petran το καταλαβες αμεσως ε?
Printable View
petran το καταλαβες αμεσως ε?
Quote:
Originally posted by afrula
Ακομα και εμφανισιμοι η πανω απο το μετριο ειμαστε αδιαφοροι για το κοσμο.Αδιαφοροι τι εννοεις κρινο δηλαδη οτι απλως μια παρουσια ειμαστε και δε τους νοιαζει ουτε μπανουν καν στο κοπο να σχολιασουν η να νοιαστουν.Μονο αν δουν μια θεα η ενα θεο θα ασχοληθουν δηλαδη?Γιατι λεμε οι περισσοτεροι και οχι ολοι ομως?:mad:
βρε καλομ....
ξεκολα λεμε τωρα,
οι μονοι που ασχολουνται με το ζυγι της ομορφιας και το ποντο της τριχας ειναι τα μεσημεριαναδικα και οι κατινες.
Κατι που δεν εχω δει να εχεις σχεση, οποτε μην πας να ενταχθεις σε κατι τετοιο με το στανιο.
Τωρα στη πραξη,
καποιος ασχολειται με καποιον αλλο,
οταν αρχισει και εχει μια προσωπικα επαφη, δηλαδη συζηταει μαζι του, τον μυριζει κατι κανει παντως.
Απο μακρια κανεις δεν ασχολειται γιατι ειναι αρκετα φευγαλεο.
Να στο πω και αλλιως, δεν προλαβαινουμε οκ?
αφρουλα κρινο......Τι να σκεφτω οτι αλλος με λεει μια χαρα οπως ειμαι αλλος μετρια αλλος ασχημη αλλος οπως του καπνισει.Αφου την ιδια εικονα βλεπουνε με μενα εκει κολλαω ρε γαμωτο............
τα νούμερα τα ανέφερα για να σου δείξω τη διαφορα μεταξύ αδιάφορης και άσχημης, πως δεν είναι το ίδιο πράγμα.
το \"μια χαρά\" θα το έβαζα πιο πάνω από το \"αδιάφορη\" και πιο κάτω από το \"θεά κουκλάρα\"
ας μην κολλήσουμε στα νούμερα, ξέχνα τα. ένα ατυχές παράδειγμα ήταν.
στο 3,14Quote:
lucifer παρε μια κλιμακα με αριστα το 10.Το μια χαρα το βαζεις στο 5?
αλλα και αυτο δεν εχει βγει καταληκτικο νουμερο, ακομα το ψαχνουν....
:P
αφρουλα ασε τις μεζουρες και επικεντρωσου στο θεμα σου που ειναι οι γονεις σου και ο στενος σου κυκλος.
Εχεις εμπεδωσει μεσα σου λαθος δεδομενα και πρεπει να το ξαναπας το πραγμα απο την αρχη.
Ο ψυχολογος με μπερδευει πολυ παντως.......και ειναι και καθηγητης.Μου ειπε ομως χεστους ολους και κοιταξε αυτους που συναναστρεφεσαι απλως κολλαω στις λεξεις...:mad:
Τι εννοεις Κρινο?
εννοω οτι το προβλημα σου δεν ειναι αν εισαι θεα η πατσαβουρα και μην πιεζεις το μυαλο σου με τετοιες σκεψεις.
Συζητα αναλυτικα με τον ψυχ σου,
το κομματι που μεγαλωσες απο πιτσιρικα μεχρι προσφατα.
Καποιος σου εχει κανει μεγαλη ζημια και υποψιαζομαι οτι ειναι η μητερα σου η καποια αλλη γυναικα.
το βρηκες!!Συνεχεια με ελεγε πατσαβουρα της ελεγε ο κοσμος καλα μου ελεγε τα κακα, ειναι και μεγαλη σε ηλικια δεν ηξερε απο βαψιματα και εγω βαφομουν σα φαντασμα και ετσι μου λεγανε σχολια διαφορα ,ηταν αχαριστη εβγαλα 16 στις πανελληνιες με το καινουργιο τοτε συστημα και ουτε καν ασχοληθηκε τις πηγαινα 20αρια και μου λεγε θα τα κανεις κ...χαρτο .Μακαρι να ταν οι ιδιοι αλλα να χαν αλλο χαρακτηρα ποσο ζηλευω οταν βλεπω κορη και μαμα να τ λενε ,να περιποιειται η μια την αλλη ,να ψωνιζουν μαζι ,να πηγαινουν για καφε .Ολα τα εχω παθει απο τους γονεις μου .Ο πατερας μου ειναι το πιονακι της μαμας μου.Ελπιζω να βρω την ακρη ,τι να πω σας κουραζω κι εσας .Ευχαριστω που στε διπλα μου πολυ.:)
προσεξε με,
το παραπανω μυνημα σου ειναι το πρωτο χρησιμο εδω και καιρο.
