Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
EXEI KANEIΣ NA ΦOBHΘEI KATI?
- οχι βεβαια.
ΠANTΩΣ KATA BAΘOΣ ΠIΣTEYΩ OTI O NIKOΣ ΔEN ΘA KANEI THN ΠAPAMIKPH AΛΛAΓH
- αυτο θα σημαινει οτι η κριση ολο και θα χειροτερευει.
Printable View
Quote:
- οχι βεβαια.
Το θέμα μου ήταν να αστειευτώ με το αστειάκι των κουστουμιών- ταγιέρ.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Για άλλη μια φορά αποδείξατε και οι δυο πως το θέμα σας είμαι εγώ και όχι το καλό του φόρουμ...
Συνεχίστε...
Δεν θα σας κάνω τη χάρη να τσακωθώ μαζί σας....Εξκιουζμι.....
Η Σοβαροφανής Nature.
εγω παντως εσβησα σημερα ενα ακομα προσωπικο μηνυμα !Quote:
Originally posted by krino
Quote:
- οχι βεβαια.
θα ακολουθησουν ισως και αλλα αλλα δεν κουραζομαι καθολου να το κανω !
Πιο πολυ με κουραζει να διαβαζω καποια θεματα .....
ΓIATI TA ΣBHNEIΣ KAI ΔEN TA AΦHNEIΣ AΠΛA NA EINAI 100 ΩΣTE NA MHN MΠOPEIΣ NA ΔEXΘEIΣ AΛΛA?
EINAI TOΣO AΠΛO AN ΠPAΓMATIKA EXEIΣ ΠPOBΛHMA
Συμφωνώ με τον Ο_ε_δ.Quote:
ΘEOΦANIA ΔEN ΘA ΠΩ AN ΣYMΦΩNΩ ME TA ΠPOΣΩΠA ΠOY ANEΦEPEΣ AΛΛA KAΛYTEPA NA MHN MΠΛEXΘOYN MEΛH ΣTHN ΔIAXEIPHΣH TOY ΦOPOYM. APKETEΣ KONTPEΣ YΠAPXOYN.
Άλλωστε στην περίπτωση που χρειάζονται άτομα να παρακολουθούν πιο εντατικά το φόρουμ πιστεύω ότι μπορεί να βρει ο Νίκος ώστε να μην είναι μέλη τα ίδια.
Quote:
Originally posted by Arsi
ΘEOΦANIA ΔEN ΘA ΠΩ AN ΣYMΦΩNΩ ME TA ΠPOΣΩΠA ΠOY ANEΦEPEΣ AΛΛA KAΛYTEPA NA MHN MΠΛEXΘOYN MEΛH ΣTHN ΔIAXEIPHΣH TOY ΦOPOYM. APKETEΣ KONTPEΣ YΠAPXOYN.
Άλλωστε στην περίπτωση που χρειάζονται άτομα να παρακολουθούν πιο εντατικά το φόρουμ πιστεύω ότι μπορεί να βρει ο Νίκος ώστε να μην είναι μέλη τα ίδια.
+1
Κατά την γνώμη μου σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι μέλη του φορουμ γιατί όπως και να το κάνουμε, τα μέλη κουβαλάνε προκαταλήψεις (π.χ. μια κόντρα με ένα άλλο μέλος) και όπως ξέρουμε, δεν θέλει και πολύ ώστε μια κατάσταση να βγάλει τον χειρότερο \"μπάτσο\" που κρύβει ο καθένας μέσα του.
Αν είναι να μπουν extra moderators να είναι άτομα ουδέτερα.
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debates που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Χαχαχα ο παλιός καλός Πετραν! Ρε συ που το ξέρεις. Πολλοί εδώ μέσα είναι δηλωμένοι επιστήμονες και οι περισσότεροι εργάζονται.. δεν είναι και τόσο loosers δηλαδή όπως λες! Αλλά βέβαια ποιόν να πιστέψεις και ποιον όχι... τους αγγαριομάχους η τους λουφατζίδες..?Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
+1
Κατά την γνώμη μου σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι μέλη του φορουμ γιατί όπως και να το κάνουμε, τα μέλη κουβαλάνε προκαταλήψεις (π.χ. μια κόντρα με ένα άλλο μέλος) και όπως ξέρουμε, δεν θέλει και πολύ ώστε μια κατάσταση να βγάλει τον χειρότερο \"μπάτσο\" που κρύβει ο καθένας μέσα του.
