....για την φημη του νοσοκομειου το εκανα!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
Printable View
....για την φημη του νοσοκομειου το εκανα!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
Ποιά φέτα κοιλιακό...τις σιχαίνομαι τις φέτες, εμένα μ αρέσει με λίγη κοιλίτσα, να χει γυμναστεί στη ζωή του δηλαδή να χει σφιχτό σώμα, όχι να είναι φέτες όμως α πα πα. Νερό στο κρασί μου γιατί να βάλω? Αυτοί μ αρέσουν, επειδή πήρα 15 κιλά δεν άλλαξε κάτι. Φυσικά η πνευματική επικοινωνία έχει μεγαλύτερη σημασία, η εξυπνάδα ανεβάζει κάποιον στα μάτια μου όχι τόσο η εμφάνιση. Οπως και να το κανουμε όμως..το αντικειμενιά ωραίο..είναι αντικειμενικά ωραίο και μ αρέσει.
Γεια σου XENIA με τα ωραία σου, είσαι καλά εσωτερικά και αυτό φαινεται και έιναι πολύ γοητευτικο! Η αυτοπεποίθηση μετράει, η γνώμη για τον εαυτό μας. Απλά στη δική μου περίπτωση μετά από απανωτά περιστατικά έχει μειώθει...σύντομα όμως θα τραβήξει προς τη δόξα ξανα!! LOL
Σίγουρα δε φταίνε τα 10 κιλά και υπάρχουν κ άλλοι λόγοι για να μην πετύχει μια σχέση, όταν στα κοπανάει ο άλλος κάθε μέρα όμως σε κάνει να πιστεύεις πως αυτά φταίνε. Δεν έχω κάνει μόνο αποτυχημένες σχέσεις. Απλά έτυχε οι πιο πολλοί..(και δεν ήταν τέλειοι κ αυτοί) να έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα με το βάρος μου. Αυτό ναι..με έχει επηρρεάσει πολύ. Οταν όμως ΞΕΚΙΝΑΣ να γνωρίσεις κάποιον που ακόμα ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΕΙ και μάθεις οτι είπε σε κοινό γνωστο.."όλα καλα..κούκλα η κοπέλα..αλλά πρέπει να χάσει μερικά κιλάκια" ε αυτό σε σκοτώνει.Quote:
Originally posted by dreamOn
Ε ψιτ! Εγω δεν ειπα ποτέ οτι τα εφτιαχνα με μπάζα ή εστω, με "δευτερους".
Επειδη η φυση μου ειναι γυναικεια αλλα συναμα ειμαι και "κυνηγός", πάντα εγω επιλεγω. Εχω φαει πολύ υδατανθρακα (ελληνιστί χυλόπιτες - χα χα χα) διοτι εχω παρει πολλες πρωτοβουλίες - απλά μαθηματικα ειναι αυτά. Λαθη δεν κανει οποιος δεν κανει τιποτα. Ε και; Αρα λοιπον, ολοι ηταν ενας κι ενας!
Και εγω εχω πολλα ζητουμενα, και αν τα θες ολα απο ενα ανθρωπο δυσκολευεις τη ζωη σου - αυτο μαλιστα! Αν καποια στιγμη το ψαξεις βαθυτερα θα καταλαβεις οτι τα κιλα δεν ειναι αυτα που σε εφεραν κοντα σε καποιους ανθρωπους και σε απομακρυναν απο αλλους. ΠΑΝΤΑ υπηρχαν άλλες αιτίες! Τα κιλα ειναι ο ευκολος τροπος να σε πληγωσει ενας αξεστος και να μαστιγωνεις κι εσυ τον εαυτο σου. Διοτι ποναει πιο πολυ να σου πουνε καταμουτρα μανταμ εισαι ηλιθια, ξενερωτη, μωρόπιστη, φαντασμενη, μούχλα, κρύα, αποτυχημένη, βρωμαν οι μασχαλες σου ή δεν ξερω εγω τι αλλο, απο το ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι "φταινε" 10 κιλά ;-)
Ναι, αλλά. Η "ιστορια" εχει αποδειξει οτι οι πιο πολλοι ειχαν αλλη, την σκεφτονταν, δεν την ειχαν ξεπερασει, την περιμεναν, την εψηναν, ηταν χλιαροι δηλαδη γιατι επαιζε και καποια αλλη και δεν θελαν να δωσουν αυτη την απαντηση στους κοινους γνωστους που πουσαραν το "προξενιό". Τι θελουν και ανακατευονται στα ερωτικά οι φιλοι; Τους το ζητησες;
Επίσης, δεν σου εχει τυχει ποτέ αντρας πολυ μη μου απτου που κολλαει στα κιλά και στο κρεβατι ειναι για κλαματα; Οι ανθρωποι που "μετρανε" τα παντα με αριθμους (κιλα, υψος, ποντους, ευρω, χρόνια, χιλιομετρα) ξερεις τι ήττα τρωνε; Τα κιλα αγαπη μου τα παιρνουμε και τα χανουμε, τα χιλιομετρα που μας χωριζουν τα μειωνουμε αμα θελουμε, με τους (λιγους) ποντους σου ομως (οχι του καλσον! διοτι αμα φτασουμε και στο καλσον..... εχετε γεια βρυσουλες!) ή τα 10 δευτερολεπτα, τι θα κανουμε; (με ή χωρίς περιττά κιλά) τίποτα δεν θα κανουμε ;-)
Δεν το παω ρατιστικα. Εχει συμβει ομως πολλες φορες.
Βρε μια χαρά τα λες...και μου έχει συμβεί και εμένα πολλακις, όντως τίποτα δεν κάνουμε, όλα τα άλλα διορθώνονται και τα κιλά και η ψυχολογία, αν τον έχει ο άλλος 5 με το ζόρι..δε διορθώνεται..(εκτός κ αν πάρει το μεγεθυντή που κάνει τη γαρίδα αστακο..lol)Quote:
Ναι, αλλά. Η "ιστορια" εχει αποδειξει οτι οι πιο πολλοι ειχαν αλλη, την σκεφτονταν, δεν την ειχαν ξεπερασει, την περιμεναν, την εψηναν, ηταν χλιαροι δηλαδη γιατι επαιζε και καποια αλλη και δεν θελαν να δωσουν αυτη την απαντηση στους κοινους γνωστους που πουσαραν το "προξενιό". Τι θελουν και ανακατευονται στα ερωτικά οι φιλοι; Τους το ζητησες;
Επίσης, δεν σου εχει τυχει ποτέ αντρας πολυ μη μου απτου που κολλαει στα κιλά και στο κρεβατι ειναι για κλαματα; Οι ανθρωποι που "μετρανε" τα παντα με αριθμους (κιλα, υψος, ποντους, ευρω, χρόνια, χιλιομετρα) ξερεις τι ήττα τρωνε; Τα κιλα αγαπη μου τα παιρνουμε και τα χανουμε, τα χιλιομετρα που μας χωριζουν τα μειωνουμε αμα θελουμε, με τους (λιγους) ποντους σου ομως (οχι του καλσον! διοτι αμα φτασουμε και στο καλσον..... εχετε γεια βρυσουλες!) ή τα 10 δευτερολεπτα, τι θα κανουμε; (με ή χωρίς περιττά κιλά) τίποτα δεν θα κανουμε ;-)
Δεν το παω ρατιστικα. Εχει συμβει ομως πολλες φορες.
Τι να πωωω...είσαι σωστότατη σε όλα, πρέπει να διαβάζω τα ποστς σου πρωι μεσημέρι βράδυ να τα βάλω καλά στο μυαλό μου!
dreamOn πίκρα οι λίγοι πόντοι που περιγράφεις...
Και με τα δευτερόλεπτα κάτι κάνεις, αλλά με τους πόντους... είναι τελειωμένη περίπτωση (για μένα).
scorpio γελασα πολυ! και μπραβο σου που το λεσ/ γιατι βεβαια υπαρχουν κ αδυνατες χαζες υπαρχουν και αδυνατες με καλο χαρακτηρα εξυπναδα και χιουμορ. Ποια γυναικα δλδ δεν θα ηθελε τον αντρα τον ονειρων της+λεφτα? Το ιδιο ακριβως. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσοσ ειναι δυνατο αν βρουμε ακριβως οτι εχουμε στο μυαλο μας αλλα απο της αλλη δεν μ αρεσει και να συμβιβαζομαι.Quote:
Originally posted by scorpio
Έτσι μου βγαίνει.Τι να κάνουμε τώρα;Αυτές μου αρέσουν.
Έχω αλλάξει 3 αυτοκίνητα και 2 μηχανές.Όλες είχαν μαύρο χρώμα.Γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ.
