Κι εγω εφαγα.
1 πιατο νεροβραστες ντορες εξερευνητριες με φρεσκια ντοματα ξυσμενη
και φετα.
super!
Printable View
Κι εγω εφαγα.
1 πιατο νεροβραστες ντορες εξερευνητριες με φρεσκια ντοματα ξυσμενη
και φετα.
super!
εγω παλι δεν εφαγα... σνιφ.........
ειμαι με 1 χυμο και 10 αμυγδαλα...
ειπα σημερα να μη πεσει παλι αραβικη ή τοστ... μετα τις 5 στο σπιτι θα τσιμπησω κατι.....
[quote]Originally posted by badgirl11
τελευταιο γευμα στις 3Quote:
Originally posted by badgirl11
Μετα απο 13 ωρες κ αρκετη χθεσινοβραδυνη πεινα:
~πρωι
(εξω) 1 τοστ τετραγωνο με διπλο τυρι, γαλοπουλα, ντοματα 200?
~ενδιαμεσο
3 λουκουμακια μπουκιτσες 90
~δευτερο ενδιαμμεσο
3 μπουκιες ψωμι (~1 φετα) 80
3-4 κγ πατε ελιας ?
~μεσημερι (εξω)
1 μεριδα μπιφτεκι με ρυζι 450? + 220
(το μπιφτεκι το κανει τεραστιο σε μεγεθος 2 μεριδων)
1/2 φετα 120
λιγη χωριατικη
1/2 χαλβαδοπιτα (~45 γρ.) ?
3-4 κγ ταχινι μελι 400 (1 κγ ταχινιμελι = 22 γρ.)
Νερο:
2 καφε σκετο
1 μπουκαλι μεγαλο
καπου 1800, αν κ ανθυγειινα δεν πηγε ασχημα απο θερμιδες.
νηστεια εννοειται απο τις 3παρα ως αυριο. οχι τιποτε αλλο, εσκασα απτο φαγητο...
ας γραψω τι εφαγα αν κ ειμαι πληρως απογοητευμενη σήμερα,ηταν η χειροτερη μερα απ ολες μεχρι τώρα!(ελπιζω να μην υπαρξει χειροτερη στο μελλον)
πρωι 2 κομματακια τυρί και 2 μπισκοτακια.
μεσημερι σαλάτα μαρούλι λάχανο με κοτοπουλο,καλαμποκι και σως.α!κ λιγη παρμεζάνα.
απόγευμα το 1/3 μιας σοκολάτας λάκτα.
και το κακο ειναι οτι πειναω!πρεπει να χω ξεπερασει τις 1200 θερμιδες οποτε δεν εχω ιδεα τι θα φαω... :-(
α ήπια 10 ποτ νερο κ 2 πρασ.τσάγια
τα γλυκά φταίνε......
semie μoυ ξερεις τι να κανεις?(Λεω εγω τωρα-προταση κανω).παρε 2-3 πατατουλες ψηστες, καθαρισε τες βαλε ωραιοτατα μπαχαρικα πανω (εγω βαζω μοσχοκαρυδο στις πατατες τις ψητες και ειναι πολυ ωραιες) και παρε και μια ντοματα κοφτη σαλατιτσα και μια χαρα βραδυνο.Αυτα που λες δεν ειναι πανω απο 1000 θερμιδες σε καμια περιπτωση.Μην αγχωνεσαι.Μη σου πω φαε και κανα γιαουρτακι.:)
πανω που ελεγα οτι ενα μηνα δεν εφαγα ουτε 1 μπισκοτακι γλυκο!!!!!ειναι που λενε μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις..
Δεν πειραζει βρε.Ειναι σημαντικο που λες οτι εφαγες το 1/3.Εγω αμα ημουν οχι ενα τριτο και το χαρτι θα ετρωγα.
βασικα προσπαθώ να εχω τον ελεγχο και ξερω οταν τρωω οτι κανω "κακο" σε εμενα και μονο αλλα ρε γμτ.. ειναι να αδιαθετήσω και ειπα πως σήμερα ας το "ρίξω λίγο έξω" στεναχωρήθηκα λιγο αλλα τωρα μου περναει σιγα σιγα.δε χαθηκε κ ο κοσμος!
σε ευχαριστώ παρα πολύ παντως για την συμπαράσταση!
