φόρα το μπικίνι σου εσύ και πάρε κι ένα κουβαδάκι εξτρά μαζί σου για να το χαρίσεις σε τυχόν ενοχλητικούς! Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να απολογούμαστε ΚΑΙ γι αυτό! Καλή όρεξη και καλή εξόρμηση στις παραλίες!!
Printable View
φόρα το μπικίνι σου εσύ και πάρε κι ένα κουβαδάκι εξτρά μαζί σου για να το χαρίσεις σε τυχόν ενοχλητικούς! Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να απολογούμαστε ΚΑΙ γι αυτό! Καλή όρεξη και καλή εξόρμηση στις παραλίες!!
κοπελουδια που ειστε? τετ-α-τετ συζητηση σημερα.... αληθεια η barb τι κανει??? δωστης χαιρετισματα! ευγενιτσα καλα, γλυκουλα μου τι εγινες?? αχ, αχ, ο ερωτας σου πηρε τα μυαλα ? περνα και απο εδω αν μας πεις τα νεα σου, σε εχουμε εννοια.
lidalακι , escedenουλα πως τα πατε???
Κάπου στο βάθος.. η Ιθάκη!
Ελα μου ντε, Μ'αρεσει η ιδεα σου ...... παω Jumbo ΤΩΡΑ!!!
ευχαριστωωωωω η εξορμηση αν και συντομη θα ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ! θα μαι με την βαστιστηρα μου (7 ετων) να πλατσουριζουμε στα νερα , να χτιζουμε πυργους, και αυτο που μου αρεσει πιο πολυ.... πολυ κοντα στην θαλασσα, στην αμμοι να σκαβω βαθυυυ λακο μεχρι να βρω νερο και πλατς πλουτς μεσα!
αληθεια και μονο στην σκεψη ολων αυτων...... χαμογελαω :D αυτες οι στιγμες,, οι πιο απλες ειναι ο "θυσαυρος" του κοσμου.
Επιστροφη στο τωρα ομως και στο γραφειο ...κεφαλια μεσα, εργασια και χαρα (ποιος αληθεια το σκεφτηκε αυτο το μοτιβο??? χαρα μονο την ημερα της πληρωμης ειναι ....) οπως και να εχει ..... σας φιλω παρουσες και απουσες. σματς σμουτς
οσο για την φωτο ναι ....καπου εκει στο βαθος να την φαινεται!!!!
ΓIA να μην γραφω τωρα,οσα θελω να πω σημερα,θα τα πω με ενα τραγουδι,καινουργιο......
αυτο λοιπον!!!Για ολουs αυτουs που ``νομιζαν``πωs θα μπορεσουν να με πληγωσουν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kugb7qlgXwA
γεια σου βρε γλυκουλα!!!!!!!!!!!! για ολες τις αλητισσες ψυχες μας!!!!!!!!!!!
φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλια !!!!!!!!οπου και αν ειστε να περνατε καλα!!!!!!!!!!!
"Διόρθωση"!Τι κομψός τρόπος να πάρει κανείς 300 ολόκληρα γραμμάρια!Quote:
Originally posted by pennyV
Σήμερα έγινε μια μικρή διόρθωση.. 83,8! Ήπια κι ένα ποτάκι χθες βράδι και ήταν και γλυκό.. αλλά μικρό το κακό! ʼξιζε την κάθε θερμίδα.. και το ποτό, και η παρέα και το μέρος!
Συνήθως οι καλές παρέες μας αδυνατίζουν...Καίμε θερμίδες όσο τις απολαμβάνουμε αντί να παίρνουμε...
Εκτός αν είμαστε τεμπέλες του κερατά και οι καλές παρέες τραβάνε όλο το κουπί και αδυνατίζουν εκείνες...
Δεν ξέρω με ποιούς συναναστρέφεσαι...Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου;Λέω,μήπως...
Μάλιστα!Να που το ομολογείς κιόλας!Δε φταίνε οι παρέες τελικά....Οι πέννες αλ γκρίνια φταίνε!Νext case!Quote:
Originally posted by pennyV
ήμουν τόσο απασχολημένη με την τεμπελιά μου αυτές τις μέρες.. που δεν ήθελα ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι να κουνήσω χωρίς να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου!
αχ, γλυκο ποτακι ακουω και καλη παρεα και ζηλευω. δεν θα μου κατσει εμενα κατι τετοιο για τους επομενους 2 μηνες τουλαχιστον.
απο την αλλη, καποιες θα πανε στην θαλασα, καποιες ειναι στη θαλασσα, καποιες θα πανε ταξιδι στην ρωσια, παρτε με και εμενα καλε μαζι να γλιτωσω απο τα ροδακινα....