Δεν τραβάω ζόρι με κανένα από τα υπόλοιπα χρώματα ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.
Πόσο πιο απλά...
Το καμπανάκι δε το ακούς;Είναι δυνατόν όλοι εμείς να είμαστε εμπαθείς απέναντί σου;Γνωριζόμαστε και από χθες;
Τελευταίο από εμένα γιατί μην νομίζεις ότι τη βρίσκω να σε παίρνουμε μονότερμα,ούτε είμαι τόσο σαδομαζοχιστής να κάθομαι να χαλιέμαι από αυτά που γράφεις.
Τωρα δεν ξερω οπως λες αν ολα ειναι απλως γιατι ετσι γουσταρουμε-προσωπικα ψαχνω πολυ το θεματακι του ντετερμινισμου...αλλα οκ δεν 8α κολλησουμε εκει
Θεωρώ ότι τόσο ο ντετερμινισμός όσο και ο ιντετερμινισμός είναι δύο ακραίες θεωρήσεις για τη ζωή.Ο πρώτος υπεραπλουστεύει και καθιστά τη ζωή συνώνυμη των μαθηματικών και ο δεύτερος διαπνέεται από μια χαοτική ανακολουθία.Quote:
Originally posted by mcan
scorpio γελασα πολυ! και μπραβο σου που το λεσ/ γιατι βεβαια υπαρχουν κ αδυνατες χαζες υπαρχουν και αδυνατες με καλο χαρακτηρα εξυπναδα και χιουμορ. Ποια γυναικα δλδ δεν θα ηθελε τον αντρα τον ονειρων της+λεφτα? Το ιδιο ακριβως. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσοσ ειναι δυνατο αν βρουμε ακριβως οτι εχουμε στο μυαλο μας αλλα απο της αλλη δεν μ αρεσει και να συμβιβαζομαι.
Τωρα δεν ξερω οπως λες αν ολα ειναι απλως γιατι ετσι γουσταρουμε-προσωπικα ψαχνω πολυ το θεματακι του ντετερμινισμου...αλλα οκ δεν 8α κολλησουμε εκει
Απλά τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να δώσω την πολυτέλεια να μην τηρώ τα προσχήματα όπως και καμία κοινωνική σύμβαση ανεξάρτητα από το τίμημα.
Παραδέχομαι ότι σε αυτό βοηθάει και ότι στη δουλειά μου δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου,αλλά για μένα είναι πολύ βολικό να είμαι ειλικρινής με εμένα και με το συνανθρωπό μου.
Και εξηγούμαι:
Ξέρεις πόσο οδυνηρό είναι να μην μπορείς να επιστρέψεις το "σ'αγαπώ" μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της αμηχανίας και την αδυναμία της συντρόφου να κρύψει την απογοήτευση της μη ανταπόδωσης;
Οσο όμως οδυνηρό και αν είναι αυτό,ένα ψέμα,μια φενάκη ευτυχίας,θα είχε μακροπρόθεσμα πιο οδυνηρές συνέπειες.
ʼσε που η αγάπη δεν είναι ανταποδωτική και μερικές κουβέντες δεν πρέπει να εκστομίζονται αν δεν τις νιώθουμε.
Με τον ίδιο τρόπο αν το επόμενο αμάξι μου θέλω να είναι λαχανί με πουά μωβ βούλες,θα ακούσω τις γνώμες όλων,αλλά θα κάνω ότι υπαγορεύει η "περδικούλα" μου.
Όχι να είσαι τομάρι και εγωιστής,αλλά να κάνεις αόρατα τα ασήμαντα και απλά τα σημαντικά.
On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Πώς ένας άντρας που δεν μπορεί να ανέβει 10 σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσει μπορεί να αποδίδει στο σεξ;
Από την δική μου εμπειρία οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα την "σβελτάδα" και την αντοχή που είναι απόρροια δεξιότητας,τεχνικής αλλά ιδιαίτερα καλής φυσικής κατάστασης.
Ας δεχτώ ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και αλτρουιστής.
Δεν νομίζω ότι αρκεί...
Quote:
Απλά τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να δώσω την πολυτέλεια να μην τηρώ τα προσχήματα όπως και καμία κοινωνική σύμβαση ανεξάρτητα από το τίμημα.
Παραδέχομαι ότι σε αυτό βοηθάει και ότι στη δουλειά μου δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου,αλλά για μένα είναι πολύ βολικό να είμαι ειλικρινής με εμένα και με το συνανθρωπό μου.
Και εξηγούμαι:
Ξέρεις πόσο οδυνηρό είναι να μην μπορείς να επιστρέψεις το "σ'αγαπώ" μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της αμηχανίας και την αδυναμία της συντρόφου να κρύψει την απογοήτευση της μη ανταπόδωσης;
Οσο όμως οδυνηρό και αν είναι αυτό,ένα ψέμα,μια φενάκη ευτυχίας,θα είχε μακροπρόθεσμα πιο οδυνηρές συνέπειες.
ʼσε που η αγάπη δεν είναι ανταποδωτική και μερικές κουβέντες δεν πρέπει να εκστομίζονται αν δεν τις νιώθουμε.
Με τον ίδιο τρόπο αν το επόμενο αμάξι μου θέλω να είναι λαχανί με πουά μωβ βούλες,θα ακούσω τις γνώμες όλων,αλλά θα κάνω ότι υπαγορεύει η "περδικούλα" μου.
Όχι να είσαι τομάρι και εγωιστής,αλλά να κάνεις αόρατα τα ασήμαντα και απλά τα σημαντικά.
On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Πώς ένας άντρας που δεν μπορεί να ανέβει 10 σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσει μπορεί να αποδίδει στο σεξ;
Από την δική μου εμπειρία οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα την "σβελτάδα" και την αντοχή που είναι απόρροια δεξιότητας,τεχνικής αλλά ιδιαίτερα καλής φυσικής κατάστασης.
Δεν νομίζω ότι αρκεί...
Μήπως η τακτική "αλήθεια με κάθε κόστος" δίνει μια πρόσκαιρη μόνο ικανοποίηση πως εμείς είμαστε οκ με τη συνείδησή μας και το πρόβλημα το έχουν πάντα οι άλλοι; Μήπως προχωράμε με το κεφάλι ψηλά αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που πληγώνουμε στο διάβα μας; Ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι θα συμπεριφερόμασταν έτσι μεταξύ μας θα ήταν ένας αφιλόξενος, σκληρός κόσμος! Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το ψέμα ως συστατικό των σχέσεων.. αλλά οι κοινωνικές και διαπροσωπικές συμβάσεις μεταξύ μας επιβάλλουν καμιά φορά να είμαστε διαλλακτικοί και αν μη τι άλλο προσεκτικοί στη διατύπωση των λόγων μας! Πολύ φοβάμαι πως όποιος δεν το εφαρμόζει αυτό στη ζωή του.. καταλήγει μόνος!
"On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Δεν νομίζω ότι αρκεί..."
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι! Αν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα, οι μόνοι που θα πηδούσαν στην Ελλάδα (σόρι για τα γαλλικά) θα ήσουν εσύ και οι φίλοι σου..άντε και κάτι κολλημένοι όλη μέρα σε ένα γυμναστήριο να αυτοθαυμάζονται σε ολόσωμους καθρέφτες! Έλεος.. καλό το απόλυτο του χαρακτήρα αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
αμ πηγαινες γυρευοντας καλέ μου... βρε μεταξύ μας τωρα... ποια παχυσαρκη σου δυσκολεψε τη ζωη.. και έχεις τέτοια εμπάθεια... παρεπιπτόντως οι κοκαλιαρηδες δεν με φτιαχνουν καθόλου... οσα σκαλια και να μπορουν να ανεβουν...Quote:
Originally posted by pennyV
"On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Δεν νομίζω ότι αρκεί..."
