τα ιδια κυβικα πρεπει να εχουμε πανω κατω αν βαλεις 1,80 υψος με 138 κιλα
Καλη δυναμη ευχομαι
στα ποσα θες να φτασεις?
Printable View
τα ιδια κυβικα πρεπει να εχουμε πανω κατω αν βαλεις 1,80 υψος με 138 κιλα
Καλη δυναμη ευχομαι
στα ποσα θες να φτασεις?
Δεν βαζω μεγαλους στοχους. Γυρω στα 80. Παλι υπερβαρη θα ειμαι αλλα τουλαχιστον οχι τοσο πολυ. Μετα αν εχω κουραγιο συνεχιζω και πιο κατω. Θελω να κανω παιδακι βασικα. Και με τοσα κιλα που ειμαι τωρα φοβαμαι. Ασε που θα με κραξουν και οι γιατροι.
ναι όντως τα κιλα επηρεάζουν την εγκυμοσύνη πολυ :/
τι διατροφη ακολουθεις?
Δεν κανω συγκεκριμενη διαιτα.Την μισω αυτη τη λεξη. Ασε που δεν μπορω να καταπιεσω τον εαυτο μου σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα. Τα γνωστα κανω. Οχι πολλα γλυκα και ψωμι. Να μην τρωω αργα το βραδυ και τετοια. Ειχα παει σε διαιτολογο πριν απο 4 χρονια και εχασα τα κιλα. Αλλα μετα τα ξαναεβαλα. Τι ωραια.
ναι το πιο σημαντικο ειναι η συντήρηση, αφου φτασεις στα κιλα που θες να ακολουθησεις σωστα την συντηρηση για να τα κρατησεις
αυτο σκεφτομαι κι εγω
Τι να πω; Καλη μας επιτυχια. Εχουμε μακρυ δρομο μπροστα μας. Αλλα δεν μπορω να το παρω αποφαση οτι θα μεινω ετσι. Δεν μπορω να το δεχτω. Οποτε η προσπαθεια ειναι μονοδρομος. Και το κυριοτερο ειναι να ακολουθησουμε ενα προγραμμα σωστης διατροφης που θα μπορουμε να το τηρησουμε για το υπολοιπο της ζωης μας. Δεν εχει νοημα να καταπιεστουμε για λιγο καιρο και μετα να ξαναπεφτουμε στα ιδια. Προσπαθω να το παρω αποφαση οτι αν θελω να ειμαι αδυνατη θα πρεπει να στερουμαι. Οταν παω να φαω το γλυκο μου σκεφτομαι οτι δεν πρεπει οχι γιατι κανω προσπαθεια αδυνατισματος. Αλλα και αδυνατη να ειμαι δεν πρεπει να τρωω τετοιες βλακειες σε καθημερινη βαση τουλαχιστον. Παρατηρω τους ανθρωπους γυρω μου. Οι αδυνατοι ανθρωποι δεν στερουνται αλλα δεν καταβροχθιζουν οπως κανω εγω. Ξερουν ποτε χορταινουν και σταματανε. Εγω αν δεν σκασω δεν σηκωνομαι απο το τραπεζι
Pelagia
και εγώ αυτό έκανα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Καραμελάκι
ωραίο ύψος!
danah u2u!!
baby ελεξε λιγο αυτα που εφαγα και πες αν το παρακανα προσωπικε μου διαιτολογε:pQuote:
Originally posted by Danai20
Pelagia
και εγώ αυτό έκανα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Καραμελάκι
ωραίο ύψος!
petalouditsa
δεν ξέρω. Υποθέτω εξαρτάται από το πόσες θερμιδες ήταν, τι στοιχεία πρέπει να πάρεις και πολλά άλλα που δεν τα γνωρίζω.
ok ευχαριστω my dear xxQuote:
Originally posted by Danai20
petalouditsa
δεν ξέρω. Υποθέτω εξαρτάται από το πόσες θερμιδες ήταν, τι στοιχεία πρέπει να πάρεις και πολλά άλλα που δεν τα γνωρίζω.
Δαναη μου σε ευχαρσιτω πολυ για το υψος μου
Πελαγια εχεις σκεφτει να πας σε καποιον διαιτολόγο να σου δωσειμια διατροφή?
