Ναι νομίζω ότι εκτός των άλλων ειπώθηκε και αυτό και έκατσα και το σκέφτηκα και με προβλημάτισε κ στάθηκα σ αυτό δν το προσπέρασα γτ από τη στιγμή που γράφω εδώ μέσα ζητώντας μια γνώμη δεν μπορώ να φοράω παρωπίδες και να ακυρώνω τα πάντα....
Printable View
Χαιρομαι που και το θυμασαι και το προσεξες. Εμενα μου ξεπηδησε σχεδον απ' την οθονη ως ενδεχομενως σχετικο, οποτε συνεχισα να διαβαζω... Το τι ακολουθησε στις επομενες σελιδες στο θρεντ νομιζω το περιεγραψα αρκουντως οποτε θα σου πω χωρις περιστροφες τι βλεπω τωρα αυτη τη στιγμη:
1) Ανοιξες ενα θρεντ για το οποιο τουλαχιστον ενα ενδιαφερον για το πως εξελισσεται, ηθικα, θα επρεπε να εχεις
2) Σε αυτο το θρεντ ενα μελος με διαθεση καλη, ποιοτητα απαντησεων αλλα και θαρρος γνωμης δεχεται αισχρη μισογυνικη επιθεση-δυσφημιση
3) Δεν αντιδρας ουσιαστικα
4) Ποσταρω στο τελος του θρεντ χωρις νομιζω καποια ασαφεια το αισχος που εχει συντελεστει, παλι αντιδρας χλιαρα
5) Επιμενω, το ξανασκεφτεσαι, λες οτι δεν εισαι και σιγουρη και τι γραφτηκε, ενω εχω παραθεσει αριθμους απο σελιδες και κουοτ, αλλα εσυ παλι "τεσπα, διαφωνιες"
Να στο πω απλα; Ο τυπος εχει μαλλον δικιο. Αν οντως εισαι "εαυτουλης" εχεις πιθανως και καποιο ελλειμμα ενσυναισθησης, που σημαινει δυσκολα θα μπεις στη θεση του αλλου αν δεν υπαρχει "οφελος". Τωρα βεβαια διαχειριστης δεν εισαι, νεα κοπελα εισαι, χρονο να το διορθωσεις εχεις, μεχρι και οι ερευνες ακομα δειχνουν οτι για οσους συνειδητοποιουν οτι υστερουν στην ενσυναισθηση, μπορουν γενικα να βελτιωθουν πολυ. Γιατι εαυτουλης μπορει να μην εισαι, ετσι κι αλλιως αυτο το παρατηρει κανεις στη ζωη ενος ανθρωπου και τελος παντων οχι στη στατικοτητα ενος θρεντ. Ενσυναισθηση πολλη ομως, δεν εχεις. Ολα εκει ειναι κι αν πραγματικα μπορεις να τα διαβασεις και αν οχι να φριξεις εστω να προβληματιστεις.
Αποφασισα να σου απαντησω τελικα γιατι το εναυσμα μου για να διαβασω τις τοσες και τοσες σελιδες ηταν να δω τι στην ευχη συνεβη και το θρεντ ακομη συνεχιζεται. Και δεν θα ειχα καταλαβει τι γινεται εδω μεσα, οχι στο θρεντ, στο φορουμ ολοκληρο, αν δεν ειχα την αρχικη προθεση να σε βοηθησω. Οποτε ηθικα κι εγω πρεπει τωρα να απαντησω εφοσον ειδα αυτη τη συνδεση.
Ελπιζω να μην ειμαι βλακας που προσπαθησα. Σκεψου σε παρακαλω και για ονομα της ομοουσιας αγιου τριαδος που λενε, διαβασε το επιμαχο σημειο στο θρεντ. Δεν θες να εισαι αυτη που προσπερναει αυτα που γινονται μπροστα της, κατα του ιδιου της του φυλου, με το οποιο πρεπει πρωτα να ασχοληθεις πριν αναλωθεις σε προβληματισμο τι θα κανεις με τους αντρες.
Να πω τελος οτι τα γραφω αυτα με την ελπιδα να σου ανοιξουν τα ματια αν οχι τωρα τοτε στο μελλον ελπιζω οχι μακρινο. Γι αυτο και σε εσενα απευθυνομαι με τονο αυστηρο μεν αλλα χωρις επιθυμια καταδικης.
Καταρχάς οφείλω να πω ότι τη λιτλ σαν μέλος δεν τη γνωρίσω καθώς είναι η πρώτη φορά π είχα σχόλιο της σε ποστ μου κ δεν έχω προσέξει κάποια άλλη δραστηριότητα της στο φόρουμ ισως εσυ τη γνωριζεις λιγο παραπανω και τη καταλαβαινεις...
όπως είπα κ πριν την ευχαριστώ και συμφωνώ με τη γνώμη που εξέφρασε ότι μια γυναίκα π δεν κάθεται γρήγορα δεν σημαίνει ότι είναι προβληματική .....σε αυτο συμφωνώ παρόλ αυτά επδ διάβαζα το θέμα τη στιγμή εκείνη π γράφονταν οι απαντήσεις δεν θυμάμαι να υπήρξε απόλυτη άποψη των αντρών σχετικά με το θέμα μου ......Τώρα αν είπαν πχ ότι οι άντρες θεωρούν προβληματική οποία δεν κάθεται από το πρώτο ραντεβού εγώ δεν συμφωνώ το απορρίπτω κατηγορηματικά.......ομως αν αυτή είναι η γνώμη μιας πλειοψηφίας αντρών εκεί έξω και αυτοί το εξέφρασαν η γνώμη τους μετράει γτ αντικατοπτρίζει μέρος της κοινωνίας ακόμα κ αν εγώ δεν συμφωνώ...
Αν ήθελαν να προσβάλουν σκοπιμα τη λιτλ επδ υποστήριξε την άποψη της ότι οι γυναίκες πρέπει να αποφασίζουν χωρίς πιέσεις τοτε εδώ συμφωνώ μαζί της ξεκάθαρα .....θεώρησα πως δεν έγινε κάτι τέτοιο.....Δυστυχώς ότι μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού έχει μισογυνιστικες συμπεριφορές το παρατηρώ και λυπάμαι γ αυτό .....