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι! Αν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα, οι μόνοι που θα πηδούσαν στην Ελλάδα (σόρι για τα γαλλικά) θα ήσουν εσύ και οι φίλοι σου..άντε και κάτι κολλημένοι όλη μέρα σε ένα γυμναστήριο να αυτοθαυμάζονται σε ολόσωμους καθρέφτες! Έλεος.. καλό το απόλυτο του χαρακτήρα αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Όπως έγραψα και παραπάνω δε λέω να είμαστε τομάρια αλλά να μην δημιουργούμε ψευδαισθήσεις ούτε σε εμάς,ούτε στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε.Είναι πιο τίμιο και πρακτικό να έχεις μια ειλικρινή συμπεριφορά στη σύντροφό σου για τη σχέση σας παρά για να μην πικράνεις κανέναν να δημιουργείς μια ροζ μπουρμπουλήθρα που όταν σκάσει θα πληγώσει περισσότερο.Quote:
Μήπως η τακτική "αλήθεια με κάθε κόστος" δίνει μια πρόσκαιρη μόνο ικανοποίηση πως εμείς είμαστε οκ με τη συνείδησή μας και το πρόβλημα το έχουν πάντα οι άλλοι;
Θα σου πω εγώ σε τι διαφέρει.Το topic δεν είναι «έρωτας και παχυσαρκία» αλλά «σεξ και παχυσαρκία».Αν έγραφα ότι οι παχύσαρκες γυναίκες-άνδρες δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα ένα ban από το forum θα ήταν το λιγότερο που θα μου άξιζε.Quote:
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι!
Κοίτα,είμαι 1.87 και +12 κιλά από το βάρος μου.Πριν 3 μήνες όταν ήμουν στο μέγιστο που είχα φτάσει δηλαδή στο +23 κιλά ένιωθα ότι είχαν αρχίσει κάποιες δυσκολίες στο σεξ σε θέματα ευκινησίας και τοποθέτησης του σώματος.Επίσης κουραζόμουν περισσότερο από πριν.Πιστέω ότι άμα είχα +50 κιλά δε θα την πάλευα καθόλου.
Στο τεχνικό θέμα αναφέρομαι όχι στο συναίσθημα ή την ηδονή.
Μεταξύ μας Eugenia,γούστα είναι αυτά όπως έχω ξαναγράψει και καμία εμπάθεια.Quote:
Originally posted by eugenia_
βρε μεταξύ μας τωρα... ποια παχυσαρκη σου δυσκολεψε τη ζωη.. και έχεις τέτοια εμπάθεια...
Έχω φίλες,συμφοιτήτριες,......... παχύσαρκες αλλά ποτέ δε με έχουν ελκύσει ερωτικά.
Επίσης στο δρόμο για τη σχολή είχε ένα κινέζικο πολυκατάστημα,έχω δει δεκάδες κινεζούλες,καλές,χρυσές,χα� �ογελαστές αλλά δεν μου κάνουν γκελ...Δε με διεγείρει αυτό που βλέπω...
Τι είμαι φασίστας και εμπαθής;
Δε νομίζω...
Scorpio,καλημέρα.Κι εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό το πώς να κάνουν σεξ όταν δεν μπορούν να σηκωθούν και το άλλο το καραφλό για τη σβελτάδα.(xωρίς να θέλω να σε προσβάλλω).
Απλά γιατί γνωρίζω πολύ καλά άτομα με φυσιολογικότατο βάρος και σεξουαλικά προβλήματα,που φτάνουν ως την ανικανότητα στύσης.
Λίγο ισοπεδωτικό το θεωρώ το επιχείρημά σου,άσε που-αν το πάμε σε θέμα γούστου δηλαδή-έχω έναν κάποιο σκεπτικισμό απέναντι στα άτομα με φέτες μύες και άψογα σώματα.Έχω διαπιστώσει πως ανάμεσά τους,υπάρχουν αρκετοί και αρκετές με ναρκισσιστικό σύνδρομο,healthy life μονομανίες,στερητικά μπόλικα και έναν έρωτα με τον καθρέφτη που ξεπερνάει το πώς φαίνομαι και αν έχω κάνει πρόοδο και φτάνει στο "τι κούκλος είσαι μανάρι μου,φυσάω ο γκόμενος!"Και σπανίως τα άτομα τα εγκλωβισμένα στην εικόνα τους,μπορούν να είναι δοτικά στο σεξ,καθώς η αυταρέσκεια τους κάνει λίγο να το χάνουν στο κρεβάτι.
Και πάλι όμως,δε λέω πως είναι το σύνολο έτσι,απλά ομολογώ πως έχω σταματήσει από γυμναστήριο,γιατί με απωθούσε όλο το σκηνικό του ναρκισσισμού με το κοφτό ξεμανίκωτο,λαδωμένο μπράτσο και κολάν ποδηλάτη να διαγράφονται τα γεννητικά.
Ούι.
Cuts both ways.
Προφανώς ούτε εγώ έγινα απόλυτα κατανοητή.. και διευκρινίζω!
Δεν διαφωνώ κάθετα με τίποτε απ'αυτά που λες.. είναι όλα όμως απλές συνιστώσες της εξίσωσης. Ναι, δεν μπορεί να έχει την ίδια ευκινησία ένας άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα) στα 130 κιλά με κάποιον στα 70! Όποιος το υποστηρίξει αυτό θα είναι αν μη τι άλλο αφελής.. αλλά στο σεξ δεν υπάρχει θερμόμετρο που να δείχνει βαθμούς απόλαυσης και το αποτέλεσμα να εξαρτάται από φυσική κατάσταση, διαστάσεις, βάρος κτλ. Το σεξ είναι (ή ίσως θα έπρεπε να είναι) συντονισμός σώματος και πνεύματος.. και όπου υστερεί το σώμα καμιά φορά συμπληρώνει το πνεύμα και τούμπαλιν! Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό σεξ ή όχι.. δεν ξέρω αν γι αυτό μιλάμε εδώ μέσα... το δικό μου το "δια ταύτα" είναι πως στις όποιες μας απόψεις καλό είναι να αφήνουμε και ένα παραθυράκι ανοιχτό για καταστάσεις που δεν έχουμε συναντήσει, βιώσει, γευτεί ακόμα!
Δεν γίνεται, όντας στα "ντουζένια" μας και με καλή φυσική κατάσταση έστω και με ένα πέρασμά μας από το +23 να λέμε πως κάποιος που δεν έχει τα χρόνια μας και τα ιδανικά κιλά ΔΕΝ αρκεί να είναι περιποιητικός και αλτρουιστής για να απολαύσει το σεξ. Είναι τραγική γενίκευση και άδικη για πολύ κόσμο! Σέβομαι πως αυτή είναι η δική σου γνώμη για σήμερα.. απλά με στεναχωρεί να διαβάζω στις απόψεις ενός πολύ αξιόλογου νέου παιδιού τέτοιους αφορισμούς. Τα σαράντα δεν είναι τελικά και τόσο μακριά όσο νομίζουμε όταν είμαστε 25 :)
Προσωπικά το 90% των ερωτικών συντρόφων μου μέχρι τώρα εκτιμούν αυτό με τη «σβελτάδα».Και εξηγούμαι προσπαθώντας να μην εκχυδαϊσω το topic.Με τον όρο «σβελτάδα» περιγράφω την ικανότητα να έχεις υψηλή συχνότητα παλλινδρόμησης του σώματος με τη μεγαλύτερη δυνατή χρονική διάρκεια που χωρίς καλή φυσική κατάσταση είναι ανέφικτο.Quote:
Originally posted by sabe
Scorpio,καλημέρα.Κι εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό το πώς να κάνουν σεξ όταν δεν μπορούν να σηκωθούν και το άλλο το καραφλό για τη σβελτάδα.(xωρίς να θέλω να σε προσβάλλω).
Εσύ μπορεί να έχεις σκεπτικισμό εγώ όμως είμαι χειρότερος γιατί έχω προκατάληψη απέναντί τους και ας έχω κινηθεί στους ίδιους χώρους.Quote:
Originally posted by sabe
έχω έναν κάποιο σκεπτικισμό απέναντι στα άτομα με φέτες μύες και άψογα σώματα.Έχω διαπιστώσει πως ανάμεσά τους,υπάρχουν αρκετοί και αρκετές με ναρκισσιστικό σύνδρομο,healthy life μονομανίες,στερητικά μπόλικα και έναν έρωτα με τον καθρέφτη
Αποστρέφομαι τους ανθρώπους που επενδύουν σε εφήμερα πράγματα.Τα όμορφα γαλάζια μάτια μου αρέσουν,αλλά είναι γενετική κληρονομιά.
Ο σφριγγηλός πωπός είναι εφήμερος και δεν είναι αρκετός αν δε συνοδεύεται από άλλα στοιχεία.
Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν να μου παρουσιάσουν μια δεξιότητα,μια αρετή,ένα αποτέλεσμα,απόρροια της δικής τους προσπάθειας και όχι ένα γενετήσιο χάρισμα ή κάτι εφήμερο.
Οι σφίχτες είναι γελοίοι και βαριέμαι να γράψω για αυτούς....
Ένα μέτριο,υγιές σώμα που να συνοδεύεται από ωραία στοιχεία αλλά προπαντώς μη εφήμερες αρετές, ήταν για μένα πάντα το ζητούμενο.
