Μπλακυ μετα τη βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο.
Γουτσου - γουτσου! :)
Printable View
Μπλακυ μετα τη βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο.
Γουτσου - γουτσου! :)
Δε δελεάζομαι :p.
Κοιτούσα χθες την κάμερα. Κατά περιόδους έπεφταν χαρτοπετσέτες :cool:. Το απόγευμα φάνηκε κάποιος μ' ένα σκύλο και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες. Ο σκυλάκος έπαιζε στο χιόνι σαν τρελός. Κρίνοντας από το πόσο βούλιαζε ο άνθρωπος, εκτιμώ ότι πρέπει να είχε γύρω στα 30 εκατοστά. Ήθελα λοιπόν να ήμουν εκεί και, αντί να βγάζω φωτογραφίες, να φοράω τις ρακέτες μου, το σακίδιό μου και να ξεκινάω μόνος προς το καταφύγιο, λίγες ώρες πορεία για 500 μέτρα υψομετρική διαφορά. Η θερμοκρασία στα 700 μέτρα υψόμετρο ήταν -1 και στα 2100 ήταν -5, οπότε με σχετικά ελαφρύ ρουχισμό και τη θερμότητα του σώματος θα ήμουν μια χαρά.
Θα ήθελα στη διαδρομή να συναντήσω ένα λύκο, ξεκομμένο από την αγέλη, που θα με ακολουθούσε ξεπερνώντας το φόβο για τον άνθρωπο. Θα τον έπαιρνα μαζί μου στο καταφύγιο αν ήθελε να μπει, θα τον τάιζα, θα άναβα φωτιά για να ετοιμάσω κάτι και για μένα. Θα ήθελα να περάσω τη νύχτα με τη μουσική του αέρα στα αυτιά μου κλείνοντας κατάκοπος τα μάτια, χορτάτος από το ονειρικό θέαμα του πηχτού γκρίζου-λευκού που δημιουργεί η χιονόπτωση το απόγευμα πριν νυχτώσει.
Από το πρωί σκέφτομαι να στόλισε αντί τα πασχαλινά καλαθάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας .....
Όλα γύρω χιονισμένα ,όλα γύρω παγωνιά !!!!!!!
Οταν καναμε σκαιπ ρωτησε η καθηγητρια αν καποιος ειναι τεχνικος υπολογιστων για να τη βοηθησει σε κατι που θελει. Υπεθεσα οτι θα ηταν βοβθεια με το σκαιπ που δεν το γνωριζω καθολου. Ομως απο γουιντοουζ ξερω αρκετα πραγματα. Λετε να της στειλω email να της πω οτι μπορω να βοηθησω ή θα φανει σαν γλειψιμο; Επισης μπορει να με ρωτησει τι δουλεια κανω και δε μαρεσει να λεω ψεμματα.
Σημερα εριξα ενα δυνατο βρισιδι και χωσιμο στην ναρκισση μανα μου.Η γυναικα ειναι πραγματικα δηλητηριο.Μου προκαλει αηδια.Μπορει να ακουγεται πολυ ασχημο αυτο που θα πω αλλα αν πεθαινε θα ενιωθα λυτρωση κι ανακουφιση.
Να σου πω κατι;;;ξερω τι λες αλλα ειλικρινα μακαρι να πεθανει...μου βαζει τοσα εμποδια στην ζωη μου,ειναι ενα αστειρευτο δηλητηριο...ας φυγει να ηρεμησω...θα κανει καλο και στα οικονομικα μου και ξερω πως ακουγεται αλλα η γυναικα ειναι πραγματικα αξιοθρηνητη...αισθανομαι αηδια για αυτην...πως γινεται ρε να χεις ζησει την ζωη σου τοσο καλα και ολο κατι να σου λειπει κι αλλοι με λιγοτερα ουτε μιζερια ουτε τιποτα.Αυτη η γυναικα πραγματικα ειναι απιστευτα φιλοχρηματη ...προτιμα το παιδι της να ζοριζεται παρα αυτη...αισθανομαι αηδια...
Και εννοειται με βγαζει τρελη οτι με κακοποιουσε λες και δεν το κανει ακομη και τωρα...
Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι έχετε περάσει για να φτάσετε σε τέτοιο σημείο ......
Όπως επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί μια μάνα να κάνει τόσο κακό στο παιδί της ....
Με ξεπερνάει όλο αυτο,...
Μα έτσι είναι. Εμένα η δικιά μου λέει για τους άλλους γονείς ότι δεν φέρονται καλά αλλά για τα παιδιά της έχει άλλη άποψη. Πάντα λέει "εγώ σε βάρεσα? Πότε? Ούτε θυμάμαι". Θυμάται όμως το σώμα μου, θυμάται το κορμι μου.. Ας μην σχολιάσω την λεκτική βία, εκεί έχει πάρει βραβείο.