Τέλος θα σε ευχαριστήσω γ τη συμμετοχή σου διάβασα ότι μου έγραψες ....απλώς δεν συμφωνώ στο ότι λες πως δεν είμαι άτομο με ενσυναισθηση...εδώ λυπάμαι αλλα διαφωνώ....Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο αν έχει ενσυναισθηση η Όχι μονο από τη τοποθέτηση του σε ένα ποστ μπερδεμένο που ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του που Αλλά θέλει να πει και άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω του κ γίνονται παρεξηγήσεις.. .....οπότε δεν θεωρω πως πάσχω από έλλειψη ενσυναισθησης ούτε ότι χρειάζομαι κάποια είδους θεραπεία γ αυτό....
Δεν είμαι επιθετική απλά εκφράζω την άποψη μου
Ναι θα μπορούσε να είναι και ψεύτικο το προφίλ δεν έχεις αδικο...εννοείται πως θα έβγαινα σε μέρος και ώρα π εγώ θα είχα ορίσει....Αλλά τι πάει να πει αυτό ....;; άνετα μπορεί κάποιος να καλύψει τον πραγματικό του εαυτό στο πρώτο ραντεβού....Στο δεύτερο η τρίτο όμως .....;Και ειδικά που εσείς θέλετε και γρήγορα το ψητό γτ αλλιώς φεύγετε εκεί τι θα γίνει;......... Ποιος ξέρει οτι θα σεβαστεί εμένα ο κάθε άσχετος και άγνωστος που γνώρισα από το φβ και που μιλάει κ σε άλλες ....τόσα γίνονται...Χωρίς καν να είναι γνωστός μου ....Ούτε να ξέρω από άλλα άτομα γ αυτόν....η από κοινή παρέα.....Έτσι στο ξεκαρφωτο....ειμαι κότα τι να πω τόσα γίνονται...Δεν είδες το κορίτσι π έγινε σάλος στη Ρόδο....;; ντάξει δεν λέω ότι όλοι οι ανθρωποι που προσεγγίζουν μέσω φβ είναι εν δυνάμει βιαστές ή δολοφόνοι......Αλλά και αυτά στη ζωή είναι δυστυχως ....ειμαι υπερβολική;;
Αν ηθελαν να την προσβαλλουν σκοπιμα, αν ειπαν, αν αν αν...
Ξαναπηγες στις επιμαχες σελιδες να διαβασεις τι ακριβως εγινε κι ειπωθηκε; Αν οχι, καντο πρωτα και μετα ξαναδιαβασε το σχολιο μου. Εγω βλεπω να απαντας παλι για αυτα που ειχες προσεξει ως σημαντικα τοτε (τα στοιχεια της αντιπαραθεσης που ειχε προηγηθει) και οχι αυτα που επισημαινω τωρα. Δεν υπαρχει κανενα περιθωριο παρερμηνειας ουτε για το αν, ουτε το ποσο αισχρα επιτεθηκαν στην little. Αν δεν εχεις σκοπο να ξαναδιαβασεις, δεν εχεις σκοπο να ξανασκεφτεις, πολυ απλα.
Κι οχι, δεν την ξερω τη λιτλ. Ουτε το ονομα της δεν ειχα ξαναδει. Τοσο κραυγαλεα ξεκαθαρο ειναι ποσο αηθης η επιθεση που δεχτηκε. Τελος να σου πω οτι ναι μεν απεχω κατι χρονια απο το φορουμ αλλα τετοια επιθεση δεν εχω ξαναδει. Κι εσυ εισαι ακομα στα "αν".
Eγω πιστευω οτι η Μιλιβα καταναλισκει ασυγχωρητα πολυ χρονο εδω μεσα.
Πρεπει να βγει εξω και να κανει λαθη (που, αν κρινω απο το γραφικο
της υφος, τα ξορκιζει σαν τον διαολο) και μεσα απο τα λαθη, να μαθει.
Practice makes perfect.
Mε το να ρωταει και δισταζει και ζυγιζει και κρινει και αμφιβαλλει ....
θα περασει η μιση της ζωη και παλι τιποτα δεν θα χει μαθει (η ζησει).
Βεβαια, δεν ειμαι εντελως σιγουρος, ισως να εχει μια μικρη εμπειρια
ισως και καποιον στα σκαρια ... αλλα κρυβεται πολυ το Μιλιβακι.
Μιλιβα .... αν βρισκεσαι στην ηλικια που λες οτι βρισκεσαι .... ΒΓΕΣ ΕΞΩ
και μην ξαναμπεις εδω μεσα για καμια 20αρια μερες. Βγες με φιλες σου
(οχι πολυ ωριμες, σαν εσενα) και φλερταρε με οποιον σε εξιταρει.
Δεν χρειαζεται να του κατσεις. Φλερταρε με τα ματια, με το χαμογελο,
με μια τυχαια επιμονη ματια στο εντελως ξαφνικο εκει που δεν θα το
περιμενει (ξερεις τι εννοω), ενα περασμα απο διπλα του, κατι ....
Παιξε μονο και μην του κατσεις (η κατσε μετα απο χιλια χρονια, εσυ αποφασιζεις).
Ετοιμη εμπειρια, μαεστρια και αμυντικες τεχνικες ΔΕΝ αποκτιουνται ιντερνετικα.
Τι κανεις εδω μεσα ? Τι κανεις εδω μεσα ?
Εντάξει ρε συ, τώρα γενικεύεις. Δεν θέλουμε όλοι γρήγορα στο ψητό, αλλά ούτε και να μας δουλεύει η άλλη, αφήνοντάς μας στο περίμενε. Καταλαβαίνεις την διαφορά, που θέλω να τονίσω. Να σου πω τι εννοώ με τον όρο "δούλεμα". Μιλούσα με μια κοπέλα, αυτή η γνωριμία μέσω μηνυμάτων από το φβ, κράτησε μήνες. Με είχε στο περίμενε και δεν με εμπιστευόταν. Εγώ της έδωσα χώρο και χρόνο, μέχρι να με εμπιστευτεί. Κατάλαβα ακόμη και μετά από 5 μήνες επικοινωνίας (συχνής), ακόμη και μετά από 3 ραντεβού, δεν με εμπιστευόταν, ενώ έδειχνα ξεκάθαρα το ποιος είμαι, δεν θέλει και πολύ να με καταλάβει κάποιος. Μάλιστα μου έλεγε και η ίδια τα εσώψυχα μου, δηλαδή με καταλάβαινε εις βάθος. Τελείωσα από μόνος μου την επικοινωνία, γιατί κατάλαβα πως με δούλευε, καθώς μιλούσε και με άλλον.