Θεωρώ ότι οι γυναίκες βιώνεται πιο προσωπικά και συναισθηματικά την σεξουαλική συνεύρεση.Quote:
αλλά στο σεξ δεν υπάρχει θερμόμετρο που να δείχνει βαθμούς απόλαυσης και το αποτέλεσμα να εξαρτάται από φυσική κατάσταση, διαστάσεις, βάρος κτλ. Το σεξ είναι (ή ίσως θα έπρεπε να είναι) συντονισμός σώματος και πνεύματος..
Εγώ βιώνω μια συναίσθηματική διακύμανση ανάλογα με την ερωτική σύντροφο,από το συναισθηματικό απόλυτο μηδέν(που δεν αναιρεί απαραίτητα την ηδονή) μέχρι την απόλυτη συναισθηματική πληρότητα.
Κάλα το έγραψες...Σήμερα.Quote:
Σέβομαι πως αυτή είναι η δική σου γνώμη για σήμερα.. απλά με στεναχωρεί να διαβάζω στις απόψεις ενός πολύ αξιόλογου νέου παιδιού τέτοιους αφορισμούς.
Αν αύριο τα πράγματα έρθουν αλλιώς και είμαστε εδώ να τα λέμε θα επανεξετάσω τα γραφόμενά του και δε θα έχω κανέναν ενδοιασμό να ανασκευάσω.
Όσο για τους αφορισμούς δεν νομίζω ότι είμαι τόσο απόλυτος.
Υ.Γ.1Επειδή έχω postάρει πολλές φορές στο εν λόγω topic και νιώθω ότι επαναλαμβάνομαι και κουράζω ας γράψω μια κατακλείδα. Το μόνο που θα ήθελα από όλους-ες είναι να μην ξαναδιαβάσω αυτό που γράφτηκε αρκετές σελίδες πριν: «?τα πάχη μου τα κάλλη μου και σε όποιον αρέσουμε...». Για μένα αυτό δηλώνει παραίτηση και δεν οδηγεί πουθενά.Καθημερινή προσπάθεια θέλω,πρωτίστως για την υγεία μας και συνακόλουθα για τον καθρέφτη μας.
Υ.Γ.2Δεν έχω το γνωστικό υπόβαθρο να postάρω σε πολλά άλλα θέματα,(πολυκυστικές ωοθήκες,piercing,νοσοκομείο ρίου,reductil?,κρεμούλες,sleeve?.) οπότε θα περιορίσω τα post μου σε κάποιο άλλο topic ,αν και εφόσον,έχω τις γνώσεις να υποστηρίξω τα γραφόμενά μου.
ήρθα κι εγώ να δηλώσω την παρουσία μου στο "θερμό" αυτό φόρουμ!!!! (σαφώς και δε θα μπορούσα να λείπω.... χο χο χο!!!).... κοριτσάκια και αγοράκια....σας διάβασα με μεγάλη προσοχή και συμφώνω με πολλά και σοφά που ειπώθηκαν...... προσωπικά επιβεβαιώνω για μια ακόμα φορά ένα βασικό γεγονός.... άντρες και γυναίκες έχουμε εντελώς χάσει τη μπάλα!!!!! έχουμε μπερδευτεί εντελώς και έχουμε χαθεί σε αβάσιμους φόβους και ανασφάλειες....... κρίμα κι άδικο!!!!!
υπάρχουν απίθανοι άνθρωποι εκεί έξω ανεξαρτήτως εμφάνισης και φύλλου και ας μη γελιόμαστε..... είναι όμορφο πράγμα ο έρωτας (πόσο μάλλον το σεξ!!!)....... κοριτσάκια (αυτά κυρίως έχουν τα γνωστά κολλήματα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.....) ξεκολλήστε τα μυαλά σας γιατί..... δεύτερη ζωή δεν έχει!!!! δε θα πρωτοτυπήσω....... η αγάπη ξεκινάει βασικά από μέσα μας....πρώτα αγαπάμε εμάς, μετά τους άλλους και τέλος αγαπάνε οι άλλοι εμάς........... και οι κακοτοπιές???? κι αυτές στο πρόγραμμα!!!! το θέμα είναι να μαθαίνει κανείς απο τα λάθη του και να προχωράει μπροστά......
και θέλοντας να ελαφρύνω το κλίμα και να διατηρήσω τη γνωστή μου χαζοχαρούμενη διάθεση, θα επαναλάβω τη ρήση της φίλτατης αννούλας......
ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!
(τα λέω για να τα ακούω κι εγώ μπάς και βάλω μυαλό κάποια στιγμή........... ίδωμεν!)
αγόρι μου ότι και να λες .... τα πρώτα δεκα εκατοστά κάνουν τη διαφορά..Quote:
Προσωπικά το 90% των ερωτικών συντρόφων μου μέχρι τώρα εκτιμούν αυτό με τη «σβελτάδα».Και εξηγούμαι προσπαθώντας να μην εκχυδαϊσω το topic.Με τον όρο «σβελτάδα» περιγράφω την ικανότητα να έχεις υψηλή συχνότητα παλλινδρόμησης του σώματος με τη μεγαλύτερη δυνατή χρονική διάρκεια που χωρίς καλή φυσική κατάσταση είναι ανέφικτο.
και οχι οι παλλινδρομικες κινησεις που αναφέρεις.. δεν εχεις ακούσει αυτό που λενε... '' δε θέλει κόπο .. θέλει τρόπο?'' και εκτός αυτού στο γνήσιο σεξ ακόμα και χωρις καθόλου συναισθημα το βασικό είναι να υπάρχει χημεία. τωρα εαν εσυ δεν εχεις καθόλου χημεια με τις γεματούλες σεβαστο.. αλλά δεν μπορεις να γενικευεις πράγματα γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες που μας λατρευουν και μας ποθούν ωσαν τρελοι.......... ισως με το καιρο το καταλάβεις.... και για να μη το ξεχάσω .. δεν δηλώνει παραιτηση το ... τα παχη μου, τα κάλλη μου.. μάλλον το ακριβώς αντίθετο.. ασε δε και το άλλο.. η ευκινησία δεν εξαρταται αποκλειστικά και μόνο από τα κιλά... εχω δει εγω και πιστεψε με την έχω μια άλφα εμπειρία...
πάντως σου συνιστω αυτή με την οποία θα επιλέξεις καταλήξεις στη ζωή σου να μην την διαλέξεις με μονο κριτηριο το κορμί.. στο λεω με ειλικρινη φιλικά αισθήματα..
όχι βέβαια... αλλά είσαι λιγο ... (sorry..)... ανώριμος..Quote:
Τι είμαι φασίστας και εμπαθής;
Δε νομίζω...
βέβαια η εμπάθεια και ο φασισμός είναι λέξεις με διαφορετική έννοια αλλά ας την αναιρέσω αφού έτσι την εκλαμβάνεις.. και ας χρησιμοποιήσω την ανωριμότητα που είναι απλούστερη..
συγνώμη, άσχετο... στο ζώδιο σκορπιος είσαι?? και προς θεου δε σου τη πέφτω απλά θα ήθελα να ξέρω...
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Δεν έχω ανάλογη εμπειρία.Quote:
αγόρι μου ότι και να λες .... τα πρώτα δεκα εκατοστά κάνουν τη διαφορά..
Αυτός που σου γράφω,το "σβέλτο", είναι τρόπος και αν είσαι σε καλή κατάσταση,δίχως κόπο.Quote:
'' δε θέλει κόπο .. θέλει τρόπο?''
Και καλά κάνουν.Γούστα είναι αυτά.Εγώ ότι έγραψα αναφέρεται στις δικές μου επιλογές.Quote:
αλλά δεν μπορεις να γενικευεις πράγματα γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες που μας λατρευουν και μας ποθούν ωσαν τρελοι.......
Στο έγραψα και πριν.Quote:
πάντως σου συνιστω αυτή με την οποία θα επιλέξεις καταλήξεις στη ζωή σου να μην την διαλέξεις με μονο κριτηριο το κορμί.. στο λεω με ειλικρινη φιλικά αισθήματα..
Το εφήμερο κάλλος που δε συνοδεύεται από άλλα στοιχεία έχει μόνο χρηστική λειτουργία για μένα.
Τι sorry...Δεν τρέχει τίποτα.Quote:
όχι βέβαια... αλλά είσαι λιγο ... (sorry..)... ανώριμος..
Διάβασες τα γραφόμενά μου και διαπίστωσες ότι διαπνέονται από ανωριμότητα.
Δεν είναι κολακευτικό για μένα αλλά "σιγά μην κλάψω,σιγά μη φοβηθώ" που λέει και ο φίλτατος Ιωάννης.