φιλακια πολλα στα κοριτσια της εδω ομαδας και οσες τις επισκεπτονται
Καλως τες!!!! μπηκα κι εγω να πω ενα γεια σε ολες σας και να σας ευχηθω καλο σ/κ.
barb τοσο δουλεια??? καλο σεπτεμβριο δηλαδη θα ξεκουραστεις??? ροδακινα??? τι ακριβως κανεις δεσποινις με τα ροδακινακια??? εαν εννοεις αυτο που καταλαβα , μαζεμα κλπ, γκλουπ, δεν σε ζηλευω καθολου .....
εσυ ναντινακι, καλα ????
σας φιλω ΟΛΕΣ απουσες και παρουσες, παω αυριο να κανω την 1η μου βουτια στην θαλασσααααααα!!!!
θα σας φερω πισω δροσερα φιλακια την Δευτερα, και προσοχη κοριτσακια στην ζεστη το σ/κ θα χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ! Να προσεχετε! ματς μουτς.
αντε etet εσυ που μπορεις κανε και για εμας καμια βουτια. οχι, ουτε τα πιανω συνηθως τα καημενουλια τα ροδακινα. σε γραφειο δουλευω σε εργοστασιο που κανει κομποστες. απλα εχω πολλη δουλεια επειδη εχει συνεχεια "κινηση". πανε-ερχονται τα καημενα και ατελειωτα ειναι.
Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!
εγω μπηκα για ακουσω τα νέα σας και για να μοιραστω μαζί σας την απώλεια ενός ακόμη κιλού............... είμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσακια σ ο ς!! τελείωσα την τρίτη εβδομάδα και τι να κάνω στη συνεχεια???????????? έχει συγκεκριμένη διατροφη η βαδιζω στο ίδιο μοτιβο?? να την ξεκινήσω από την αρχη???πενυ μου αν μπεις και δεις το μυνημά μου, λυπήσου με και απαντησε μου!!!
που χαθηκατε όλες???????????? εγω σημερα πήγα για μπανακι και κάθισα ολη μερα.... καηκα........ αλλα ηταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!
καλημερα σε ΟΛΕΣ! ειχα ξεχασει να κανω logout και με εδειχνε οτι ημουν μεσα οσο εγω εκανα βουτιες στην θαλασσα :P ... αχ, ωραιΑ ητανε, αν εξαιρεσεις οτι οσο ανετη και να το παιζω, οκ, λιγο φαλενακι αισθανθηκα αλλα ας προσεχα να μην νιωθω ετσι, αχ, ηταν ομορφα, ξεκουραστικα και μπηκα σε mood διακοπων, εφαγα βεβαια ενα πακετακι στην επιστροφη λογω νυχτερινης οδηγησης αλλα οκ τουλαχιστον δεν εφαγα ολη την πρωινη κινηση. αχα, ετσι εξηγειται barb τα ροδακινα, αληθεια .... καταλαβαινω ..... φανταζομαι πως ειναι απο τις δουλειες που τον Αυγουστο ΔΕΝ "κοβουν" οσο κι αν τα ροδακινακια τα κοβουν.... ελπιζω να σε αποζημιωσουν μετα με καμια ΒΑΡΒΑΤΗ αδεια :))
Ηρθα τωρα γραφειο εφτιαξα καφε αλλα επειδη εχω ενα σωρο δουλειες σας φιλω και θα σας γραψω πιο μετα....
Καλη εβδομαδα !!!
Καλή εβδομάδα γλυκούλα etet! Καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια (όσες μείναν δηλαδή γιατί σιγά σιγά αρχίζουν οι απουσίες λόγω καλοκαιριού).
Μετά από ένα ΣΚ που το πέρασα όλο στην θάλασσα σε μια ερημική παραλία (δεν λέω που για να παραμείνει ερημική) στην Εύβοια με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου, ήρθα σήμερα στο γραφείο ηλιοκαμένη και με καθόλου όρεξη...
Πως θα περάσουν αυτές οι 3 εβδομάδες μέχρι τις διακοπές??
καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα. ετετ η αδεια μου μετρημενη ειναι παντα. μια εβδομαδα πριν το ροδακινο τον ιουνιο δηλ και μια μετα, τον σεπτεμβριο δηλαδη. αχ, τι να κανω. το κεφαλι μου ατ φταιει. ας διαβαζα να περασω ασεπ να καθομουν 6 μηνες τον χρονο και οταν δουλευα, 5 ωρες και αν την ημερα
Αφού άφησα για λίγο μόνη της την γωνιακή ξαπλώστρα που λέγαμε.. και βγήκα σε αναζήτηση ίντερνετ για να δω κάτι αποτελέσματα εξετάσεων (των μαθητών μου.. μην ανησυχήσετε) δεν μπορούσα να μην πω έστω και μία βιαστική καλησπέρα! Και φυσικά θα αρχίσω από την έκκληση της Ευγενίας! Ευγενία μου έχεις απόλυτο δίκιο.. ξέχασα εντελώς να βάλω την 4η εβδομάδα πριν φύγω από το σπίτι και τώρα δυστυχώς δεν έχω μαζί μου όλο το φάκελο! Μπορείς άφοβα να επαναλάβεις την τρίτη εβδομάδα κανονικά όπως την έκανες.. και με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσω την εβδομάδα που κάνω και γω τώρα, καθώς είναι και η μόνη που έχω μαζί μου εδώ που βρίσκομαι! Συγχαρητήρια για το κιλάκι.. είμαι πολύ περήφανη για σένα και πολύ χαρούμενη για την απώλειά σου!! Συνέχισε έτσι!!
