Σήμερα δεν βγήκα από το σπίτι κ έχω μια ατονία, μια μελαγχολία και βέβαια το γνωστό άγχος.
Ας ελπίσουμε αύριο να είμαι καλύτερα.
Printable View
Σήμερα δεν βγήκα από το σπίτι κ έχω μια ατονία, μια μελαγχολία και βέβαια το γνωστό άγχος.
Ας ελπίσουμε αύριο να είμαι καλύτερα.
Μια έτσι μια γιουβέτσι. Αλλες μέρες είμαι καλά άλλες οχι! Θα στρωσει που θα πάει! Υπομονή σε ολους μας!
Νιώθω άγχος... Είχα προγραμματίσει αλλιώς τη μέρα μου αλλά τώρα κάποια πράγματα θα μείνουν για τελευταία στιγμή κι αυτό με αγχώνει...
Εχθές δεν ήμουν καλά, σήμερα λίγο καλύτερα, ξεκίνησα καινούριο χάπι ευτυχώς δεν είχα παρενέργειες!!
αν δεν μιλάει καλά ο άλλος, και ειδικά δημοσιος υπάλληλος, είναι απαράδεκτος σαφώς και τίμια θύμωσες. εγώ επικεντρώθηκα στο γιατί δεν έγινε η δουλειά.
Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί έκανα μια 45λεπτη βόλτα χωρίς να αγχωθώ ιδιαίτερα, λιγάκι μόνο και χωρίς να αντιληφθώ κάποια έκτακτη συστολή. Να επιβραβεύεται τον εαυτό σας έστω και για κάτι «μικρό». Όλα μετράνε.
Ήρεμη! Και αισιοδοξη οτι παλι θα βγω στο φως!
Όχι και τόσο καλά ακόμα σκέφτομαι την πιστοποίηση και ότι πρέπει να το περάσω όλο αυτό το στάδιο. Σήμερα ήμουν έξω για καφέ και πήγε να με πιάσει σαν πανικό, ευτυχώς μπόρεσα και ηρέμησα!
Χαλια, εχω πέσει όχι από την πολυ κλεισουρα δυο μέρες, οχι οτι είχα ανέβει και ιδιαιτερα (χαχα) αλλά ειχα και καλυτερες μέρες! Υπομονή!
Μόνη... Θα ξαπλώσω σε λίγο μήπως αποκοιμηθώ και πάψω να στεναχωριέμαι...
Αγχωμένος αρκετά.
Είναι δύσκολο ναι. Κουράγιο σε όλους μας Σκέφτομαι μήπως οι μυς του αυχένα είναι λίγο πιεσμένοι και έχω πόνο και μου κάνει λίγο πίεση.
Ευχαριστώ. Αν και θα ήθελα να δώσω υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Θα περάσει κι αυτό.
Ναι όταν τελειώσω θα σας πω. Πρόκειται να δώσεις και συ;
Όλα καλά με την πιστοποίηση. Συνοπτικές διαδικασίες και ούτως ή άλλως θα βοηθούσαν και οι υπεύθυνοι από το κεκ.
Αυτή την στιγμή που γράφω είμαι καλά, απλός εδώ και 5 μέρες που ξεκίνησα το νέο μου χάπι και αύξησα την δόση σε ένα άλλο πάντα με την καθοδήγηση γιατρού, αισθάνομαι νυστα και μπορεί να κοιμάμαι και όλη μέρα!!
Καλησπέρα παιδιά ! Τι κάνετε;
χαχαχαχαχα....μου το είχαν βγάλει στο γυμνάσιο όταν παίζαμε μπάλα .Γιατί το πραγματικό μου επίθετο είναι μακροσκελές.Λοιπόν τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε; Εγώ έχω κατάθλιψη μείζων χρόνια , περίπου για 7 χρόνια.
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκα όμορφα.
Σε κάποια ταινία θά'τανε...
Ή σε κάποιο όνειρο.
Χαλιά μαύρα. Δύο μέρες τώρα.
Δύο χρόνια παίρνω το κωλοχαπο και ακόμη τίποτα.
Πάνω που νόμιζα ότι ήμουν λίγο καλύτερα.
Yoco και player στέλνω μήνυμα.
Πόση πίεση έχεις;
Δεν νιώθω πολύ καλά, πήρα ένα ηρεμιστικό κι ελπίζω να με βοηθήσει γιατί δυσκολεύομαι λίγο ν' αναπνεύσω...
Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.
Εύχομαι σε όλους να γίνουν καλύτερα.