ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Τι κανετε κοριτσια εχω πολυ καιρο να σας ακουσω!!!!
Printable View
κατερινακιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις????? πως ειναι η ζωη σου σην λαρισα?
με την επεμβαση ολα καλα? σε ποια κιλα εισαι τωρα? θα πρεπει να εχεις φτασει το στοχο σου ε?
φιλια πολλα!
ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ πλησιαζει το ραντεβου μου με τον κ.Σκρεκα μεθαυριο παω Αθηνα (απο κερκυρα) και 13/1 εχω ραντεβου, αφου πρωτα κανω τεστ αλλεργιας και εχω πολυ αγωνια γιατι ειμαι αλλεργικη σε παρα πολλα φαρμακα και αντιβιοσεις και μου περναει απο το μυαλο οτι δε θα μπορεσω να την κανω!! ουφ.. πειτε κανενα ανεκδοτο τουλαχιστον :D
ΌΛα καλα θα πάνε! Αισιοδοξία θέλει!
sweet_but_obese ευχαριστω παρα πολυ!!! ειμαι αρκετα αισιοδοξη εχω απλα την απαραιτητη αγωνια απ'οτι βλεπω εχεις κανει σλιβ !! ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου? πονοι? ζαλαδες? κλπ μετα την επεμβαση? ευχαριστω και παλι!!!! :D
Κατερινοκουκλί μου,τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;Αν και λίγο αστραπιαία...Quote:
Originally posted by Katherine
Ελπίζω να μπεις σύντομα πάλι να μας πεις τα νέα σου!Αυτή η Λάρισσα σου αποσπά
όλο το χρόνο και την προσοχή πλέον!Καλή χρονιά και σ'εσένα,πλούσια σε όσα λαχταράς!
Πάντα είσαι στη σκέψη μου!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Μπισκοτάκι μου,καλό ραντεβού σήμερα με τον γιατρό μας και καλά αποτελέσματα στα τεστς σου!
Να είσαι ήρεμη κι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε μια χαρά!Στα πλαίσια της δουλειάς του αναισθησιολόγου
είναι να βρει το κατάλληλο φάρμακο και για σένα,έχοντας τη γνώση των αποτελεσμάτων σου.
Η άγνοια είναι επικίνδυνη-όχι η γνώση!Περιμένουμε τα νέα σου μόλις γυρίσεις σπίτι!Φιλάκια πολλά!
Καλή επιτυχία Μιτσοκολο! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Οι γιατροί είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις περιπτώσεις ασθενών και όχι μόνο στις εύκολες και μη αλλεργικές. Ότι θα του πεις το έχει ήδη ακούσει πολλές φορές και η ομάδα του το αντιμετώπισε, γι' αυτό και έχει τη φήμη που έχει. Περιμένουμε νέα σου με αγωνία! Και που είσαι... το καλοκαίρι ραντεβού για σπέσιαλ μπάνιο στην καλύτερη παραλία. (όχι Παλαιοκαστρίτσα, please, ίσως τα πιο παγωμένα νερά στην Ελλάδα)... Φιλάκια!!
καλημέραααααααααααααααααα αααααααα!!
Καλη χρονιά, υγεία και αγάπη σε όλες και όλους..
Τοσες μέρες χωρίς ιντερνετ έπαθα αμόκ. Τωρα είμαι σε ένα καφενείο με κάτι γερόντια στο διπλανό τραπεζι, που με κοιτάζουν σαν εξωγήινη!!
Καφενείο με ιντερνετ βεβαια....
Μιτσόκολο καλως μας όρισες. Πιστεύω ότι θα ενθουσιαστείς με το γιατρό.
Και εγω τον είδα πριν ένα μήνα. Είμαι έτοιμη για χειροουργείο. Περιμένω μόνο να τακτοποιήσω ένα θέμα με την ασφαλιστική, γιατί ήμουνα από τους άτυχους της Ασπίδας. Μόλις το τακτοποιήσω θα κλείσω ραντεβού για χειρουργείο (γαστρική πτύχωση).
Κορίτσια μου λείψατε. Κάπου το έχω ξαναπει νομίζω...