Αμα περιμενεις να αδιαθετησεις κιολας ειναι που δε πρεπει να στεναχωριεσαι.Φαε κατι ελαφρυ ακομα για να μην πεινασεις πολυ αργοτερα.Κι εγω το σαββατο εφαγα καρυδοπιτα με παγωτο, αλλα τις επομενες μερες συνεχισα χωρις να ξεφυγω και λεω πραγματικα δεν πειραζει καλα εκανα, μια φορα στο τοσο δεν ειναι κακο.Αν γινει συνηθειο και συνοδευτει με εκατο αλλα λαθος φαγητα τοτε ειναι το θεμα.
εχεις δικιο!οσο για την καρυδοπιτα που εφαγες θυμαμαι που το χες πει!!!ακομα την λιγουρευομαι!!!!!!!χιχιχιχιχ� �χι
Ναι τα ατιμα τα γλυκα.Ειχα σκεφτει σε καποια φαση να κανω αποτοξινωση απο τη ζαχαρη και το αλατι.Αλλα το μετανιωσα λεω γιατι να το κανω.Τοθεμα ειναι να εχω μετρο ,οχι να κοψω τελειως καποια φαγητα.
αυτο ειναι πολύ σωστο γιατι αν τα κοψεις τελειως καποια στιγμή θα ΄"αγανακτήσεις" και ισως φας υπερβολικά ενω αν τρως που κ που με μετρο θα τα πας μια χαρα.εγω για αυτο τρωω μια φορα τη βδομάδα κανα σουβλακι η κατι αλλο που θελω γιατι χαλαρώνω λιγακι και συνεχιζω δυναμικά ενω αλλιως θα το σκεφτομουν συνέχεια.Quote:
Originally posted by Constance
Ναι τα ατιμα τα γλυκα.Ειχα σκεφτει σε καποια φαση να κανω αποτοξινωση απο τη ζαχαρη και το αλατι.Αλλα το μετανιωσα λεω γιατι να το κανω.Τοθεμα ειναι να εχω μετρο ,οχι να κοψω τελειως καποια φαγητα.
Nαι ετσι ειναι το σωστο μια φορα τη βδομαδα μια παρασπονδια.Οχι μιας μερας παρασπονδια, απλα στην καλη διατροφη μιας ημερας να βαλουμε ενα extra ειτε λεεται σουβλακι ειτε σοκολατα.:)
olo quote sto quote kanw dioti olo trww simera tromara mou,Quote:
τελευταιο γευμα στις 3Quote:
~πρωι
~ενδιαμεσο
~δευτερο ενδιαμμεσο
3-4 κγ πατε ελιας ?
~μεσημερι (εξω)
1/2 φετα 120
λιγη χωριατικη
Νερο:
2 καφε σκετο
1 μπουκαλι μεγαλο
καπου 1800, αν κ ανθυγειινα δεν πηγε ασχημα απο θερμιδες.
νηστεια εννοειται απο τις 3παρα ως αυριο. οχι τιποτε αλλο, εσκασα απτο φαγητο...
semi synadelfe μια χαρα εφαγες καλε...
η συνεχεια η δικη μου
70 γρ ψωμι σικαλεως
24 γρ βουτυρο με γιαουρτι
2-3 φ. μιλνερ
2-3 φ. γαλοπουλα βραστη
(δε θυμαμαι καν ποσες φετες...)
Σε λιγο θα γραψω κ τις θερμιδες, μια που ειναι απο τα αγαπημενα προιοντα αυτα κ πρεπει να ξερω...τα ζυγισα κιολα...
ειπα να φερω φαγητα στο ψυγειο στο νεο σπιτι κ τελικα εφαγα κ απο τα φαγητα χαχαχα
Κονστανς ωραια ιδεα...
