μπραβο σου!σε ινστιτουτο η γυναστηριο πας?
Printable View
μπραβο σου!σε ινστιτουτο η γυναστηριο πας?
Στα Curves. ευχαριστω semie! ευχαριστω λιτσα
σημερα 45 λεπτα στατικο ποδηλατο
βασικα καθε μερα ποδηλατο κανω μονο 40-45 λεπτα
Σήμερα
08:45 με 09:05 γρήγορο περπάτημα σε κατηφόρα-ανηφόρα
20:10 με 20:30 η ίδια διαδρομή
Βασικά αυτά είναι τα καθημερινά μου εδώ και 4 εβδομάδες.. εκτός από τα Σαββατοκύριακα που το απογευματινό είναι Μέγαρο μουσικής - Λευκός Πύργος και πίσω.
πισίνα σήμερα 1.5 ώρα
Πηνελόπη είσαι αστέρι μπραβο σου. !
Curves και χτες και σημερα!
μπραβο βρε κοριτσια πραγματικα ειστε αξιεπαινες...
η μονη γυμναστικη που κανω ειναι οτι περπατω απο το νεο σπιτι στη δουλεια κ παλι πισω 2-3 φορες τη μερα.
βεβαια απο πριν που δεν εκανα ουτε αυτο καλα ειμαι...
ομως τωρα κανω κ νοικοκυριο, ελπιζω ναπιανει το σιδερο το σκουυπισμα κ τα συναφη για ασκηση...
κοριτσια εγω κανω στατικο ποδηλατο 45 λεπτα καθε μερα απο τις 12.30 μεχρι 1.15
και στις 1.30 τρωω το μεσημεριανο μ γευμα που ειναι πρωτεινη με σαλατα τις περισσοτερες φορες η λαδερο με σαλατα καπου καπου.μηπως δεν κανω καλα που τρωω αμεσως μετα τη γυμναστικη?
Curves σήμερα
Curves πρωι πρωι σημερα!
penelope ποσο καιρο κανεις διατροφη και εχασες 22 ολοκληρα κιλα?
σχεδον 4 μηνες οπου εχω χασει 16 κιλα. Τα πρωτα 7 τα εχασα χωρις διαιτα απο το καλοκαιρι μεχρι τα Χριστουγεννα
μπραβο ρε πενελοπε το ιδανικο για να ταα κρατησεις μετα,4 κιλα το μηνα αργα και σταθερα,η πιο νορμαλ απωλεια
Nαι εγω μεχρι τα γενεθλια μ τελος Ιουνιου συνεχιζω... Μετα τερμα. Οσο φτασω... Μετα συντηρηση...
Xτες μια ωρα περπατημα και σημερα Curves
Βασιλική, power plate (ιμιτασιόν βέβαια γιατί το ορίτζιναλ κάνει γύρω στα 1000 ευρώ ή και παραπάνω, ανάλογα με το μοντέλο) έχω στο σπίτι. Όσο καιρό έκανα, αν θες το πιστεύεις, είχαν αρχίσει να φαίνονται ίχνη γράμμωσης στην κοιλιά (διότι τότε δεν ήταν όσο είναι σήμερα βέβαια). Μετά όμως τα παράτησα, έβαλά 10 κιλάκια για πλάκα μέσα σε 2 μήνες (αυτό κι αν είναι απίστευτο!), έπαθα κήλη μεσοσπονδυλίου και τώρα το χρησιμοποιεί ο αδελφός μου γιατί πια σε μένα αντενδείκνυται. Αυτή είναι η εμπειρία μου και γενικά έχω ακούσει ευχαριστημένους χρήστες.