Τα φιλιά μου σε όλες.. μπαρμπούνι μου καλή υπομονή με τα ροδάκινα να πηγαινοέρχονται και παρά τα σχόλια για κακές παρέες και συναναστροφές και κάτι πέννες αλά γκρίνια που πήρε το μάτι μου εδώ παραπάνω και που όσο κι αν με τρώει να απαντήσω δεν θα το κάνω ΤΩΡΑ που είναι ξενιτεμένο το αδελφό κουζινικό.. δεν πιστεύω να μην κανονιστεί εκείνη η συνάντηση που λέγαμε μόλις γυρίσει σιγά σιγά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!
Λιντάλ και Τέτα βαστάτε γερά και να προσέχετε το μαγαζί.. γιατί όντως οι απουσίες πολλές και αισθητές!! Και με το καλό θα έρθει κι η σειρά σας να μας σκέφτεστε να ιδρώνουμε ενώ εσείς δροσίζεστε στις παραλίες!!
Σας αφήνω για την ώρα.. η γωνιακή ξαπλώστρα ελπίζω να παραμένει άδεια και να με περιμένει.. θα τα πούμε πολύ σύντομα και πάλι!! Φιλάκια πολλά με μυρωδιά αντηλιακού και λίγη άμμο κολλημένη εδώ κι εκεί..
φιλακια πεννυ μου. να περνας καλα και εσυ. και να μας θυμασαι. το αλλο σου κουζινικο, εχει κανονικα κινητο μαζι του με περιαγωγη? γιατι γαλλια δεν ειχε νομιζω
Καλημέρα και πάλι.. πρωί πρωί με τη δροσιά και ξεκινάω με μία ακόμη βδομάδα διατροφής που ζήτησε η Ευγενία. Πριν απ'αυτό, να πω ότι το μοτίβο παραμένει το ίδιο και ότι έχουμε πει συνεχίζει να ισχύει. Λόγω καλοκαιριού όμως, αντί για το εβδομαδιαίο γλυκό ή το καθημερινό σοκολατάκι κουβερτούρας μπορούμε να φάμε ένα παγωτίνι μετά το μεσημεριανό φαγητό μέχρι 3 φορές μέσα στην εβδομάδα.
1η μέρα
Μ: 1.5 φλυτζάνι φασόλια φούρνου, 40 γρ. τυρί, 2 φλυτζ. σαλάτα
Β: 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό, 1 ντομάτα
2η μέρα
Μ: 1.5 φλυτζάνι πέννες, 90 γρ. τυρί, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
Β: 1 τοστ με τυρί, 1 φλυτζ. σαλάτα
3η μέρα
Μ: 150 γρ. κοτόπουλο ψητό, 1 φλυτζ. ρύζι, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
Β: 2 φέτες γαλοπούλα, 1 φέτα ψωμί ολικής
4η μέρα
Μ: 1 χωριάτικη σαλάτα (ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά, 1 μεγάλο κομμάτι φέτα, 4 ελιές, κανονικό λάδι) 1 φέτα ψωμί ολικής
Β: 1 βραστό αυγό, 1.5 φλυτζ. σαλάτα, 1 φέτα ψωμί ολικής
5η μέρα
Μ: 2 γεμιστές πιπεριές, 100 γρ. τυρί, 1.5 φλυτζ. σαλάτα
Β: 1 φλυτζ. σαλάτα, 2 μικρές φρυγανιές
6η μέρα
Μ: το ίδιο με την 5η μέρα
Β: 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη και ντομάτα
7η μέρα
Μ: 120 γρ. μπιφτέκι, 1 μεγάλη σαλάτα
Β: τοστ με τυρί 1 ντομάτα
Καλή συνέχεια Ευγενία μου και καλές απώλειες!
Φιλιά πολλά!