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debades που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Quote:
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debades που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Πετράν....συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτή είναι η πεποίθηση των περισότερων μελών εδώ μέσα, άχετα αν δεν παίρνουν θέση για να μη γίνει ακόμη πιο μπάχαλο το φόρουμ...
Ευελπιστούμε στην ορθή κρίση και τις αποφάσεις του νίκου....
Quote:
Originally posted by vince
Χαχαχα ο παλιός καλός Πετραν! Ρε συ που το ξέρεις. Πολλοί εδώ μέσα είναι δηλωμένοι επιστήμονες και οι περισσότεροι εργάζονται.. δεν είναι και τόσο loosers δηλαδή όπως λες! Αλλά βέβαια ποιόν να πιστέψεις και ποιον όχι... τους αγγαριομάχους η τους λουφατζίδες..?Quote:
Quote:
+1
Και τι πάει να πει ότι εργάζονται και είναι δηλωμένοι επιστήμονες? Δεν λέει τίποτα αυτό. Την κάθε βλακεία και κόμπλεξ τους μια χαρά πάντως ξέρουν να την πλασάρουν εδώ μέσα και αυτά δεν είναι καθόλου επιστημονικά...
Δεν νομίζω πως χρειάζεται επιστημονική γνώση για να μάθει ο οποιοσδήποτε να σέβεται τους συνανθρώπους του.Quote:
Quote:
Originally posted by vince
Quote:
+1
Και τι πάει να πει ότι εργάζονται και είναι δηλωμένοι επιστήμονες? Δεν λέει τίποτα αυτό. Την κάθε βλακεία και κόμπλεξ τους μια χαρά πάντως ξέρουν να την πλασάρουν εδώ μέσα και αυτά δεν είναι καθόλου επιστημονικά...
έχω μια χαζή απορία....
όταν κάποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά μου εγώ τί κάνω;;;
του την λέω συνεχώς ή απλά αδιαφορώ;;;;;
παρακολουθώ το θέμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη....παντού διενέξεις....
μα αυτό είναι φυσικό λογικό και ευκολονόητο εφόσον το φόρουμ αποτελείται από τόσα άτομα τα οποία είναι διαφορετικά μεταξύ τους....
γιατί λοιπόν αυτή η σύγκρουση και γιατί να γίνεται αναφορά για διαγραφές;;;;
δεν θα πω αν συμφωνώ ή όχι αυτή δεν είναι δική μου δουλειά....
εγώ είμαι εδώ για να διαβάζω τα προβλήματα των συνανθρώπων μου να βοηθώ όταν και όπως μπορώ και να εκθέτω τους δικούς μου προβληματισμούς.....και όχι για να κρίνω συμπεριφορές άλλων ανθρώπων είτε μου αρέσουν είτε όχι...
όταν κάτι με ενοχλεί αδιαφορώ...
όταν κάτι δεν με αφορά αδιαφορώ....
όταν κάτι δεν με εκφράζει αδιαφορώ....
φυσικά θα μου πείτε εσύ μιλάς για τον εαυτό σου και πως είναι άτομα εδώ μέσα που δεν το κάνουν αυτό...
ε λοιπόν και τί να κάνουμε ;;; να πάρουμε κεφάλια ή να γίνουμε οι κριτές όλων;;;;
ας δούμε πρώτα ο καθένας και πρώτη και καλύτερη εγώ την δική μας καμπούρα και μετά του γείτονα....
τα είπα όσο πιο απλά μπορούσα....
α γεια σου...Quote:
.....
