διαβασα πως το 25αρακι εχει 140 θερμιδες :S
Printable View
OI ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ WW ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ.Quote:
Originally posted by zwhtsa
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ (40ΓΡ) ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ.
γεια σας και καλή επιτυχία σε όλους!
να κάνω μερικές ερωτήσεις;
κάπου διάβασα για flexi points όσα μακαρόνια νερόβραστα θες ή πατάτες.Μπορώ να τα ενσωματώσω στο προγραμμα μου;
ο κρητικός ντάκος (το κρίθινο παξιμάδι δηλαδη)πόσους πόντους λέτε να έχει;
τελικά το μήλο έχει 1 πόντο ή δεν χρεώνω πόντο;
η ντομάτα, το κολοκυθάκι κτλ δεν έχουν πόντους λογω του οτι θεωρείται σαλάτα ε;
ευχαριστώ πολύ!
και άλλη μια ερώτηση!!
ένας κύβος λαχανικών κνορ πόσους πόντους έχει?μπορω να τον χρησιμοποιήσω στα νερόβραστα μακαρόνια ή πατάτες των flexi points??
BUT-NICE
καλώς ήρθες στην παρέα μας
ολα τα λαχανικά έχουν μηδενικούς πόντους εκτός από το αβοκάντο.
τα μακαρόνια όση ποσότητα θες έχουν 4 πόντους.
τα μακαρόνια ολικής άλεσης 3 πόντους
όσες πατάτες θες 2 πόντοι.
ο κρητικός ντάκος περίπου 100γρ έχει 4 πόντους.
το μήλο όπως και τα περισσότερα φρούτα έχουν μηδενικούς πόντους για τις εξαιρέσεις δες στο τόπικ weight watchers points.
όλων των ειδών οι κύβοι έχουν μηδενικούς πόντους και φυσικά για να μην πω επιβάλλεται να τους χρησιμοποιείς στα φαγητά σου για να νοστιμίζουν.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Καλησπέρα!
Η απουσία μου οφείλεται στο ότι αύριο θα κάνω για καθαρά προληπτικούς λόγους γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση (για πρώτη φορά στη ζωή μου) και το τελευταίο τριήμερο ακολουθώ μια ειδική διατροφή (αποφεύγω φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά και μαύρο ψωμι για να καθαρίσει εντελώς το έντερο).
Από μεθαύριο επιστρέφω στην υγιεινή διατροφή και στο αγαπημένο μας πρόγραμμα!
Δεν σας κρύβω πως είμαι λίγο αγχωμένος για τις εξετάσεις, αλλά κάτι που είναι να γίνει ας γίνει!
Λόγω των περικοπών στο φαγητό, είμαι βέβαιος πως αυτό το τριήμερο έχασα βάρος και το καταλαβαίνω στα ρούχα μου.
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!
Δεν σας έχω ξεχάσει, επανέρχομαι σύντομα! :)
καλα αποτελεσματα να χεις p_k και ευχομαι να γινουν ολα με ευκολια . . :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
P-K ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με το μήλο και το αχλάδι γιατί στο άλλο τόπικ ενώ έχει τα φρούτα μηδενικά σε άλλο σημείο αλλού τα δίνει με 1 πόντο. όλα καλά όμως!Quote:
Originally posted by AMALIA
BUT-NICE
καλώς ήρθες στην παρέα μας
ολα τα λαχανικά έχουν μηδενικούς πόντους εκτός από το αβοκάντο.
τα μακαρόνια όση ποσότητα θες έχουν 4 πόντους.
τα μακαρόνια ολικής άλεσης 3 πόντους
όσες πατάτες θες 2 πόντοι.
ο κρητικός ντάκος περίπου 100γρ έχει 4 πόντους.
το μήλο όπως και τα περισσότερα φρούτα έχουν μηδενικούς πόντους για τις εξαιρέσεις δες στο τόπικ weight watchers points.