Αυτό εννοώ δούλεμα και σε παρακαλώ, να μην το κάνεις ποτέ σε κανέναν. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Είναι η πρώτη φορά που έκλαψα ένα βράδυ σχεδόν, για αυτό το θέμα. 20 ετών (γιατί πέρσι έγινε) άνθρωπος, να κλαίω γοερά ένα βράδυ και την επόμενη μέρα, δεν πήγα καν σχολή. Με πόνεσε αυτό. Τώρα το έχω ξεχάσει.
Με όλο αυτό θέλω να καταλήξω, πως δεν είμαστε όλοι βουρ στο ψητό, κάποιοι περιμένουμε, όμως μέχρι ενός ορίου. Τώρα για το θέμα των αγνώστων, το ίδιο μπορεί να συμβεί όταν σε πλησιάσει κάποιος για να σε γνωρίσει σε μια καφετέρια ή σε ένα μπαρ. Εκεί τι θα του πεις;Μου είσαι άγνωστος, φύγε; Δεν θα κάτσεις να τον γνωρίσεις, παρόλο που είναι άγνωστος; Πιστεύω πως ναι.
Το άλλο που ξέρω πως κάνουν άλλες κοπέλες, είναι να πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού με έναν άγνωστο, η κοπέλα και οι φίλες της. Χωρίς να ξέρει ο άλλος, ότι θα έρθουν. Αν δουν τι γίνεται και είναι όλα οκ με τον τύπο, επικαλούνται μια δουλειά και φεύγουν. Είναι και αυτό μια λύση, αν το καλοσκεφτείς. Το θέμα είναι η φίλη μετά, να μην βάλει στο μάτι, τον τύπο και στον "φάει" μετά. Παίρνεις και λίγο ρίσκο εκεί. (Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άντρες φίλους, δεν είναι ανάγκη να έχεις κοπέλες μαζί σου).
Ναι μπήκα και τη πρώτη φορά που ειπώθηκαν κ διάβαζα και τώρα ξαναμπήκα πριν τα γράψω αυτά....εγω το πήρα σε φάση ότι επδ η λιτλ είχε αναφέρει πολλές φορές το θέμα των ΣΜΝ ότι απορησαν και ρώτησαν έμμεσα αν ήταν κτ προσωπικό της....κ ότι αν ισχυε οτι θα ήταν πλ άσχημο να είχε βιώσει κάτι η ίδια ..Μπορεί να σ φαίνεται αυτονόητο ότι πρέπει να το πάρω κάπως αλλιως...Αλλά επδ εγώ εδώ γράφω και ειμαι καλοπροαιρετη έτσι θεωρώ πως είναι κ οι άλλοι και δεν αντιλαμβάνομαι ευκολα τη κακία η την επίθεση ....κ επιπλέον εγώ από τη μεριά αυτών π σχολίασαν αυτά γ τη λιτλ έχω βοηθηθεί και δεν νμζ ότι είναι μισογυνηδες γτ Αν ήταν έτσι ούτε εμένα θα βοηθούσαν κ θα προσβλητική με μενα
Βρε εσύ,την επόμενη φορά που θα βγείς,βγες,αλλά για εσένα.
Για να διασκεδάσεις,να περάσεις καλά,να ξεχαστείς από ότι σε βασανίζει.
Όχι με αυτοσκοπό να βρεις κάποιον.
Βγες για την Μιλίβα,οχι με αυτοσκοπό τα γκομενικά.
ολοι εχουν φαει κολημα με τους αγνωστους ενω αρκετες φορες γειτονες μας μπορει να ειναι πιο αγνωστοι απο τους αγνωστους ενω συχνα εχουμε τη ψευδαισθηση οτι τουςξερουμε επειδη τους λεμε ενα γεια
Κι εγω καλοπροαιρετη σε θεωρω, και γενικα γλυκομιλητη και ανοιχτη σε αποψεις. Φανηκε απο τα πρωτα ποστ που διαβασα σε αυτο το θρεντ. Δεν νομιζεις ομως οτι γενικα, ειναι κανεις καλοπροαιρετος μεχρι ενος σημειου; Δεν αλλαζει κανεις σταση μολις καποιες γραμμες ξεπεραστουν; Οποτε το οτι εισαι καλοπροαιρετη ειναι θετικο μεν αλλα το θεμα της ενσυναισθησης που οδηγει καποιον απο το να ενοχληθει μεχρι και να εξοργιστει με κατι που ειδε, δεν το ακουμπαει.
Θελω να πω κατι σχετικα με το "ελλειμα ενσυναισθησης". Δεν εννοουσα οτι εχεις καποιο χασμα σε αυτον τον τομεα ουτε αναισθητη οτι εισαι. Ουτε καν οτι χρειαζεσαι θεραπεια - αυτο ατυχως ισως το συμπεριελαβα γιατι ηθελα να τονισω οτι οποιος συνειδητοποιει κενο στον τομεα αυτο μπορει να κανει προοδο ακομα κι αν υστερει δραματικα. Οποτε να εστιασω στο "συνειδητοποιει". Εγραψες πριν οτι ειναι αδυνατον να καταλαβεις αν καποιος εχει καποιο κενο στην ενσυναισθηση απλα και μονο απο ενα περιστατικο μεσα σε ενα θρεντ. Τα κενα ομως στον χαρακτηρα, ακομη και τα πληρως διορθωσιμα, δεν διαπιστωνονται μονο απο πως αντιδρουμε αλλα και απο το πως δεν αντιδρουμε, και μαλιστα κυριως απεναντι σε περιστατικα τυχαια, μικρα της καθημερινοτητας ακομη. Οποτε θα σου δωσω το ακολουθο υποθετικο παραδειγμα για συγκριση:
Πες οτι περπατας στο δρομο καθ΄οδον προς τη σχολη η τη δουλεια σου. Μπορει να βιαζεσαι λιγο, να εχεις καποια πραγματα στο μυαλο σου κλπ. Σταματας λοιπον στη διαβαση των πεζων, στο πισω μερος απ΄το μπουλουκι που περιμενει το φαναρι. Μπροστα μπροστα ειναι μια γριουλα, πισω της μια μεσηλικη καλοντυμενη γυναικα, ψηλη, λιγο φουριοζα, ισως λιγο businesswoman ξερω γω. Με το που αναβει λοιπον το φαναρι, ξερεις πως το μπροστινο μερος απο το μπουλουκι φευγει πρωτο; Ε λοιπον φαντασου τη γριουλα να μην εχει την καλυτερη επιταχυνση, την μεσηλικη γυναικα απο την αγαρμποσυνη της σχεδον να παιρνει σβαρνα τη γριουλα και οχι να μη γυριζει να ζητησει συγγνωμη αλλα να βλαστημαει κιολας και να κοιτιεται μη λερωθηκε το ταγιερ της. Εσυ ολα αυτα τα βλεπεις.