Το πιο σημαντικο θα ηταν να συζητησεις σε βαθος ολα αυτα που γραφεις,
μιας και εκει ειναι η ριζα του προβληματος....
(και οχι βεβαια αν εισαι ομορφη η ασχημη οκ???)
Οποτε λοιπον η πηγη των προβληματων σου ειναι η μητερα σου και πως μεγαλωσες μαζι της.
Ας αφησουμε τις καταρες και ας μεινουμε στο πως θα το δουλεψεις.
Τι σκεψεις εχεις για ολο αυτο?
βρε παιδια μπερδευτηκα παλι και δε μπορω να ξεκολλησω!!!Η ασχημια ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???Σωστη ειμαι?:mad:Η ομορφια ειναι υποκειμενικη αλλα η ασχημια ειναι αντικειμενικη .Ετσι δεν ειναι?:mad::mad:
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη οποτε και το αντιθετο της ειναι υποκειμενικο.
οποτε πως ξερω αν ειμαι ασχημη η οχι?Πραγματικα δεν ειμαι αρα αντικειμενικα δε λεγεται?Γιατι κολλησα ρε γαμωτο?δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!βοηθεια
Αφρούλα και η Μόνικα Μπελούτσι να είσαι, αν δεν νιώθεις εσύ καλά, θα νιώθεις άσχημη.
και εγώ θα σου πω οχι....ξέρω αντικειμενικά άσχημη γυναίκα και δεν το λέω εγώ αλλά είναι κοινή ομολογία.Είχε πείσει η μάνα λοιπόν τον γιό ότι η αδελφή του είναι πανέμορφη.(υπάρχει και άλλη κόρη που είναι καλυτερη εμφανισιακά αλλά η μάνα την είχε απορρίψει με όσα της είχε πεί ).ο γιόκας έλεγε η αδελφή μου είναι όμορφη....ήθελες να του πείς καλά βρε άνθρωπε στραβός είσαι;και επειδή τα ζητούσε ο οργανισμός του τα άκουσε σε κάποια φάση....για την ομορφιά της αδελφής...
Αντικειμενικά λοιπόν Αφρούλα είσαι μια χαριτωμένη κοπέλα και οι χαρακτηρισμοί των δικών σου σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άσχημη.Τον καθρέφτη βρε Αφρούλα τι τον έχεις;
Εγω δεν θα το τοποθετουσα ετσι , ριζικη λυση ...δεν πρεπει να σε απασχολει.
Δηλαδη οχι οτι δεν με ενδιαφερει αλλα να αν και ειμαι ομορφος να και αν ειμαι ασχημος , δεν μου περναει ιδιαιτερα απο το μυαλο.
Γιωτα μου συμφωνω μαζι σου για το καθρεφτη και ειμαι ομορφη μια χαρα αλλα οι αλλοι λενε διαφορα στη πλειοψηφια ομως ολοι λενε μια χαρα.Αλλα δε γινεται η ασχημια ειναι αντικειμενικη τωρα αν μια ομορφη κοπελα τη λενε ασχημη εκει ειναι υποκειμενικο.Δικιο εχω? .Γιωτα εχω μπερδευτει παρα πολυ.Αντικειμενικα ασχημος ασχημη υπαρχει.Σωστη δεν ειμαι?
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη και μπορεις να πεις καποιον μια χαρα και μπαζο αλλα η αντικειμενικη πραγματικη ασχημια υπαρχει αλλα ευτυχως δεν την εχω εγω με το μυαλο που κουβαλαω δε θα μπορουσα να τη δεχτω αυτο εννοω.Επομενως ειναι αντικειμενικη η ασχημια.Σωστα?:mad:
θα ξεμπερδευτεις μιας και εξω οταν σπασεις τα δεσμα που σου εχει βαλει η μητερα σου και αποκτησεις αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου.
