Καλημέρα μαρουλακι μου, νασαι κάλά!!! Το ελπίζω γιατί στο τσακ είμαι να κάνω το πισογύρισμά μου.....
Printable View
Καλημέρα μαρουλακι μου, νασαι κάλά!!! Το ελπίζω γιατί στο τσακ είμαι να κάνω το πισογύρισμά μου.....
Polinaki καλημέρα και από εμένα και περαστικά εύχομαι! Όλα καλά θα πάνε, αρκεί να είσαι λίγο συνεπής ως προς αυτά που θα σου πει ο γιατρός και ως προς τον εαυτό σου. Κάτι τέτοια μηνύματα βοηθάνε όλους μας εδώ μέσα να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακό προκαλούμε στους εαυτούς μας από τις ίδιες μας τις ενέργειες.
Και να πω και κάτι άσχετο... Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου και μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία... Αααααχ τι βλέπεις εκεί μέσα. Και το πόρισμα είναι ένα: Να προστατεύουμε την υγεία μας όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι πολύτιμη!!!
Και πάλι περαστικά εύχομαι και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να νιώσεις καλύτερα! Και κυρίως μην πανικοβάλλεσαι. Η ψυχολογία είναι ο καλύτερος σύμμαχος!!!
Καλημέρα σε όλους!
περαστικά στο πατέρα σου Loustam.
Σε ευχαριστώ Loustam, περαστικά στον πατέρα σου. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι δεν ήταν δική μου επιλογή η εμετοί, και ούτε ήθελα ποτέ να καταλήξω σαυτή την κατάσταση.... αλλά τί να κάνουμε, τώρα θα το παλέψω
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Κι εγώ εύχομαι να βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περιπέτεια...
polinaki θα περιμένουμε τα νέα σου για την βελτίωση της κατάστασης... Βασικά δεν κατάλαβα, τί εννοούσες δεν ήταν επιλογή σου οι εμετοί? Οφείλονταν σε κάποιο πρόβλημα υγείας? Όπως και να έχει ελπίζω να εξαλειφθούν γιατί μας καταστρέφουν εσωτερικά και εξωτερικά...
Έβαλα προ 6ετίας τον δακτύλιο, και από τότε που τον έβαλα είμαι όλο με εμετούς, με εξέρεση κάπια μικρά διαστήματα που μπορούσα να το ελένξω....Το βάρος όμος παρέμενε βάρος!!!! Τώρα το άνοιξα τελείως πριν μια βδομαδα και σήμερα 9 μέρα χωρίς εμετούς.Quote:
Originally posted by loustam
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Κι εγώ εύχομαι να βγούμε αλώβητοι και από αυτήν την περιπέτεια...
polinaki θα περιμένουμε τα νέα σου για την βελτίωση της κατάστασης... Βασικά δεν κατάλαβα, τί εννοούσες δεν ήταν επιλογή σου οι εμετοί? Οφείλονταν σε κάποιο πρόβλημα υγείας? Όπως και να έχει ελπίζω να εξαλειφθούν γιατί μας καταστρέφουν εσωτερικά και εξωτερικά...
Αυτο ειναι το ποστ σου ωρα 10.12Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημερα bouliana μου. πήρα τον γιατρό τηλέφωνο Μου είπε να πάω το απόγευμα να μου δώσει κάτι χαπάκια να πέρνω ένα πριν από κάθε γεύμα να βοηθήσει να κλείσουν οι πληγές. Α και μου είπε να κρατηθώ και να μην προκαλέσω εμετό μόνη μου επηδή θα έχουμε μεγάλο πισογύρισμα.....
Και αυτο ωρα 10.20Quote:
Τα συμπερασματα δικα σου...
Δεν καταλαβένω τί εννοείς lessing. Ναι ο γιατρός είπε να μην προκαλέσω τον εμετό από μόνη μου γιατί του το ανέφερα ότι το σκεφτόμουνα για να βγάλω το "οξύ" και να ηρεμίσω από την κάψα. το αν είπε ο γιατρός να μην το κάνω, με το αν ήμουν στο τσακ να το κάνω ή όχι δεν είναι αντιφατικά. και τελικά κρατήθηκα και δεν το έκανα. αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το ποιντ σου.
