Εδώ είμαι με παρθενο 10 χρόνια μεγαλύτερο μου.
Ναι δεν εδώ θέμα αρκεί να τον ερωτευτω πραγμα πολύ δύσκολο για μένα.
Printable View
Αφού δεν είναι παρθένος.....
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι θέλουν σώνει και καλά να ερωτευτούν
Δεν μπορείς να αρκεστείς σε έναν άνθρωπο που θα σού ταιριάζει χωρίς να τον έχεις ερωτευτεί;
Άμα τα ζητάμε όλα στο τέλος τίποτα δε θα βρούμε
Αμάν βρε συ ...
Ο φίλος μου παρθενος πρέπει να είναι.
Εγώ λειτουργω αλλιώς.
Μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν μου ταιριαζει αρκει να είμαι κάψουρα μαζί του.
Έχω βρει άνθρωπο που να μου ταιριαζει.τον φίλο μου.αλλά δεν ειμαι ερωτευμένη μαζί του.μια σχέση χωρίς έρωτα δεν έχει ουσία.
Χαχαχα δεν υπάρχει κόλπο να το σταματήσεις. Πρέπει να διαχωρίσεις πότε είναι έρωτας και πότε ενθουσιασμός.
Εγώ προσωπικά δε χρειάζομαι έρωτα γιατί τρώω ενθουσιασμό πολύ συχνά. Έτσι ο έρωτας που είναι κάτι βαθύτερο και πιο έντονο και πιο τρομακτικό δεν το χρειάζομαι. Αν μού τυχε και ερωτευτώ θα πονέσω. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν το θέλω. Και πολλοί με έχουν κράξει γιαυτες μου τις απόψεις. Με έχουν πει φοβιτσιαρα και τα λοιπά αλλά τους αγνοω. Ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα από τη ζωή του. Πάντως δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή. Πορεύεσαι και βλέπεις. Όλοι τραβάμε κουπί.
Κολοκύθια πηδηχταράς είναι . Το πιθανότερο είναι ότι παντρεύτηκε κάποια που γνώρισε στα 20 , την πρώτη που έκαναν σεξ και θέλει να αυτοεπιβεβαιωθεί , ότι
μπορεί να κάνει κάτι και με άλλη γυναίκα, μετά από 20 χρόνια αποκλειστικότητας με τη γυναίκα του.
Αν βάλεις κάτι σέξυ και κατέβεις για κανά καφέ στο κέντρο της αθήνας που γίνεται χαμός από τουρίστες ξένους και ντόπιους,
μπορεί να βρεις κανέναν πηδηχταρά αληθινό να κάνεις κάτι .
Αλλιώς το πας εδώ για νήμα 1500 σελίδα με χιλιάδες posts που θα συνεχιστεί δεκαετίες.
Δεν είμαι κάθετη απλά δε θα το ήθελα επειδή με φοβίζει και ενδεχομένως δε με καλύπτει κιόλας. Θα μού άρεσε κάτι πιο βαθύ.
Επιζητώ αγάπη και επικοινωνία γιατί είναι ανάγκες μου. Μαζί με αυτά θα πάρω και τη δέσμευση θέλω δε θέλω. Που κι αυτή με φοβίζει. Άσε μην ασχολείσαι καν. Χαμένο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχω βρει απαντήσεις. Μόλις βρω θα σου πω. Μέχρι τότε θα παίζουμε την κολοκυθιά
άμα δεν σε καλύπτει, χωρίζεις απλά
όταν λες βαθύ?
στο λέω γιατί μου φαίνεται περίεργο πως αναζητεις αγάπη -επικοινωνία αλλά δεν θέλεις δέσμευση, ως συνήθως στην δέσμευση αυτά επιζητούν
οκ όπως θες, οπότε έχεις ανάγκη μπορείς να μου στείλεις και πμ, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι
Δεν είναι το ίδιο. Ο ενθουσιασμός είναι πιο ελαφρύς. Ο έρωτας περιέχει εξιδανίκευση είναι πιο έντονος. Έτσι νομίζω εγώ. Τώρα αν έχεις κάποια άλλη θεωρία, να μού την παραθέσεις.
