Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by lessing
ΓΥΡΝΑΩ στο θεμα τι εκανα σημ.για μενα.Λοιπον εκανα μια υποχρεωση που ειχα,κ μετα πηρα παπουτσια με τακουνι δλδ γοβες που δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ μονο σε μποτακι τακουνι κ αποφασισα να εχω εστω μια οποτε τωρα με τις εκπτωσεις...Επισης ξεφυγα απο το θεμα γνωστη αντιπαραθεση με μητερα-που δεν οδηγει πουθενα-μη επαναλαμβανοντας την ιδια συμπεριφορα ετσι δεν υπηρχε πεδιο αναπτυξης μιας ακομα ακαρπης διαφωνιας.ΕΞΗΓΩ:γυρναω σπιτι μετα την αγορα παπουτσιων.Τα βαζω στο δωματιακι με τα αλλα παπουτσια που ειναι σαν αποθηκουλα.Ξαφνικα τη μανα μου την πιανει να συγυρισει το δωματιο.Επειδη βρισκομαι εκει,αρχιζω να τη βοηθαω.Μου πεταει το εξης σχολιο:-Ναι τωρα σε επιασε η νοικοκυροσυνη!Εγω:-Εσυ τοτε που εισαι η νοικοκυρα καντα οπως νομιζεις.Φευγω κ παω στο σαλονι.Σε 5 ερχεται η μαννα μου κ με ρωταει τι να κανει την ταδε σακουλα.Εγω(ηρεμη)-Μα γιατι με ρωτας; Μιλαμε για ενα δωματιο 1Χ2 ετσι;Τελως παντων για να μη μακρυγορω το θεμα ηταν οτι ημουνα ηρεμη κ δεν δοθηκε συνεχεια γιατι θα μπορουσε το περιστατικο να καταληξει σε αψιμαχιες που θα τραβαγαν σε χρονο κ φαια ουσια.
μπραβο!!!
δε στελνεις τη μανα σου κ απο δω μια βολτα?
πες της να φερει μονο τον τομεα της καθαριοτητας-τακτοποιηησης μαζι!!!
γκρινιαζω κ απο μονη μου :D