Μολις καταπια την τελευταια κουταλιτσα γιαουρτιου.:PQuote:
Καλημερα κι απο μενα.Επιτελους ξεκολησαμε λιγακι.Ζυγιστηκα το πρωι και εδειξε 81,9.Προχωραμε αργα μεν αλλα τουλαχιστον προχωραμε.Σημερα θα φαω τα εξης:
Πρωινο Δημητριακα με γαλα
Μεσημεριανο Ομελετα με δυο αυγα λαχανικα και δυο μπαστουνακια τυρι, χυμος
Βραδυνο Σαλατα σιζαρς, γιαουρτι με φρουτα
Δε μπορω να πω οτι αν ειχα φαγητο τωρα δε θα το ετρωγα.Αλλα θα πιω και κανα τσαγακι πρασινο μετα και δε προκειται να φαω.Σκεφτομαι σημερα να θεσω τον πρωτο στοχο απο αποψη κιλων.Δηλωνω (ταρατατζουμ ταρατατζουμ) οτι οταν θα ερθει ο Μαιος η ζυγαρια θα δειξει το πολυποθητο 7 σαν πρωτο ψηφιο!
στο ευχομαι καλη μου!!!Quote:
Καλημερα κι απο μενα.Επιτελους ξεκολησαμε λιγακι.Ζυγιστηκα το πρωι και εδειξε 81,9.Προχωραμε αργα μεν αλλα τουλαχιστον προχωραμε.Σημερα θα φαω τα εξης:
Δε μπορω να πω οτι αν ειχα φαγητο τωρα δε θα το ετρωγα.Αλλα θα πιω και κανα τσαγακι πρασινο μετα και δε προκειται να φαω.Σκεφτομαι σημερα να θεσω τον πρωτο στοχο απο αποψη κιλων.Δηλωνω (ταρατατζουμ ταρατατζουμ) οτι οταν θα ερθει ο Μαιος η ζυγαρια θα δειξει το πολυποθητο 7 σαν πρωτο ψηφιο!
Καντε ολοι μια προσευχη μια λιτανια βρε αδερφε.:P Xε χε.Το ζητημα ειναι οτι αυτον τον στοχο τον εχω ξανακαταφερει.Αυτο το στοχο που πραγματικα θελω να πετυχω ειναι να πεσω κατω απο τα 74 που πλεον δε θα ειμαι υπερβαρη αλλα κανονικη.Εκει να με δω, θα τα καταφερω?Εχω πολλαααα χρονια να παω κατω απο 74.Quote:
Originally posted by semie
στο ευχομαι καλη μου!!!Quote:
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!
Ολοι μαζι.Παιδια βοηθαει το φορουμ λεμε.:P
1 σοκολατούχο 500ml 0%
3 καλαμάκια κοτόπουλο χωρίς πρόσθετο λαδολέμονο + ντοματοσαλάτα
1κ. τυρί φέτα + 100γρ. γιαούρτι 2%
2 μπούτια ξεκοκαλισμένα στο αντικολλητικό + ντοματοσαλάτα με τυρί φέτα
και η συνεχεια :(Quote:
~πρωι
~ενδιαμεσο
~δευτερο ενδιαμμεσο
3-4 κγ πατε ελιας ?
~μεσημερι (εξω)
1/2 φετα 120
λιγη χωριατικη
~meta
~απογευμα
70 γρ ψωμι σικαλεως
24 γρ βουτυρο με γιαουρτι
2-3 φ. μιλνερ
2-3 φ. γαλοπουλα βραστη
(δε θυμαμαι καν ποσες φετες...)
~βραδυ
2 πιτες αλαδωτες
1/2 χωριατικη με ξινομυζηθρα
1 καριοκα
1 φετα τσουρεκι αλειμμενο με βουτυρο με γιαουρτι
Νερο:
2 καφε σκετο
1 μπουκαλι μεγαλo
2 sodes
Δε θα υπολογισω τις θερμιδες αποψε γιατι θαπογοητευτω κ ισως συνεχισω να τρωω...
Αυριο πρωι πρωι θα σηκωθω να κανω διαδρομο να τα καψω, νιωθω χαλια...
αλλα κ διαδρομο να μη καταφερω να κανω θα φαω μαζεμενα αυριο για να ισοσταθμισω...
αχ κ αυριο που θα πανε ολα κατευχην θα κανω κ σεξ, ενω σημερα που το χρειαζομουν τζιφος... :(
ήταν η μέρα μας τελικά.....κλαψ κλαψ
και εγώ το έχασα......
μάλλον γιαυτό έφαγες τόσο......
τα λουκουμάκια που λες γράφουν πάνω θερμίδες?
εμένα μου αρέσουν πολύ τα ροζ με το μύγδαλο
δεν καταλαβες...σιγουρα γιαυτο!
γιατι δεν ειπε ντομπρα ειμαι κουρασμενος παρα το γυροφερνε τοθεμα
τελοσπαντων.