Ναι.Quote:
συγνώμη, άσχετο... στο ζώδιο σκορπιος είσαι?? και προς θεου δε σου τη πέφτω απλά θα ήθελα να ξέρω...
Δεν ήξερα τι nickname να βάλω στο forum και έβαλα το ζώδιο μου,αλλά δεν τα κατέχω τα ζώδια.
τώρα μάλιστα η τελευταία σου απάντηση είναι και η καλύτερη...
ευχαριστω... με κάλυψες.. σε ένα μονο προβάλλω αντιρρηση
τρόπος είναι αλλά για εμάς τις γυναίκες... λάθος τρόπος... βρε δεν εχεις ακούσει που λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει?? αργά και βασανιστικά... και όχι περαστε.. σκουπιστε.. τελειωσατε.. και η εκκληση μου προς τα σενα: διαδωσε το... είναι πολλοι αυτοί που δεν ξέρουν..Quote:
Αυτός που σου γράφω,το "σβέλτο", είναι τρόπος και αν είσαι σε καλή κατάσταση,δίχως κόπο.
Εμένα δεν κάλυψες αλλά δεν ασχολούμαι με ζώδια οπότε...Quote:
τώρα μάλιστα η τελευταία σου απάντηση είναι και η καλύτερη...
ευχαριστω... με κάλυψες..
Δεν εννοώ αυτό ρε eugenia,αν είναι δυνατόν;Quote:
τρόπος είναι αλλά για εμάς τις γυναίκες... λάθος τρόπος... βρε δεν εχεις ακούσει που λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει??
Αυτό έχεις καταλάβει;Παραπάνω γράφω τι ακριβώς εννοώ...
Λες να θεωρώ το "ψεκαστε,σκουπίστε,τελειώσ� �τε" δεξιοτεχνία;
βρε σκορπιέ για να μη μείνεις με την απορία ..
το βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η επιμονη και το γαιδουρινό πείσμα..( απαπα δε φαίνεται καθόλου) Ειστε πολύ ερωτικοί και έχετε φαντασία. (εστω και μόνο τη συμμετοχή σου στο τόπικ να δούμε) Εχετε όμως και ένα βασικό κακό μωρε αδελφάκι μου... το παίζετε σε πολλά ταμπλώ.. Επίσης είστε κλειστοί άνθρωποι και διακρίνεστε από εντονη εσωστρέφεια.. τέλος, απόλυτοι σε ότι και αν λέτε και πράττετε.. ( στη ζωη όμως ένα είναι απόλυτο: οτι όλα είναι σχετικά ) και δε σου μιλώ μονο ζωδιακά.. έχω αρκετους συγγενοσκορπιούς..
ελπίζω να σε κάλυψα ( αχ η ρουφιανα μεχρι και Λιτσα Πατέρα έγινα..)
και όσο για το άλλο.... εμ σβελταδα άκουσα... είναι δυνατόν να μη κάνω τους συνειρμούς μου??
Σταματήστε τις περιγραφες..
λιγωθηκα η δολια!
ναι δόλια... πες μας οτι πεινάς κιόλας... άλλα ξέρω εγώ...Quote:
Originally posted by esceden
Σταματήστε τις περιγραφες..
λιγωθηκα η δολια!
εεεεεεεε οχι και σε πολλά ταμπλό κοριτσάκι μου!!!!!!!! οι σκορπιοί είμαστε πασίγνωστοι για το πιστό του χαρακτήρα μας, σε βαθμό σπαστικό μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!! έχουμε τα 1000 μύρια όσα στραβά....ναί! αλλά όχι και άπιστοι!!!!!!!!!!!!!! σκορπίεεεε.....μην τους ακούς................τα καλύτερα παιδιά είμαστε σου λέω!!!!!!!!!!!!
χμμμμμμ.......άννα.......δικαιολ ογείσαι για το λίγωμα.....το παθαίνουνε πολλοί..........μπουχαχαχαχααχ αα!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by sofi22ri
εεεεεεεε οχι και σε πολλά ταμπλό κοριτσάκι μου!!!!!!!! οι σκορπιοί είμαστε πασίγνωστοι για το πιστό του χαρακτήρα μας, σε βαθμό σπαστικό μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!! έχουμε τα 1000 μύρια όσα στραβά....ναί! αλλά όχι και άπιστοι!!!!!!!!!!!!!! σκορπίεεεε.....μην τους ακούς................τα καλύτερα παιδιά είμαστε σου λέω!!!!!!!!!!!!
αυτό τωρα δεν το σχολιαζω.... και λέω επειδη είμαι στις καλές μου οτι σε όλους τους κανόνες υπαρχουν και οι εξαιρέσεις... εξαιρεσή μου εσύ...( ακου το καλυτερο παιδί.. η πεθερά μου.. ακους τι λἐς..???? χαχαχα οχι μωλε καλή είναι η πεθερούλα μου)
έεεεεεετσι έεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!! !
Αυτό το "τα πάχη μου τα κάλη μου" είναι στάση ζωής.. ακριβώς όπως και το δικό σου "υπέρβαρες γυναίκες φτάνουν μέχρι κολλητές.. ερωτικές σύντροφοι δεν γίνονται ουδεπώποτε" οπότε νομίζω θα το ακούσεις δεν το γλυτώνεις! Μην υποθέσεις πως το ασπάζομαι.. έχω τα απίστευτα κόμπλεξ και άλυτα ζητήματα με μένα, αλλά αυτές/ούς που το λένε (και το πιστεύουν εννοείται) τους παραδέχομαι. Δεν μου αρέσει όταν όλο αυτό επεκτείνεται σε τομείς όπως πχ το ντύσιμο όπου πολύ συχνά παραβιάζονται τα όρια του καλόγουστου με λάβαρο το "σε όποιον αρέσουμε" και βλέπουμε γελοία πράγματα στο δρόμο, αλλά σε συμπεριφορές τύπου αποδέχομαι τον εαυτό μου και δεν του φέρομαι σαν σκουπίδι.Quote:
Υ.Γ.1Επειδή έχω postάρει πολλές φορές στο εν λόγω topic και νιώθω ότι επαναλαμβάνομαι και κουράζω ας γράψω μια κατακλείδα. Το μόνο που θα ήθελα από όλους-ες είναι να μην ξαναδιαβάσω αυτό που γράφτηκε αρκετές σελίδες πριν: «?τα πάχη μου τα κάλλη μου και σε όποιον αρέσουμε...». Για μένα αυτό δηλώνει παραίτηση και δεν οδηγεί πουθενά.Καθημερινή προσπάθεια θέλω,πρωτίστως για την υγεία μας και συνακόλουθα για τον καθρέφτη μας.
Υ.Γ.2Δεν έχω το γνωστικό υπόβαθρο να postάρω σε πολλά άλλα θέματα,(πολυκυστικές ωοθήκες,piercing,νοσοκομείο ρίου,reductil?,κρεμούλες,sleeve?.) οπότε θα περιορίσω τα post μου σε κάποιο άλλο topic ,αν και εφόσον,έχω τις γνώσεις να υποστηρίξω τα γραφόμενά μου.
Όσο για το δεύτερο σχόλιο.. ένα φόρουμ είναι ανοιχτός χώρος για ανταλλαγή ιδεών και δεν γίνεται πάντα να συμφωνούμε όλοι. Ούτε και όλοι έχουμε υπόβαθρο για να απαντάμε σε όλα.. αυτό είναι δεδομένο! Η επικοινωνία όμως δεν κολλάει σε ιατρικές καταστάσεις ή χάπια ή βαριατρικές επεμβάσεις! Ελπίζω όλα αυτά που λέμε να μην τα εισπράττεις σαν προσωπική επίθεση εναντίον σου.. δεν ήταν καθόλου αυτή η πρόθεση! Κουβέντα κάνουμε και διαφωνούμε.. δεν έγινε και τίποτα! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξης χώρων σαν κι αυτόν και νομίζω πως όπου και να γράψεις.. με ή χωρίς υπόβαθρο.. θα σε καλωσορίσουν όλοι!
Κρίνοντας από το ρυθμό αύξησης των σελίδων του συγκεκριμένου τόπικ, θα έλεγα πως το θέμα έχει ακόμα ζουμί. Εξάλλου το σεξ είναι το αγαπημένο θέμα των ανθρώπων.. οπότε... πως να μην!! Να συνεχίσεις να γράφεις και εδώ και όπου αλλού θέλεις.. είναι καλή άσκηση ειλικρίνας η συγκεκριμένη :)
Και εγώ τους παραδέχομαι,απλά αυτή η φράση υποστηρίχθηκε από μέλη του forum που σε άλλο topic έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αδυνατίσουν για καθαρά αισθητικούς λόγους και να γίνουν αποδεκτά,που είναι λίγο ασύμβατο και υποκριτικό.Quote:
Αυτό το "τα πάχη μου τα κάλη μου" είναι στάση ζωής.. αυτές/ούς που το λένε (και το πιστεύουν εννοείται) τους παραδέχομαι.