εκτος απο τα χαπια που θα βοηθησουν να κλεισουν οι πληγες, δε σου ειπε τιποτα αλλο σχετικο με τις καουρες?
Λοιπόν!! πήγα γιατρό, μου έδωσε τα χαπάκια και μού είπε ενα μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα και να αποφεύω τα καυτερά φαγητά και το αλάτι μέχρι να μου περάσει. μου είπε να τρώω κανονικά ότι θέλω, αλλά να δώσω συμασία και αν δω πως κάτι με πειράζει, να μην το ξαναφάω. και έτσι αρχισαμε!!! Απόψε έφαγα πάλι ρίζι σκέττο. Το ίδιο θα κάνω και αύριο μεσημέρι και από εκεί και πέρα βλέπουμε.Quote:
Originally posted by click
εκτος απο τα χαπια που θα βοηθησουν να κλεισουν οι πληγες, δε σου ειπε τιποτα αλλο σχετικο με τις καουρες?
Με συνχωρεις Πωλινακι.Νομισα οτι παρεκαμψες το γιατρο κ παρολο που σου ειπε να μην το κανεις εσυ συνεχισες να σκεφτεσαι να το κανεις κ νομισα οτι θα το εκανες.ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!:sniff:Quote:
Δεν καταλαβένω τί εννοείς lessing. Ναι ο γιατρός είπε να μην προκαλέσω τον εμετό από μόνη μου γιατί του το ανέφερα ότι το σκεφτόμουνα για να βγάλω το "οξύ" και να ηρεμίσω από την κάψα. το αν είπε ο γιατρός να μην το κάνω, με το αν ήμουν στο τσακ να το κάνω ή όχι δεν είναι αντιφατικά. και τελικά κρατήθηκα και δεν το έκανα. αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το ποιντ σου.
Its ok lessing! Αλλοστε ξέρω τις δυνάμεις μου και είμαι πολύ πιο δυνατή από αυτό! μπορει να φτάνω στα όρια, αλλά ξέρω να ελένχομαι και να μην τα περνάω. Λίγες είναι οι φορές που δεν μπορούσα να ελένξω γενικός την κατασταση.Quote:
Originally posted by lessing
Με συνχωρεις Πωλινακι.Νομισα οτι παρεκαμψες το γιατρο κ παρολο που σου ειπε να μην το κανεις εσυ συνεχισες να σκεφτεσαι να το κανεις κ νομισα οτι θα το εκανες.ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!:sniff:Quote:
γεια σας κοριτσια ξανα, τι να πω τι εφαγα...δεν θυμαμαι. εχω φαει τοσο πολυ τοσες μερες τωρα που θα ημουν ευτυχισμενη αν θυμομουν.
ο βουλιμικος εαυτος μου ξεπροβαλε σε ολο του το μεγαλειο,
εκει που νομιζα οτι ολα καλ αθα πανε ολα χειροτερα πηγαιναν,
ελπιζω εδω να μπει μια τελεια. εφτασα 90 κιλα.
δυστηχως εχω φαει παρα πολυ, εκτος απο παχυντικα φαγητα ηταν απιστευτες κ οι ποσοτητες.
θα μου βγει η πιστη να κλεισει παλι το στομαχι μου.
προσπαθω να μη με πιασει καταθλιψη, θα τα καταφερω κ παλι.
ελπιζω εσεις να περνατε καλυτερες φασεις, ή για να μη γραφετε εδω να ειστε ΟΚ
ελπιζω να ξαναργησω να γραψω παλι στο ημερολογιο του βουλιμικου εαυτου μου,
τελικα δεν αλλαζει ο ανθρωπος, απλα θαβει καποιες πλευρες του για ενα διαστημα κ αφηνει τις αλλες να υπερισχυουν.
ελπιζω στο εξης να ειμαι τον περισσοτερο καιρο ο καλος δυνατος εαυτος μου κ παλι.
