Originally posted by oboro
Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by oboro
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.
Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:
1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?
Λοιεπουοοοονν... Μπακ τουο μπιζνιεεεες....
i. Το να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες σε ένα φόρουμ όπως τούτο, δεν έιναι απλά προσβλητικό - είναι τερατώδες και αναίσθητο
ii. Το επικαλείσαι την ιδιότητά σου ώς λειτουργού και εναλλάξ να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ιεροσυλία και έγκλημα
iii. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη χωρίς αυτό να ισχύει, θα γελούσα με τα χάλια αυτών που κατηγορούν άδικα όπιον τους καπνίσει
iv. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη και αυτό ευσταθούσε, ε... μετά απο ένα μήνα θα προβληματιζόμουν
v. Αν ήμουν ο πάνος, και με αποκαλούσαν επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη θα έκανα οτι και ο πάνος, φυσικά: προβολή, άρνηση, αντεπιθέσεις πολύ χειρότερες λεκτικές αλλά και μπουλιγκ στοχευμενο. Γιατι θα ήμουν πλέον ο πάνος - μιά βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα που δεν βλέπει τα μούτρα του στην κριτική των άλλων - και όχι ο εαυτός μου.
vi. Αν με αποκαλούσαν κοκκινοτρίχη, θα παραξενευόμουν, αφού έιμαι ξανθός μαυροτρίχης and not ashamed. Αν διάβαζες και κανένα ποστ, θα ήξερες οτι μόνος του ο πάνος δήλωσε πως τον φώναζαν \"κοκκινοτρίχη\", επιτιμιτικά κατα δηλωσή του, τότε που ο αθεόφοβος εργαζόταν για την ΕΛΑΣ.
vii. Η ερώτησή σου βασίζεται στο ειρωνικό ποστ μου που παρέθεσες, αλλα που τελικά δεν κατανόησες: ρε κοπελιές, δε βλεπετε πως είναι τουλάχιστον ειρωνικό να επικαλείστε την ανάγκη για κοσμιότητα ως μέρος του αντι-μπούλιγκ στράτετζι σας, υπερασπιζόμενες ταυτόχρονα ή αγνοώντας τη χυδαιότητα που συνεχώς επιδεικνύει ο πάνος, με αποκορύφωμα τα περι \"χαπάκηδων\"?
viii. Και τότε που τις έτρωγε ο πάνος απο το φόρουμ όλο και δεν έιχα ακόμη γραφτεί, μαζί σας ήμουν ;) αλλά και τον έβριζα κι εγώ απο μέσα μου
ix. Αν ήμουν η συνείδηση του πάνου, κι επι ένα μήνα με αποκαλούσαν παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, θα έκλαιγα και θα ζήταγα συγχώρεση για τις παπαριές που εξαπέλυσα και τους ανθρώπους που έθιξα. Α, θα κλαιγα και για τις κοκκινότριχες μου που άσπρισαν.
x. This space for rent
xi. Αυτά.
Ουφ... Κατάφερα τουλάχιστον να συμπυκνώσω τα 34 επιχειρήματα σε 11. Μην ξεχνάμε και τον Ockham... ;)