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debates που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
εγραψα καπου προηγουμενα οτι δεχομαι μηνυματα μονο απο την διαχειρηση!Quote:
ΓIATI TA ΣBHNEIΣ KAI ΔEN TA AΦHNEIΣ AΠΛA NA EINAI 100 ΩΣTE NA MHN MΠOPEIΣ NA ΔEXΘEIΣ AΛΛA?
EINAI TOΣO AΠΛO AN ΠPAΓMATIKA EXEIΣ ΠPOBΛHMA
γιατι συνεχιζουν να μου στελνουν ατομα τα οποια εχω ζητησει απο δημοσιο βημα της διαγραφη τους ?
Δεν φταιει η αδυναμια σου να καταλαβεις αλλα να δεις το οτι καποιοι εχουν βαλθει σκοπιμα να μας εκνευρισουν για να φιμωσουν το φορουμ ....
Οποιος συνεχιζει να αναταλασει προσωπικα μηνυματα , εκθετει συνειδητα τον εαυτο του σε ομαδοποιηση ...
AN ΘEΛEI NA ΣOY ΠEI KATI O ANTMIN TO KANEì KAI ΔHMOΣIA.
ΛEΣ KAI ΔEN EXEI AΛΛH ΔOYΛEIA NA KANEI O NIKOΣ
Η εβδομαδα περασε και δεν ειδα κατι να κινειται.
Μονο τα μελη εμειναν να συζητανε, πολυ πιθανον πλεον να φαινεται ως γκρινια.
Γιατι ειναι η πολλοστη φορα που ερχομαστε στην ιδια κουβεντα, στο ιδιο προβλημα με τα ιδια χαρακτηριστικα και απο οτι φαινεται χωρις λυση....
Στο μεταξυ το μανιπουλαρισμα καλα κρατει....
τελευταιο δειγμα εδω,
Quote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....
αμαν!!!
ΚΑΙ αυτο θελεις να το ελεγχεις???
Λες και φτιαχνουν σύλλογο αναξιοπαθουντων και οχι ενα σχημα που εχει κοινα χαρακτηριστικα.....
Θα ελεγα ελεος,
αλλα ξερω οτι δεν υπαρχει.....
Καποιοι προσπαθουν να οργανωσουν τα προβληματα τους - και καλα κανουν φυσικα - αλλα απο οτι φαινεται οι νταβατζηδες καραδοκουν.....
Οπως καραδοκουν εδω και τοσους μηνες σε ολο το φορουμ.
Καμια κινηση δεν θελουν να παιζει χωρις να την ελεγχουν και να μην την περνανε απο την κανιστρα τους.
Η κατινια, η ιντριγκα, οι πλακιτσες ειναι πλεον ενας ισχυρος πολος στο φορουμ.
Ισως και νομιμοποιημενος πλεον, το κατα ποσο ισχυρος βεβαια κανεις δεν μπορει να το ξερει.
Σε αυτο το θρεντ ομως,
ανοιξε μια συζητηση με ενα τετοιο περιεχομενο.
Αρκετα μελη συζητησαν, επιχειρηματολογησαν, διαφωνησαν η συνφωνησαν.
Προτασεις ακουστηκαν πολλες, εκτος των αλλων και διαγραφες.
Τελικως ζουμι ΜΗΔΕΝ εις το πηλικιο.... (α καλο ε?)
Τα φαινομενα δειχνουν οτι ετσι θα πορευομαστε και οποιος αντεξει.
Συχνα πυκνα, θα υπαρχει αναγκη να μαζευονται οπως οπως οι ασυμαζευτοι.
Μεχρι να ερθει η στιγμη της απολυτης παρακμης.
Θα δειξει,
προς το παρον καλο ΣΚ σε ολους και ελπιζω με λιγας βροχας.....
Κρίνο ειλικρινά που το είδες το πρόβλημα?
Είναι πολύ θετική η κίνηση της Θεοφανίας απ\'την άλλη βλέπω εσένα να καραδοκείς κ να ψάχνεις να πιαστείς απ΄το οτιδήποτε ακόμα κ αν αυτό έχει θετική βάση.