Σταματα να κανεις κακο στον εαυτο σου. Σταματα να τρως τοσο πολυ. Μπες παλι σε προγραμμα. Μην αφησεις την κατασταση να ξεφυγει. Παλεψες για να χασεις αυτα τα κιλα. Για ποιον λογο να τα ξαναπαρεις? Σταματα και αρχισε παλι να τρεφεσαι σωστα. Συγγνωμη που σου μιλαω ετσι, χωρις καν να σε ξερω, αλλα εγω για να κανω κατι πρεπει να μου το πουν επιτακτικα. Ισως σε βοηθησει και σενα το να αισθανθεις οτι σε πιεζουν οι αλλοι να μην τρως τοσο πολυ.Quote:
Originally posted by badgirl11
γεια σας κοριτσια ξανα, τι να πω τι εφαγα...δεν θυμαμαι. εχω φαει τοσο πολυ τοσες μερες τωρα που θα ημουν ευτυχισμενη αν θυμομουν.
ο βουλιμικος εαυτος μου ξεπροβαλε σε ολο του το μεγαλειο,
εκει που νομιζα οτι ολα καλ αθα πανε ολα χειροτερα πηγαιναν,
ελπιζω εδω να μπει μια τελεια. εφτασα 90 κιλα.
δυστηχως εχω φαει παρα πολυ, εκτος απο παχυντικα φαγητα ηταν απιστευτες κ οι ποσοτητες.
θα μου βγει η πιστη να κλεισει παλι το στομαχι μου.
προσπαθω να μη με πιασει καταθλιψη, θα τα καταφερω κ παλι.
ελπιζω εσεις να περνατε καλυτερες φασεις, ή για να μη γραφετε εδω να ειστε ΟΚ
ελπιζω να ξαναργησω να γραψω παλι στο ημερολογιο του βουλιμικου εαυτου μου,
τελικα δεν αλλαζει ο ανθρωπος, απλα θαβει καποιες πλευρες του για ενα διαστημα κ αφηνει τις αλλες να υπερισχυουν.
ελπιζω στο εξης να ειμαι τον περισσοτερο καιρο ο καλος δυνατος εαυτος μου κ παλι.
μακαρι!
πάλι τα ίδια..υπεραφαγικο κανονικο αυτη τη φορα..εχω τρομερο άγχος κ δν μπορω να το ξεσπασω αλλιως..παραλληλα βλεπω πως εχω γινει κ με παιρνει ακομα πιο πολυ απο κατω.ουτε θυμαμαι παλι τι εφαγα,δν νιωθω απλα απαισια πλεον, νιωθω ακομα χιεροτερα δν μπορω να το εκφρασω πια.με εχω απογοητευσει τελειως πια κ δν μπορω να το αντεξω αλλο
Ροζούλα μου ΄κάνε υπομονή κούκλα μου και μην απογοήτευσαι. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Θα ναι πολύ κρίμα να επιστρέψεις στους εμετούς. Τα υπερφαγικά να δεις που σιγα σιγά θα περιοριστούν. Ενα ένα βήμα κάθε φορά. Προσπάθησε να κάνεις μικρά και τακτικα γεύματα για να μην έχεις το αίσθημα της πείνας και απέφυγε να χεις στο σπίτι σου από τις λεγόμενες αμαρτωλές τροφές.
τι έγινε ρε παιδιά είναι κανείς εδώ?
Εδώ είμαστε αλλά εγώ προσωπικά ντρέπομαι να γράψω τα χαΐρια μου... Τις τελευταίες ημέρες τρέχω σαν τρελή, έχουν συμβεί στην οικογένειά μου χίλιες δύο αναποδιές, περνάω πολλές ώρες της ημέρας μέσα σε νοσοκομεία, και για να αποτελειώσω την κακή ψυχολογία, όποτε βρω ευκαιρία κάνω τις καθιερωμένες μου επισκέψεις στους γύρω φούρνους. Χθες που κανόνισα να βγω δοκίμασα τουλάχιστον 3 παντελόνια μέχρι να καταφέρω να μπω σε ένα. Κυκλοφορώ όλη μέρα με φόρμες, στην ζυγαριά έχω να ανέβω καμιά δεκαριά μέρες... Αποφάσισα το ΣΚ να προσέξω λίγο και να ζυγιστώ την Δευτέρα μπας και πάθω μικρότερο σοκ. Παρόλα αυτά βέβαια, μέχρι πριν 1 ώρα μασουλούσα συνέχεια τυροπιτο-πιτσοειδή....... Ααααααααχ, τί εθισμός είναι κι αυτός ρε γαμώτο!