Εσύ συντηρείς την μητέρα σου ή την βοηθάς οικονομικά? Δεν καταλαβα.
Δεν μπορω ουτε να σου εξηγησω ποση αηδια νιωθω για αυτην...αρχισε να παιρνει αερα αυτος στην δουλεια και εχει χαθει καθε οριο απο αποψη συμπεριφορας στην δουλεια...χθες μου μιλησε τοσο ασχημα που πηρα τρια ηρεμηστικα αλλα δεν καταφερα να κοιμηθω...πηγα αυπνη και ειχα απιστευτα πολλα να κανω σημερα,πραγματικα ζαλιζομουν...εεε τι το θελα και της το πα...στην αρχη με υποστηριξε και μετα το ξανασκεφτηκε...φοβηθηκε μην φυγω λες και θα της φορτωθω της κλωσσας και θα της φαω τα λεφτα...εχει τρια διαμερισματα δεν μου χει γραψει ουτε ενα που ειμαι τριαντα πλας κι αυτο την μαρανε...δεν θελω μαλακισμενη να σου φαω λεφτα,να μαζεψω δικα μου να φυγω θελω κ να μην σε ξαναδω μπροστα μου...εγω φταιω...της εκανα το καλοκαιρι τοσα δωρα,την εβγαλα τοσες φορες για φαγητο κερασμα κι αυτομουντζωνομαι τωρα...κ μου το πε η ψυχολογος...μην της λες τιποτα για τα εργασιακα σου ...η μανα μου πασχει απο ναρκισσιστικη διαταραχη...οποιος ξερει τι ειναι,καταλαβε...μετα απο χοντρες κουβεντες αχαριστιας που ειπε σημερα για μενα πεθανε...δεν θελω να τγν βλεπω δεν θελω να την ξερω...οταν μου συμβαινει κατι ασχημο αντι να με στηριζει με κανει σκατα κι οταν ειμαι καλα θα φροντισει να μ το χαλασει..λεφτα,λεφτα...λες κ πειναει...η γυναικα ειναι αρρωστη αλλα δεν φταιει αυτη εγω φταιω που ειμαι ηλιθια και ξεχναω ευκολα
Οχι παιδι μου...απλα η γυναικα ειναι αρρωστη...φοβαται να φυγω απο την δουλεια μηπως και της φορτωθω οικονομικα...παντα τετοια ηταν,δεν αλλαζει...στο χρημα το μυαλο της...εχει σοβαρο προβλημα με τετοια θεματα...παντα ειχε...ακουει πχ οτι καποιος εγραψε διαμερισμα στην κορη του,στο παιδι του κ παθαινει αναφυλαξια...της ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...παρολα αυτα...εδω και παρα πολλα χρονια...απτα δεκαπεντε νομιζω...ακουω μονιμα...εμεις για ποιον νομιζεις τα φτιαχνουμε ολα αυτα...;;;υποθετω εννοουσε εμενα στα 70 μου γιατι μεχρι στιγμης τιποτα δε μου χει γραψει...
Σωματικη βια πολυ και σοβαρη...οταν ημουν μικρη ειχα σκεφτει να καλεσω το χαμογελο του παιδιου αλλα φαντασου ποσο τρομαγμενο κι ενοχικο παιδι ημουν που φοβομουν τι θα σκεφτοντουσαν οι συγγενεις...οταν γυρισα απο Αθηνα στο νησι χωρις ουτε ενα ευρω στην τσεπη μου εβγαλε ολο τον σαδισμο της.Με χτυπησε ενω ημουν ενηλικη και το ξυλο σταματησε γιατι επιτεθηκα κι εγω πισω...ενηλικος ανθρωπος και οι δυο γονεις μου με επιασαν απο τα μαλλια και με εσερναν στο πατωμα...απορω αυτη την στιγμη που μου ξαναηρθαν ολα στο μυαλο πως στο καλο αντεξα,πως στο διαολο τους μιλουσα ως σημερα...λες και βαζουμε τις αναμνησεις απο την κακοποιηση σε ενα κουτακι στο πισω μερος του μυαλου μας...
Μα το λεω...ειμαι ηλιθια με κεφαλαια...εν τω μεταξυ εγω ημουν αυπνη σημερα ,ψυχολογικα ασχημα με την δουλεια...δεν καταλαβαινω γιατι επετρεψα να ξανασυμβει αυτο.Μου ειπε η ψυχολογος οτι δεν τα εχω δουλεψει οσο νομιζω αλλα οτι εχω αναπτυξει δυνατη αμυνα κ σημερα βγηκε αληθινη.Ειμαι ηλιθια πραγματικα...