απτην αλλη προσπαθησε κ κακως του κρατω μουτρα αλλα στεναχωρηθηκα, μουρθε ξαφνικο...
μπα δε λενε ρε γμτ αλλα ο θερμιδομετρητης εχει ανα γραμμαρια νομιζω οποτε θα ζυγισω καποια στιγμη...
παντως στα πλαισια διαιτας διαιτολογου (πολλα υγιεινα γευματα) σου βαζει 2 λουκουμια τη μερα αφοβα...
μαρεσει που τα ζυγιζα σημερα τρομαρα μου! εκτος απο το βραδυνο ετρωγα κατ'επιλογη θα ελεγα.
γυρισα απο το σουπερμαρκετ, ε να μη δοκιμασω αυτα που πηρα...οκ ολα καλα ως εκει...τα ζυγισ ακιολα με σκοπο να υπολογισω θερμιδες...
αλλα μετα που καταλαβα οτι δ επαιζει απο το αλλο εφαγα βλακωδως...
badgirl μη στεναχωριεσαι, οτι εγινε εγινε.Το λεω και σε μενα,οτι φαγαμε φαγαμε, απο δω και περα εχει σημασια.Πες πως πηρες λιγο δυναμεις.Εγω παντως λεω να το καθιερωσω αυτο το "αμαρτια της μιας βδομαδας".Και μαλιστα να το βαλω τη μερα του ζυγισματος ή την επομενη.
εμ αμα ηταν 1 αμαρτια τη βδομαδα κονστανς μου πολυ καλα θαταν. Πλεον κανω αμαρτιες ολη τη βδομαδα κ κανω διαιτα 1 μερα...και αυτο πρεπει να αλλαξει συντομα...ειδαλως με κοβω να παχαινω συντομα!
Απο τωρα badgirl ξεκινας παλι την προσπαθεια,μη φας κατι αλλο και αυριο σα να μην εγινε τιποτα.Και μη ζυγιστεις αυριο, περιμενε ενα δυο μερουλες, γιατι συνηθως οταν κανω κι εγω τετοια βλακεια παω και ζυγιζομαι την επομενη και αμα εχω παρει με πιανει αγχος.
Παντως παιδια μεσα στην τρελα μου σκεφτομαι το εξης.Αυτη τη στιγμη στο σπιτι εχω καροτα, πατατες, γαλα light, μακαρονια και ρυζι αβραστα εννοειται.Και μου ερχεται μια κουλη σκεψη στο μυαλο, και γελαω κιολας με τον εαυτο μου που το σκεφτομαι.Να καταργησω τα μαζικα ψωνια και να ψωνιζω καθε μερα αυτο που θα φαω.Ειναι κουλο αλλα ειμαι σε απογνωσηηηηη! Ας πουμε αυτη τη στιγμη πειναω αλλα αμα παω μεσα θα φαω καροτα οποτε μια χαρα.:P
αχ δεν μπορείς να φανταστείς το πόσο σε καταλαβαίνωQuote:
δεν καταλαβες...σιγουρα γιαυτο!
γιατι δεν ειπε ντομπρα ειμαι κουρασμενος παρα το γυροφερνε τοθεμα
τελοσπαντων.
απτην αλλη προσπαθησε κ κακως του κρατω μουτρα αλλα στεναχωρηθηκα, μουρθε ξαφνικο...
αλλά δεν θα σε παίρνει από κάτω με κάτι τέτοια......παντρεύεσαι τώρα...
και μένα στις αρχές όλα αυτά μου χτυπάγανε στα νεύρα, πολύ άσχημα μιλάμε...
και καλά εγώ να θέλω κάθε μέρα και πολλές φορές
και αυτός μέρα παρά μέρα
χάναμε και από καμία......εκεί να με δεις?.
αχ τώρα θα παρακάλαγα για εκείνες τις ένδοξες μέρες....
για μένα μιλάω, που από την κούραση, ούτε ένα μπάνιο δεν μπορώ να κάνω κάποιες φορές ...
άστα αηδία καταντήσαμε.......
αλλά επανερχόμαστε σιγά σιγά... πού θα πάει.....
εμένα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σεξ και ο ερχομός του παιδιού...