Από την Κυριακή θα σας παρακολουθω ανελειπως...
Φιλάκια
ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΓΕΡΟΝΤΙΑ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ !!
αντε βρε Γεωργια με το καλο και οταν ερθω στη Μυτιληνη το καλοκαιρι να σαι μιση
και να παμε βολτα στο Μολιβο που ειναι τελεια
με την κατερινα μιλησα χτες στο τηλεφωνο
ειναι καλα και αδυνατιζει
και μαντεψτε που δουλευει?
στα bodyline
τρελο?
απλα εχει αρκετη δουλεια και γι αυτο μας εχει ψιλογραψει
κατα τα αλλα ειναι καλα
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ !!!
εδω!
παρουσα
Πες το!!!!!Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ !!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ επεστρεψα χθες απο Αθηνα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!! τι να πω οτι και να σας πω ειναι λιγο, εμεινα κατενθουσιασμενη με τον κ. Σκρεκα μου προτεινε γαστρικο μανικι (sleeve) πολλα τα κιλα ρε κοριτσια(142 - νανε καλα τα μελομακαρονα)! αλλα θα παρουμε τον κατηφορο με το καλο! ξεμπερδεψα και απο τον αλλεργιολογο υπολογιζω τον Φλεβαρη να ειμαστε ετοιμοι!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ να σημειοσω κατι.. στο αεροδρομιο της Κερκυρας μολις με αφησε ο αντρουλης μου και εκανα τσεκ ιν , με πλησιαζει ενα εγγλεζακι (κοριτσακι 4-5 ετων) του χαμογελαω, και αρχιζε να με ''μπινελικονει'' φωναζε μεσα στην αιθουσα αναμονης τινγα στον κοσμο ''ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΧΟΝΤΡΕ ΚΛΟΟΥΝ? ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΠΟ? ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ!!! ΧΟΝΤΡΗ!!!'' περιττο να σας πω πως ενιωσα με επιασε κριση πανικου και ηθελα να γυρισω πισω στο σπιτι μου να τα ακυροσω ολα! μετα απο 15 λεπτα ξεφτιλας σκεφτηκα πως ισως αυτο το κακομαθημενο ηταν ενα ''σημαδι'' για να μπω με τσαμπουκα στο χειρουργειο και να ανατρεψω τα παντα! φιλια πολλα! πλεον ειμαι πολυ χαρουμενη ελπιζω να μου πανε ολα καλα! και σε μενα, και σε ΕΣΑΣ παιδια! ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!
ρε μιτσόκολο ... τι νίλα ήταν αυτή!
Απορώ όμως και με το παιδάκι: τέτοια λόγια? Απίστευτο μου φαίνεται!
Έτσι όπως το ακούω εγώ, ναι, θα το εκλάμβανα σαν σημάδι ότι ήρθε η ώρα!
Καλή δύναμη!
Υπέροχα νέα!
Όντως μεγάλη νίλα με το μικρό. Εγώ θα έψαχνα να βρω τους γονείς του. Μπορεί και να έκλαιγα.Ήμουν πολύ χάλια πριν την επέμβαση, αλλά όπως είπες κι εσύ με τσαμπουκά θα προχωρήσεις!!!
κοριτσια ηθελα να του ανοιξω το κεφαλι χαχαχα ειχα εντοπισει την μαμα του αλλα κρατουσε ενα νεογγενητο στην αγγαλια της αρρωστο και λεω, αστο γ.. το!! μετα απο αυτο παιδια θα γινουν ολα με τσαμπουκα οχι αλλο το κεφαλι κατω!!!! :D
Γειά σου φιλενάδα.Προχώρα με δύναμη για την επέμβαση. Κι εγώ το προγραμματίζω για αρχές Μαίου.Τότε μπορώ.Φιλάκια.
Μιτσοκολο υπέροχα τα νέα σου! ʼντε με το καλό!
Όσο για το "παιδάκι" ή το σκατάκι να πω καλύτερα, υπάρχει μια παροιμία που λέει το παιδί μου και το σκυλί μου όπως το μάθω. Όλα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης και σωστής ανατροφής. Νιώθω τον πανικό σου κι εγώ το ίδιο θα αισθανόμουνα, αλλά η μάνα του σίγουρα όφειλε να το μαζέψει, ασχέτως μωρού στην αγκαλιά.
