Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Helena
ρε παιδια ΕΛΕΟΣ:o:o:o
ειπε ο ανθρωπος οτι εχει πτυχιο ψυχολογιας και πεσατε να τον φατε..
τι ψυχακια τονβγαλατε τι αποτυχημενο και ποσα αλλα..
αυτο ηταν το λαθος του πιστευω.αν εκανε τον ασχετο και πεταγε τις ατακες του ολα θα ηταν καλα και ανθηρα..
ναι γουιρντ εισαι επιθετικη μερικες φορεσ.και δεν δεχεσαι και την κριτικη.μη σε ξσφναζει αυτο.εκτος αν θεωρεις οτι εισαι τοσο τελεια πια.
ανκρινω απο μια παρεμβαση που εκανα παλιοτερα και αρχισες την επιθεση σε μενα μαζι με την φιλεναδα σου την ανωνυμη.βγαλατε συμπερασματα οτι εγινα ειρωνας ξεχνωντας αν προσπαθησα να σασ βοηθησω μια φορα κι ενα καιρο..και μετα το γυρισατε στο τρυφερο οταν σας ειπα οτι δεν ειμαι καλα και οτι χρειαζομαι φροντιδα και προδερμ
αλλα κι ο πετραν το παρακανει καμια φορα... ειτε με τα αστεια του ειτε με τον τροπο γραφης του..σαν να προσπαθει να βρει κοινο εδαφος για επικοινωνια (μπορει να γραφω και @@ τωρα αλλα βλεπω οτι επιμενεις οταν δεν <τραβαει> ρε παιδι μου!!!!! )
πως να το κανουμε βρε πετραν
δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ..και φυσικα δεν μπορουμε κανεναν να πεισουμε να επικοινωνει εποικοδομητικα μαζι μας αν ο ιδιος δεν θελει η οχυρωνεται πισω απο διαφορες αμυνες..
Elena,
το βρίσκω ατυχές να χώνεσαι τώρα και να λες τα συμπεράσματά σου που είναι οτι να ναι κατά τη γνώμη μου.
Δεν πέφτουμε εδώ μέσα να φάμε τους ψυχολόγους,
του είπαμε απλά πόσο άσχημο βρίσκουμε, να απαξιώνει ψυχοθεραπείες πλην της δικής τους ή να χαρακτηρίζει κάποιον ως υπομανιακό.
Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, αλλά δεν θα φιμωθώ εγώ επειδή εσύ το βρίσκεις υπερβολικό.
Κανένα απωθημένο δεν βγάζω,
θεωρώ απλά ότι μπορώ να λέω ελέυθερα τη γνώμη μου.
Ελενα, σου είπα με ενόχλησε που γέλασες ενώ ο άλλος με χλεύαζε. Τι να σου πω? Ψέματα?
Οταν μου απολογήθηκες, σου είπα, οκ καμία κακία γλύκα! Εξάλλου, δεν ξεχνάω πόσο με είχες βοηθήσει παλιότερα.
Το τρυφερό που σου έδειξα απο μεριάς μου, ηταν ΑΛΗΘΙΝΟ!
Νιώθοντας πς δεν είσαι καλά,
παρατηρώντας οτι σκεφτόσουν να φύγεις απο το φόρουμ,
σου συμπαραστάθηκα.
Φάνηκε σε σένα ως υποκρισία? Με παραξενεύει αυτό.
Ο πετράν προσπαθεί για επικοινωνία ενώ εγώ όχι?
Ολο το βράδυ χτες τί έκανα?
ΠΑΛΕΥΑ να επικοινωνήσω μαζί του.
Εκατό φορές είπα να φύγω, αλλά δεν έφυγα.
Στο τέλος η επικοινωνία μας διακόπηκε άσχημα.
δεν κοιμήθηκα παρά ελάχιστες ώρες ανησυχώντας τί έκανε τελικά! Δεν έχει διαβασει καν το u2u μου που προσπαθω΄να τον ηρεμήσω και να του πω να το δει πιο χαλαρά.
Τον τελευταίο καιρό,είχα τρομάξει, διότι έβλεπα οτι προσπαθεί πολύ να φτάσει κάπου, αναλύει, χανόμαστε.
Τελικά και εγώ κι η ανωνυμη, φτάσαμε να ανησυχούμε τώρα, αν είναι καλά.
Οσο για το να μην θεωρώ οτι είμαι τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, θα την ακούσω.
Να σου διευκρινήσω ωστόσο οτι το πρόβλημα΄μου με τον πάνο, δεν ήταν ποτέ οτι μίλησε αρνητικά για τα γραπτά μου! Το βρίσκω αστείο να καταλάβεις αυτό ως το ζουμί.
Αλλά ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει.
υγ. έχω πει πολλές φορές δημοσίως οτι παλεύω με τα στραβά του χαρακτήρα μου, τα οποία ποτέ δεν αρνήθηκα.