Μπαρμπ το αδελφό κουζινικό έχει κινητό μαζί του.. αλλά επειδή δεν κατάφερε να περάσει την κάρτα του εκτός Ελλάδας ( γιατί δεν την πέρασε εντός Ελλάδας μη με ρωτάς δεν ξέρω) μπορεί να δεχτεί μηνύματα αλλά όχι και κλήσεις! Ως γνωστόν η περιαγωγή.. ξυρίζει κόντρα!! Οπότε αν θέλεις να επικοινωνήσεις στείλε sms! Η ενημέρωση που έχω εγώ είναι ότι το Ταλίν και το Ελσίνκι (που πήγαν κι εκεί) είναι μαγευτικά! Αυτά είναι γούστα..
Thanks penny. φανταζομαι οτι δεν περασε την καρτα εντος ελλαδος γιατι ηταν στο φορουμ ολημερις και ολονυχτις!!!! το ξερω πως χρεωνει η περιαγωγη. ποτε γυριζει? με τα ροδακινα και τα ζορια μου ξεχασα οτι θα εφευγε και νιωθω τυψεις. ασε που τωρα που λειπει εγω εχω μια σχετικη ανεση να μπαινω στο φορουμ τα πρωινα. ασε που τωρα λειπει βδομαδα παρα βδομαδα ο συζυγος τις νυχτες και δεν γκρινιαζει οποτε ανετα μπαινω και απο το σπιτι.
Barb σε 2 λεπτά σου στέλνω u2u :)
αραχνες πιασατε ομαδα cysters. Που χαθηκατε τοσα μελη?
Καλημερα σε οοολεs τιs cysters kαι μη.Αχ μου λειψατε βρε,εχουμε να τα πουμε τοσεs μερεs,αλλα αν περνατε καλα,χαλαλι σαs!H αληθεια ειναι οτι και εγω περναω καλα.Αs παρουμε τα πραγματα απο την αρχη:πρωτον εχασα 3 ολοκληρα κιλα,ναι,ναι εγω που ο μεταβολισμοs μου ηταν απο τσιμεντο,η ψυχολογια ανεβασμενη ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ,περναω καλα διοτι,οτι θελουμε πολυ οπωs λεει και το μυστικο...μπλα,μπλα,μπλα ερχετε.Βρεθηκα εντελωs τυχαια σε μια παρεα,ενα βραδυ,μεσω γνωστων και ριξαμε παρα πολυ γελιο,απο εκεινο το βραδυ,ειμαστε σχεδον καθε βραδυ μαζι.Επισηs βγηκα,συναντηθηκα με τον ομορφο,περασα πολυ καλυτερα απο οσο φανταζομουν,ειπιαμε ποτακι παραλιακα,πανω στο κυμα ενα πραγμα,ηταν τελεια,με πολυ ωραια μουσικη.ΑΧ,ΑΧ .Τα δικα σαs νεα κοριτσια,τετουλα που εισαι?barb εσυ με επισκεφτηκεs διπλα δεν μπορω να πω!ευγενια οντωs απουσιεs τωρα πολλεs,λογω καλοκαιριου.Αs περνανε ολεs καλα,μια ειναι η ζωη δεν υπαρχει δευτερη.Φιλια πολλα σε ολεs.
μια γλυκια καλημερα και απο εμενα!!! χαθηκα, εχω πολυ δουλεια στο γραφειο την αλλη εβδομαδα τεελυταια εβδομαδα και ΤΡΕΧΟΥΜΕ!! Απο 1/8 σε διακοπεεεεες!! γλυκουλα δεν καταφερα να διαβασω ολες τις απαντησεις σου,θα μπω αργοτερα να σου πω :P BARB χαιρομαι που χαλαρωσες λιγουλακι απο τα ροδακινα!! τι κριμα να μην μπορω να μπαινω πιο συχνα τωρα που εισαι πιο χαλαρη...πεννουλα μας πως τα περνας??? να μας δειξεις καμια φωτο απο την παραλια που κανεις μπανιο, α και την γωνιακη ξαπλωστρα !!!
γλυκουλα, λιγες αλλα περιεκτικοτατο το ποστ σου!! Χαιρομαι τοσο πολυ μικρη μου! ειδες που ολα σιγα-σιγα φταιχνουν? ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ!!!
ευγενιτσα τι κανεις??esceden? lidal?
εγω πεννυ μου, προσπαθω οσο μπορω να τρωω πραγματα απο το διατολογιο σου, τις ωρες, τα γευματα κλπ, ομολογω οτι ΔΕΝ τηρω το 1 γλυκακι την ημερα .... αλλα τουλαχιστον μπαινω σε ενα προγραμμα.παρα-σιγα σιγα.... το προβλημα ειναι οτι πειναω αρκετα...παιρνω τα λιποτοξ, ενα πριν απο καθε γευμα (γιατι 2 εβδομαδες που τα σταματησα , πηρα 2 κιλα αλλα ετρωγα κιολας!!! πιο πολυ τα παιρνω γιατι μου ψιλοκοβουν την πεινα. θα μπω να διαβασω και για τα reaductil αν μεχρι τον δεκεμβριο δεν εχω καταφερει συντηρητικα με διαιτα να χασω μηπως ??? να τα σκεφτω??? ειναι ενα ενδεχομενο που δενθελω να το σκεφτομαι ακομα....