όλων των ειδών οι κύβοι έχουν μηδενικούς πόντους και φυσικά για να μην πω επιβάλλεται να τους χρησιμοποιείς στα φαγητά σου για να νοστιμίζουν.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Μια ερώτηση για να δω αν εμπέδωσα:
100 γρ ντάκο και 1 τριμμένη ντοματα = 4+0 =4 (σωστά;)
μπρόκολο νερόβραστο με αλάτι +πατάτες όσες θέλω=0+2=2
αλήθεια μπρόκολο,λαχανάκια βρυξελλών, κουνουπίδι κτλ νερόβραστα μπορώ να φάω όσα θέλω;;
ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
TO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.Quote:
Originally posted by but_nice
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με το μήλο και το αχλάδι γιατί στο άλλο τόπικ ενώ έχει τα φρούτα μηδενικά σε άλλο σημείο αλλού τα δίνει με 1 πόντο. όλα καλά όμως!
Μια ερώτηση για να δω αν εμπέδωσα:
100 γρ ντάκο και 1 τριμμένη ντοματα = 4+0 =4 (σωστά;)
μπρόκολο νερόβραστο με αλάτι +πατάτες όσες θέλω=0+2=2
αλήθεια μπρόκολο,λαχανάκια βρυξελλών, κουνουπίδι κτλ νερόβραστα μπορώ να φάω όσα θέλω;;
ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ WW ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ "ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Ή ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?" ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ FLEXIPOINTS.
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ WEIGHT WATCHERS POINTS πΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FLEXIPOINTS.
TΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΑΡΑ.
Σ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ WW ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (300ΓΡ) ΚΑΙ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (200ΓΡ).
ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ: TO MHλΟ, ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, Η ΤΟΜΑΤΑ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ. ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΝΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΛΟ Ή ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΛ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΑΜΑΡΤΩΛΑ" ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ . ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ
KAΛΗΜΕΡΑ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ P-K,ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ 1.5 ΚG ΣΤΑΘΕΡΑ!ΑΡΑ ΑΠΟ 5/11-21/11 ΑΠΩΛΕΙΑ 3ΚG,ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6.ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΕΛΟΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΧΑΧΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 5/11 125ΚG
13/11 -1,5 ΚG,21/11 -1,5KG(AΠΩΛΕΙΑ 3KG)
125-3KG=122KG GIOUPIIIIII!!:)
GLYKOULAQuote:
Originally posted by GLUKOULA28
KAΛΗΜΕΡΑ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ P-K,ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ 1.5 ΚG ΣΤΑΘΕΡΑ!ΑΡΑ ΑΠΟ 5/11-21/11 ΑΠΩΛΕΙΑ 3ΚG,ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6.ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΕΛΟΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΧΑΧΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 5/11 125ΚG
13/11 -1,5 ΚG,21/11 -1,5KG(AΠΩΛΕΙΑ 3KG)
125-3KG=122KG GIOUPIIIIII!!:)
ΤΙ ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Να δεις που πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις θα χάσεις αρκετά κιλά.
κι εγώ γι'αυτό λάτρεψα τα ww. Aκριβώς επειδή δεν νιώθεις στερημένος και μπορείς άνετα να πας σε μια ταβέρνα ή σ'ενα εστιατόριο και να φας κι άλλα πράγματα εκτός από ψητό κοτόπουλο ή μπριζόλα.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καλημέρα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!
Οι εξετάσεις έγιναν και ήταν πεντακάθαρες! :)
Επιστροφή στο πρόγραμμα και απ' ό,τι βλέπω προστέθηκαν νέοι φίλοι/ες!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Σήμερα νιώθω πολύ αισιόδοξος και με ανεβασμένη ψυχολογία!
ΠΡΩΙΝΟ:
-----------
2 φέτες ψωμί για τοστ
με 40 γρ. τυρί ημίσκληρο
150 ml φυσ. χυμός χωρίς ζάχαρη
30 γρ. μούσλι
Πόντοι 9,5
Υπόλοιπο: 18,5
και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση amalia.είμαι και σε περίοδο νηστείας τώρα και οι επιλογές μου είναι περιορισμένες. να εκμεταλλευτώ και να ρωτήσω κάτι ακόμα;
στα νερόβραστα μακαρόνια μπορώ να ρίξω επάνω σάλτσα ντομάτας και να υπολογίσω +2 πόντους λογω του λαδιού;
κοίταξα και στα ψάρια αλλά δεν το έχει: το ξέρετε το κοκκινόψαρο;είναι ένα ψάρι κατεψυγμένο που το φτιάχνουν βραστό.πόσους πόντους λέτε να έχει;αν βάλω μέσα να βράσουν καρότο και σέλινο;
καλημέρα σε όλους!