Νευριαζεις; Σου κακοφαινεται εστω;
Να απαντησω για σενα: Σιγουρα. Λοιπον, αυτη η γυναικα εχει ελλειμα ενσυναισθησης. Το καταλαβες, απο ενα και μονο περιστατικο μιας ασημαντης αλληλεπιδρασης σε μια ασημαντη διαβαση μια ασημαντη ισως ημερα. Θα μου πεις, χαιρω πολυ εχει ελλειμα η τυπισσα: ειναι γαϊδουρα. Επεξεργαζομενη εκ νεου οσα μολις ειδες, με το περιστατικο φρεσκο ακομη, μπορεις να αντιληφθεις και καποια πραγματα ακομη: αν ηταν λογω βιασυνης, λογω συναισθηματικης φορτισης η συγχυσης. Μπα, θα φαινοταν. Αυτα φαινονται, ετσι δεν ειναι;
Ε λοιπον εσυ δεν εισαι σαν κι αυτη. Η τυπισσα εχει ελλειμα μαλλον σημαντικο, εσυ κατι τετοιο δεν θα το εκανες ουτε υπο συναισθηματικα δυσκολες συνθηκες. Κι αν σκουντουσες καποιον ας πουμε, θα το αναγνωριζες εκεινη την ωρα η εστω μερα. Επισης, εισαι πολυ νεοτερη, και παρ' ολα αυτα να συμπεριφερθεις ετσι με καμια κυβερνηση. Η αλλη που ειχε τοσα χρονια να εξελιχθει σαν ατομο, δες χαρακτηρα.
Οποτε δεν εισαι σαν κι αυτη. Αλλα ενω δεν χρειαζεται να εχεις φωτογραφικη μνημη, αφου οι σελιδες ειναι εκει και περιμενουν αμεταβλητες, ακομη και τωρα δεν βλεπεις ολοκληρο ελεφαντα στην υποενοτητα. Δεν ξερω το γιατι. Αλλα εμενα πρεπει να σου πω με ξενερωσε ο τροπος που απαντησες στο ποστ το αρχικο μου που κατακεραυνωνα τους αχαρακτηριστους. Ξαναδιαβασε το κι αυτο - μονο "ε ενταξει αυτα συμβαινουν" δεν εγραψες.
Οποτε ναι, για εμενα μεγαλο θεμα το οτι δεν αντιδρας. Σε κατι που ειναι εκει, και επιχειρει να σπιλωσει οχι μονο την κοπελα αλλα σπιλωνει ολους μας εδω μεσα. Δεν ξερω αν νομιζεις οτι υπερβαλλω, αλλα σκεψου οτι περα απο διαβαθμισεις, το ελλειμμα και το οποιο αλλο θεμα εχουν ολα κατι κοινο: κανεις δεν συνειδητοποιει οτι το εχει. Ειναι τυφλο σημειο. Κανεις μας δεν εχει εναν καθρεφτη μπροστα στη μουρη να μας επισημαινει τα λαθη μας, ποσο μαλλον τα τυφλα σημεια μας. Αλλοι ομως εξωτερικοι παρατηρητες, μπορουν να τα επισημανουν.
Στα μισα του θρεντ που ανοιξες για ενα κορυφαιο θεμα στη ζωη μιας νεας γυναικας οπως εσυ, καποιοι παληκαραδες σπαγαν πλακα ανοιχτα μηπως καποια αλλη γυναικα, που αντι να παει πλυνει πιατα τους εβαζε στη θεση τους, τελικα εχει ΣΜΝ και για αυτο δεν ελεγε να τους αφησει ησυχους. Αυτη η γυναικα ειχε μπει εδω για να σε βοηθησει. Οχι μονο αυτο, αλλα μετα, ενω δεν ηταν υποχρεωμενη, ξεκαθαριζει οτι δουλευε βοηθος γυναικολογου και ειχαν δει πολλα τα ματια της. Τα αντρακια που τη δυσφημησαν αληθεια τι εχουν προσφερει στην κοινωνια; Το κερασακι βεβαια στην τουρτα ειναι οτι η διαχειριση τα εχει αφησει ολα αυτα ανεγγιχτα.
Θελεις να εισαι μια γυναικα που το ειδε αυτο και το προσπερασε, στο ιδιο φορουμ που μπαινεις και ζητας συμβουλες και υποστηριξη; Αυτο ειναι για μενα το ζητουμενο και το συνδεω με το θεμα του εαυτουλη και με αυτο του θρεντ συνολικα. Αν οχι σημερα, τουλαχιστον καποια στιγμη ασε τον εαυτο σου να αναρωτηθει, "μηπως εδω ειναι που ξεπερνιουνται καποια ορια και πρεπει συναισθηματικα να ενεργοποιηθω"; Γιατι ξερεις, αν εισαι "μουδιασμενη" σ' αυτον τον τομεα, να σε βοηθαει στο ψαξιμο και στον προσεταιρισμο με τους αλλους, αμφιβολο το βρισκω.
Κατι ακομη για την ενσυναισθηση: δεν κανει διακρισεις. Οπως ειδες την μανταμ να μην αισθανεται σχεδον τιποτα, περα απο εκνευρισμο για το ταγιερ, λογικο δεν ειναι να ειδες τη γιαγια να ποναει, να αισθανεται μετα παρατημενη, προδωμενη ισως απ' τα χρονια ισως οχι τα δικα της αλλα καποιας αλλης, που δεν την υπολογισε;
Η little μπορεις να αισθανθεις ποσο θυμωμενη ειναι για αυτο που επιχειρησαν να κανουν τα παιδακια; Μπορεις να το δεις στις απαντησεις της; Νευριαζει κανεις ετσι χωρις λογο; Οι απαντησεις ειναι εκει, το ξαναλεω.
