Quote:
Originally posted by badgirl11
κοριτσια εμενα μου αρεσετε παρα πολυ.
Κονστανς εγω εκει θα σταματουσα, βεβαια οκ οι γιατορι ξερουν.
Αρα εχω ελπιδες στα 73 που θελω να σταματησω να ειμαι καλη.
Βεβαια καμμια σχεση, θα πρεπει να πλακωθω στο γυμνααστηριο για να δεσει το σωμα μου.
Κι αν μαρεσει κατι πιο πολυ στα σωματα σας απο αλλα σημεια σας ειναι οτι εχετε δεμενα σωματα.
α κ κατι ασχετο,
μου λεει χθες οδικος μου ενω κοιτουσα μια κρεμα που ειχα παρει για κυτταριτιδα
"μα δεν εχεις κυτταριτιδα"
εκει τον κοιταξα απορημενη,
θυμηθηκα τι ελεγε σενα περιοδικο να μη λεμε διαρκως τι εχουμε κ τι δεν εχουμε γιατι οι ανδρες δε τα βλεπουν, το βουλωσα, κ δεν ειπα τιποτε! χαχαχαχα
μετα με τσιμπησε κ λεει να εχεις πολυ λιγη.
εντωμεταξυ το μπουτι μου ειναι κανονικα στολισμενο με κυτταριτιδα κ βαθουλωμα!
αυτα για να δειτε τι σκεφτονται καποιοι ανδρες,
κ πιστευω τελικα ισως να μη πρεπει ναλλαξουμε σωματα αλλα...ανδρες!
Δεμενο σωμα δεν εχω με την καμια.Εχω και χαλαρωση, εχω και κυτταριτιδα, και ραγαδες.Θελω σιγουρα να κανω ενταντικη γυμναστικη για να σφιξω.Θελω το καλυτερο που μπορω να κανω για μενα (τα 64 κιλα αλλα ωραια 64 γυμνασμενα).Γιατι τοσο ημουν πριν παρω τις ανηφορες.Ειναι θεμα ιδανικου βαρους.Σιγουρα στα 72 δεν ειμαι υπερβαρη, αλλα υπαρχει και καλυτερο απο αυτο.Αχ αυτο που λες για την κυτταριτιδα.Οι αντρες δεν ξερουνε συνηθως και τι ειναι.Ο δικος μου ειμαι σιγουρη οτι δεν καταλαβαινει τι ακριβως ειναι αλλα δε μπαινω στον κοπο να του το εξηγησω.:P Eνα θα πω μονο...εχω κυτταριτιδα μεχρι και στη γαμπα.(λογικο ειναι ετσι οπως ειναι σα μπουτι.:P) Να σκεφτειτε εχω χασει κιλα ωστε το ενα παντελονι απο τα 3 που μου κανουν να ειναι αρκετα φαρδυ στην περιφερεια, και στη γαμπα στουμπωνει καθε φορα χοροπιδώντας το βαζω.:P