Καλησπερα σε ολες και σε ολους. Σημερα ξεκινησα τη διατροφή, εφαγα 25 πόντους (οσους επρεπε δηλαδη) και τωρα αισθανομαι υπεροχα!! Εχω μερικες ερωτησεις
1)Τα δημητριακα cheerios, αυτά που είναι σαν δαχτυλίδια και ειναι ολικής αλέσεως με μελι και αμυγδαλα ποσο να τα υπολογισω; Σαν αυτά που λετε 6ΚΣ 2π;
2)Ο σολομός ψητός πόσο να τον υπολογίσω (στη λιστα λετε για καπνιστο και νωπο (?)
Αυτά για την ωρα.
Αμαλία αυριο θα φτιαξω το γλυκοξινο κατοπουλο με λαχανικα και θασου πω εντυπώσεις.
Καλη συνεχεια σε ολους και ολες
κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
P-K πΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOFTWARE ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΜΟΛΙΣ 200ΓΡ ΕΧΑΣΑ.
BUT- NICE
ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΣΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΛΑΔΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ "ΠΙΝΟΥΝ" ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ.
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΑΖΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ 0,5 ΠΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΦΥΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ 1 ΠΟΝΤΟ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΘΡΙΝΙ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΑ 120ΓΡ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕΛΛΗΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΗΝ ΞΕΣΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ.
καλημερα!
τυρι κατσικισιο εννοεις και το κατικι δομοκου?
τα 100γρ. εχουν 178kcal οποτε τα υπολιζω σαν ποντους με βαση τιν καρτα με τις θερμιδες που εχετε δωσει?
ΜΑΡΩ,Quote:
Originally posted by marw
Καλησπερα σε ολες και σε ολους. Σημερα ξεκινησα τη διατροφή, εφαγα 25 πόντους (οσους επρεπε δηλαδη) και τωρα αισθανομαι υπεροχα!! Εχω μερικες ερωτησεις
1)Τα δημητριακα cheerios, αυτά που είναι σαν δαχτυλίδια και ειναι ολικής αλέσεως με μελι και αμυγδαλα ποσο να τα υπολογισω; Σαν αυτά που λετε 6ΚΣ 2π;
2)Ο σολομός ψητός πόσο να τον υπολογίσω (στη λιστα λετε για καπνιστο και νωπο (?)
Αυτά για την ωρα.
Αμαλία αυριο θα φτιαξω το γλυκοξινο κατοπουλο με λαχανικα και θασου πω εντυπώσεις.
Καλη συνεχεια σε ολους και ολες
ΓΙΑ ΤΑ CHEERIOS, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ. ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙ & ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ 2Κ.Σ.(30ΓΡ) ΕΧΟΥΝ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΑ 100ΓΡ ΠΟΣΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ/100ΓΡ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΨΗΣΕΣ. ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΝΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΑ 120ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ ΨΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,Quote:
Originally posted by zwhtsa
καλημερα!
τυρι κατσικισιο εννοεις και το κατικι δομοκου?
τα 100γρ. εχουν 178kcal οποτε τα υπολιζω σαν ποντους με βαση τιν καρτα με τις θερμιδες που εχετε δωσει?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΛΑΙΤ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΕΡΙΔΑ = 30 ΓΡ = 1 ΠΟΝΤΟ.
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η ζυγαριά για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έδειξε -200 γραμμάρια.
Από 83,7 κατέβηκα στα 83,5.
Όπως γράφουν τα βιβλιαράκια του προγράμματος, στασιμότητα μπορεί να έχουμε όταν σημειώνεται απώλεια βάρους κάτω από 250 γρ. την εβδομάδα, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.
ʼρα, δεν έχουμε ακόμη στασιμότητα...
Φυσικά, κάθε απώλεια βάρους, ακόμη και η πιο μικρή, είναι σημαντική. Αυτό το λέω και για την Αμαλία που έχασε όπως κι εγώ 200 γραμμάρια και για όλους όσους έχουν παρόμοια αποτελέσματα.
Μπράβο και στη GLUKOULA28!