σηκωνεις τα χερια ψηλα γιατι η βλακεια δεν εχει ελεος αρα γι αυτο μονο αν το παιζεις ηλιθιος περνας παντου ολοι θελουν εξυπνους αλλα πλησιαζουν τις βλακειες ολο και περισσοτερο αρα απο τη πολη ερχομαι και στη ΚΟΡΥΦΗ γυριζει η μανιβελαQuote:
Αρχικά καταχωρημένο από iwannaaa
Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ μου λέει βαψου περισσότερο κ βαψε κ κάνα μαλλί. Δε βλέπω να εκτιμάται η φυσικότητα αλλά το φτηνο πράμα. Σορρυ που συγκρινω ανόμοιες καταστάσεις αλλά έχω απελπιστει κ γω. Σα να μ λένε σε θέλουμε πιο ψεύτικη κ επιφάνειακη γτ αυτό ψάχνουμε.. Σηκώνω τα χέρια ψηλα
Αυτά μου τα είπε μετα το ραντεβου που αποφασισαμε να το παμε φιλικα κ τη Ρώτησα τι διαφορετικό θα θέλει. Εν τω μεταξύ πρώτη την απέρριψα γτ ηταν επιφανειακή κ μετα έριξε δηλητηριο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όσα αναφέρεις στο θέμα της ενσυναίσθησης.
Για το λόγο αυτό σε καλώ, αφού κατά τις δηλώσεις σου διάβασες όλα τα μηνύματα του θέματος, να επιδείξεις την ίδια ευαισθησία σε επιθέσεις που έκανε το συγκεκριμένο μέλος εναντίων μου, αλλά και έναντι άλλων αντρών μελών του φόρουμ που συμμετείχαν στη συζήτηση.
Δεν σου ζητώ να μπλοκάρεις αυτές τις επιθέσεις εναντίον μου. Απλά να έχεις την εντιμότητα να τις αναγνωρίσεις και να τις αναδείξεις ως τέτοιες.
Θέλω να πιστεύω πως δεν το κάνεις κακοπροαίρετα. Στα μηνύματα μου αναφέρω ξεκάθαρα ότι θα ήταν πολύ λυπηρό συμβάν εάν το συγκεκριμένο μέλος είχε κάποια δυσάρεστη εμπειρία με κάποιο ΣΜΝ. Αυτό το έκανα διότι μου δημιουργήθηκε η απορία εξαιτίας του γεγονότος ότι το συγκεκριμένο μέλος με κατηγορούσε για την στάση μου στα ερωτικά μου ραντεβού με τις γυναίκες.
Θεωρώ πως εν έτη 2018 δεν θεωρείς ανήθικο και βρώμικο το να κάνει ένας άντρας και μια γυναίκα έρωτα. Και όχι δεν έχω κολλήσει κάποιο ΣΜΝ μέχρι σήμερα, αφού επιδεικνύω υπεύθυνη και ώριμη συμπεριφορά με την εκάστοτε ερωτική μου σύντροφο.
Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τους συνομιλητές μου δεν είναι αφοριστικός. Απευθύνομαι σε άντρες και γυναίκες. Επειδή δείχνεις ενδιαφέρον για το επαγγελματικό μου υπόβαθρο, επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω για τον τρόπο που βιοπορίζομαι.
Μέχρι τον Ιούνιο 2018 ήμουν Deputy (ένας βαθμός κάτω από τον manager) σε μια ομάδα στο Finance μιας Αμερικάνικης εταιρείας. Από τον Ιούλιο εξαιτίας κρίσεων πανικού και ΓΑΔ έμεινα εκτός εργασίας για ένα τρίμηνο. Τώρα εργάζομαι σε μια άλλη εταιρεία ως απλός υπάλληλος (εξαιτίας των κρίσεων πανικού) στο Finance. Ελπίζω να καλύφθηκες.
Ξέρω ότι μπορεί να μην σου αρέσει και να μην εγκρίνεις το επαγγελματικό μου υπόβαθρο. Λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αμβλύνω τις εντυπώσεις σου για μένα. Αυτό το διάστημα επικεντρώνομαι στην ψυχοθεραπεία ώστε να νικήσω τις κρίσεις πανικού και την ΓΑΔ, ώστε να εργαστώ και πάλι σε πολύ ψηλό επίπεδο.
Και τώρα στο ζουμί.
Επιθυμείς να μην ξανασυμμετέχω σε συζήτηση του φόρουμ; Αν αυτό είναι που θέλεις σε καλώ να το εκφράσεις ρητά.
Για να είμαι ειλικρινείς είναι μια σκέψη που κάνω καιρό τώρα. Τουλάχιστον να μην ξανασυμμετέχω σε θέματα εκτός κρίσεων πανικού και ΓΑΔ. Και αυτό γιατί πολλές φορές τα λοιπά θέματα εξελίσσονται σε αρένα αντιπαραθέσεων. Στην αρένα αυτή λοιπόν, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, κάποιοι επιλέγουν το ρόλο του θύματος. Γίνονται εύθικτοι, διαστρεβλώνοντας το λόγο του συνομιλητή τους. Στο τέλος απαιτούν αστυνόμευση του φόρουμ. Μπλοκάρισμα, διαγραφή, απάλειψη κάθε άλλης άποψης.
Δεν θα περιμένω κανέναν να μου υποδείξει να φύγω ή να μείνω. Αλλά πραγματικά αυτό το περιβάλλον μάλλον είναι μακριά από αυτό που επιζητώ.
Τέλος θέλω να απευθυνθώ στην Μιλίβα.
Μιλιβάκι μου γλυκό,
Εύχομαι να είσαι καλά σε ότι και αν κάνεις.
Δεν ξέρω αν συμφωνούσες με το περιεχόμενο του λόγου μου στις συζητήσεις μας. Πίστεψε με η συμμετοχή μου στο θέμα σου έγινε καλοπροαίρετα και με σεβασμό στο ζήτημα που έθιξες. Προσπάθησα να σου παρουσιάσω την οπτική ενός άντρα 34 ετών.
Αν σε κάποιο σημείο σε έθιξα σε καλώ να μου το υποδείξεις και θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη.
Είναι όμορφο να επικοινωνούμε. Να συμφωνούμε ή και να διαφωνούμε. Αυτό όμως που μετράει περισσότερο είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα της επικοινωνίας μας. Και ειδικότερα τις περιπτώσεις όπου διαφωνούμε σε κάτι.