Η διατροφη σου πεννυ μου ειναι για εμενα ενα υποδειγμα για το πως θα πρεπει να πορευτω και στις διακοπες! να σαι καλα! ελεγα οτι θα ειχα χρονο να μαγειρευω ... αλλα πουυυυ.σας ζαλισα....anyway καλο το break αλλα επιστρεφω εις τας εργασιας μου, σας φιλω ολες θα σας ξαναγραψω το απογευμα που θα χαλαρωσω λιγο.φιλακια α α α α α
διορθωση το ενα γλυκακι 3 φορες που πρεπει εγω τρωω μια γλυκαρα μια φορα την ημερα :P
Γεια σου etet! Και γω τις διακοπούλες περιμένω πως και πως. Θέλω να ξαπλώνω στον ήλιο και να μην κάνω τίποτα, σαν Μεξικάνος!
Όσο για το γλυκάκι, δεν βαριέσαι, σε περίοδο διακοπών μπαίνουμε, όλο το χρόνο αυτές περιμένουμε, θα προσέξουμε βέβαια και λίγο αλλά κι αν φάμε και κάτι παραπάνω, Σεπτέμβριος έρχεται και θα ξαναμαζευτούμε!
γεια σας κοριτσουδια μου!
ζητω συγνώμη για τις απουσιες.. η αληθεια ειναι πως μπαινω κ σας διαβαζω, αλλα να γραψω δεν ξεκουναω! ε, ρε πενυ που μου χρειαζεται!
τα νεα μου.. χμ.. στη σχολη ακομα δουλευουμε για διπλωματικη, με το αμορε βρισκομαστε οσο πιο συχνα μπορουμε, εκανα ενα φοκους στα θελω μου (οπως κανω καθε καλοκαιρι) κ συνεχιζω απτοητη!
αντε να κανουμε κ δευτερο μπανακι αυτο τ σαββατο.. πιο δυσκολο! την προηγουμενη φορα ημουν μονο με το αμορε, αλλα τωρα ειπα να ερθουν κ οι κολλητοι.. σιγα σιγα ξεπροβαλλω στον κοσμο!!
να περνατε σουπερ κοκονες μου! φιλια πολλα σε μαυρισμενες κ αλμυρες cysters!!
Γειά σας σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε κοριτσάκια???? πως πάει η ξάπλα στον καυτό ηλιο???
πρωτα απ΄όλα να σε ευχαριστήσω πολυ πενούλα μου και να σου ζητήσω συγνώμη που σε απομάκρυνα από τη γωνιακή σου ξαπλωστρούλα ...( που παρεπιπτόντως αναμένουμε φωτο της!)
γλυκούλα τι ειναι αυτα που ακούω??? & -3 & συνάντηση με τον όμορφο??????????
1) συγχαρητηρια θερμά γιατην απωλεια σου!!!!!!!!!!!! αντε να χανουμε.....
2) μη νομιζεις οτι θατη γλιτώσεις ετσι απλά... περιμένουμε λεπτομέρειες..... καυτές και αναλυτικές.. χαχα
τετουλα μου τι κάνεις???? ξερω ξέρω... υπομονή.... κι εγω δουλευα μεχρι σήμερα και θα κατσω τωρα μεχρι την άλλη πέμπτη και μετα 15 -30 αυγούστου!!!! να φορτώσω μπαταρίες!!!! σχετικά με την ερωτηση σου εγω δεν εχω πάρει καθόλου ουτε λιποτοξ ουτε ριντακτιλ, αλλα παίρνω τα ξενικάλ.. κουράζει βέβαια το θέμα της τουαλέτας αλλά μονο εαν τρώς κατι λιπαρο. επίσης πινω πρασινο τσαι καθημερινα(της γνωστης εταιρειας... ) Η πένυ μου έβαλε την ιδέα!!
Barb νομίζω οτι δεν έχουμε ξαναμιλήσει. λοιπόν ας αυτοσυστηθω.. είμαι η ευγενία η αποφασισμένη και περνάω απιστευτα ομορφα απο τότε που με δεχτήκατε στο παρεακι σας.. όλα καλά???
lidal μου πως είσαι?? esceden που χάθηκες ????
και εγω χαθηκα λίγο αλλά τωρα καταλαβαινετε.. δουλεια... τρεξιμο.. ε και κανα μπανάκι που και που!! τωρα όμως για καμια βδομάδα θα κατσω επομένως βουτιτσες και πάλι βουτίτσες.....