Σήμερα curves
http://www.webmd.com/fitness-exercis...s-myths-busted
Top 9 Fitness Myths -- Busted! [στα αγγλικά]
1,5 ώρα πισίνα σήμερα
Curves σήμερα
Και εγω Curves
μου λειπουν τα curves, εχω γραφτει με ετησιο εδω και 1,5 χρονο εκανα κανα 2-3 μηνες μετα μου ετυχαν πολλες δουλειες , επμβαση laser στα ματια και το παγωσα, τους πηρα τηλεφωνο το μαρτιο οτι θα ξαναρχισω και μου ειπαν οκ οποτε θες αλλα με τα παλιωραρια που δουλευω δεν προλαβαινα (ουτε τωρα προλαβαινω δηλαδη)
και τωρα ντρεπομαι να παω...
angelika
να μη ντρεπεσαι τίποτα. Για το καλό του οργανισμού σου πας. Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε και θα σε δεχτούνε με χαρά.
Καλές γυμναστικές εύχομαι!
:)
Κοριτσια εχω ενα θεμα με τη γυμναστικη και θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι εντελως ασχετη. Πηγαινω γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα. Καθε φορα που κανω διαδρομο και την ωρα που κατεβαινω νιωθω τον κοσμο να γυριζει και για ενα λεπτακι δεν μπορω να σταθω χωρις να ακουμπαω καπου και ντρεπομαι να το πω στον γυμναστη μου μην τυχον και θεωρησει οτι προσπαθω να αποφυγω την ασκηση. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Το παθαινετε κι εσεις?
Δεν είναι φυσιολογικό, οφείλεται μάλλον στην κακή διατροφή (χονδρικά μένεις από ενέργεια). Μια ώρα πιο πρίν δοκίμασε να φας μισό μπολ κορν φλέικς (υδατάνθρακες), για να δεις αν επιμένει. Επίσης κατα τη διάρκεια μη μένεις χωρίς νερό.Quote:
Originally posted by Renaa
Κοριτσια εχω ενα θεμα με τη γυμναστικη και θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι εντελως ασχετη. Πηγαινω γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα. Καθε φορα που κανω διαδρομο και την ωρα που κατεβαινω νιωθω τον κοσμο να γυριζει και για ενα λεπτακι δεν μπορω να σταθω χωρις να ακουμπαω καπου και ντρεπομαι να το πω στον γυμναστη μου μην τυχον και θεωρησει οτι προσπαθω να αποφυγω την ασκηση. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Το παθαινετε κι εσεις?
Έχεις ιστορικό χαμηλής πίεσεις να φανταστώ;
Τις ελαχιστες φορες που εχω μετρησει την πιεση μου ηταν σε φυσιολογικα επιπεδα. Παντως θυμαμαι οταν ημουν μικροτερη και χωρις να κανω διαιτα ενιωθα καποιες στιγμες αδυναμια και ζαλαδες και τοτε η μητερα μου μου εδινε κατι αλμυρο. Μαλλον αυτο θα ειναι και θα πρεπει να το κοιταξω. Η διατροφη μου προσπαθω να ειναι σωστη μιας και την κανω μονη μου τρωγοντας απ'ολα τα φαγητα σε λογικη ποσοτητα, πολλα φρουτα και λαχανικα και αφθονο νερο. Υπολογιζω γυρω στις 1500-1600 θερμιδες την ημερα με συχνα γευματα.
Renaa
είναι πολύ φυσιολογικό. Συμβαίνει στους περισσότερους τις πρώτες φορές. Επειδή το σώμα δεν έχει μάθει να τρέχει και να μένει στο ίδιο σημείο. Πες το και στο γυμναστή σου βέβαια.
Πίστεψε με ο γυμναστής το έχει ακούσει εκατοντάδες φορές. Εγώ το ακούω σχεδόν κάθε μέρα :)
Δοκίμασε να σταματάς σταδιακά κατεβάζοντας ταχύτητα και όχι απότομα.
Σας ευχαριστω παρα πολυ! Νομιζα οτι το παθαινω μονο εγω και ενιωθα καπως. Αγχωθηκα βασικα μην εχω κατι σοβαρο.