οπότε άλλη μία συμβουλή,
κάτσε όσο πιο πολύ μπορείς χωρίς παιδάκι και αν σου κάτσει καλώς
αλλά για μένα το λιγότερο 1 χρόνο και λίγο σου λέω.......
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ?
Εγώ είμαι 32
αυτο ειναι σουπερ κονστανς μου, μακαρι να ηταν κ στο νεο σπιτι μου ετσι.
εδω εχει ολα τα ανθυγιεινα... (βλεπε καριοκες κτλ) αλλα ερχονται μαστοροι κτλ πρεπει να εχω να τους κερναω...τελικα τα τρωω η ιδια...
Παιδια παιζει ρολο αμα αλλαζεις σπιτι? πχ στο πατρικο εχει τα απειρα μεσα η μανα μου κ μαλιστα σε κοινη θεα αλλα ποτε δεν αγγιζω αν δε θελω...ουτε με πιανει μανια...
ενω εδω οταν ειμαι μονη θελω να φαω απολα κ ας μη μαρεσουν...
ναι δε θελουμε συντομα παιδι παροτι μας τρεχουν τα σαλια για το λογο που ειπες...
τι να πω παιδια μεγαλωσα, ξαφνικα αλλαξαν ολα, ακομα δε μπηκα στο σπιτι (το οποιο ειναι ετοιμο κ μαλιστα κουκλα) κ αρχισαν οι δυσκολιες...
αχ ωραια που ειναι να μενει κανεις μονος κοντα στους δικους του κ να μην εχει εννοιες ε...
για χαρη ομως των παιδιων κ της οικογενειας...θυσιαζομαστε! χεχε
30 παω 31 το σεπτεμβρη...
constance esy?
Αυτό το πάθαινα ελεύθερηQuote:
αυτο ειναι σουπερ κονστανς μου, μακαρι να ηταν κ στο νεο σπιτι μου ετσι.
εδω εχει ολα τα ανθυγιεινα... (βλεπε καριοκες κτλ) αλλα ερχονται μαστοροι κτλ πρεπει να εχω να τους κερναω...τελικα τα τρωω η ιδια...
Παιδια παιζει ρολο αμα αλλαζεις σπιτι? πχ στο πατρικο εχει τα απειρα μεσα η μανα μου κ μαλιστα σε κοινη θεα αλλα ποτε δεν αγγιζω αν δε θελω...ουτε με πιανει μανια...
ενω εδω οταν ειμαι μονη θελω να φαω απολα κ ας μη μαρεσουν...
Bad δεν ξερω γιατι με εχω και ικανη να βγω το βραδυ εξω σα τους λυκους και να παω να τρωω απεξω.Το μονο που σωζει και απο αυτο ειναι οτι βαριεμαι να ντυθω.Εμ αυτο ειναι, κι εγω αμα ημουν στη θεση σου θα τα τρωγα ολα δε το συζητω.Δεν ειναι για μενα τα τεστ δοκιμασιας.Παω πχ επισκεψη σε αδυνατες φιλες μου και βλεπω παντα στο ψυγειο τους, και στα ντουλαπια τους απειρα φαγητα, γαριδακια, μαρμελαδες, γλυκα και ολα ειναι σχεδον αθικτα γιατι τα τρωνε με μετρο παντα (εξου και ειναι αδυνατοι).Αλλα αμα δεν εχεις μετρο οπως εγω προτιμας να εχεις ψυγειο-κρανιου τοπος.
Τωρα για το πατρικο σου δεν ξερω αλλα κι εγω οταν ειμαι στους γονεις μου δεν περνω να φαω γλυκα που τυχον εχουνε, ισως ντρεπομαι κιολας να ζητησω επειδη ειμαι παχουλη (το κανω γενικα αυτο ακομα κι αν γουρουνιαζω ποτε δε γουρουνιαζω μπροστα σε κοσμο παντα κρυφα λες και κανω κατι παρανομο.)