φιλια παρα πολλά σε όλες και ένα ματσακι ευχες για καλοπέραση και ηρεμία!!! (νγια όσες τη θέλουν... εσυ γλυκούλα μην ακούς... χιχι)
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=yCatPoCz_UE
AYTO MONO!!!
γεια σας κοριτσάρες!!! εχω νέα...
πενυ μου πηγα επιτέλους στον ενδοκρινολογο. Με εστειλε ο γιατρος για τον θυροειδη... ναι ναι εχω και θυροειδη...καινουριο αυτο.. τεσπα, απο χτες κα μεχρι την Κυριακή μου ειπε να φαω κανονικα και γλυκα.... παρασπονδιες κατ εντολη γιατρου χαχα... γιατι τη δευτερα θα κανω μια εξεταση για σακχαρο και ινσουλινη που διαρκει 2 ωρες και... επιπλεον μου εδωσε κι αλλες ορμονικες που θαγινουν σε συγκεκριμενες μερες του κυκλου. σχετικως ομως με το θέμα της ισογλυκαιμικης διατροφης δεν ήξερε κ πολλα πραγματα μου εδωσε ενα φυλλαδιο που ανεφερε βασικα σημεια υγεινης διατροφης και ενα εβδομαδιαιο διαιτολογιο που δεν εχει μεγαλη σχεση με αυτο που τηρουμε εμεις μεχρι σημερα... δε ξερω τι να πω.. δεν επρεπε να το ξερει?????
εγω παντως οπως και να εχει τη διατροφη που κανω δεν την αλλαζω...
αν το βρω το φυλλαδιο καπου στο ιντερνετ θα σας το επισυναψω!!
δεν εχω σκανερ αλλιως θα σας το ειχα βαλει να το δειτε...
και συγνωμη για την μικρη παρενθεση αλλα ῞.....
γλυκουλα ηρθε νυχτα???????????????? αναμενουμε... χιχι
φιλια σε ολες και αν ξερει καποια σχετικως με το θεμα μου ας πει!!!
τι εγινε βρε κοριτσακια???? μονη μου εμεινα και δεν το καταλαβα????? κ εγω παω για μπανακι αλλα σας θυμαμαι που και που...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
καλημερα ευγενιτσα, μολις μπηκα και μεχρι να διαβασω τα προηγουμενα ποστ, ειδα οτι εισαι κι εσυ μεσα!!!
Κι εγώ παθούσα των πολυκυστικών ωοθηκών και νέα στο φόρουμ. Διάβασα πολλά ποστς αλλά όχι όλα, γι' αυτό με συγχωρείτε αν γράφω πράγματα που έχουν ειπωθεί ήδη.
Λοιπόν κορίτσια, έπειτα από χρόνια ?πάλης? με το σύνδρομο αυτό θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις και εμπειρίες μου. Και ξεκινώ από κάποια βασικά:
1)Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι μεταβολικό σύνδρομο και όχι ακριβώς γυναικολογικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναικολόγοι δεν έχουν σημαντική πείρα πάνω στο θέμα (ίσα-ίσα που εμένα προσωπικά είναι οι ενδοκρινολόγοι που μου έκαναν τις περισσότερες ζημιές). Απλά, οι πολυκυστικές δεν έχουν σχέση με τις κύστες γυναικολογικής φύσεως που πρέπει να χειρουργηθούν και να αφαιρεθούν
2)Οι πολυκυστικές ΔΕΝ θεραπεύονται. ΠΟΤΕ όμως. Μπορούν να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα τους και μπορεί να βελτιωθεί η κλινική κατάσταση. Είναι όμως ένα εκ γενετής σύνδρομο και δεν θεραπεύεται.
3)Η παχυσαρκία δεν προκαλεί το σύνδρομο. Το σύνδρομο προκαλεί παχυσαρκία. Το χάσιμο κιλών όμως βοηθά στη βελτίωση των συμπτωμάτων.
4)Είναι μεταβολικό σύνδρομο που σχετίζεται άμεσα με το πάγκρεας μας. Για κάποιο λόγο οι υδατάνθρακες που τρώμε δεν μεταβολίζονται σωστά. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνεχώς αυξημένα τα επίπεδα ινσουλίνης, και αποθηκεύουμε εύκολα λίπος. Επίσης κινδυνεύουμε με διαβήτη τύπου Β. Γι' αυτό το λόγο, συνιστάται διατροφή με λίγους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεΐνη. Για κάποιο λόγο, οι κοπέλες που πάσχουν από το σύνδρομο και ακολουθούν δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων, χάνουν πιο εύκολα κιλά. Επίσης το φάρμακο μετφορμίν που παίρνουν οι διαβητικοί τύπου Β βοηθά στο χάσιμο κιλών γιατί ρυθμίζει την ινσουλίνη.