Μεχρι τοτε θα συνεχιζεις αδιακοπα αυτες τις ερωτησεις.
βρε krino εχεις δικιο αλλα μεχρι τοτε τι κανω???Η ασχημια ειναι αντικειμενικη .Οταν εχεις καποια παραμορφωση,τεραστια μυτη,θεοχοντρος γενικα εννοω παραμορφωσεις οχι μικρες ατελειες που εχουμε ολοι.Σορρυ ρε κρινο αλλα εχω κολλησει ασχημα αυτη τη φορα δε μπορω να αναπνευσω απο το σκασιμο και αυτος ο ψυχολογος με μπερδευει γαμωτο........
Για πειτε τις γνωμες σας δικιο δεν εχω???βοηθηστε με να καταλαβω...
afro,
τελικά, γιατί είναι τόσο σημαντική η ομορφιά για εσένα? τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι όμορφη? και τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι άσχημη?
Quote:
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη και μπορεις να πεις καποιον μια χαρα και μπαζο αλλα η αντικειμενικη πραγματικη ασχημια υπαρχει αλλα ευτυχως δεν την εχω εγω με το μυαλο που κουβαλαω δε θα μπορουσα να τη δεχτω αυτο εννοω.Επομενως ειναι αντικειμενικη η ασχημια.Σωστα?:mad:
σωστα,
αλλα σε ωφελει σε κατι αυτο?
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη απο την αποψη οτι οενας σε βλεπει ετσι , ο αλλος αλλιως , ειναι αντικειμενικη απο την αποψη οτι συνηθως υπαρχουν καποιοι που θεωρουνται πιο ομορφοι απο μεγαλη μεριδα ανθρωπων.Quote:
Επισης ειναι τεραστια αντικειμενικη αν εσυ τις δινεις τοσο μεγαλες διαστασεις και την σκεφτεσαι συνεχεια , ειναι αντικειμενικοτατη για σενα , τους αλλους δεν τους απασχολει σχεδον καθολου εως μετρια το θεμα αυτο δηλαδη εαν ειναι ομορφοι ή ασχημοι.
Αφρούλα έχουμε κάνει τόσες αναφορές στην Βασιλειάδου που αντικειμενικά ήταν \"ασχημη\" γυναίκα και όμως χαιρόσουν να την βλέπεις στον ρόλο της.Κάποτε ρώτησαν τον άνδρα της για το θέμα αυτό και απάντησε ότι στα δικά του μάτια είναι όμορφη. Το θέμα είναι ότι η γυναίκα αυτή μετέτρεψε την εμφάνισή της σε προσόν.Βλέπεις ότι είσαι μια χαρά κοπέλα γιατί να σε πειράζει τι λένε οι άλλοι; και ποιοί άλλοι δεν καταλαβαίνω;η μητέρα σου;συγνώμη δηλαδή γιατί και εγώ έχω ακούσει μερικά κουλά απο πρόσωπα που θα έπρεπε πρώτα να σκέφτονται την εμφάνισή τους και μετά να μιλούν...και ναι με στενοχώρησε με πλήγωσε αλλά και με θύμωσε.....όμως έχω μάτια βλέπω...και λέω μακάρι να μου έμοιαζαν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά....ξεκόλα βρε Αφρούλα και βγε έξω να χαρείς τη ζωή...ο κόσμος δεν ασχολείται με την εμφάνισή σου...και εγώ θα ήθελα μερικούς πόντους ακόμη..θα με πουν κοντή..ε, σκασίλα μου λοιπόν.
Quote:
Originally posted by lucifer
afro,
τελικά, γιατί είναι τόσο σημαντική η ομορφιά για εσένα? τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι όμορφη? και τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι άσχημη?
Έλα ντε!?