Ένας άνθρωπος που γράφει "....θα αδυνατίσω για να βάλω ξανά την αγαπημένη μου φουστίτσα..." δεν μπορεί,νομίζω,να γράφει
"...αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω..." γιατί τα δύο παραπάνω είναι ασύμβατα.
Ξέρεις πόσες φορές έχω δει στο δρόμο κοπέλα που αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να βγήκε έτσι ντυμένη από το σπίτι της και αν υπάρχει κάποιος από τον περίγυρό της που να νοιάζεται να της κάνει μια κουβέντα να μην εκτίθεται.Quote:
Δεν μου αρέσει όταν όλο αυτό επεκτείνεται σε τομείς όπως πχ το ντύσιμο όπου πολύ συχνά παραβιάζονται τα όρια του καλόγουστου με λάβαρο το "σε όποιον αρέσουμε"
Δε λέω να φορέσει μπούρκα αλλά έχω δει κάτι καφρίλες απίστευτες...
Σε καμία περίπτωση δε το έχω νιώσει αυτό.Μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο forum είναι από τα πλέον πολιτισμένα.Απλά δε θέλω να κάνω up το topic επαναλαμβάνοντας τα ίδια και λογικά κουράζοντας όποιον μπαίνει στο forum και βλέπει ότι το συγκεκριμένο topic το έκανα up πάλι εγώ.Quote:
Ελπίζω όλα αυτά που λέμε να μην τα εισπράττεις σαν προσωπική επίθεση εναντίον σου.. δεν ήταν καθόλου αυτή η πρόθεση! Κουβέντα κάνουμε και διαφωνούμε.. δεν έγινε και τίποτα!
Όσο γιατί δεν γράφω τόσο ενεργά και σε άλλα topic πίστεψέ με στα περισσότερα δεν γνωρίζω ούτε καν την ορολογία που χρησιμοποιείται,ούτε έχω τις γνώσεις.
Και κάτι άλλο.Διάβαζα με μεγάλο ενδιαφέρον ένα συγκλονιστικό topic ενός ανθρώπου που έκανε σοβαρή εγχείρηση και τη μετεγχειρητική του πορεία.Απίστευτη προσπάθεια που πραγματικά μου έκανε εντύπωση.
Αν λοιπόν εγώ με τα +12κιλα έγραφα σε αυτόν τον άνθρωπο
"...κουράγιο μεγάλε,σε νιώθω..." είναι ψιλουποκριτικό.Αφού δεν έχω το υπόβαθρο να καταλάβω τα "πως" και τα "γιατί" του.Τον διαβάζω,θαυμάζω την προσπάθεια,αλλά προτιμώ να μη γράψω τίποτα,από το να γράψω μια #$%!^&* μόνο και μόνο για να γράψω κάτι.
Κατσε - κάτσε :-)
Μην τα συγχεουμε.
Οι αισθητικοι λογοι ειναι το ενα κομματι και συνηθως το πρωτο. Το πρωτο χρονολγικα και το πρωτο ιεραχικα για τις περισσότερες γυναικες ή για να το κανω ακομα πιο ειδικο, για τους "ελευθερους σκοπευτες" στην ερωτικη πιατσα δηλαδη αντρες και γυναικες ανυπαντροι και μικροτερων ηλικιων γενικα εχουν την ταση να μεγεθυνουν το προβλημα βαρους που τυχον εχουν. Σε αυτο δεν νομιζω οτι διαφωνουμε. Ομως. Οι αισθητικοι λογοι δεν σαρωνουν, καπελωνουν, καταπινουν, ολους τους αλλους λόγους μαζι με το συνολο της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου!
Ναι θελω να φορεσω ενα μονοκόμματο κοντό φουστανακι που "ακολουθει τις γραμμες του σωματος" όπως λενε τα γυναικεια περιοδικα, χαχαχα, εχω το γνωθις εαυτον οτι και σε νουμερο 54 να το βγαζανε αν το επαιρνα θα ημουν για κλαματα, αλλά αυτο τι σημαινει; Οτι κλεινομαι στο σπιτι μου, κοβω το σεξ μεχρι να γινω συλφίδα και πεφτω σε μαυρη καταθλιψη, "χανω" μεχρι να χασω κιλα ολα τα προσοντα και τα ταλεντα μου και ειμαι ενας χοντρος ανθρωπος και τιποτα αλλο; Οχι βεβαια!
Οπως οι γυναικες που με το περασμα του χρονου πεφτει το στηθος τους ή οι αντρες που καραφλιαζουν θελουν να βελτιωσουν την εμφανιση τους και να διατηρησουν οσο πιο πολυ μπορουν την ομορφότερη εκδοχη του εαυτου τους ετσι και οι πιο πολλοι υπερβαροι, και ναι, ζουμε στον αιωνα της εικονας και η εικονα ειναι παρα πολυ ισχυρή. Την ωρα του κρεβατιου ομως, οταν μενουμε γυμνοί, και τα push up σουτιεν που γεμιζουν το ντεκολτε πανε περιπατο, οι faux βλεφαριδες και το κατακοκκινα χειλια και οι 8-10 πόντοι απο τα τακουνια. Αντιστοιχως παει περιπατο και η δικη σας αρματωσιά. Τα φωτα χαμηλωνουν, τα ματια κλεινουν (αυτο ειναι εξηγημενο επιστημονικα γιατι συμβαινει και δεν εχει να κανει με πουριτανισμους και ντροπαλοσυνες) και οι αλλες αισθησεις παιρνουν τα ηνία. Σε αυτο το σημειο δεν υπαρχει ζυγαριά! Δεν υποστηριζω οτι ενα ατομο 50 κιλων ειναι το ιδιο με ενα αλλο 100 κι ενα τρίτο 180 αλλά τη στιγμη που γινομαστε "ζωα" (μιας και καναμε το διαχωρισμο σεξ - ερωτα και σχεσης ;-) ) η φυση ξερει. Και η φυση εχει μεγαλη γκαμα και δεν κολλαει σε 10-20 κιλα, εικονες και εσταντανε φευγαλεα. Σκεψου καποιες στασεις που σου προσφερουν μεγαλυτερη ηδονη. Ισως καποιες σκηνοθετικα να μην ειναι όμορφες ή εστω "πιασιαρικες", ενω το απανθισμα του καμα σουτρα που σου τριβουν στη μουρη φιλμακια και περιοδικα απλως σε κοψομεσιαζει!
Αν συνεχεια σκεφτομασταν πως φαινομαστε και αν μας κολακευει αυτη ή αλλη σταση, λίγα πραγματα θα καναμε στο σεξ. Το σεξ ειναι ωραιο να το κανουμε, οχι να το αναλυουμε! Τι ειναι στο κατω-κατω; Τριβη, παλλινδομησεις και ανταλλαγη σωματικων υγρων! Αμα σου λεγαν "σάλια" θα πεταριζε κατι στο υπογαστριο σου οπως με ενα γαλλικο φιλί;; Αντιστοιχα, στον κινηματογραφο βλεπουμε να φιλιουνται (και οχι μονο) και να ειναι το μακιγιαζ στη θεση του! Αντε φιλα την αλλη που εχει μολις βαλει λιπ γκλος! Και αφου "εξαντλησεις" τις εκδηλωσεις λατρειας (χαχαχα) ξανακοιτα τη μουρη της, με τρεγμενα τα μολυβια και τη μασκαρα, το χρωμα να εχει ξεφυγει απο το περιγραμμα και να εχει πασαλειψει τα "μουστακια" και.... δεν ειναι παρα πολυ χαριτωμενο αυτό;; Δεν ειναι "ωραιο" για να παει η αλλη να κατσει στην καφετερια αλλα εκεινη τη στιγμη ειναι το look που "δημιουργησες" και γουσταρεις!
Οσο για τους αντρες και τη γυναικεια ματιά πανω τους θα σου πω προσωπικα και αυτο δεν ειναι κανονας αλλα μαλλον δεν ειμαι και η μόνη. Μου αρεσει το στιβαρο αντρικο κορμί (προσοχη εδω! δεν ειπα για σφιχτες γυμναστηριων!)