εμένα μου εχει κα μπισκοτακια και γλυκακι μεσα:)
το έκανα και εγώ τελικάQuote:
Originally posted by vasiliki67
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΤΥΡΙΑ
ΑΥΓΑ
ΚΡΕΑΣ
ΨΑΡΙΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΙΜΑΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΚΥΝΗΓΙΑ
Και οι πρωτεινες τα παραπανω
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα (ήταν τυποποιημένη συσκευασία) (160)
μετά 6 τρίγωνα τυράκια λάιτ25θερμ*6(150)
250 ml γάλα 2% (110)
1π. κουνουπίδι (50)
300 γρ. γιαούρτι 2% (185)
20 λάδι (180)
1 περιέ
1 μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα~ (380)
1 πιάτο ντοματοσαλάτα(150)
1κομ. τυρί φέτα (100)
Σύνολο ??????(1465)
Μπραβο ΜΚΕΗ μου θα τα πας πολυ καλα, οταν την εκανα σκεφτομουν οι αυτη η διατροφη θελει πειθαρχημενο θερμιδικα ατομο οπως εσυ... καλη επιτυχια καλο μου, οχι οτι πριν δεν εχανες ικανοποιητικα αλλα αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα τελεια!
ακομα εχω κοιλοπονο ρε γμτ εγω :(
ευχαριστώ πολύ
και περαστικούλια σου......
Καλησπέρα Δανάη μου,
πέρασα λιγάκι από εδώ για να σου πώ πόσο πολύ καλά μου πηγαίνει αυτή η διατροφή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή
σχετίζεται λίγο με τη δική μου, όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, την κάνω πανεύκολα χωρίς καμία πίεση και νομίζω
οτι κάτι έχει αλλάξει στο πόσο κουρασμένη νιώθω στο τέλος της ημέρας. Νομίζω οτι έχω αποκτήσει περισσότερη ενέργεια....
Ζύγισμα δεν έχω κάνει ακόμη...
Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου και πολλά φιλάκια
Καλημερα Koριτσαρες ...another day another diet ;)Quote:
Originally posted by Lily
Καλησπέρα Δανάη μου,
πέρασα λιγάκι από εδώ για να σου πώ πόσο πολύ καλά μου πηγαίνει αυτή η διατροφή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή
σχετίζεται λίγο με τη δική μου, όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, την κάνω πανεύκολα χωρίς καμία πίεση και νομίζω
οτι κάτι έχει αλλάξει στο πόσο κουρασμένη νιώθω στο τέλος της ημέρας. Νομίζω οτι έχω αποκτήσει περισσότερη ενέργεια....
αχ Lily μου ποσο σε ζηλευω που εισαι 60 κιλα αχχχ ποτε θα δω και εγω αυτο το νουμερο?
σε ενα χρονο περιπου θα ειμαι κουμπαρα σε ενα γαμο και ελπιζω να ειμαι κορμαρα μεχρι τοτε αχχχχ
καλη μερα σε ολες και καλη δυναμη
καλημέρα κορίτσια!
Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάω την κυκλική και εγώ..εγώ δεν είχα πρόβλημα με την αποχέτευση όπως η badgirl απλά μάλλον δεν μου ταιριάζει ο τόσο αυστηρός περιορισμός. Χθες σε μία απογευματινοβραδυνή κρίση τσάκισα κάτι γλυκά,ευτυχώς όχι βαριά-σοκολάτα κουβερτούρα και πορτοκάλι γλυκό- και μετά τσίμπησα ένα λαδοπαξιμάδι με δυο φέτες κασέρι και ένα μπαρ δημητριακών. Είμαι μεγάλη γουρούνα.....σνιφ! στιγμιαία ένιωσα πάρα πολύ χάλια. Και πραγματικά θα μπορούσα να συνεχίσω και να φάω όλο το ψυγείο αλλά δεν ξέρω τί με κράτησε και σκέφτηκα:ενταξει, ό,τι έφαγες έφαγες-άλλωστε δεν έφαγες και 5000 θερμίδες, σταματάς την κυκλική, ξεκινάς τα παλιά γνώριμα "τρώω απ'όλα και λίγο-μενού" και συνεχίζεις έτσι.
ώρες ώρες νιώθω πολύ βόδι..δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό :(
bomo
καλά θα κάνεις να τη σταματήσεις, γιατί όπως έχω πει από την αρχή αυτή η διατροφή είναι για χάσιμο λίγων κιλών. Και εμένα στο τέλος μου την έδωσε.
Της Λίλυς ας πούμε της έρχεται κουτί.
Εννοείται όμως ότι κανείς δεν θα αντέξει να την κάνει για να χάσει πάνω από 10 κιλά.
