνδυασει με διαιτα.Αυτο ελειπε να περιμενω απο ενα χαπι να κανει θαυματα!Αν γινοταν αυτο δεν θα υπηρχαν υπερβαροι ανθρωποι!
Παντα σε συνδυασμο με προτεραιοτητα στη διατροφη και την ασκηση και ολα καλα θα πανε:)
koritsia metrhsa akribos tismeres 8erapeias me reducctil mesa apo auto to topic kai einai 2 mhnes kai 27 hmeres.
to ekana auta gia na ksero mexri pote mporo na kano thn 8erapeia.to poli 5 mhnes akoma.
υπολόγισες τις περιόδους που είχες κάνει διακοπή της θεραπείας?
ξέρεις τι σκεφτόμουν ρε φιλενάδα, ότι ΟΚ καλά τα χάπια και με έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα, αυτόν τον καιρό όμως που δεν με πιάνουν και πολύ, κάνω βλακείες δεν ακολουθώ τη δίαιτα μου, και έχω αρχίσει πάλι να μπαίνω σε αυτή τη φιλοσοφία ΟΚ ας φάω σήμερα γιατί απ' αύριο θα αρχίσω δίαιτα.... ενώ τον πρώτο μήνα που τα έπαιρνα έλεγα δεν κάνω δίαιτα, κάνω σωστή διατροφή και να χάσω βάρος, και αν φάω και τίποτα παραπάνω ΟΚ δεν πειράζει προχωράω.... Ε, αυτό έχω αρχίσει να το χάνω και ανησυχώ. Είπα πάλι σήμερα στον ευατό μου ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ απλά προσέχω και δεν σαβουριάζω..... Θέλω να αλλάξω συμπεριφορά ως προς το φαγητό βασικά.... Θα τα καταφέρουμε??????
nai ola ta ipologisa apo ta topic m se ayth thn selida.ta exw grapsei ola :)pos ta pas esy?
δεν έχω πάρει, είμαι 86,3 δηλαδή αλλά δεν με το ζόρι κρατιέμαι, έχω λαιμαργίες και θέλω να τρώω γλυκά, για να δούμε, πολύ θα απογοητευτώ αν δεν χάσω άλλα...
alalumaki και μενα δεν με πολυ πιανουν πλεον τα φαρμακα αλλα χανω κατιτις.ευχομαι να αρχιζουν να με πιανουν περισσοτερο.
εσύ παίρνεις και των 10, εγώ με των 15 και μάλλον δεν με πιάνουν, δεν ξέρω μπορεί να εγκεφαλικό... εγώ παίρνω και xenical...
asta a pae den me painoyn alaloumaki mou eimai poli stenaxoremenh
θέλει περισσότερη προσπάθεια από εμάς, είναι κρίμα να τα παρατήσουμε τώρα, εγώ σήμερα έφαγα 3 σοκολατάκια και το έχω μετανοιώσει, αλλά πρέπει να τα ξεχάσω για να μην φάω και άλλα
οσο αν ντεν αλλαζει διατροφικη συμπεριφορα , ντεν μαθει πως πρεπει να τρωει και σε ποια ποσοτητα ,παρει χαπι χασει κιλα ,χαλασει λιγκο συκωτι ,σταματησει χαπι παρει ξανα κιλα
Χε χε
alex an se eixa brasta mou den ksereis ti 8a sou kana tora etsi opws eimai(ixixxii)
mporei na se etroga k sena....
efaga ton agleora popo alla den to bazw kato 8a epimeno mexri tel ptoseos.kai to reductil den exei sxesh me sikotia.
koristia piasteme 8a ton deirw lol :)
εγω παλι σημερα ειχα χασει αλλο ενα μισο κιλο. ειναι παραπανς μου ειπε γιατι μου εκανε λιπομετρηση και ειδε πως εχω κατακρατηση,,,, (ειμαι και αδιαθετη)
zwhtsa mporeis na m perigrapsei pos ginete h katakrathsh klp?
εσυ οταν εισαι αδιαθετη δεν εχεις κατακρατηση υγρων?
δεν ξερω πως γινετε .. δεν ειμαι γιατρος ..
αλλα νομιζω ολες μας το νοιωθουμε αυτες τις μερες το πρηξιμο ...
γουρουνακι αν μπορεις πιασε με ,να αρχιζω να τρεχω δηλαδη χε ,χε .καλημερα σε ολους ξεκουραστηκα και ειμαι πολυ καλιτερα και πιο ηρεμος
ναι αυτό φαίνεται με τα αστειάκια σου...... να σε καλά alex, αλλά επειδή μου την έδωσες ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ...... ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! Και το συκώτι τι σχέση έχει??? ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ...... Δηλαδή εσύ όταν έκανες δίαιτα δεν είχε υπάρξει ούτε μία μέρα που να σαβουριάσεις?????
καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
καλημέρα ζωίτσα, πως πας με τα χάπια ?
μεχρι στιγμης πολυ καλα :)
το βλέπω χάνεις σταθερά, έχεις παρενέργειες?
προς το παρον καμια!