Κι επειδή δε μπορείς να τα βάλεις με ένα ανήλικο, να δεις ότι επειδή υπάρχει η Θεία Δίκη, μεγαλώνοντας αυτό θα γίνει παχύσαρκη. Σαν να το βλέπω μπροστά μου. Έλα όμως που θα είσαι τότε θεά και θα της πεις, ποιος είναι ο κλόουν και ο αηδιαστικός τώρα, ε?
evelina!!!!! καλη επυτηχια και σε σενα!! τι επεμβαση θα κανεις?? να πανε ολα οπως τα θες! φιλια!
Ava μου! επαθα την πλακα μου λεμε, παρολο που ειμαι σκληρη οφειλω να ομολογησω οτι λυγησα πολυ εκεινη την στιγμη , αλλα εριξα ενα χαστουκι στον εαυτο μου και ειπα '' ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!'' (απο μεσα μου τα ειπα ε? χαχαχαχ) ρε κοριτσια εχει καμια facebook να τα λεμε και απο εκει και να βλεπω τις εξελιξεις σας ( εχω φιλο και τον Κ.Σκρεκα lol ) :P :D
Τέλεια τα νέα σου μικρό ζωηρό παιδάκι! χεχε
έλα και σιγά σιγά θα γίνεις τέλειο κορμάκι!
Μπράβο κούκλα μου αντε και ο καιρός περνά γρήγορα,
το πιτισρίκι από τώρα είναι σίγουρο οτι είναι δυστυχισμένο, με τόση
κακία που βγάζει
Μεγαλώνοντας αυτό, θα μεγαλώνει και η κακία αλλά και η δυστυχία του
Μη μασάς κοριτσάκι μου
φιλιά
Lily μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!μπορει να ακουγετε αστειο αλλα και στα 100 κιλα να μεινω θα ειμαι ευτιχισμενη :P ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! εσεις τι εχετε κανει? πως ηταν ο πρωτος καιρος μετα την επεμβαση σας? φιλια!
Καλό μου μιτσόκολο.μην στενοχωριέσαι καθόλου για το παλιοπαιδάκι.Τέτοια αγωγή έχει πάρει από το σπίτι του και έτσι φέρεται.
Θα κάνω γαστρική πτύχωση.πρώτα ο Θεός.
Έχω fb κάνε με φίλη στο Evelina K.η φωτό στο προφίλ πριν πάρω 20-25 κιλά και γίνω αγνώριστη.Τώρα είμαι 110 μπορεί περισσότερα με 1.75 ύψος.
Ο Σκρέκας θα μας σώσει όλες κορίτσια.
Φιλάκια πολλά σε όλες.Καλό ΣΚ να έχετε κουκλάρες.
Evelina mou eyxaristw polu kai esena! xmm,,, de se vriskw sto facebook ama thes vres emena :/ Salvation Rox
Θα σε κάνω φίλη αμέσως.Φιλιά.Καληνύχτα.
Δεν σε βρίσκω ούτε εγώ φιλενάδα. Είπες Salvation Rox?
Προσπάθησε ξανά στο Evelina K.
με τελεία.
Καλημερααα!!! Ενταξει Εβελινα μου βγηκε η ακρη χαχαχα οποια αλλη κοπελα θελει ας κοπιασει θα ειναι χαρα μου να μιλαω με ατομα που με καταλαβενουν.. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??? :D
μιτσοκολο ελα μσν αμεσως γιατι θα υποθεσω πως με εχεις μπλοκαρισμενη διαφορετικα...
zwhtsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τι ειναι αυτα που ΄λεςςςςςςςςς γιατι να σε μπλοκαρω βρε απλα δεν μπαινω συχνα μσν :( :(
σε πειραζει κουκλακι :) μην μου αγχωνεσαι!
Στείλτε μου pm να ανταλλάξουμε ονόματα στο fb. Δεν σας βρίσκω!
ti einai to pm eimai asxeti :(
Επέστρεψαααααααα
Καλά μιτσόκολο αυτό δεν είναι παιδάκι είναι τερατάκι. Θα συμφωνήσω με την απάντηση της Αva & της Lily & της evelina (δηλαδή όλων).
