Originally posted by MerryMaker_Misery
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αν είσαι τόσο ύψος τότε νομίζω μην χάσεις άλλος βάρος. Δεν νομίζω να θες να φένεσε σκελετομένη!!!!
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, πάντα ένιωθα όμορφα με το σώμα όσα κιλά και να ήμουνα, και γιαυτό τον λόγο έχω δεκτεί και κάπιες επιθέσεις από άτομα εδώ μέσα, αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ πάντα ένιωθα όμορφη,και παντα θα νιώθω όμορφη!
Στην αρχη ηθελα να γυρισω στα 45 κιλα, το παλιο μου και κατωτερο βαρος, και γενικα βαζω μεγαλους στοχους, ωστε αν τα παρατησω στη μεση παλι κοντα να'μαι.
ΑΛΛΑ!
μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου που γυμναζεται, και αρχισα εγω τη κλασσικη μου γκρινια που ειχα σε ολα μου τα κιλα, μου ειπε οτι για να φτιαξω τη χαλαρωση σε ενα σεβαστο σημειο για να αποφυγω χειρουργια κτλ, να κανω "ανταλλαγη" μυς με λιπος, να τεντωσει το δερμα. Ουσιαστικα, εκει που εχω 20% λιπος να το κανω 10% με γυμνασμενους μυς, θα'μαι καπου στα 45 (λεει αυτος) με μαζα λιπους αθλητη. Και λεω να το βγαλω το 40 οταν ξαναλλαξω το τικερακι.
Δεν εχω ιδεαν αν βγαινει νοημα απο αυτο που λεω, δηλαδη, τωρα ο στοχος μου ειναι πιο πολυ το λιπος παρα το βαρος μετα απο τη συζητηση με το παιδι. Και 80 κιλα να ειμαι, αν εχω 10% λιπος και δεν δειχνω σαν τον σβατσενεγκερ, δε θα με ενοχλουσε καθολου. Αλλα επειδη δεν θα φουσκωσω παρα θα κοιταξω να κανω γραμμεμενους μυς, λιιιγο ογκο θα τον χασω απο τα τοπικα μερη.
Στο κεφαλι μου μεσα βγαζω νοημα παντως... για τους υπολοιπους δεν εχω ιδεα αν βγαινει νοημα >.<
Και αυτο εχει παντα σημασια, να νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου. Ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα νιωσω ανετα, αλλα ελπιζω μια μερα να εχω τη αυτοπεποιθηση σου, ειτε ειμαι 20 κιλα, ειτε 200 :tumble: Ειναι μεγαλο πραγμα, και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για ολα!