Αυτά τα ωραία bouliana μου..........:(
εμετούς όμως δν κάνεις,κάνεις?
κεγώ προσπαθώ να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί.ελάχιστες φορές τα καταφέρνω.κ κρατάει λίγες μέρες.μετά ξαναφουντώνω.την άλλη εβδομάδα έχω μέτρηση κ θα σας πω σε τι κατάσταση βρίσκομαι.επίσης περιμένω περίοδο.ως συνήθως,ακόμα δν έχω πριξίματα κ φουσκομάρες,προσπαθώ να πίνω ένα καφέ την μέρα κ αυτός ελληνικός κ να μην τρώω πολλά ξινά μπας κ έρθει από μόνη της.τις προάλλες είχα ένα πόνο πλάι στα πλευρά μου κ μια φίλη μου είπε οτι μπορεί να κάνω ωορηξία.ποιος ξέρει.θα φανεί.
καλό κουράγιο loustam μου μην ασχολήσε με τα κιλά σου τώρα έχεις άλλα προβλήματα.μόλις ξεπεραστούν θα μπορέσεις πάλι να μπεις σε μια τροχιά.
Εμετούς δεν κάνω, αν και κάποιες στιγμές μου είναι δύσκολο να κρατήσω στο στομάχι μου όλα αυτά που τρώω τελείως βουλιμικά. Και όταν διαπιστώσω πόσο πρησμένη είμαι είναι ήδη αργά. Έτσι νιώθω και τώρα, και ενώ μαγειρεύω το μεσημεριανό φαγητό, είμαι ήδη φουσκωμένη από τα σκατολοείδια. Και τί θα πω στον καλό μου όταν κάτσουμε να φάμε? Ελπίζω μέχρι εκείνη την ώρα να έχω ξεφουσκώσει λίγο.
Τελικά bouliana σου ξεκίνησε η περίοδος ή έρχεται με χαπάκια? ʼντε μωρέ να σου φύγει και αυτή η έννοια σιγά σιγά. Κι εμένα προχθές μου ήρθε και νιώθω ένα ράκος και από αυτήν την άποψη... Αχ, τί περίοδος και αυτή. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω χαρά, ενθουσιασμό, ζωντάνια, χαλαρότητα, ... Μία τσίτα συνέχεια! Τελικά μας έχουν πείσει για τα καλά και έχουμε ενσωματώσει την κρίση στην ζωή μας... Να αλλάξω χώρα θέλω ΤΩΡΑ. Μπορώ???
αφού δν πεινάς τώρα γιατί πρέπει να φας.να του πεις του καλού σου οτι έχεις φάει κ οτι θα φας πιο μετά.
ποτέ δν έρχεται από μόνη της πάντα με χάπι,αλλά ελπίζω να ρθει μόνη της κάποια στιγμή.
το παν είναι που δν κάνεις εμετούς.
μην σε αναγκάζουν οι περιστάσεις να τρως όταν δν θες.ακόμα κ αν πληγώνουμε τους γύρω μας που θέλουν παρέα,δν θα πάθουν κ τίποτα.μπορείς να κάνεις ένα τσάι να πιεις όσο θα τρώει κ εσύ να φας μετά από καμιά ώρα.
όσο για το να αλλάξουμε χώρα,τι να σου πω.εγώ βλέπω οτι είμαστε αυτή τη στιγμή η μόνη χώρα που έχει ήλιο σε όλη την ευρώπη κ έχουν σκάσει όλοι που δν έχουν κρίση αλλά είμαι μες το σκοτάδι κ το κρύο.χιχιχιχιχι!κ είμαστε οι πιο φτωχοί
Εγώ, με την παρατεταμένη υγρασία των μηνών αυτών, έχω ένα κωλοκρύωμα που δεν λέει να με αφήσει. Και γενικά τώρα γουστάρω λίγο κρυάκι. Να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να χουχουλιάσουμε και λίγο σπιτάκι, να βάλουμε και κανά ρούχο χωρίς να ιδρώνουμε αν φορέσουμε μία ζακετούλα παραπάνω. Ας μην γράψει και -25 βέβαια, αλλά και το +25 το βαρέθηκα λίγο! Και κυρίως βαρέθηκα την ασχήμια και την βρόμα της Αθήνας, τα νεύρα και την επιθετικότητα των ανθρώπων, την μιζέρια, την λαμογιά, ... δεν θα πήγαινα και Γερμανία βέβαια, αλλά αυτήν την στιγμή ακόμα και η Αίγυπτος μου φαντάζει πιο πολιτισμένη από ότι η Ελλαδίτσα μας...