Τα ξερω ολα αυτα βρε παιδια αλλα ειναι αρρωστεια βασανιζομαι.:(:(Τωρα ηρθα απο το ψυχολογο και θελω να κλαψω.Δε παει αλλο.Δε με βοηθαει 3 φορες εχω παει.Μου εκανε στατιστικα οτι 80 τοις εκατο ειμαστε ολοι μια χαρα λεει ,10 τοις εκατο μπορει καποιος να μας βρισκει ασχημο και 10 τοις εκατο απολυτα ομορφο.Οκ συμφωνω αλλα μιλαει για τους αλλους εγω ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ????Τον ρωτησα και δε με βοηθησε.Μου λεει ολοι τον ευατο μας τον βλεπουμε στο καθρεφτη ομορφο μετα τον πιεσα μου λεει μια χαρα και πανω δε ξερω με μπερδευει παρα πολυ.Απο τη στιγμη που ξεκινησα εχω κλειστει πιο πολυ στο σπιτι!!!!!!!Και ειναι και καθηγητης!Τι να κανω ρε γαμωτο?:mad:
αφρούλα, αυτός μάλλον δεν πρέπει να σου πει αν είσαι όμορφη ή άσχημη γιατί με αυτόν τον τρόπο θρέφει το προβλημά σου.
πρέπει να πάψεις να κολάς σε αυτές τις σκέψεις και αυτό δεν θα γίνει με το να σου απαντάει κάθε φορά που θα ρωτάς αν είσαι όμορφη ή άσχημη.
οκ βρε claire μου αλλα με μπερδευει.Τελικα πως θα βλεπω εγω τον εαυτο μου μεσα απο το στατιστικο διαγραμμα?Τοτε σε ολους αυτο θα λεει!!!Το θεμα ειναι πως με βλεπω εγω και οι γυρω μου σωστα?Γιατι δε λεει να βλεπεις τον ευατο σου οπως τον βλεπεις εσυ και μονο??????Μονο ετσι ανακουφιζομαι.........:mad:
εσύ βλέπεις τον εαυτό σου κάπως. όμως θα υπάρξουν και άνθρωποι που θα σε βλέπουν χειρότερη από ότι νομίζεις ότι είσαι, και άλλοι που θα σε βλέπουν καλύτερη. αυτό που έχει σημασία είναι να μην κλονίζεται η δική σου εικόνα από την εικόνα των άλλων, να μην σε πιάνει δηλαδή πανικός αν κάποιος σου πει ότι σε βλέπει άσχημη.
η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πως μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά σημασία έχει εσύ να πιστέυεις στον εαυτό σου και να μην κλονίζεσαι.
afroula πάντως να ξέρεις όσο και να στενοχωριέσαι και να αγχώνεσαι η εμφάνιση σου δεν αλλάζει ( ή μάλλον αλλάζει, προς το χειρότερο)
οπότε έχεις δύο δρόμους, αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως και να έιναι και ζεις τη ζωή σου, χωρίς να σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για το πως δείχνεις
ή κάθεσαι και στενοχωριέσαι και μένεις κλεισμένη μέσα.
ποιο σενάριο σου φαίνεται καλύτερο?
εγώ νομίζω να συνεχίσεις την ψυχοθεραπεία σου, να βοηθήσεις τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του, ίσως είναι νωρίς ακόμα για να νιώθεις πλήρως ξεμπερδεμένη.
και προσπάθησε όταν κολάς σε αυτά να κάνεις κάτι άλλο, πχ να πας γυμναστήριο, για έναν καφέ, να φτιάξεις ένα γλυκό κτλ κτλ
Το ξερω στεναχωριεμαι και γεμιζω σπυρακια,δε κανω μπανιο,κυκλοφορω με φορμες.Τι να πω??????Ντροπη μου ειμαι πολη ρηχη!Κρινο ωφελει οτι υπαρχει αντικειμενικη ασχημια γιατι δεν την εχω εγω δοξα το Θεο( γιατι ειπα οτι με το μυαλο που κουβαλαω θα χα αυτοκτονησει ),ωστε οταν με λενε ασχημη να καταλαβαινω οτι δεν εχω τιποτα απλως εχουν ψυχολογικα η ειναι μαλακες!!!:):):)
Quote:
Το ξερω στεναχωριεμαι και γεμιζω σπυρακια,δε κανω μπανιο,κυκλοφορω με φορμες.Τι να πω??????Ντροπη μου ειμαι πολη ρηχη!Κρινο ωφελει οτι υπαρχει αντικειμενικη ασχημια γιατι δεν την εχω εγω δοξα το Θεο γιατι ειπα οτι με το μυαλο που κουβαλαω θα χα αυτοκτονησει ,ωστε οταν με λενε ασχημη να καταλαβαινω οτι δεν εχω τιποτα απλως εχουν ψυχολογικα η ειναι μαλακες!!!:mad:
κοίτα, δεν ξέρω αν κι αυτός ο τρόπος σκέψης είναι σωστός. μπορεί σε κάποιον να μην αρέσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκας, ίσως απλά έχει διαφορετικό γούστο.