Κανείς δεν ελέγχει κανέναν κ δε μπορεί άλλωστε.Που την είδες την κατινιά κ την ίντριγκα στο παρόν δλδ?ή τον νταβατζή?υπάρχουν νταβαντζήδες κ δεν το ξέρω?
εχει νοημα ειλικρινα να το συζητησουμε?
Εσυ λες οτι ειναι θετικο σαν κινηση μια τετοια συμμετοχη, εγω λεω οτι ειναι αρνητικο.
Δεν ξερω ομως αν αξιζει το κοπο, να πω το γιατι και το πως.
Λες οτι ψαχνω να πιαστω απο οτιδηποτε,
δυστυχως οταν η κατασταση εχει ξεφυγει, αναγκαζομαι να κανω πραγματα που δεν μου αντιστοιχουν.
Επισης δυστυχως το φορουμ αποκτησε νταβατζήδες, οχι σημερα, ουτε χθες.....
Το αν δεν το ξερεις, ε οκ, αυτο ειναι αλλο θεμα.
Αρκετοι ακομα ειτε υπαρχουν ειτε οχι, δεν τους ενδιαφερει.
Να σου πω ομως καταληγωντας,
δεν εχει και μεγαλο ενδιαφερον τι πιστευεις εσυ η εγω η οποιος.
Ο καθενας λεει οτι πιστευει, κουβεντα να γινεται δηλαδη.....
ΥΓ..... ασχετο, πες της γιωτας οτι δεν εχει δικαιο....
:P:P:P
[quote]Originally posted by krino
εχει νοημα ειλικρινα να το συζητησουμε?
Εσυ λες οτι ειναι θετικο σαν κινηση μια τετοια συμμετοχη, εγω λεω οτι ειναι αρνητικο.
Δεν ξερω ομως αν αξιζει το κοπο, να πω το γιατι και το πως.
Είναι προφανές ότι δεν έχεις κάτι για να πεις για το συγκεκριμένο θέμα.....
Ίσως θα ήταν καλύτερα όμως να μας εκθέσεις τις αντιρρήσεις σου μήπως και μας βοηθήσεις να κάνουμε τον σύλλογο καλύτερο από αυτό που φανταζόμαστε.....
Θα χαρώ πολύ να δω τις προτάσεις σου....
Και βέβαια εάν το επιθυμείς να τις συζητήσουμε κιόλας ....
γεια σου knoulp καλως ηρθες,
αν εννοεις το θεμα του θρεντ, οχι δεν εχω να πω κατι, ηδη εχω γραψει παρα πολλα και αρκουν.
Αν εννοεις το θεμα του συλλογου να σου πω την γνωμη μου.
Καθε συλλογος φτιαχνεται για να συνεννωσει, προασπισει, ενημερωσει ατομα με κοινα προβληματα.
Ετσι για παραδειγμα να πω για μενα.
Εγω δεν πασχω απο κατι, δεν παιρνω φαρμακα, δεν εχω ερθει σε μια θεση οπως αρκετοι αλλοι που εχουν αισθανθει βαλλομενοι καθως η Χ ψυχικη παθηση τους απομονωσε και τους εκανε να ζητουν μια ασπιδα προστασιας.
Σε τι ακριβως θα βοηθουσε η παρουσια μου, αντε στην καλυτερη περιπτωση, να ειμαι συμπαραστατης?
Εδω υπαρχει μια παρεξηγηση,
αλλο φορουμ - αλλο συλλογος.
Φορουμ ειναι μια ανοικτη πλατεια (οπως εχει ο πανος) ελευθερης διελευσης.
Συλλογος ειναι κατι εντελως διαφορετικο.
Δεν μαζευει αλτρουιστες ανθρωπους αλλα ανθρωπους με κοινα προβληματα.
Δεν υπαρχει παγκοσμιως κανενας συλλογος που να εχει μελη της με ανομοιογενη χαρακτηριστικα.