Όσο για το φαγητό, δεν ντρέπομαι να του πω ότι έχω φάει και να τον αφήσω να φάει μόνος του Εγώ θέλω να φάω γιατί αυτό που μαγειρεύω είναι γεμάτο συστατικά, ενώ οι μαλακίες που έτρωγα όλο το πρωί είναι στο απόλυτο μηδενικό... Κατάλαβες με τί κάθομαι και αναλώνομαι όλη μέρα??? Σε δουλειά να βρισκόμαστε....
Η περίοδος θα σου έρθει. Σίγουρα πράγματα! Πολύ χαίρομαι που μετά από τόσους μήνες βρισκόμαστε σε αυτήν την φάση. Όσο κι αν γκρινιάζω, η βελτίωση είναι θεαματική!!! Πριν 6 μήνες δεν θα το πίστευα ότι θα τα κατάφερνα μία μέρα να φτάσω ακόμα κι εδώ που έχω φτάσει... Τώρα ξέρω ότι μπορώ να πάω ακόμα παραπέρα... Αχ μπράβο μας!
ακριβώς τα ίδια με τη loustam κ εγώ.Εχω τρελαθει τις τελευταίες μέρες , έπεσαν ολα μαζί και ουτε θυμαμαι τι τρωω γιατι το τρωω κ πως το τρώω.Χτες ήπια κ πολύ κ έκανα ξανα εμετό..Επίσης κοιμάμαι καθε μερα 3ωρα, ξυπνάω σαν το φάντασμα 4-5 το πρωι, κατεβαίνω στο περίπτερο, παίρνω 3-4 πακετα μπισκότα κ σοκολάτες και τα τρώω σαν πρεζόνι μεσα στο σκοτάδι.Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να διαχειρίζομαι κάπως το άγχος μ γιατί δν με βλέπω καλά..ελπίζω να είναι μια περίοδος στρες που θα περάσει ΓΡΗΓΟΡΑ κ για να ξαναρχίσω να τρωω κανονικά, αλλά κ για το αλκοόλ κ για τα άπειρα τσιγάρα τις αυπνίες κτλ..νιώθω σαν άρρωστη.
να το φας αυτό που ετοιμάζεις αλλά πιο μετά.
καλό που δν σε πιέζει.εμένα αυτό είναι το τρωτό μου σημείο,οι άνθρωποι που με πιέζουν να τρώμε παρέα,σκέφτομαι λες κ άμα τους πω όχι θα τους πληγώσω ανεπανόρθωτα,τι παράλογη που είμαι.
ρε συ σίγουρα καλό θα ήταν να δροσίσει κ λίγο,αλλά σκέψου οτι έχουμε κ λίγο φως,στο βέλγιο που ήμουν οι περισσότεροι θάνατοι ήταν λόγο κάτάθλιψης που κάνανε να δουν ήλιο 3 εβδομάδες .καλά σίγουρα εδώ υπάρχουν άλλα προβλήματα.τα δημιουργούμε όμως οι ίδιοι κατα τάλλα πιστεύω οτι ζούμε στο πιο προνομιούχο μέρος του κόσμου από άποψη καιρού τουλάχιστον.