Σε λίγο πετάω για Αγγλία. Θα γυρίσω σε 2-3 εβδομάδες υποθέτω. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνετε και να προσέχετε τους εαυτούς σας.
Ναι όντως, είναι λίγο κουραστικό να την κάνεις αυστηρά. Σε λίγο πιο ελεύθερο διαιτολόγιο, θα φας κανα λουκούμι, κανα γλυκάκι βρε παιδί μου να σου φύγει η λιγούρα αλλά έτσι με την απειλή πάνω απ'το κεφάλι σου μη χαλάσει η διατροφή σπάνε τα νεύρα στο τέλος.
Θα δω πώς θα πάω. κρίμα πάντως. και είχαμε αρχίσει να τα λέμε τόσο ωραία εδώ πέρα:(
Δανάη καλή πτήση!!
Quote:
Originally posted by Lily
Καλησπέρα Δανάη μου,
Lily, σε ακολουθώ μου φαίνεται... Έκανα κι εγώ την δική σου και συνεχίζω με αυτήν εδώ και μου πάει γάντι. Και νιώθω και πολύ ελεύθερη και πολύ ωραία... 5η μέρα σήμερα...
εχετε ζυγιστει κοριτσια?πως παει?
Δαναη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙ
Λιλυ δεν εχεις φτασει στα κιλα που θελεις? κανεις συντηρηση τωρα?
Kalispera koritsia!
Eixa xekinisei kai ego apo savvato th sygkekrimeni diatrofi kai exo xasei gyro sto1,5-2 kila! mou fainetai spoudaio! kai eimai kai adiatheti aytes tis meres , opote k tha exo katakratisi ygrwn. Den me kourazei katholou i diatrofi!!
Eyxaristoume danai!!
Μπράβο σου , γυμνάζεσαι ταυτόχρονα?
Πόσα κιλάκια θες να χάσεις?
kalispera kai pali,
gymnazomai spiti oso mporo kai perpatima..mh fantasteis trela pragmata. vevaia pairno kai kati xapakia fytika apo to farmakio (ACAIXtra legontai) kai ego dei apotelesmata. Xekinisa apo 80 kai thelo na ftasw 65.
http://www.ticker.7910.org/wa__78__0...BwYWVpLi4u.gif
γεια σας κοριτσιααααα...
μπραβο σε οσες συνεχιζουν...μπραβο και σε οσες σκεφτονται να αρχισουν...ΟΧΙ μπραβο σε οσες το σκεφτονται και δεν το αποφασιζουν..
εγω ειπα θα την κανω στην αρχη...
ξεκινησα αλλα επαθα γαστριντεριτιδα (τυχαια) και σταματησα και απο τοτε δεν ξαναξεκινησα η γουρουνα...
αλλα δεν ξαναεφαγα και σα γουρουνι απο τοτε...λιτοδιαιτα τρωω σε σχεση με πριν.
γενικα οπως εχω πει εφαγα την φλασια και σταματησα τις μλκς..
τρωω λιγο και δε φουσκωνω..
εδω και 3-4 μερες...
και σκεφτομαι να αρχισω κι εγω αυτο που κανετε ολες εδω μεσα σιγα σιγα...ξανα!
εν τω μεταξυ θα παω σε γιατρο για βελονισμο..να δω τι θα μου πει... εχω ακουσει τοσα για εναν συγκεκριμενο (θεσσαλονικη) που κανει βελονισμο για καπνισμα, παχος κλπ
ειναι παρα πολλοι οι γιατροι, εγω ακουσα για εναν συγκεκριμενο που εκαναν και κατι γνωστοι της μανας μου.
λεω να κλεισω ενα ραντεβου να δω τι παιζει!
δυνατα!!!! κοριτσια μην τα παρατατε....!!
Jessica... εχουμε ακριβως τα ιδια κιλα και θελουμε να χασουμε τα ιδια.. εεε καλα 1 κιλο διαφορα...
τι υψος εχεις κοπελια????εγω ειμαι 1.70
εσυ?
ρε γαμωτο...13-14 κιλακια υποθεση ειναι...ειμαστε και απο τις τυχερες οπως λεει και η μανα μου...δεν ειναι παααρα πολλα...αν το καλοσκεφτεις...σε οτι αφορα την υπομονη μονο υπαρχει θεματακι!
κικα έχεις u2uQuote:
Originally posted by kika*
γεια σας κοριτσιααααα...
μπραβο σε οσες συνεχιζουν...μπραβο και σε οσες σκεφτονται να αρχισουν...ΟΧΙ μπραβο σε οσες το σκεφτονται και δεν το αποφασιζουν..