Αρα λοιπον εκεινο που πρεπει να με προτρεπει να γινω μελος σε ενα τετοιο συλλογο ειναι το προβλημα μου και οχι κατι αλλο. Κι αυτο για ενα και μοναδικο λογο: Να ασιθανονται ολα τα μελη του συλλογου ισοτιμα και να εχουν κοινες αφετηριες, πονους και ελπιδες. Αλλιως δημιουργουνται μοιραια ανισοβαρεις καταστασεις σε καποιους που εχουν ρποβλημα και σε καποιους που οχι.
Αγαπητε/η knoulp,
εφοσον θα συμμετεχεις στο συλλογο θα σου πω απο εμπειρια την δεκαχρονη περιπου συμμετοχη στον παλιο μου επαγγελματικο συλλογο, οτι μια ενωση ανθρωπων κατω απο νομικο πλαισιο δεν ειναι το ιδιο με ενα φορουμ που πας και ερχεσαι και λες οτι θες.
Προσωπικά εχω πει οτι ειμαι διαθεσιμος να βοηθησω οσο μπορω τον συλλογο σας, με βαση οτι γνωσεις διαθετω και εφοσον φανουν χρησιμες, αλλα μεχρι εκει. Δεν εχω καμια θεση ουσιαστικη ουτε στο συλλογο σας, ουτε στις συζητησεις σας, ουτε στις αποφασεις σας.
Με την ευκαιρια,
σας ευχομαι να συγκροτηθειτε συντομα,
και ακομα πιο συντομα να περασετε σε δρασεις.
Οτι αλλη διευκρινηση χρειαστεις, ευχαριστως να με ενοχλησεις.
Γεια σου Άρση, που δε σε ξέρω, δε με ξέρεις αλλά δεν αντέχω στον πειρασμό και θα επιβεβαιώσω κι εγώ το παραπάνω που λες, κι ας είμαι πολύ πρόσφατο μέλος... δεν το είδες μόνο εσύ αυτό που αναφέρεις. Είναι οφθαλμοφανέστατο και ορατό από όλες τις μεριές... :)Quote:
Κρίνο ειλικρινά που το είδες το πρόβλημα?
Είναι πολύ θετική η κίνηση της Θεοφανίας απ\'την άλλη βλέπω εσένα να καραδοκείς κ να ψάχνεις να πιαστείς απ΄το οτιδήποτε ακόμα κ αν αυτό έχει θετική βάση.
Κανείς δεν ελέγχει κανέναν κ δε μπορεί άλλωστε.Που την είδες την κατινιά κ την ίντριγκα στο παρόν δλδ?ή τον νταβατζή?υπάρχουν νταβαντζήδες κ δεν το ξέρω?
Alobar, καλησπέρα.
Θα σε παρακαλέσω να μη γενικεύεις.
Κάτι που το αισθάνεσαι με έναν τρόπο Α δεν σημαίνει ότι όλοι το βλέπουν το ίδιο.
Προσωπικά το \"ορατό από όλες τις μεριές\" που λες, δεν εκφράζει την δική μου αντίληψη των πραγμάτων. Και το \"οφθαλμοφανέστατο\" δεν εκφράζει και τους δικούς μου οφθαλμούς.