θα περασει γρηγορα,αλλα κατι πρεπει να κανεις να μην επαναληφθει,τουλαχιστον με τοση ενταση.... να βρεις μια δουλεια εστω,οτιδηποτε,να εχεις μια ασχολια να μη σκεφτεσαι ολα αυτα που σε αγχωνουν τοσο πολυ.Quote:
Originally posted by POZ
ακριβώς τα ίδια με τη loustam κ εγώ.Εχω τρελαθει τις τελευταίες μέρες , έπεσαν ολα μαζί και ουτε θυμαμαι τι τρωω γιατι το τρωω κ πως το τρώω.Χτες ήπια κ πολύ κ έκανα ξανα εμετό..Επίσης κοιμάμαι καθε μερα 3ωρα, ξυπνάω σαν το φάντασμα 4-5 το πρωι, κατεβαίνω στο περίπτερο, παίρνω 3-4 πακετα μπισκότα κ σοκολάτες και τα τρώω σαν πρεζόνι μεσα στο σκοτάδι.Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να διαχειρίζομαι κάπως το άγχος μ γιατί δν με βλέπω καλά..ελπίζω να είναι μια περίοδος στρες που θα περάσει ΓΡΗΓΟΡΑ κ για να ξαναρχίσω να τρωω κανονικά, αλλά κ για το αλκοόλ κ για τα άπειρα τσιγάρα τις αυπνίες κτλ..νιώθω σαν άρρωστη.
Αλεξανδρίτα μου σευχαριστώ κ απο δω..σου απάντησα..
και εκεί που είχα το μυαλό μου στον πατέρα μου που έκανε μία σοβαρή εγχείρηση, στο φαγητό που είναι η μόνιμη παρηγοριά μου, στα κιλά που ένιωθα ότι ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα, χτύπησε το τηλέφωνο για να μου πουν ότι πέθανε αιφνιδίως η γιαγιά μου... αυτή η χρονιά έχει φέρει πολλές στεναχώριες στην οικογένειά μου... παράλληλα όμως με αυτές τις στεναχώριες, προσωπικά νιώθω αρκετά δυνατή στο ότι έχω κάνει πολύ σημαντική πρόοδο στο θέμα της βουλιμίας. ήδη απέχω από τους εμετούς, και αν τρώω κατιτίς παραπάνω και άστατα, και πάλι αυτό το πράγμα δεν μου προσδιορίζει την καθημερινότητά μου. και επίσης, ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα και το ΣΚ έτρωγα σκατά σε σημείο σκασμού και έτρεμα την στιγμή που θα ανέβαινα στην ζυγαριά, σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε σταθερά 63...
καλημέρα και καλή εβδομάδα με λίγο κρυάκι παραπάνω αλλά ζεστή καρδιά εύχομαι!
Λυπαμαι για την απωλεια σου, ειναι πολυ δυσκολο να χανεις αγαπημενα προσωπα..
Σου ευχομαι να ειναι οι τελευταιες στενοχωριες αυτες που περνας και μπραβο σου που απεχεις απ'τους εμετους,ειναι παρα πολυ σημαντικο βημα αυτο..
Συνεχισε ετσι δυνατη οπως εισαι κ τα καλυτερα θα ερθουν..
συλλυπητήρια loustam. ζωή σε μας.
μπράβο σου για το πως καταφέρνεις να νικάς την βουλιμία
Συλλυπητήρια και απο μένα loustam... καλή δύναμη και κουραγιο.
Ευχαριστώ πολύ σε όλους... Μακάρι κι εμείς να φτάσουμε τα χρόνια των παππούδων / γιαγιάδων, και χωρίς να χρειαστεί να μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία... Αλλά εγώ έχω πάει σε περισσότερους γιατρούς από ότι είχε πάει η γιαγιά μου σε 90 χρόνια :shocked2:
ώρε η γιαγιά μαθουσάλας.κρίμα.θα ήταν πολύ σοφή.φαντάζομαι θα έχεις πολλά να θυμάσαι από την γιαγιά σου.εγώ θυμάμαι ανά πάσα ώρα κ στιγμή της ατάκες της γιαγιάς μου΄.όπως όταν ήθελα κάτι κ ήμουν ανυπόμονη κ μου λεγε"¨΄ανδρα θέλω τώρα θέλω άμα αργήσει δν τον θέλω"
όντως θυμάμαι πολλά από εκείνη... θυμόταν όλα τα κείμενα από το αναγνωστικό της εποχής της... μας έλεγε ιστορίες από πολέμους, κατοχές, δικτατορίες, ... φτώχεια, πείνα αλλά και ανθρώπινες σχέσεις... κάθε φορά που μου έλεγε ιστορίες από εκείνη την εποχή ζήλευα λίγο... σκεφτόμουν τις οικογένειες μαζεμένες γύρω από το τζάκι να λένε ιστορίες... και ας έτρωγαν κρέας μόνο μία φορά τον μήνα... κι εμείς τώρα... μιλούσε μονίμως με παροιμίες και αινίγματα... ας ελπίσουμε να αξιωθούμε κι εμείς να δούμε εγγόνια και να προλάβουμε να τους προσφέρουμε κι εμείς το κατιτίς μας...
Τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια σου LOustam. Εύχομαι να ήταν η τελευταία στενοχώρια που θα πάρεις και απο δω και μπρος μόνο ευχάριστα πράγματα να σε περιμένουν. ΄Ήδη κάνεις βήματα μπροστά. Η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει.
Συλλυπητηρια κι απο εμενα LOustam.Να εισαι δυνατη και να δεις ολα θα στρωσουν..ειναι τραγικο το θεμα της βουλιμιας με απασχολει κι εμενα και μαλιστα στην μορφη να μην κανω εμετο,απλως να νοιωθω απαισια μετα...να τρωω λες και δεν υπαρχει αυριο και μετα να αναρωτιεμαι γιατι...και πραγματικα δεν ξερω γιατι μας συμβαινει αυτο...ψαχνω ομως την δυναμη μεσα μου και πιστευω πως θα την βρω...
είμαι σε παράκρουση.
καταρχήν λουσταμ συλλυπητήρια κ απο εμένα , να ζήσεις να θυμάσαι τη γιαγιάκα σου και να φτάσεις τα χρόνια της..
κατα δεύτερον δεν ξέρω τι γίνεται.ή μάλλον δν θέλω να καταλάβω.οτι γ@μησα τν μεταβολισμό μου τόσους μήνες κ τώρα την πληρώνω.οτι τα κατάφερα να φτάσω 56 κιλά πράγμα που ποτέ δν έχει ξανασυμβεί όσο ζω.οτι ούτε τα παλιά ρούχα μου μπαίνουν ή για να ακριβολογώ μου μπαίνουν κ δν κουμπώνουν.οτι τελικά αυτό που φοβόμουν έγινε..πέρασα στο άλλο άκρο.οτι με βλέπω να παχαίνω κ δν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα πια.οτι δν θέλω να βγω απο το σπίτι.πραγματικά σκεφτόμουν να ανεβάσω φωτό να δείτε τα χάλια μου κ να τα βλέπω κ εγώ κάθε φορά που τρώω χωρίςε να σκέφτομαι δήθεν στα πλαίσια της "θεραπείας" για την ανορεξία.εθελοτυφλώ εδώ κ έναν μήνα κ τρώω τρωω τρωω.Σήμερα είδα μια γνωστή που είχα να την δω απο τον Σεπτέμβρη κ μου λέει με το που μπήκα σπίτι της "ρεεε πάχυνες πολύ , μπράβο! καλύτερη είσαι τώρα!" .Πραγματικά κουράστηκα.Κ ούτε ξέρω τι κάθομαι κ γράφω τώρα , βλέπω οτι γεμίζω για πλάκα πλεον και πρέπει φτου κ απτην αρχή , φτιάξε μεταβολισμό, φτιάξε σωστή διατροφή , γυμνάσου κτλ κτλ και απλά κουραστηκα.στο διάολο και η περίοδος και όλα .όλα.απλά όσα κοριτσάκια επιμένετε να τρέφεστε υποθερμίδικα, ξανασκεφτειτε το παρα πολύ καλά, εγώ την πάτησα πολύ άσχημα..
Φτιαξε την ψυχολογια σου πανω απ'ολα Ροζ... δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα πρεπει να βρεις ενα τροπο να τα αλλαξεις ολα,κανε κατι,πες στο στους γονεις σου,πηγαινε σε ενα ψυχολογο,κανε κατι αλλο για σενα εκτος απο το να ξεσπας στο φαγητο....ζεις μια κατασταση που ειναι αναστρεψιμη,γιατι δε δεχεσαι βοηθεια απο κανεναν?