Είσαι.. Όπως κι εγώ.. Όπως πολλοί άλλοι στην θέση σου. Ξέρεις γιατί? Επειδή περιμένουμε να δούμε την συμπεριφορά που έπρεπε να έχουν οι γονείς μας.. Ακόμα ελπίζουμε. Αυτό είναι το λάθος.
Αν αποδεχτείς πως η μάνα σου είναι έτσι, δεν θα αλλάξει και πως δεν φταις εσύ για την συμπεριφορά της μόνο τότε δεν θα επηρεαζεσαι αλλά θα την λυπάσαι. Ούτε τον θάνατο της θα εύχεσαι, ούτε θα στεναχωριέσαι, ούτε θα νευριάζεις.
Υπαρχουν καποιες θεωριες πως ειναι ανθρωποι οπως ολοι οι υπολοιποι και οχι συμβολα η εξιδανικευμενες θεοτητες, αρα και εξισου ικανοι να βλαψουν οσο οποιοσδηποτε που εχει εξουσια επι αλλων ανθρωπων. edit: αν οχι περισσοτερο
Αλλα ενταξει τωρα θεωρητικοι ποιος τους ακουει. :rolleyes:
Θα το δουλεψω με την ψυχολογο Γιωργο,το ξερω οτι με νιωθεις...μου βαζουν εμποδια στο να τα καταφερω φυσικα αλλα δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου ξαναφερθει ετσι...με εβγαλε τρελη,ποτε δεν με κακοποιησε και σε μια πολυ ασχημη στιγμη πενθους που ημουν συνεχεια διπλα της...μου ειπε οτι δεν την στηριξα...τρελη ακομα και σε αυτο...για μενα αυτο ηταν απο τα πιο αισχρα πραγματα που εχω ακουσει...εννοειται εγω εχω το προβλημα γιατι παντα....κι ενα κατεβατο...το εσυ ποτε κ το εσυ παντα ειναι η γνωστη ατακα της.Εγω εν τω μεταξυ πολυ δουλευταρου,σε φαση που ημουν ανεργη πηγα να ψαξω δουκεια ακομα και ως καμαριερα αλλα αυτη φοβαται μην της φορτωθω...δεν θελω να σου φορτωθω γυναικα μου,να σε ξεφορτωθω να μην σε ξαναδω θελω.
Αυτο είναι θεωρία του τι είναι άνθρωπος.. Τι είναι μάνα ρώτησα? Αυτή που καταστρέφει την παιδική ηλικία του παιδιού της ή αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί με σωστές βάσεις? Αυτή που αγκαλιάζει το παιδί της ή αυτή που κάνει μαύρο το κορμι του? Αυτή που λέει "είσαι άχρηστος" ή αυτή που λέει "δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα τα πας καλύτερα"? Αυτή που λέει "μαύρη ώρα που σε γέννησα" ή αυτή που λέει "χαίρομαι που είσαι που παιδί μου"?
Θα το δουλεψω με την ψυχολογο Γιωργο,το ξερω οτι με νιωθεις...μου βαζουν εμποδια στο να τα καταφερω φυσικα αλλα δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου ξαναφερθει ετσι...με εβγαλε τρελη,ποτε δεν με κακοποιησε και σε μια πολυ ασχημη στιγμη πενθους που ημουν συνεχεια διπλα της...μου ειπε οτι δεν την στηριξα...τρελη ακομα και σε αυτο...για μενα αυτο ηταν απο τα πιο αισχρα πραγματα που εχω ακουσει...εννοειται εγω εχω το προβλημα γιατι παντα....κι ενα κατεβατο...το εσυ ποτε κ το εσυ παντα ειναι η γνωστη ατακα της.Εγω εν τω μεταξυ πολυ δουλευταρου,σε φαση που ημουν ανεργη πηγα να ψαξω δουκεια ακομα και ως καμαριερα αλλα αυτη φοβαται μην της φορτωθω...δεν θελω να σου φορτωθω γυναικα μου,να σε ξεφορτωθω να μην σε ξαναδω θελω.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα :(
Καλύτερα βρες μόνη σου ένα τρόπο να γυρίσεις και κάνε υπομονή μέχρι να φύγεις από κει μέσα..
Νευρίασα τώρα..Μα αυτές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τις έχουμε ανάγκη? Λες και κρεμομαστε από τα χείλη τους! Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε επιζήσει...
Τα νεύρα μου βραδιάτικα!!