5)Ακμή, τριχοφυΐα, αμηνόρροια κλπ είναι συμπτώματα. Το αντισυλληπτικό χάπι δεν θεραπεύει, απλά αντιμετωπίζει κάποια από αυτά τα συμπτώματα. Σημείωση ότι με τη διακοπή του χαπιού τα συμπτώματα επιστρέφουν με μεγαλύτερο μένος.
6) Οι γιατροί, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, δεν είναι καλά πληροφορημένοι για το σύνδρομο με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν τους ασθενείς. Δεν θεραπεύεται το σύνδρομο επαναλαμβάνω. Ούτε προκλήθηκε από κάποιο δικό μας λάθος ούτε λόγω των κιλών μας.
Το χάσιμο κιλών βοηθά στην εξισορρόπηση ινσουλίνης και έτσι έχουμε βελτίωση στην περίοδο και στην ακμή. Η τριχοφυΐα πια αντιμετωπίζεται με λαιζερ μια χαρά. Πάνω από όλα το στρες κάνει κακό (παίζει παιγνίδια με την ινσουλίνη μας).
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στις υπολοιπες που θα μπουν σημερα μεσα και καλη εβδομαδα!!! ευγενεια μου αντε μπραβο που πηγες στον ενδοκρινολογο, εαν δεν κανω λαθος την εξεταση αυτη που διαρκει 2 ωρες θελουν να δουν πως αυξομειωνεται το ζαχαρο στο αιμα (αντλια λεγεται) νομιζω πως αυτη ειναι την ειχε κανει και η κουμπαρα μου οταν ηταν εγκυος.
Οσο για το στανταρ "διαιτολογιο" που δινουνε, καλα απο αυτα εχουμε φαει με το κουταλι.... Να φανταστεις στην μητερα μου που ηταν διαβητικη της ειχανε δωσει διαιτολογιο με 5 φρουτα την ημερα!! η κακομοιρα το εκανε 2 ημερες (σου λεει αφου το λενε οι γιατροι ....) και ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ το ζαχαρο της στα υψη.
Πιστευω πως καλα κανεις και συνεχιζεις την διατροφη αυτη, και το βιβλιο αυτο για την ισογλυκαιμικη διατροφη πρεπει να ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ, απο αυτα που ειχε αναρτησει η πεννουλα στην αρχη, εχω προσπαθησει και τα τηρω, και εχω δει διαφορα. Πριν ετρωγα φρουτο και μετα απο 1 ωρα αρχιζα να τρεμω να πειναω (παρα πολυ) γιατι τρελαινα την ινσουλινη μου (εχω ηδη υπερινσουλιναμια και το εκανα χειροτερα) ενω τρωγοντας τα καταλληλα φρουτα νιωθω πιο καλα.
γραφω παλι σε λιγο ηρθε το boss ...
Tετακι μου πρεπει να φυγω για παραλια... καλη δουλιτσα και κουραγιο.. θα τα δω το βραδυ τα μυνηματα και θα απαντησω.
φιλια πολλα!!!!!!!!
αγαπητη juice καλως μας ηρθες θα τα πουμε στη συνεχεια. ακουγονται ενδιαφεροντα και αληθη τα οσα λες. θα σου απαντησω σχετικως το βραδυ. φιλακια!!!!!!!!
αχ,αχ ζηλευω..... μολις χθες ημουν κι εγω σε μια παραλια ...καμπινγκ ειχα παει το σ/κ , κοιμομασταν κατω απο τ'αστρα και ολη την ημερα παραλιααααα , βεβαια ψιλο κοκκινησησα -εχω γινει κατακοκκινη- αλλα ηταν τοσο ομορφα που χαλαλι ...τωρα επιστροφη στο γραφειο ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετα διακοπες . ακομα ξερω στο περιπου που θα παω, φετος θα ξεκινησω για καπου χωρις εισητηριο επιστροφης και οπου με βγαλει μαζι με την παρεα, η παρεα ειναι σουπερ ουτως η αλλιως κι ετσι εχουμε λεφτα μενουμε κι αλλο δεν εχουμε γυρναμε πισω η παμε σε κανενα "εξοχικο" σπιτι καποιου (πρωτη φορα στην ζωη μου το κανω αυτο αισθανομαι σαν 17 χρονων !!!) :P στα 20 ειχα ζωη και υποχρεωσεις 40αρας και στα 32 εχω ζωη 20 αρας!!! ας το απολαυσουμε !! ;)
Juice ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ κι εσυ στην παρεα μας!! εχουμε να πουμε πολλα στο μελλον! θα μας ενδιεφερε , ενα θελεις να μοιραστεις μαζι μας τις δικες σου εμπειριες κ.λ.π. διαβαζοντας και παλιοτερα post θα μας γνωρισεις και ολες λιγο καλυτερα και θα βρεις και πολλες πολλες χρησιμες πληροφοριες , ως επι το πλητον απο την γλυκια μας πεννουλα η οποια αν και σε διακοπες η οπουδηποτε βρησκετε μας εχει παντα "εννοια" . ευχομαι κι εσυ να βρεις εδω,αυτο που κι εγω βρηκα (πιστευω και ολες οι αλλες) μια ζεστη αγκαλια και μια ομορφη φιλια.