Αλλά νομίζω δε χρειάζεται να κολλάμε στις λέξεις. Καταλάβαμε κι οι δυο τι θέλουμε να πούμε.
Όσο για το άλλο ερώτημά σου, όλοι έχουμε σκοπούς και κίνητρα. Εγώ ξέρω ότι δε θέλω έρωτα. Αν δω ότι πάει προς τα κει, θα φύγω.
Αυτό μου είπε και αυτός ότι αν είχε και άλλες δεν θα ερχόταν μαζί μου.
Επειδή θέλω την γνώμη σου σε αυτό. Έκανα καλά λες που του είπα να σταματήσουμε? Θεωρείς ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι για να λύσω το θέμα μου με αυτον?γιατί είπες πολλές φορές ότι τον θεωρεις 《αχρηστο》 και αυτόν όπως και τον φίλο μου.
Αν είχε άλλες, σίγουρα δεν ασχολιόταν . Απολύτο αυτό και ξεκάθαρο . Εσύ αν ήθελες, απλά του έδινες το οκ και κάνατε σεξ προχθές.
Δεν θες να κάνεις τίποτε. Θες να μείνεις στο τέλμα που είσαι . Αν συμβαίνουν όλα αυτά και δεν είσαι κάποιο τρολ που μας κάνει πλάκα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω .
Στην ελλάδα της αγαμίας πάντως, αν βάλεις ένα μίνι ή ενα σορτσάκι και βγεις μια βόλτα, βρίσκεις κάποιον για σεξ σε 1-2 ώρες.
Πονάς; Είσαι στο σωστό δρόμο. Με πόνο θα απαλλαγείς από μια δυσκολη κατάσταση και με πόνο θα εξελιχθείς και θα γίνεις καλύτερη. Σε αυτή τη φάση που είσαι χρειάζεται να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες και έπειτα βλέπεις για έρωτες.
Πάνω από όλα με τη σεξουαλική πράξη, θα σού φύγουν οι φοβίες. Εκεί να στοχεύσεις.
Εγώ προτείνω να αφήσεις τον παντρεμένο εντελώς, και ενδεχομένως να αφήσεις και τον φίλο σου αφού πια δεν σε γεμίζει πολύ, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.
Οκ.το πιάσα.αρα καλά εκανα και τον εδιωξα αφού έγω δεν θέλω να κάνω σεξ.
Το ξέρω ότι βρίσκουμε σεξ εύκολα. Απλά δεν θέλω σεξ και με έναν τυχαίο και χωρίς να νοιώθω κάτι. Και γενικά δεν ξέρω αν θέλω τελικά να κάνω σεξ η θέλω να μείνω σε αυτά που κάνω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν μπορώ να λειτουργησω έτσι εγώ. Και προφανώς όπως μου είπαν και πιο πάνω μάλλον δεν θέλω να κανω σεξ εφόσον δεν έκανα και με τον παντρεμένο .
Δεν ξέρω πως σας μοιαζει τόσο απλό να κανετε σεξ με εναν που δεν νιώθετε κάτι τουλάχιστον την πρώτη φορά. Εγώ δεν μπορώ.
Τον παντρεμενο τον εδιωξα χθες.του έκανα αποκλεισμο κλήσεων μου εστειλε κάποια μήνυματα και του είπα να μη με ξανά ενόχλησει και ότι ότι έγινε θα μέινει μεταξυ μας.μη έχει το φόβο ότι θα πω κάτι σε κανεναν η στη γυναικα του κρίμα είναι και αυτός.
Τον φίλο μου δεν τον δίωχνω γιατί δεν με ενοχλεί πουθενά. Στην ουσία είμαι σαν ελεύθερη δεν θα αλλάξει κάτι αν χωρίσω.
Τώρα για την αυτοπεποιθηση που λες δεν πρόκειται να ερθει ποτέ.άλλωστε τι αυτόπεποιθηση να έχει μια γυναίκα που είναι 34 και δεν έχει κανει σεξ?Νοιώθω μιση.δεν νοιώθω γυναίκα.