από την άλλη αν εννοείς ανθρώπους που σε προσβάλουν με άσχημο τρόπο για την εμφανισή σου, ε οκ ναι, αυτό είναι αγενές και δείχνει κόμπλεξ.
ξανακολλησα ........Για να πεις καποιον ομορφο η ασχημο η μετριο δε κοιτουμε το προσωπο?Λογικο δεν ειναι?Μιαμιση ωρα τη ξοδεψα βασανιζοντας με με αυτο.Εγω και πιστευω οι περισσοτεροι το προσωπο δε κοιτουμε?????:mad::mad::mad:
δεν μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο? πχ. γιατί δεν βλέπεις μια σειρά στον υπολογιστή για να κρατας το μυαλό σου απασχολημένο?
ή να διαβάσεις κάτι? ή βγες μια βόλτα.
πως να βγω τωρα ?Ετσι?????Γαμωτο παντως το πρωτο πραγμα που κοιταμε το προσωπο δεν ειναι ?Οταν σας λενε ομορφο-η η ασχημο-η τι νομιζετε οτι βλεπουν?Και το σωμα να δει κανεις πρωτα μετα θα δει το προσωπο .Σωστα ????????:mad::mad:
ακουσε αφρουλα,
για μια ακομα φορα θα σου πω οτι εχεις κακοποιηθει (ελπιζω να μην ειναι υπερβολικη η λεξη) καποτε στη ζωη σου,
για αυτο και εχεις φτασει εκει που εχεις φτασει.
Ασε το αν εισαι ασχημη η ομορφη και το τι λεει ο ενας και ο αλλος.
Φαντασου να ησουν σε καποια μικρη πολη και να το ειχαν παρει χαμπαρι οι αργοσχολοι μιας τετοιας πολης....
θα σου λεγανε τετοια μονο και μονο για να σπασει η ανια τους οχι γιατι εισαι ασχημη.
Ασχολησου με την κακοποιηση σου και τι θα κανεις για αυτο.
Βλεπω ομως οτι σε παρασερνει το κομματι που εχεις προβλημα και οχι να το λυσεις.
Ειναι φανερο οτι δεν εχεις καποιο ειδικο που να το συζητησεις μαζι του ειτε γιατι δεν θες ειτε γιατι δεν θελει αυτος.
Αλλαξε αυτη την σχεση για να βρεις καποτε λυση και ηρεμια στη ζωη σου.
Αυτα εχω να σου πω εγω,
και λυπαμαι αλλα σε ερωτησεις περι ασχημιας και ομορφιας εγω δεν προκειται να σου ξαναπαντησω,
γιατι ετσι πιστευω οτι δινω τροφη στο προβλημα σου και γινεσαι χειροτερα απο οτι καλυτερα.
Σου ευχομαι συντομα να αποκατασταθει η υγεια σου.
καλα τα λες αλλα πως ξεμπλεκω τζαμπα τα λεφτα σημερα που πηρε!!!!!!!
τι εννοείς \"έτσι\"? κάνε βρε ένα μπανάκι, και μετά βγες μια βόλτα.Quote:
πως να βγω τωρα ?Ετσι?????Γαμωτο παντως το πρωτο πραγμα που κοιταμε το προσωπο δεν ειναι ?Οταν σας λενε ομορφο-η η ασχημο-η τι νομιζετε οτι βλεπουν?Και το σωμα να δει κανεις πρωτα μετα θα δει το προσωπο .Σωστα ????????:mad::mad:
ή αν δεν θες, ασχολήσου με κάτι άλλο για να κρατας το μυαλό σου απασχολημένο.