εγω ειπα θα την κανω στην αρχη...
ξεκινησα αλλα επαθα γαστριντεριτιδα (τυχαια) και σταματησα και απο τοτε δεν ξαναξεκινησα η γουρουνα...
αλλα δεν ξαναεφαγα και σα γουρουνι απο τοτε...λιτοδιαιτα τρωω σε σχεση με πριν.
γενικα οπως εχω πει εφαγα την φλασια και σταματησα τις μλκς..
τρωω λιγο και δε φουσκωνω..
εδω και 3-4 μερες...
και σκεφτομαι να αρχισω κι εγω αυτο που κανετε ολες εδω μεσα σιγα σιγα...ξανα!
εν τω μεταξυ θα παω σε γιατρο για βελονισμο..να δω τι θα μου πει... εχω ακουσει τοσα για εναν συγκεκριμενο (θεσσαλονικη) που κανει βελονισμο για καπνισμα, παχος κλπ
ειναι παρα πολλοι οι γιατροι, εγω ακουσα για εναν συγκεκριμενο που εκαναν και κατι γνωστοι της μανας μου.
λεω να κλεισω ενα ραντεβου να δω τι παιζει!
δυνατα!!!! κοριτσια μην τα παρατατε....!!
κ εγω 13 θέλω κοριτσια!!Παμε δυνατά!!Quote:
Originally posted by kika*
Jessica... εχουμε ακριβως τα ιδια κιλα και θελουμε να χασουμε τα ιδια.. εεε καλα 1 κιλο διαφορα...
τι υψος εχεις κοπελια????εγω ειμαι 1.70
εσυ?
ρε γαμωτο...13-14 κιλακια υποθεση ειναι...ειμαστε και απο τις τυχερες οπως λεει και η μανα μου...δεν ειναι παααρα πολλα...αν το καλοσκεφτεις...σε οτι αφορα την υπομονη μονο υπαρχει θεματακι!
ευχαριστω ρε bomo ...
σου απαντησα...το ελαβες?
Kika,
1,78 ειμαι...! ξεκινησες και εσυ τη διαιτα? εχει αποτελεσμα σε σενα?? και 1 κιλο την εβδομαδα να εχουμε σε 3 μηνες θα ειμαστε τελεια! :)
ρε jessica... εισαι 1.78 και θες να γινεις 65 κιλα?βρε κουκλα μου,.... δε θα φαινεσαι..θα εξαφανιστεις! ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΕ 1.70 ποσο πρεπει να γινω?58 κιλα?αχου!!!!τι εγινε?
οχι δε ξεκινησα.αυριο λεω να ξεκινησω 15/04.
εσυ ποτε ξεκινησες??εχασες τιποτα?
bomo εχεις u2u.......!!
γεια και παλι, 5 μερες τωρα εχω χασει 1,5-2 κιλα! πολυ καλα νομιζω...και βαζω τα 65 γιατι ειναι πολυ δυσκολο να το φτασω !:P τουλαχιστον να φτασω τα 70 και βλεπουμε..σιγα σιγα..
14/4
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
~2 αυγα,30γρ φετα
~Σαλατα μαρουλι,1κγ λαδι,3 σουτζουκακια στεγνα απο σαλτσα ,ζυμωμενα χωρις ψωμι, 30γρ φετα
~2 φετες γκουντα
~Σαλατα μαρουλι ,1κγ λαδι , 3 κουταλακια τριμμενη μυζηθρα
πρωτείνες
1. γάλα
2. 1 αυγό βραστό
3. μαρουλοσαλάτα και 1ψάρι σχάρας
4. γιαούρτι
5. κοτόπουλο και ντοματοσαλατα
σημερα έφαγα υδατανθρακες....
τώρα γιατί πεινάω όμως??????Quote:
Originally posted by MKEH78
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (180)
1 τοστ με ντομάτα και αγγούρι (150)
1 μπανάνα(120)
380 γρ ρύζι(380) + 10ml λάδι(90) +1/2 ντόματα(30)=(500)
2-3 γουλιές χυμό αλλά χωρίς προσθήκη ζάχαρης (30)
280γρ. μακαρόνια(280) + 2ml λάδι(20) + ντόματα(20)=(320)
Συνολο 1300 θερμίδες
ο χυμός μου τη χάλασε τη διαιτα?????
Αν ήταν φρέσκος γιατι να σου τη χαλασε?
Αν ήταν εμπορίου χυμός, μονο από την άποψη των συντηρητικών......