Καληνύχτα διαδικτυακοί μου φίλοι.
Χρηματοοικονομικα... Ναι με καλυψες. Το ετος 2008 το εχεις μελετησει ιστορικα; Πεφτει πολλη ενσυναισθηση στον τομεα αυτο των οικονομικων; (γιατι δεν ειναι ο μονος τομεας φυσικα και ευτυχως για ολους μας)
Αρα δουλευες σε ενα high-powered field με τετοια εγνωσμενη εμφαση στην αξια των ανθρωπων και των ζωων τους, και σημερα λογω των κρισεων πανικου, που ειλικρινα ελπιζω να τις ξεπερασεις, εχεις υποστει μια απωλεια επαγγελματικη αλλα και status.
Ναι σορρυ αλλα μολις με βοηθησες να καταλαβω γιατι ποσταρεις παντου bigoted σχολια. Ομοφοβια, σεξισμος κλπ ολα πηγαζουν απ' την ανασφαλεια και την εσφαλμενη αλλα επιμονη εντυπωση οτι χανεται ο ανδρισμος καποιου. Δεν ειναι ομως δικαιολογια. Οχι, δε σου επιτεθηκε η λιτλ, στη θεση σου σε εβαλε. Αλλα αυτο δεν αρεσει σε εναν πληγωμενο εγωισμο σαν το δικο σου. Και μετα, αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος. Καποιοι αντιδρουν εγκληματικα οπως εσυ.
Κατι ακομα: στο τελος ζητας συγγνωμη απ' τη μιλιβα. Ιδεα δεν εχεις ποσο ασχημα χτυπαει να ζητας συγγνωμη απ' τη θεματοθετρια απλα και μονο γιατι επελεξα εγω πεισματικα να κανω θεμα (σιγα μην εμπαινες να γραψεις αλλιως), και οχι απ' τη λιτλ που διεσυρες με τις διεστραμμενες υπονοιες σου. Δουλευε βοηθος γιατρου, golden boy. Κοιτα πως θα θεραπευσεις τον κοσμο απ' το μισογυνισμο και την ομοφοβια. Και προς θεου, παψε να αγνοεις τι εκαναν οι συναδελφοι σου προ δεκαετιας. Κοντεψαν να μας στειλουν ολους στο διαολο.
Ομπορο συγνωμη αλλα εδώ θα συμφωνήσω με τον γκολντεν....επδ εγώ διάβαζα τα σχόλια τη στιγμή εκείνη π γράφονταν δεν θεώρησα ότι οι άντρες είχαν στόχο κακοπροαιρετο να μειώσουν η να προσβάλουν τη λιτλ ...βλέπεις εξάλλου πόσο ήπια εκφράζεται και ο γκολντεν όπως εκφραζόταν από την αρχή στο νήμα μου....
Απλώς υπήρξε μια ανταλλαγή απόψεων οι μεν άντρες υποστήριζαν κάτι.. η λιτλ κάτι άλλο...........Και επδ δεν συμμεριζονταν την άποψη της η λιτλ γινόταν επιθετική και τους μειωσε και η ίδια έχω να σου πω......συγκεκριμένα αν πας να δεις πίσω λέει στον γκολντεν με πολύ επιθετικό τόνο ότι έχει κόμπλεξ (χωρίς να της έχει προκαλέσει λέγοντας απλώς την άποψη του ) και τα σχόλια της είναι γεμάτα ειρωνια χωρίς εκείνοι να την έχουν θιξει μέχρι πρότινος....
ας πούμε ότι η λιτλ το πήρε πολύ πατριωτικά να ακουστεί και να επιβάλει την άποψη της στο θέμα .........Και όλα αυτά πριν την μειώσουν οι υπόλοιποι...που αμφισβητώ αν τη μείωσαν ....
Και για να κλείσει το θέμα εδώ........
Είναι κατά του να προσβαλουμε τον οποιονδήποτε εδώ μέσα και δεν το επικροτώ ...ομως στη προκειμένη περίπτωση η λιτλ χωρίς κανένα λόγο ήταν πολύ απόλυτη κ επιθετική εξαρχής και καθόλου διαλλακτικη....κ εκείνη πρώτα προσεβαλε τα Αλλά μέλη...Μόνο που εκεί να ούτε διαστρεβλώσαν τα λεγόμενα της ούτε κ το έπαιξαν θύμα όπως η ίδια ...γτ κατά τη γνώμη μου αυτό έκανε...
Κ για να μη παρεξηγηθώ ....ειμαι υπέρ των γυναικών .....υπέρ του φύλου μου και υπέρ του να είμαστε όλοι ισοι....ομως ΟΜΩΣ!!!! τον ΑΚΡΑΙΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ π ασπαζοβται καποιρς γυναικες που από την λαχταρα τους να πάρουν πισω το αίμα τους την καταπίεση π δέχθηκαν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ...
Γτ ο όπως ο φαλλοκρατισμος είναι άδικος και άνισος και ο ακραίος φεμινισμος φέρνει ανισσοροπια κ όχι ισότητα μεταξύ μας....
Οπότε σόρρυ Αλλά επδ κατάλαβα πολύ καλά τώρα που το πας.....εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.............Δεν πρόσεξα κανένας να την έθειξε την λιτλ εκείνη πήρε σβάρνα τους άντρες και ήταν επίθετικη κ μετά βγήκε θύμα.....σόρρυ γνώμη μου....
Υγ : προσωπικά δεν ξέρω αν έχεις δει Αλλά σχόλια των γκολντεν κ των άλλων σε αυτο το φόρουμ κ σ έχουν φανεί σεξιστικά εγώ δεν έχω παρακολουθήσει κτ τέτοιο ούτε έχω βγάλει συμπέρασμα γ τον γκολντεν....
Α, και για τα απαραιτητα συμφραζομενα (context για τους μυημενους). Μιλιβα, επειδη ξαναδιαβασα και τα ποστ σου σε αυτο το θρεντ, και δηλωνεις οτι δεν γνωριζεις αν τα συγκεκριμενα ατομα ειναι μισογυνεις. Ριξε σε παρακαπω μια ματια στα θρεντ "the miseducation of cameron post" και "αιτημα προς τη διαχειριση" (ειναι οι δυο της ιωαννας αν θες σημειο αναφορας για search). Οχι μονο βριθουν αναλογων σχολιων, αλλα το θρεντ σου ως παλαιοτερο με βοηθησε να καταλαβω πως εφτασε η κατασταση ως εδω. Να πεφτει ο φασιζων λογος συννεφο, ενα μηνα μετα απο τις σελιδες 10-;;; Μα και βεβαια, οταν η διαχειριση κοιμαται. Αποθρασυνονται, οπως ελεγα και πριν...