Μη μασας.
Κορίτσια θα σας στείλω και εγω πρόσκληση στο facebook - το δικό μου είναι Georgia Papadopoulou.
Βρε κορίτσια (και αγόρια γιατί εντόπισα λίγα) ανακοίνωσα χτες στη μητερα μου την απόφαση για την επέμβαση και μου έθεσε ένα ερώτημα που δεν το είχα σκεφτεί.
Το υπόλοιπο κομμάτι από το στομάχι που ράβεται μένει έτσι ανενεργό? Υπάρχει κίνδυνος να σαπίσει?
Από ό,τι διάβασα στην ιστοσελίδα του Σκρέκα δεν υπάρχει σηπτικη επιπλοκή, αλλά τότε που τον είδα δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω. Τη Δευτέρα θα τηλ στο ιατρείο του να ρωτήσω τη Barbie.
Εσείς ξέρετε τίποτα σχετικά?
Πάντως επειδή έχω ως ζωντάνο παράδειγμα την Τζένη, μιας και ταιριάζουμε και στα κιλά (που ήταν βέβαια πριν κάνει την επέμβαση) δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Πείτε μου όμως και τη δική σας γνώμη
Μ' ακούει κανείς?????????????
Hello!!!!
Που είσαστε βρε κορίτσια σήμερα?
Νωρίτερα μίλησα με μία φίλη του πατέρα μου, η οποία πριν 13 μήνες έκανε sleeve στο Λαϊκό και τη χειρούργησε ο Διαμαντής. Είναι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα και κυρίως με το γιατρό.
Πριν 12 χρόνια περίπου είχε κάνει ξανά τετοιου είδους επέμβαση. Μου είπε ότι τοτε της ράψανε το στομάχι με συρραπτικό και ενω ειχε χάσει κιλά στα 8 χρόνια άρχησε να παρουσιάζει κάτι προβλήματα, που οπως μου ειπε προέκυψαν από το τμήμα του στομάχου που αχρηστεύτηκε.
Θα τηλ αυριο να μαθω και απο το γιατρο να δω τι γινεται και βεβαια να ακούσω την αποψη του. Ισως τελικά να κάνω και εγω τη sleeve.
Αν ξέρετε κι εσεις κάτι ολα τα σχολια δεκτά.
Φιλάρες
GeorgiaP μου καλησπερα! σκευτεσαι να κανεις σλιβ και εσυ? το υπολοιπο κομματι του στομαχου που αναφερεις το βγαζουν βρε!!! λες να μας αφηναν ενα κομματο απο στομαχι μεσα μας να κολυμπαει? :P :D αν κανεις σλιβ να πας ΜΟΝΟ στον κ.Σκρεκα , οσο για την φιλη του μπαμπα σου χμμ.. πριν 12 χρονια... ειναι πολλα , ειναι πολλα γιατι πλεον ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ η συγκεκριμενη επεμβαση βελτιωνετε , καλο θα ειναι οτι αποριες εχεις να τις ρωτας ειτε στον γιατρο ειτε στην Μπαρμπι καλο θα ειναι πριν μπεις στο χειρουργειο να μην εχεις ΚΑΜΙΑ απορια και να εισαι συνηδιτοποιημενη το τι επροκειτο να συμβει, και τι θα ακολουθησει μετα απο αυτο και να ακολουθησεις κατα γραμμα το προγραμμα που θα σου δοθει! Εγω τωρα θα περασω απο επιτροπη στο ΙΚΑ ευελπιστω σε ενα μηνα να ειμαι ετοιμη, το ξεψαχνιζω το θεμα σλιβ εδω και 2μισι χρονια οταν γνωρισα μια γυναικα.. εμενε στο ξενοδοχειο μας στην Κερκυρα ηταν λιγο γεματουλα και μου επιασε την κουβεντα.. μου λεει '' ενδιαφερεσε να χειρουργηθεις?'' και της κουναω το κεφαλι