Πάμε όλοι καλά και συνεχίζουμε δυναμικά!!! :)
Αμαλια το κοτοπουλο ηταν πολύ νοστιμο. Μεχρι και στον φιλο μου αρεσε ο οποιος δεν κανει διατροφη! Το κρασί κ η σογια σως δινουν υπεροχη γευση και δεν καταλαβαινεις ότι το λαδι είναι λιγοστο.
Λοιπον, τα 100γρ Cheerios εχουν 391 Kcal κ 5γρ λιπη.
Δηλαδη τα ψαρια και το κρεας τα ζυγιζουμε πριν τα μαγειρέψουμε. Οκ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΑΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ CHEERIOS ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ WW KAI ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
TA 100GR ΕΙΝΑΙ 7 ΠΟΝΤΟΙ, ΕΝΩ ΤΑ 30ΓΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΡΩΣ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 40 ΓΡ ΕΧΟΥΝ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 50ΓΡ ΕΧΟΥΝ 3,5 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ 5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 120ΓΡ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΨΗΜΕΝΟΣ.
P-K ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.
ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ LIGHT ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ WW.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΗΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΟDEM ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ.
ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!!!.
ΟΙ λιαστες ντοματες ποσους ποντουσ εχουν αν τις εχς στραγγιξει και πληνει οποτε δεν εχουν καθολου λαδι?
α και το παστελι επεισης
Αμαλια σε ευχαριστουμε πολύ!
Εγω στα απλα δημητριακα που ετρωγα υπολογιζα 6ΚΣ 2π γιατι ετσι το ειδα στη λιστα που εχετε φτιαξει. Αλλα καλυτερα θα τα ζυγιζω, εχεις δικιο.
Περιμενω κι άλλες συνταγες με ανυπομονησία (όταν εχεις χρονο βεβαια, δεν βιάζομαι. Εχω πολύ μέλλον!!!! )
KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΑΡΩ ΜΟΥ,
ΖΥΓΙΣΕ ΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ. ΑΝ 30ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 4 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛΑΚΙ ΣΟΥ.
ΖΩΙΤΣΑ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΥΝΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 1 ΠΟΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΡΕΣ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.
ΕΠΙΣΗΣ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΤΕΛΙ (40ΓΡ) ΕΧΕΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ευχαριστω αμαλια¨:)
για σημερα εκανα το γλυκοξινο κοτοπουλο και απο μια μπουκιτσα που δοκιμασα χθες ηταν πεντανοστιμο!!!!!!!!!
εισαι θεα :P
οποτε εχεις χρονο να μας γραψεις και καμια αλλη συνταγη ετσι Light!
αμαλια μου μολις εφαγα το γλυκοξινο κοτοπουλο, οχι απλα υπεροχο ηταν τελειο!
το συνδιασα μαλιστα και με ρυζι του ungle bens chinese style που ηταν με σαλτσα σογιας, επειδη ομως εγραφε πωε περιεχει συσαμελαιο στουσ ποντους του ρυζιου προσθεσα εναν ακομη ποντο!
απιστευτο γευμα και χορταστικο καθως και με μικρη σαλατα... σκας πραγματικα!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ
ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ Ή ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ,
ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ WW ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ , ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ WEIGHT WATCHERS POINTS ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Τι κάνετε; όλα καλά;
Αποφάσισα από σήμερα να ζυγίζομαι κάθε Σάββατο, αντί για Τρίτη, για διάφορους λόγους. Έτσι το είχα ξεκινήσει στην αρχή και είναι η μέρα που με βολεύει, αφού και στα ww όταν λειτουργούσαν κάθε Σάββατο πήγαινα (ανελλιπώς και ως ισόβιο μέλος).
Έτσι λοιπό, ανέβηκα στη ζυγαριά και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι έχασα άλλα 700 γραμμάρια, φτάνοντας στα 82,8 (από 83,5 την Τρίτη που μας πέρασε).
Στόχος μου είναι τα 78 κιλά. Σύμφωνα με το βιβλιαράκι των WW, το βάρος μου ανάλογα με το ύψος μου (1,80) θα πρέπει να είναι μεταξύ 65 και 81 κιλών.
Έμειναν επομένως 4,8 κιλά μέχρι το στόχο.