για να προοθησεις αυτες τις αποψεις θα πεις ενα πραγμα που ειναι αληθεια δηλαδη οτι τους διακρινει η παιδικοτητα ακομα και σε μεγαλη ηλικια κοιτα αυτο πχQuote:
Κοιτα πως θα θεραπευσεις τον κοσμο απ' το μισογυνισμο και την ομοφοβια. Και προς θεου, παψε να αγνοεις τι εκαναν οι συναδελφοι σου προ δεκαετιας. Κοντεψαν να μας στειλουν ολους στο διαολο.
Quote:
Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ μου λέει
Τελικα με τον εναν η τον αλλον τροπο η αληθεια ξεμυτιζει, ετσι; Φαινεται εκανα λαθος. Εισαι τελικα ετοιμη να ενεργοποιηθεις συναισθηματικα. Απλως ειναι τα λαθος συναισθηματα για τα λαθος πραγματα υπερ των λαθος ανθρωπων.
Δεν πειραζει... Οποιος ειναι διατεθειμενος να προσπαθησει, ειναι προετοιμασμενος και να αποτυχει. Το δεχτηκα αυτο πριν πολυ καιρο.
Καλη συνεχεια στη ζωη σου.
little, και παλι λυπαμαι, πλεον και που στην προσπαθεια μου να βγει κατι θετικο απο αυτο, εφερα αναγκαστικα καποια επιμαχα σημεια απ' τις αναρτησεις σου στην επιφανεια. Περισσοτερο απ' ολα λυπαμαι για το φορουμ.
Καλη τυχη σε οποιον παραμενει εδω μεσα, και για οσο, με κινδυνο να χασει στην καλυτερη περιπτωση την διαθεση που του εχει απομεινει.
βλεπω εχεις μια επιθυμια να στειλεις τους αντρες στο ΚΑΤ αλλα αυτο που φταιει γι αυτο ειναι οτι μιαζει να δεχεσαι αυτα που λενε μεχρι που πας στο αλλο ακρο
Σε ευχαριστώ πολύ που δείχνεις με την ποιότητα του λόγου σου το αληθινό σου πρόσωπο.
Ούτε μισογύνης είμαι αλλά ούτε και ομοφοβικός. Απλά δεν υιοθετώ άκριτα μια ατζέντα που επιβάλλουν αριστερίστικες πολιτικές.
Γιατί αναφέρεσαι σε διεστραμμένες απόψεις αλήθεια;
Και τι θα πει ακριβώς με έβαλε στην θέση μου; Δεν διάβασες τον απαξιωτικό της λόγο προς εμένα; Η δική σου θέση ποια είναι; Ένας άντρας που επιθυμεί να έχει ολοκληρωμένη σχέση με την γυναίκα που είναι ερωτευμένος, με την δική της συναίνεση διαπράττει έγκλημα;
Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι διεστραμμένος; Εσύ τότε τι είσαι; Τι ακριβώς επιχειρείς να κάνεις με την παραποίηση των γεγονότων και του γραπτού λόγου;
Ζητώ συγγνώμη από την Μιλίβα αν την έθιξα κάπου γιατί γνωρίζω καλά ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με το μέλος που αναφέρεις. Απεναντίας εκείνη ήταν επιθετική, ανάρμοστη και προσβλητική απέναντι μου. Πράγμα που δεν είσαι διατεθειμένος να δεις.
Γράφεις ότι νοιώθω να απειλείται ο ανδρισμός μου (αλήθεια αισθάνεσαι καλά και υπερήφανος με αυτό που έγραψες; ).
Αγαπητέ, ζω στο εξωτερικό και παλεύω μόνος μου απέναντι σε όλα. Στις απαιτήσεις του βιοπορισμού μου και στις απαιτήσεις της αντιμετώπισης της ΓΑΔ. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Μάθε λοιπόν πως ένας άνθρωπος με κρίσεις πανικού οφείλει να συνεχίσει την ζωή του. Να σταθεί στα πόδια του και να δώσει τις μάχες του. Αυτό ακριβώς κάνω!!!!
Τα περί ανδρισμού λοιπόν αλλού!!! Οι κρίσεις πανικού με δίδαξαν ότι είμαι πού δυνατός άντρας, γιατί θέλει μεγάλα αρ@@@@α να παλεύεις με κάτι τέτοιο μόνος σε ξένη χώρα.
Δεν είμαι golden boy. Το nickname μου προέρχεται από το όνομα της κοπέλας που αγάπησα περισσότερο από όλες στην ζωή μου (Χρυσή) και δυστυχώς πέθανε από πολύ επιθετικό καρκίνο πριν από επτά χρόνια. Σε παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ μην με ειρωνευτείς ξανά για αυτό το θέμα.
Τέλος μην μου λες εμένα για την κρίση.
Ξενιτεύτηκα εξαιτίας αυτής. Και όχι φίλε μου δεν το γουστάρω καθόλου. Μακάρι να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει και να επιστρέψουμε όλοι όσοι είμαστε έξω. Αλλά δεν θα ανακάμψει όσο αναπαράγει στερεότυπα αριστερίστικά.
Δεν σου ζήτησε κανένας να αποχωρήσεις.......γτ πρέπει να μεταφέρεις τις συγκρούσεις σου με άλλα άτομα από άλλο ποστ στο δικό μου και να προσπαθείς να δημιουργείς προστριβές;; ότι έγινε έγινε...Η λιτλ είπε στο λόγια παραπανω οι άλλοι της απάντησαν έγινε ένα μπέρδεμα ποιος ο λόγος να το σκαλιζουμε ειλικρινά; πες μου ;; γτ εγώ συνεχίζω να μη καταλαβαίνω δεν είναι κάτι το προσβλητικό από τον γκολντεν στη λίτλ όπως λέει κ ο ιδιος εξάλλου ακόμα κ τώρα κ προσπαθεί να στο αποδείξει...