αρνητικα γεματη φοβο και χιλιαδες αποριες και μου ξαναλεει ''σε 2 χρονια θα με παρεις τηλεφωνο'' (το γραφω και ανατριχιαζω) η γυναικα αυτη λοιπον ζυγιζε 180 κιλα χειρουργιθηκε στον Σκρεκα,και μετα δουλευε για αυτον για 6 μηνες... την γνωρισα στα 100 κιλα .. πριν ενα μηνα την πηρα τηλεφωνο! (μετα απο 2 χρονια που μου ειχε πει) και της λεω ''Μαρια δεν αντεχω αλλο θελω να χειρουργηθω!'' την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε ραντεβου εξω απο το ιατρειο του Σκρεκα και ειδα μια γυναικα 75 κιλα!!! απο 180!!!πηρα πολυ θαρρος μπηκαμε μαζι μεσα και ειδα τουλαχιστον αλλα 5-6 χειρουργημενα ατομα, οπου ακουσα τις καλητερες εντυπωσεις ετσι λοιπον πηρα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ θαρρος και πλεον ειμαι ετοιμη για να αλλαξω τη ζωη μου, να κανω πραγματα που γουσταρω να βουλωσω μερικα στοματα που με εριξαν ψυχολογικα στο παρελθον ! να ζησω! GeorgiaP μια τελευταια συμβουλη πολυ φιλικη! μην ακους πολλες γνωμες θα μπερδευτεις! και μην ακους τους γυρω σου γιατι θα σε επιρεασουν! πηγαινε μπροστα στον καθρευτη σου και ρωτα τον ευατο σου τι πραγματικα θελει ειναι η δικη σου ζωη και οχι των αλλων , λοιπον εσυ και ο γιατρος μονο.. και παμε κοριτσαρες να κανουμε το 2010 το 10 το καλο!!!!! :D :D :D
Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Επέστρεψαααααααα
Καλά μιτσόκολο αυτό δεν είναι παιδάκι είναι τερατάκι. Θα συμφωνήσω με την απάντηση της Αva & της Lily & της evelina (δηλαδή όλων).
Μη μασας.
Κορίτσια θα σας στείλω και εγω πρόσκληση στο facebook - το δικό μου είναι Georgia Papadopoulou.
Βρε κορίτσια (και αγόρια γιατί εντόπισα λίγα) ανακοίνωσα χτες στη μητερα μου την απόφαση για την επέμβαση και μου έθεσε ένα ερώτημα που δεν το είχα σκεφτεί.
Το υπόλοιπο κομμάτι από το στομάχι που ράβεται μένει έτσι ανενεργό? Υπάρχει κίνδυνος να σαπίσει?
Από ό,τι διάβασα στην ιστοσελίδα του Σκρέκα δεν υπάρχει σηπτικη επιπλοκή, αλλά τότε που τον είδα δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω. Τη Δευτέρα θα τηλ στο ιατρείο του να ρωτήσω τη Barbie.
Εσείς ξέρετε τίποτα σχετικά?
Πάντως επειδή έχω ως ζωντάνο παράδειγμα την Τζένη, μιας και ταιριάζουμε και στα κιλά (που ήταν βέβαια πριν κάνει την επέμβαση) δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Πείτε μου όμως και τη δική σας γνώμη
καλησπερα, την ερωτηση αυτη την εκανα και εγω στον γιατρο, μου ειπε πως τα υγρα κυκλοφορουν και στο αλλο κομματι του στομαχιου που δεν πηγαινει τροφη, ετσι δεν υπαρχει καποιο προβλημα να σαπισει... δεν θυμαμαι ακριβως τι μου απαντησε γιατι εχει περασει καιρος.. αλλα κατι τετοιο ηταν το νοημα, πως δεν υπαρχει φοβος για σηψαιμια!
Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
GeorgiaP μου καλησπερα! σκευτεσαι να κανεις σλιβ και εσυ? το υπολοιπο κομματι του στομαχου που αναφερεις το βγαζουν βρε!!! λες να μας αφηναν ενα κομματο απο στομαχι μεσα μας να κολυμπαει? :P :D αν κανεις σλιβ να πας ΜΟΝΟ στον κ.Σκρεκα , οσο για την φιλη του μπαμπα σου χμμ.. πριν 12 χρονια... ειναι πολλα , ειναι πολλα γιατι πλεον ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ η συγκεκριμενη επεμβαση βελτιωνετε , καλο θα ειναι οτι αποριες εχεις να τις ρωτας ειτε στον γιατρο ειτε στην Μπαρμπι καλο θα ειναι πριν μπεις στο χειρουργειο να μην εχεις ΚΑΜΙΑ απορια και να εισαι συνηδιτοποιημενη το τι επροκειτο να συμβει, και τι θα ακολουθησει μετα απο αυτο και να ακολουθησεις κατα γραμμα το προγραμμα που θα σου δοθει! Εγω τωρα θα περασω απο επιτροπη στο ΙΚΑ ευελπιστω σε ενα μηνα να ειμαι ετοιμη, το ξεψαχνιζω το θεμα σλιβ εδω και 2μισι χρονια οταν γνωρισα μια γυναικα.. εμενε στο ξενοδοχειο μας στην Κερκυρα ηταν λιγο γεματουλα και μου επιασε την κουβεντα.. μου λεει '' ενδιαφερεσε να χειρουργηθεις?'' και της κουναω το κεφαλι αρνητικα γεματη φοβο και χιλιαδες αποριες και μου ξαναλεει ''σε 2 χρονια θα με παρεις τηλεφωνο'' (το γραφω και ανατριχιαζω) η γυναικα αυτη λοιπον ζυγιζε 180 κιλα χειρουργιθηκε στον Σκρεκα,και μετα δουλευε για αυτον για 6 μηνες... την γνωρισα στα 100 κιλα .. πριν ενα μηνα την πηρα τηλεφωνο! (μετα απο 2 χρονια που μου ειχε πει) και της λεω ''Μαρια δεν αντεχω αλλο θελω να χειρουργηθω!'' την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε ραντεβου εξω απο το ιατρειο του Σκρεκα και ειδα μια γυναικα 75 κιλα!!! απο 180!!!πηρα πολυ θαρρος μπηκαμε μαζι μεσα και ειδα τουλαχιστον αλλα 5-6 χειρουργημενα ατομα, οπου ακουσα τις καλητερες εντυπωσεις ετσι λοιπον πηρα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ θαρρος και πλεον ειμαι ετοιμη για να αλλαξω τη ζωη μου, να κανω πραγματα που γουσταρω να βουλωσω μερικα στοματα που με εριξαν ψυχολογικα στο παρελθον ! να ζησω! GeorgiaP μια τελευταια συμβουλη πολυ φιλικη! μην ακους πολλες γνωμες θα μπερδευτεις! και μην ακους τους γυρω σου γιατι θα σε επιρεασουν! πηγαινε μπροστα στον καθρευτη σου και ρωτα τον ευατο σου τι πραγματικα θελει ειναι η δικη σου ζωη και οχι των αλλων , λοιπον εσυ και ο γιατρος μονο.. και παμε κοριτσαρες να κανουμε το 2010 το 10 το καλο!!!!! :D :D :D
Μιτσόκολο καλημέρα. Εχω ήδη μιλήσει με το Σκρέκα και γνώρισα και τη Μπαρμπι. Εχω μείνει ενθουσιασμένη, όπως και εσύ. Δε μιλάω για τη sleeve αλλά για αυτή που ειναι χωρίς αφαίρεση στομάχου. Την έχει κάνει η Τζένη. Τότε που πήγα στο γιατρό δε σκέφτηκα να ρωτήσω για το υπόλοιπο κομμάτι που μένει. Θα πάρω όμως τηλ σημερα το απόγευμα που θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλα πράγματα και θα τα ρωτήσω όλα.
Αν εξαρτιώταν μόνο από εμένα θα είχα ήδη κάνει επέμβαση στον Σκρέκα την επομένη που τον επισκέφτηκα.
Φαντάζομαι ότι και εσύ σημερίζεσαι αυτην την άποψη μου.
Που ξέρεις μπορεί να συναντηθούμε και στο χειρουργείο!!!!!