Συνεχίζουμε και μπαίνουμε στην 30ή εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια! :)
Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε, να το ξέρετε, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο.
Σήμερα έφαγα
ΠΡΩΙΝΟ:
-----------
1,5 κουλούρι Θεσσαλονίκης
2 φέτες ψωμί για τοστ με 30 γρ. τυρί ημίσκληρο
1 σοκολατάκι γάλακτος (10 γρ.)
8,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας: 19,5 πόντοι
Καλημέρα σας και να πιστεύετε σ' αυτό που κάνετε!
Ανεξαρτήτως δυσκολιών και εμποδίων, το αποτέλεσμα θα έρθει.
Ekana tin dieta ton WW paleotera alla eho hasi to vivliaraki me tus pontus (to iha apo Agglia). Yparhi tropos na to vro? Euharisto
P.S. imun poly euharistimeni me to programma ke thelo na to xanakano
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
P-K,
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ Σ/Κ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ.
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΕΧΑΣΑ 600ΓΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ 69,1 KGR.
P-K,
EXEIΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ?
ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΦΡΟΣΩ,Quote:
Originally posted by Frosso
Ekana tin dieta ton WW paleotera alla eho hasi to vivliaraki me tus pontus (to iha apo Agglia). Yparhi tropos na to vro? Euharisto
P.S. imun poly euharistimeni me to programma ke thelo na to xanakano
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ WEIGHT WATCERS POINTS. EΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΔΩ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΩΣ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ WW ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ".
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
το κουλουρι θεσσαλονικης ποσους ποντους εχει;
και ποσους αυτο με το τυρι μεσα;
Το μεγάλο κουλούρι 70γρ έχει 4 ποντουςQuote:
Originally posted by Tricky_Spider
το κουλουρι θεσσαλονικης ποσους ποντους εχει;
και ποσους αυτο με το τυρι μεσα;
1 λεπτό έχει 2 πόντους.
Αυτό με το τυρί δεν γνωρίζουμε.
τους πόντους θα τους βρίσκεις στο τόπικ weight watchers points.
καλή συνέχεια.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
αχ έχω όρεξη για κουβεντούλα αλλά κανείς δεν είναι εδώ.
γράψτε και καμιά εμπειρία βρε παιδιά, βοηθάει όλους μας να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, τα παθήματά μας κλπ.
επίσης μπορεί να ανακαλύψατε μια ωραία έλαφριά συνταγή τόσο φαγητού ή και σνακ καλό είναι να την μοιραστείτε μαζί μας.
Εγώ για παράδειγμα το Σ/Κ που πέρασε ξέφυγα εντελώς από τους πόντους μου. Πήγαμε σ'ενα ταβερνάκι με τον άνδρα μου που είχαμε να πάμε καιρό και αναστέναξαν κυριολεκτικά τα κοψίδια. χε χε χα χα Μάλιστα χθες το πρωί η ζυγαριά έδειξε και μισό κιλό πάνω. Παρ' ολ' αυτά δεν εγκατέλειψα, συνέχισα το πρόγραμμά μου κανονικά έκανα και την ασκησούλα μου και σήμερα το πρωί είχε εξαφανιστεί το μισό κιλό και επιπλεόν 100γρ.
Θέλω να πω, να μην στεναχωριέστε για τις ατασθαλίες που γίνονται κατά καιρούς. ʼνθρωποι είμαστε και φυσικά είχουμε και τις αδυναμίες μας κι όχι καλοκουρδισμένα ρομπότ. Συνέπεια στον αγώνα θέλει.
Καλή συνέχεια
Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω συνηθίσει ακόμα τον χώρο μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το τοπικ με το Weight Watchers Points?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φρόσω
Είναι περίπου 10 χρόνια που έκανα την δίαιτα αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι ακολουθώντας το πρόγραμμα έχανα περίπου 400-500 γραμμάρια την εβδομάδα. Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι η υπεύθυνη μας είχε πει να ζυγιζόμαστε μόνο μια φορά την εβδομάδα για να μην απογοητευόμαστε αν κάναμε κάποια ατασθαλία (την οποία φυσικά σημειώναμε)
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο στην πορεία θα το μοιραστώ μαζί σας