εμενα προσωπικα δε με πειθει καθολου το μετανοηστικο υφος σου και δεν ειχα παρακολουθησει τη συζητιση με τη λιτλ αλλα αν ισχυουν αυτα που σου ελεγε οτι της ελεγες οτι εχει σμην αυτη η τακτικη ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και αυτη τη τακτικη ηταν η μεγα κοντρα μου με εσενα και τους ομοιους σου που εφτασα στα ακρα γι αυτη
Ο λόγος μου έχει πάντα το ίδιο ύφος.
Μπορείς πολύ εύκολα να ανατρέξεις στις σελίδες (από 10 αν θυμάμαι καλά μέχρι και 17) και να δεις τι ακριβώς συζητήθηκε.
Τώρα αυτό για μένα και τους όμοιους μου... Τι να σου πω. Ειλικρινά εγώ τους αντιμετωπίζω όλους εξίσου. Δεν είχα ενημερωθεί ότι ανήκουμε σε διαφορετικές ομάδες... Συγγνώμη.
Αλήθεια εσύ σε ποια ομάδα ανήκεις;
Στο λέω γιατί δεν θυμάμαι να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου.
Τέλος για μια ακόμα φορά δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο μέλος έχει ΣΜΝ.
δε θα αναλυσω σε ποια ομαδα ανοικω εγω αλλα ουτε και εσυ γιατι δεν εχω σκοπο να δυναμητισω το κλιμα αλλα οι δικες μου αποψεις δεν ενοχλουν κανενα γιατι δε τις μοιραστηκα και με κανενα αλλα καπιοι αλλοι ειχαν τη φαινη ιδεα επειδη ακουγαν διαφορους ψυχολογους οτι θα μπορουσαν να μου αλαξουν μυαλα με εξαγριωσαν σε τετοιο σημειο που εγινα αγνωριστος και εκτος αυτου αυτη η κοντρα δε τους βοηθησε και ολας
δε ξερω τι ειπες και τι οχι και δε προσπαθω να σου αλαξω μυαλα γιατι αμφιβαλω αν αυτο γινεται
πχ τελευταια παρατηρω καποια ατομα που προσπαθουν συνεχως να με τρομοκρατησουν (δεν ενοω εσενα) επειδη παρεχω επιχειρηματα στους γκει και τους λεω πως να τους περασει το ολο θεμα και για ποιο λογο δηλαδη να μη το κανω εφοσον αυτο που λεω ειναι οφθαλμοφανες και αυταποδεικτο οτι ετσι ειναι
να ξερεις λοιπον το εξης ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ οι αλλοι ουτε στραβοι ειναι ουτε χαζοι και αυτο που λεω φαινεται και οσοι προσπαθουν να επειρεασουν τους αλλους με πονηρους τροπους δε θα πετυχουν τιποτα απο το να κανουν το νευρικο τους συστημα αγνωριστοQuote:
Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ
Δεν εισαι ολομοναχος ρε φιλε,απλα φοβομαστε τους feminazi και gaynazi και δε μιλαμε.Κανε κι εσυ το ιδιο.Δεν ειδες με τι μενος θελει ο oboro να μας καταδιωξει?ΔΕν ειδες πως κυνηγανε την ελευθερια της εκφρασης?Τα χω γραψει και στο ποστ ''προς τους διαχειριστες'',αυτοι διψανε για αιμα και εκδικηση κι εχουν τους νομους με το μερος τους προς το παρον.Εσυ λεγε τους ναι και μην τους πας κοντρα.
OBORO ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.Μη φυγεις απο το φορουμ,αυτο το φορουμ ανηκει στην '''επιστημη της ψυχολογιας'',αν επιμεινεις λιγο θα διωξουν ολους εμας κα ιθα μεινετε εσεις οι ''προοδευτικοι'' να τα λετε μονοι σας.
σε παντρευομαι(εμοτικον καρδουλα)
Μην δίνετε σημασία παίδες, το έχει σύστημα ο συγκεκριμένος να προσβάλει χωρίς λόγο. Ανέφερε δυο νήματα της Ιωάννας, καλώ τον οποιοδήποτε, να δει ποιος ξεκίνησε πρώτος τις προσβολές, μα φυσικά ο φίλος μας odoro. Μην δίνετε άλλη τροφή στα τρολ. Μπήκε σε ένα ξένο θέμα, με καμία διάθεση για να γράψει την άποψή του, παρά μόνο να παριστάνει τον "δικηγόρο" της little, λες και εκείνο το μέλος, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αν κάπου έχει παρεξηγηθεί και ψάχνει προφάσεις για να την "πει" στον άλλον.
Στον Goden εκτός των άλλων, τον κατηγόρησες ευθέως για την δουλειά που κάνει. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να ρωτήσουμε πρώτα τον odoro για την πορεία της ζωής μας. Με τέτοια άτομα μην ασχολείστε, είναι χάσιμο χρόνου. Η τακτική είναι να κάνουν χαμό, με αντιπαραθέσεις που δεν υπήρχαν, για να δείξουν ότι υπάρχει πρόβλημα από την μεριά των άλλων πάντα. Α και επειδή odoro με χαρακτήρισες φασίστα, σου γυρίζω πίσω τον χαρακτηρισμό, μιας και από τι βλέπω, ταιριάζει καλύτερα σε εσένα :)
Καλημερα και σε σενα Κωστα , τωρα κανουμε υποθεσεις για την κοπελα , οντως μαζι μου επικοινωνησε μια χαρα , και αρκετες φορες , ( δεν την επρηξα ομως , ουτε της την επεσα ) , αλλα ολη η νεολαια (ειμαι 57 ) εχει μαθςει αυτον τον τοπο επικονωνιας , καλως η κακως , και αυτο δεν αλλαζει ...... θα επιδεινωνεται .....
Η κάθε γενιά, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, θετικά ή μη, το θέμα είναι να μην χάνεται η ουσία. Εγώ δεν συμπαθώ καν τους υπολογιστές, αλλά χωρίς εκείνους δεν γίνεται, είναι απαραίτητοι.
Εννοείται πως όλα αυτά δεν τα λέω για την Μίλιβα, με απόλυτο τρόπο. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα, αλλά μέσα από αυτά που γράφει, προσπαθώ να βγάλω και εγώ ένα αποτέλεσμα. Στην ίδια ηλικία είμαι με την Μίλιβα, όπως και άλλα μέλη φαντάζομαι, οπότε καταλαβαίνω πάνω κάτω το σκεπτικό της.