Εχω δει πολλους αδυνατους που δεν μου αρεσαν. Αλλοι καχεκτικοι "απο τη μανα τους" και αλλοι λιγο πλαδαροι, με ασπρουλιάρες κοιλιες που κανουν την τρίχα ακόμα πιο... πιο! τελος παντων "πιο" :-) Το ωραιο προσωπο παντα με ενδιαφερει - το βλεμμα με συγκινει κατι που ποτε δεν εχει κατορθωσει να κανει η μεση ή τα μπουτια :-)
Αν εφτιαχνα ενα ΤΟΡ 3 των καλυτερων εραστων μου, μεσα ειναι ο παχύτερος ολων και το ομολογω, ακομα και τωρα "θαυμαζω", πώς! Κι ομως. Ηταν απο το πρωτο δευτερολεπτο που τον ειδα γοητευτικοτατος, σιγουρος, υπεροχος. Δεν μου αρεσε να χαζευω το σωμα του γυμνό, η δυναμη ομως που ειχε, η ευελξια (ναι, ναι) και η σβελταδα που ειπες, εβαζε κατω διμοιρίες. Το ειχε μεσα του βρε παιδι μου, το ζουσε, πώς αλλιως να το πω; Ενδιαφεροταν πολυ για τη γυναικα όχι ομως μονο για τη γυναικα - δεν ηταν "δουλος" ουτε εδειχνε να αισθανεται καποιου ειδους "υποχρεωση" για το κρεβατωμα. Ηταν ενας πληθωρικος ανθρωπος σε ολα του! Δεν τον ρωτησα ποτέ πόσα κιλα ηταν. Κατα τη γνωμη μου ηταν πανω απο 40 τα περιττά κιλα του αλλά οσα και να ηταν η ουσια ειναι οτι τιποτα δεν εκοψαν απο την σεξουαλικη δεινοτητα του, τον ανδρισμο, την αυτοπεποιθηση και συνεπως την επιτυχια του στο αλλο φυλο - το ψωμι και το παντεσπανι του το ειχε παντοτε εξασφαλισμενο. Και οχι, για να προλαβω καχυποπτα σηκωματα φρυδιων, δεν ηταν παμπλουτιδης και δεν "πληρωνε" - έβρισκε.
Σημαίνει να μπορώ να διαχειρίζομαι την γκαρνταρόμπα μου και να βρίσκω ρούχα,που όχι να κρύβουν το σώμα,αλλά να υπάρχει μια σχετική αρμονία.Quote:
Ναι θελω να φορεσω ενα μονοκόμματο κοντό φουστανακι που "ακολουθει τις γραμμες του σωματος" όπως λενε τα γυναικεια περιοδικα, χαχαχα, εχω το γνωθις εαυτον οτι και σε νουμερο 54 να το βγαζανε αν το επαιρνα θα ημουν για κλαματα, αλλά αυτο τι σημαινει;
Μια μέρα που ήμουν για καφέ στο θησείο,πέρασαν δύο κοπέλες με παραπανίσια κιλά που φορούσαν ρούχα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να τα υποστηρίξουν.
Κάποιος από τα τραπέζια άρχισε να σφυρίζει,πήραν θάρρος και κάτι άλλοι και έγινε ένα σκηνικό μπροστά από τα 3-4 καφέ που είναι κολλητά μεταξύ τους,που πραγματικά τις λυπήθηκα.
Θα μου πεις,φταίει ο @@^%$*9 ,ο κοπλεξικός που έκραζε...
Εγώ θα πω ότι επειδή γνωρίζουμε σε τι κοινωνία ζούμε ας προστατεύομε λίγο τον εαυτό μας.Φυσικά τα παραπανίσια κιλά δεν απαγορεύουν το φλερτ και τον έρωτα,απλά ας μην προκαλούμε την τύχη μας με στυλιστικές καφρίλες...
Μου περιγράφεις έναν άντρα με +40 κιλά,καλό εραστή,με αυτοπεποίθηση,ευέλικτο και σβέλτο,που δεν έλκυε τις γυναίκες με τίποτε άλλο(π.χ.λεφτά...) αλλά μόνο με το "είναι" του.Quote:
Αν εφτιαχνα ενα ΤΟΡ 3 των καλυτερων εραστων μου, μεσα ειναι ο παχύτερος ολων και το ομολογω, ακομα και τωρα "θαυμαζω", πώς! Κι ομως. Ηταν απο το πρωτο δευτερολεπτο που τον ειδα γοητευτικοτατος, σιγουρος, υπεροχος. Δεν μου αρεσε να χαζευω το σωμα του γυμνό, η δυναμη ομως που ειχε, η ευελξια (ναι, ναι) και η σβελταδα που ειπες, εβαζε κατω διμοιρίες..........δεν ηταν παμπλουτιδης και δεν "πληρωνε" - έβρισκε.
Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου.
Μάλλον θα είναι η εξαίρεση στον "κανόνα" που έχω ριζωμένο στο μυαλό μου.Ούτε θυμάμαι να έχω γνωρίσει με +40 κιλά που να έχει τόση επιτυχία στις γυναίκες.
Κατά τα άλλα,δε διαφωνώ στην ουσία των όσων γράφεις,που πάντα χαίρομαι να διαβάζω γιατί μου αρέσει το ύφος του γραπτού σου λόγου.
χμμμμ... ξερεις τι λεμε με αλλα λόγια; Οτι πασχουμε απο αισθητική και οχι υποχρεωτικά από σωματα-μοντελα.
Κι εγω εχω αναρωτηθει παρα πολλες φορες με κατι γυναικες οι οποιες μαλιστα συνοδευονται! και λεω απο μεσα μου "ρε πού πας ετσι; και καλα, καθρεφτη δεν εχεις στο σπιτι σου, αυτος ο χριστιανος δεν σου ειπε οτι γινεσαι σουργελο;" Μην νομισεις οτι κι εγω δεν χωνω! Ενταξει, καφρίλες δεν κανω, ούτε με γνωστους ουτε με αγνωστους αλλά αν κατι με προσβαλλει τόσο πολυ πια, δεν φταιω εγω! Και η προσβολη της αισθητικης κατ εμε δεν ειναι ενα παραπτωμα ή πταισμα. Σιγουρα ομως η κιτσαρία δεν ειναι "προνομιο" των υπερβαρων - δόξα το Θεω απο "νουμερα" αυτος ο τοπος δεν θα ξεμεινει ποτέ!
Αν ολο αυτο το βγαλουμε εξω απο τα χωραφια της παχυσαρκιας και δουμε τι συμβαινει, αν συμβαινει, γενικοτερα, τι διαπιστωνουμε; Δεν εχεις δει κοπελες να βγαινουν απο το κομμωτηριο και να λες "πληρωσε για να την κανουν ετσι;" ή να ειναι η αλλη σαν τα κρυα τα νερα και να εχει πλακωσει τον λαθος στοκο πανω της και 45 αποχρωσεις που και οι 45 δεν της πανε; Μηπως οι πολυ αδυνατες με τις γαμπες που μοιαζουν με του κοτσυφιου τα ποδαρακια ειναι για μινι ή αυτες με τα κοκαλα στο στερνο ειναι για αβυσσαλεα ντεκολτε; Ναι αμέ! αμα θελεις να τρομαξεις κανα παιδακι για να φαει όλο το φαϊ του, χα χα χα.
Το ρεζουμε θα μπορουσε να ειναι το έχω γουστο, εχω "αισθηση" και δεν παω να κρυφτω ή να μασκαρευτω αλλά να κανω μια αξιοπρεπη εμφανιση. Μια "συμπαθητικη" εμφανιση ειναι εφικτη για ολους νομιζω, φροντισμενη και "προσωπικη" δηλαδη "απο εμενα για εμενα", να το φοραω το ρουχο μου και οχι να με φοραει - αυτο ειναι δουλεια των μοντελων, οχι δικια μου. Ολοι εχουμε το "δυνατο μας σημειο", ας το προβαλλουμε λοιπον ενα τσακ παραπανω, ας κυκλοφορησουμε χωρις φόβο και χωρις παθος. Τι χρειαζεται για να επιτευχθει αυτο; Μέτρο. Τι δεν εχουν οι παχυσαρκοι συνηθως; Μέτρο! ;-)
Scorpio,αν δεν το χωράει ο νους σου,διάβασε για τον ζωγράφο Diego Rivera,δες και φωτογραφίες του.Ήταν πάντοτε με πολύ όμορφες γυναίκες στη ζωή του και ήταν πάντα υπέρβαρος έως παχύσαρκος.Είχε να κάνει με το ότι ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση,και κυρίως,γεμάτος έρωτα για τη γυναίκα.(δε λέω πως φερόταν πάντα ακέραια,δεν πάω εκεί.)Αλλά πάντα η γυναίκα μαγνητίζεται από έναν άντρα που την κάνει να νιώθει το κέντρο,το κομβικό σημείο,που ενδιαφέρεται να της χαρίζει ηδονή,που τη γλυκαίνει.Και αυτό δεν έχει σχέση με κιλά,αλλά με προσωπικότητα.