Δεν ξερω Γιωργο μου...το προβλημα αυτο το ειχε παντα αλλα επιδεινωνεται.Εχει τυχει μια περιοδο να ειμαι ανεργη και να μην με βοηθανε καθολου οικονομικα.Λες κ ειμουν καμμια τεμπελα ποτε η λες κ ηταν τιποτα φτωχοι αυτοι.Μου δανεισε λεφτα η κολλητη μου και ευτυχως βρηκα δουλεια σε δυο μερες και πληρωθηκα πανω στο 15ημερο..Ημουν τυχερη.Μου εχουν φερθει πολυ ασχημα σε αυτο το θεμα.Τα σκεφτομαι ξανα και απορω πως τους συγχωρησα,γιατι,πως γινεται να τους μιλαω μετα απο ολα οσα εχω περασει.Οταν εχω λεφτα στα χερια μου ειναι λες κ ζηλευει.Παω πχ σουπερμαρκετ να ψωνισω κ με κανει να νιωθω περιεργα .
Τωρα,ευτυχως οχι.Στον τελευταιο μας καβγα το καλοκαιρι τους διεγραψα απο το φεις γτ δεν ηθελα να φαινομαστε η χαρουμενη οικογενεια ενω δεν ημασταν.Γιατι ξοδεψα λεφτα εγω για αυτη την γυναικα σε δωρα και φαγητα που αυτη ειναι αρρωστημενα τσιγκουνα;;Γιατι με βαδανιζεις Θεε μου;;;Εχω το αρχιδι στην δουλεια,εχω την μανα μου...τι να μου πει εμενα ο κοροναιος...αυτοι θα με πεθανουν
Διάβασε αυτά που γράφεις ως τρίτο άτομο και πες μου πως σε τιμωρεί ο Θεός?? Εγώ βλέπω σε σένα αυτό που η μάνα σου δεν είναι αξία να γίνει!! Οπότε να καμαρωνεις για αυτό που είσαι και ας είναι όπως θέλει αυτή. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν πλέον. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν!
Θα ήθελα στη διαδρομή να συναντήσω ένα λύκο, ξεκομμένο από την αγέλη, που θα με ακολουθούσε ξεπερνώντας το φόβο για τον άνθρωπο. Θα τον έπαιρνα μαζί μου στο καταφύγιο αν ήθελε να μπει, θα τον τάιζα, θα άναβα φωτιά για να ετοιμάσω κάτι και για μένα. Θα ήθελα να περάσω τη νύχτα με τη μουσική του αέρα στα αυτιά μου κλείνοντας κατάκοπος τα μάτια, χορτάτος από το ονειρικό θέαμα του πηχτού γκρίζου-λευκού που δημιουργεί η χιονόπτωση το απόγευμα πριν νυχτώσει.[/QUOTE]
Πολύ ωραία εικόνα..
Του συνφορουμιτη VOX είναι το
απόσπασμα,δε τα κατάφερα με την παράθεση.
Χαρά στο κουράγιο σας,να υπομενετε καταστάσεις τόσο άσχημες και να μη το περνετε απόφαση να εξαφανιστειτε από αυτούς τους ανθρώπους.Δε θα με ξαναεβλεπαν ούτε στα όνειρα τους, αλλά όλοι κάνουμε αυτό το λάθος που λέει ο Γιώργος1520, ελπίζουμε πως αν περιμένουμε αρκετά θα πάρουμε την αγάπη που αξίζουμε από αυτούς που εμείς τους αγαπάμε και αυτοί μας ταλαιπωρούν,δεν έχει σημασία αν είναι γονείς, φίλοι, παιδιά, σύζυγοι,απλή σχέση...
Ναι και σε εναν βαθμο ειναι και αμυνα ισως...εχουμε γαλουχηθει πως ολοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους,οτι η μανα ειναι μια και ειναι ιερη και κουραφεξαλα.Για να αντεξουμε αυτη την αντιφαση μαλλον το μυαλουδακι αφηνει πολλα στην ακρη σαν μηχανισμος επιβιωσης ,αλλωστε ποιος θα ηθελε γονεις που δεν τον αγαπουν,δεν τον νοιαζονται;;Μακαρι να τεκνοποιουσαν ολοι για τους σωστους λογους.Καποιοι ξεσπανε τα κομπλεξ τους και τα δικα τους ψυχικα προβληματα στα παιδια τους.
Σκεφτομαι οχι δε γινεται να φαω μερεντα τετοια ωρααα ας κορονα τις μας κανεις. Δεν ημουν ετσι εγω μου ξελογιασε το βιολογικο ρολοϊ μου θα τρωω μακαρονια στις εφτα το πρωι στο τελος.