σας φιλω ολες μαζι και μια μια ξεχωριστα , να προσεχετε τους εαυτους σας!
Γλυκουλα τα "καλα" που σου συνεβησαν εξακολουθουν!! ετσι θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι η αιτια που χαθηκες! μακαριιιιιιιιιιιι
Lidal ,αχ, αχ, σε νιωθω απολυταααα, το αισθανθηκα λιγο το σ/κ και ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟ, ποτε θα φυγεις σε αδεια εσυ???
esceden μου θα σε μαλωσω, μπαινεις μας διαβαζεις και ενα γεια δεεεενννν τσ, τσ, ντροπη... κοριτσακι μου ας εισαι εσυ καλα και ας μας διαβαζεις οποτε θες, αλλα να να μαθαινουμε τα νεα σου που και που ε??? ;)
Καλη επιτυχια με την διπλωματικη, ειναι πολυ δουλεια (εγω δεν χρειαστηκε να κανω) αλλα απο φιλες μου που ξερω...ειναι "πακετακι" .
Barbουνακι εσυ πως τα πας???? αληθεια σου λεω καθε φορα που βλεπω τα ροδακινακια σε σκεφτομαι και λεω οτι ειναι αμαρτια ενα τοσο γλυκο φρουτο να σε παιδευει .....
Πεννουλα μας τι κανεις?? το καταλαβαινω πως δεν ειναι ευκολο να οδηγεις να φτασεις σε ιντερνετ καφε για να μας διαβασεςι και γραψεις αλλα να .... η απουσια σου εινια αισθητη ελπιζω βεβαια οτι θα μας αποζημιωσεις με φωτος απο υπεροχα ηλιοβασιλεματα και υπεροχες αμμουδιες η οτι αλλο το "φωτογραφικο" σου ματι βρισκει υπεροχο!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
επιστρεφω στην δουλεια ημουν συντομη το ξερω και οταν χανομαι χανομαι γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω να μπω να μαθω νεα σας!!
nadine μου εσυ που εισαι?? εισαι καλα???? εισαι εδω η σε διακοπες??? θαλω να πιστευω οτι δεν μας ξεχασες αλλα εισαι καπου διακοπεεεεες ! ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ :)))
Ax Etet! Για μένα ήταν το πρώτο ΣΚ που μείναμε Αθήνα και δεν πήγαμε camping και μελαγχόλησα.....Βέβαια πήγαμε για μπάνιο με τα παιδιά και Σάββατο και Κυριακή αλλά όπως ξέρεις και συ, δεν είναι το ίδιο με το να κοιμάσαι στην δροσιά κάτω από τα αστέρια και να είσαι όλη μέρα στην θάλασσα!
Anyway φάγαμε το γάϊδαρο... Εγώ φεύγω στις 8 Αυγούστου για Χαλκιδική... ʼρα μετράμε αντίστροφα.. Δεν κρατιέμαι!
Σήμερα το πρωί ήμουν λες και μου είχες σκοτώσει άνθρωπο....Αμίλητη, μουντή, κουρασμένη! Θέλω επειγόντως διακοπές!
κοριτσαρες εδω ηδονοβλεψιας!τωρα που εφυγε το ναντινακι και μοιραζομουν λιγο το guest starιλικι νοιωθω το βαρος να πεφτει βαρυ στους ωμους μου !!!μπαινω μετα απο παααααααραααα πολυ καιρο για νασας πω οτι σας διαβαζω αλλα τα προβληματα μου με το λαπτοπ στο σπιτι ακομα να λυθουν και στο εργαστηριο εχω παρα πολυ δουλεια και μπαινω μονο για να μαθαινω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραφω δυστυχως!!!!!!!ηπαννουλα θα κανει καμια βουτια και για μας που ψηνομαστε στο καμινι της Αθηνας τι λετε??γλυκουλα οτι και να πω για τα δικα σου νεα ειναι απλως λιγο!!!απολαυσε οσο μπορεις αυτα που απλοχερα σου δινει η ζωη!οσο για τα δικα μου ολα καλα σημερα μπηκα και σε ενα τζινακι που μου ανεβαινε ως τα γονατα και η ψυχολογια στα υψη!αυτα σας φιλω και να περνατε ολες καλα παρουσες και μη!!