Ως προς την αισθητική,θέλει άσκηση να την αποκτήσει κανείς.Όταν μου σερβίρουν μια Πετρούλα ως πρότυπο σεξουαλικότητας,όταν με βομβαρδίζουν καθημερινά από τηλεόραση,περιοδικά,αφίσες ,διαφημίσεις με συγκεκριμένη αισθητική του συρμού,θα πρέπει να έχω ασκήσει το μάτι μου σε άλλα πρότυπα,να έχω θέσει άλλα κριτήρια,εξατομικευμένα και όχι μαζικά,να έχω στη διάθεσή μου άμυνες,προερχόμενες από καλλιέργεια.
Αλλά,ας ξεκινήσουμε καλλιεργώντας το ατομικό μας αισθητικό κριτήριο,μακριά από τα mainstream standards.
Bασικά,η διαφωνία μου,πηγάζει από το εξής.Γιατί,επειδή κάποιοι ενοχλούνται,θα πρέπει ο παχύσαρκος ή ο υπέρβαρος,να είναι καλυμμένος με κελεμπίες;Γιατί με ενοχλεί;Γιατί δεν πρέπει μία κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά να φορέσει σορτς,αλλά πρέπει να σκάει μέσα στο καλοκαίρι;Γιατί με απωθεί;Το βρίσκω να έχει μια χροιά ολοκληρωτισμού αυτό το κάλυψέ το γιατί με ενοχλεί.Να κοιτάξεις αλλού.Υπάρχει και αυτή η οπτική του ζητήματος.Μοιάζει η άποψη να έχει πάλι να κάνει με στεγανά και κατηγοριοποιήσεις.Αυτό το ρούχο,απαιτεί τελειότητα.Ρούχο είναι,δεν απαιτεί τίποτε.
Εγώ πάντως ένα ξέρω άσχετο αλλά σχετικό με τα προηγούμενα. Όλοι οι άντρες θέλουν σεξ και όχι σχέση. Αποδεδειγμένο.. ʼντε στην καλύτερη να ξεκινάνε από σεξ και να το προχωράνε σε σχέση, πράγμα χάλια για μένα. Τι άτομο είναι αυτό που θα κάνεις μαζί του κάτι σοβαρό; Τι επίπεδο έχει; ʼρα τα αγόρια δεν πάνε καλά, και άρα είναι φυσικό να μην έχουν και γούστο (αφού δεν πάνε καλά!) Και μη μου πείτε τώρα μία δύο τρεις ότι έχετε σχέση, γιατί εγώ ξέρω άπειρα αγοράκια που δεν θέλουν σχέση μιλάω κάθε μέρα μαζί τους
Αχ ας μην ξαναρχίσουμε !!!
Βρε κοπέλα μου αφού δεν θέλεις να κάνεις σεξ τότε γιατί την θέλεις την σχέση? Έχεις και τους φίλους σου για επικοινωνία, τι τον θέλεις τον άντρα?
Ο άντρας δεν είναι μόνο σεξ είναι και άλλα πράγματα. Και δεν το είπα για να τσακωθούμε, απλά για να πούμε τη γνώμη μας και να υπερασπίσω τον εαυτό μου.
Είμαι αγόρι,δεν πάω καλά,και άρα είναι φυσικό να μην έχω γούστο(αφού δεν πάω καλά).Επίσης μετά το σεξ πετάω τη γυναίκα από το κρεβάτι γιατί πιάνει χώρο.Αποδεδειγμένο...Quote:
Originally posted by lbp
Εγώ πάντως ένα ξέρω άσχετο αλλά σχετικό με τα προηγούμενα. Όλοι οι άντρες θέλουν σεξ και όχι σχέση. Αποδεδειγμένο.. ʼντε στην καλύτερη να ξεκινάνε από σεξ και να το προχωράνε σε σχέση, πράγμα χάλια για μένα. Τι άτομο είναι αυτό που θα κάνεις μαζί του κάτι σοβαρό; Τι επίπεδο έχει; ʼρα τα αγόρια δεν πάνε καλά, και άρα είναι φυσικό να μην έχουν και γούστο (αφού δεν πάνε καλά!) Και μη μου πείτε τώρα μία δύο τρεις ότι έχετε σχέση, γιατί εγώ ξέρω άπειρα αγοράκια που δεν θέλουν σχέση μιλάω κάθε μέρα μαζί τους
Δώσε ρε κοπέλα μια ευκαιρία σε κανένα αγόρι να σε προσεγγίσει και μη χάνεις τα ομορφότερα χρόνια της ζωής σου με ανοησίες.
Και εντάξει,μην ακούς εμένα τον ανώριμο σεξιστη,τόσες γυναίκες υπάρχουν εδώ μέσα,παντρεμένες,μητέρες.... που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι.ʼκου αυτές και μην κάθεσαι να μιζεριάζεις.Έλεος...
Και γιατί ρε κορίτσια να μην κατηγοριοποιώ τις γυναίκες;
Εμένα και 2 φίλους μας στο γυμνάσιο μας έκανε άντρες μια συμμαθήτρια μας ένα χρόνο μεγαλύτερη.Ναι,και τους τρεις την ίδια εβδομάδα.Και αργότερα στο Λύκειο έκανε τα ίδια.Ήταν ένα τσ.....άκι.Πώς μου ζητάτε να την πάρω στα σοβαρά;Αφού μόνη της αυτοπροσδιορίστηκε ως ξε....λο.
Αν έδινα την βαρύτητα που έδωσα στην σημαντικότερη σχέση της ζωής μου σε όποια γυναίκα έμπαινε στην ζωή μου θα κατέληγα στο τρελοκομείο.
Στο χέρι σας είναι...Στο χέρι σας ήταν μια ζωή...
Για μένα η ιδανική γυναίκα σύντροφος είναι:πάνω από 1.70,αναλογίες 90-60-90,καλή μαγείρισσα...Ούπς καρφώθηκα πάλι.....
Η ιδανική γυναίκα-σύντροφος για εμένα είναι εκείνη που θα με εμπνεύσει,θα κινητοποιήσει με ένα της βλέμμα όλο μου είναι,που θα με κάνει ασυνείδητα να γινόμαι ολοένα και καλύτερος,που θα κάνει τον κόσμο μου καλύτερο απλά με την παρουσία της...
Αυτή η γυναίκα δεν έχει συγκεκριμένο σωματότυπο,χρώμα μαλλιών ή ματιών,δέρμα....
Εγώ μιλάω για δύναμη...
Υ.Γ.Μαρία δε με πειράζει να με παρεξηγήσεις,γράψε και ότι θες,γιατί ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ...
μαράκι, δεν έχουμε ξαναμιλήσει....έχω διαβάσει όμως όλα αυτά που γράφεις......εγώ θα συμφώνήσω μαζί σου ότι υπάρχει ΚΑΙ αυτό που περιγράφεις.....η διαφωνία όμως όλων εδώ είναι ότι δεν είναι αυτό ο μοναδικός κανόνας. δεν νομίζεις ότι κατηγοριοποιώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τους άντρες, στερείς από τον εαυτό σου πολύτιμες ευκαιρίες??? όλοι μας έχουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες μας. και όλοι μας έχουμε φάει συναισθηματικές κατραπακιές κατά καιρούς..... μην ξεχνάμε όμως ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.... με τα καλά του και τα άσχημα του......και επίσης ας μην τους κατηγορούμε για τα πάντα.....σου θυμίζω ότι κι εμείς σε πάμπολλες περιπτώσεις δεν είμαστε καθόλου καλύτερες.......
Τρία πουλάκια κάθονταν......Quote:
Για μένα η ιδανική γυναίκα σύντροφος είναι:πάνω από 1.70,αναλογίες 90-60-90,καλή μαγείρισσα...Ούπς καρφώθηκα πάλι.....
.........................................
Αυτή η γυναίκα δεν έχει συγκεκριμένο σωματότυπο,χρώμα μαλλιών ή ματιών,δέρμα....
Εγώ μιλάω για δύναμη...
Βρε ευγενιτσα μου, κατα τη γνωμη μου ειρωνικα το ειπε ο σκορπιος.
δεν ξερει οτι η ιδανικη γυναικα εισαι εσυ! ;)