Α εγω ειμαι 27.Εχω κι εγω σχεση δυο χρονια ειμαστε μαζι και περναμε πολυ ωραια.Δεν ειμαστε ομως πολυ του γαμου.Ουτε μενουμε μαζι ακομα.Προς το παρον απολαμβανουμε αυτο που ζουμε.Για το μελλον θα δειξει.Το αγορι μου ειναι ο μονος που του λεω οτι κανω διαιτα και του δινω και updates.Βεβαια δε του λεω ποσα κιλα ειμαι ποτε του το κρυβω, αλλα του λεω να με βοηθησει στον αγωνα μου.Παιδια δεν ξερω δεν εχω τη διαθεση να το πω σε φιλους.Μαλιστα τρεμω, δε θελω καν να ακουσω το αδυνατισες πριν τελειωσει η προσπαθεια μου και γινω 68.Νιωθω οτι θα το γκαντεμιασω...
εγώ από κει κατάλαβα ότι έχω κάποια τροφική διαταραχή...Quote:
(το κανω γενικα αυτο ακομα κι αν γουρουνιαζω ποτε δε γουρουνιαζω μπροστα σε κοσμο παντα κρυφα λες και κανω κατι παρανομο.)
και ότι χρειάζομαι κάποιου είδους στήριξη
και ειλικρινά βρε κορίτσια την βρήκα και πολύ χαίρομαι και σας ευχαριστώ όλες
AKΡΙΒΩΣ ΜΚΕΗ!Αυτο ακριβως!!Μαλιστα σε φασεις εχω κανει το εξης.Εχουμε βγει πχ καπου για καφε και μετα επιμενω για καποια ψευτικη δικιολογια οτι θελω να παω σπιτι μονη μου και δε χρειαζεται να με πεταξουν με το αμαξι(μη σας βαζω σε κοπο) για να παω να παρω κρυφα να φαω σουβλακι η οτι αλλο.Ποσες φορες δεν εχω γουρουνιασει ετσι μεταμεσονυκτιες ωρες.Λες και θα ελεγαν τιποτα δηλαδη κιολας οι ανθρωποι, τιποτα δε θα ελεγαν, αλλα ειναι αυτο που λες ΜΚΕΗ οτι ειναι διαταραχη, δηλαδη καθαρα ψυχολογικα αιτια.Κι εγω σας ευχαριστω πραγματικα πιστευω οτι μαζι θα τα καταφερουμεεεε!
κοριτσια κ γω ετσι...ετρωγα πχ αργα που κοιμοντουσαν οι γονεις μου
ή ενω ελειπαν
πλεον τρωω επιλεκτικα κ υγιεινα σπιτι μου (ακομα με τους γονεις μενω)
ομως μετα ερχομαι εδω κ χτυπαω κοκκινο...
γιαυτο σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να μου απαγορευσω να τρωω αποσα εχω σα ντουλαπια, που να μεινουμε κιολα στο σπιτι, θαχει τα απειρα στα ντουλαπια...
οταν μου απαγορευω κατι τοτε κανω καταχρηησ...αλλωστε ποσο να φαω πια ή μαλλον για ποσο?
σημερα που δεν ειπα "σταματα μη τρως" κ ειπα" οκ εισαι στεναχωρημενη φαε" εφαγα μονο ενα απολα...
οχι ολο το τσουρεκι, οχι ολες τις καριοκες...εξελιξη θελω να πιστευω ειναι και αυτο...
Καλα κονστανς μου δεν ξερω αν σου ακουγεται οικειο το να μη βεγις καν απο το σπιτι που εισαι μονη ωστε να φας πολυ...
Παντως αυτο που εχεις το ειχα κ πλεον μπορω να πω εχει εξασθενησει...
δηλαδη τρωω μπροστα σε ολους πλεον, κ αποπισω τους βεβαια, αλλα κ μπροστα...προσπαθω να εκτιθομαι ωστε να συνηθιζω να τρωω με κοσμο, παντα τρως πιο συνειδητα με παρεα, ενω μονη...κ στεναχωρημενη ή κουρασμενη...βραστα
Σιγουρα.Αν σκεφτεις οτι στο παρελθον θα τα ετρωγες κι εσυ κι εγω ολα.Δε το συζηταμε.Η μαγκια παιδια ειναι να εχεις γεματα ντουλαπια και να λες τωρα στοπ το φαι.Και μαλιστα αμα μενεις μαζι με αλλους ειναι λογικο οτι θα υπαρχει στο ντουλαπι κατι που θα χει παρει ο αλλος.Πρεπει να εκπαιδευτω λιγο μου φαινεται.Παω να παρω 5 σοκολατες τωρα ετσι για σπασιμο και δε θα τις τρωω (πλακα κανωωω.:P)