Θα τρωω και τα δημητριακα μου μια ωρα πριν και ελπιζω με τη σταδιακη μειωση να σταματησουν οι ζαλαδες.
Σας ευχαριστω πολυ και παλι.
Θα το πεις στο γυμναστη όμως ούτως ή άλλως να σε έχει στο νου του.
Καλό βράδυ
Φυσικα και θα του το πω. Να ξερες τι καλο μου εκανες! με ειχε αγχωσει τοσο που δεν φανταζεσαι και τωρα θα παω για υπνο ηρεμη.
Να 'σαι καλα, καλο βραδυ!
Συγγνώμη κιόλας, αλλά οι ΖΑΛΑΔΕΣ δεν είναι φυσιολογικές, είναι ενδεικτικό πτώσης πίεσης ή χαμηλού ζαχάρου (δηλαδή δεν έχει υδατάνθρακες ο οργανισμός για ενέργεια).Quote:
Originally posted by Danai20
Renaa
είναι πολύ φυσιολογικό. Συμβαίνει στους περισσότερους τις πρώτες φορές.
Και ο δικός μου γυμναστής δεν το έχει ακούσει 100άδες φορές ούτε το θεωρεί φυσιολογικό (έκανα στίβο χρόνια και τώρα πολεμικές τέχνες).
Και σε μενα συνεβαινε παντα στις αρχες με τον διαδρομο. Μετα συνηθιζεις.
Και σε μένα συνέβαινε στην αρχή, κι ηταν ο λόγος που δεν τον ήθελα, μετά το πήρα απόφαση και τώρα δεν τρέχει τίποτα πια
salvage
δεν είναι ζαλάδες. Είναι η προσπάθεια του σώματος να βρει την ισορροπία του μετά το διάδρομο. Εγώ πάντως σαν γυμνάστρια το ακούω από όλους τους κοινούργιους και εννοείται ότι το έχει ακούσει και ο δικός σου, εκτός και αν δε δουλεψε ποτέ σε χώρο με διάδρομο και δεν έχει ανέβει ποτέ και ο ίδιος.
Όπως βλέπεις και τα υπόλοιπα κορίτσια το είχανε και αν θυμάμαι καλά το είχα και εγώ πριν καμιά 10αριά χρόνια που το πρωτοδοκίμασα.
σημερα πρωι πρωι
30 λεπτα γρηγορο περπατημα
11-11.45-στατικο ποδηλατο
σ ευχαριστω εχεις δικιο θα τους παρω τηλεφωνο...Quote:
angelika
να μη ντρεπεσαι τίποτα. Για το καλό του οργανισμού σου πας. Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε και θα σε δεχτούνε με χαρά.
Καλές γυμναστικές εύχομαι!
:)
τι τηλεφωνο καλε? πηγαινε και κανε γυμναστικη κατευθειαν...
Curves και σημερα!
Τότε συμφωνούμε (δεν έχω κάνει ποτέ διάδρομο στη ζωή μου). ʼλλο όμως απώλεια ισορροπίας και άλλο ζαλάδες ή οποιαδήποτε άλλη αδιαθεσία μετά τη γυμναστική.Quote:
salvage
δεν είναι ζαλάδες. Είναι η προσπάθεια του σώματος να βρει την ισορροπία του μετά το διάδρομο.
Μη ξεχνάτε ότι στα υπέρβαρα άτομα η καρδιά πρέπει να δουλεύει υπερωρίες για να τροφοδοτεί όλο το σώμα με οξυγόνο, έχει δύσκολη δουλειά δηλαδή. Γι'αυτό κάθε ενόχληση πρέπει να την επισημαίνουμε και να μη παίρνουμε τίποτα στο χαλαρό.
Curves σήμερα, και πάω πολύ καλά, έχω χάσει 22 πόντους συνολικά, και -2,5 λίπος, έχει μαζέψει το σώμα μου
και τελικά κορίτσια τα κιλά έχουν τη μικρότερη σημασία, η μεζούρα είναι που μετράει.