Καλό ΣΚ
Κι εγώ θα σε παρακαλέσω να μη προσπαθείς να με βάλεις σε μια διαδικασία κατά την οποία θα αναλωθώ αδίκως. Σέβομαι το ότι είσαι παλιό μέλος, αλλά μέλος είμαι κι εγώ πια. Δεν έχω ανάγκη υπονοουμένων, γράφω πολλά χρόνια και πάντα ευθέως. Η άποψη αφορά τη ματιά ενός ανθρώπου που βλέπει να \'σηκώνεται\' το θρεντ στα καλά καθούμενα και να χρησιμοποιείται στην κυριολεξία η πρόθεση ενός άλλου μέλους για να προσφέρει βοήθεια. Δε μ\' ενδιαφέρει αν λέγεται \'κίτσα, πίτσα, λίτσα\' κι ούτε θα κάνω το λάθος να ανατρέξω στις διαφορές σας που τείνουν να κατακλύσουν κι άλλα θρεντς. Επίσης, δε μ\' ενδιαφέρει το τί χαρακτηριστικά \'πρέπει\' να έχουν τα μέλη ενός συλλόγου. Στην καλή πρόθεση δε βλέπω να στέκεται κανείς. Τόσο αδιάφορη έχει καταντίσει σε μια εποχή αδράνειας και παρτακισμού; Αν η δική μου ματιά κάνει λάθος λοιπόν, τότε εσύ αγαπητή Φύση, δε προσπαθείς τώρα να αναζωπυρώσεις το θρεντ που έτσι κι αλλιώς πυροδοτήθηκε από τη σελ. 33, κι εγώ είμαι απλά άσχετη και σφάλλω... δε θέλω καν να διαβάσω για το τί σύλλογο πρόκειται προς το παρόν. Μου έφτασε η καλή διάθεση που βγαίνει από τη φράση του μέλους. Και μου φτάνει για όλες τις μεριές... ευχαριστώ.
Έντιτ: \'... εχει νοημα ειλικρινα να το συζητησουμε?...\'
Όντως, δεν είχε καν νόημα...
Υ.Γ. Εκφέρω τη γνώμη μου. Και δε θέλω να μπω σε διάλογο με τον συγκεκριμένο χρήστη.
Ά, και καλό βράδυ!
δεν θα συζητησω αλλο τα αυτονοητα, ουτε θα επιχειρηματολογουμε με τις ωρες.
Οποιοσδηποτε συλλογος ειαι υποχρεωμενος να συντασει ενα καταστατικο.
Ενα απο τα αρθρα του πρεπει να αναφερει για τα μελη.
Συνηθως αρχιζει καπως ετσι........ \"μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν...........\"
Αυτα και οποιος θελει να καταλαβει, καταλαβαινει.
Οποιος οχι, μπορει να βλεπει φαντασματα.....
για αυτο ακριβως δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το προβλημα.Quote:
Originally posted by Alobar
Επίσης, δε μ\' ενδιαφέρει το τί χαρακτηριστικά \'πρέπει\' να έχουν τα μέλη ενός συλλόγου.
Αλλα δεν εισαι υποχρεωμενη να το καταλαβεις κιολας.
οταν τα περισσοτερα ατομα το βλεπουν με τον Α τροπο τοτε γινεται οφθαλμοφανες.και τοτε οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.Quote:
Originally posted by nature
Alobar, καλησπέρα.
Θα σε παρακαλέσω να μη γενικεύεις.
Κάτι που το αισθάνεσαι με έναν τρόπο Α δεν σημαίνει ότι όλοι το βλέπουν το ίδιο.
Προσωπικά το \"ορατό από όλες τις μεριές\" που λες, δεν εκφράζει την δική μου αντίληψη των πραγμάτων. Και το \"οφθαλμοφανέστατο\" δεν εκφράζει και τους δικούς μου οφθαλμούς.
Καλό ΣΚ
αναρωτιεμαι νατουρ αν προτεινες εσυ να βοηθησεις μια κατασταση,αν ο κρινο ξεκινουσε σε εσενα τετοιου ειδους επιθεση.
καποτε πρεπει να καταλαβουν μερικοι πως δεν φτανει να κανουν μονο προτασεις για καλυτερο φορουμ αλλα να τις τηρουν κιολας.απο τα πολλα λογια εφτασε το φορουμ εδω που ειναι.
αν ειναι δυνατον!!,να γραφετε σελιδες για βελτιωση του φορουμ και οταν πρεπει να το αποδειξετε με πραξεις να γινονται τετοιες προσωπικες επιθεσεις που εγω στο κατω κατω δεν βλεπω κατι μεμπτο στο να βοηθησει καποιος εναν συλλογο η ενα φορουμ.
νατουρ εσυ βλεπεις κατι κακο;αν θελεις σχολιασε και την σταση του κρινου και οχι μονο την σταση του νεου μελους γιατι ετσι μας συμφερει.
μπραβο θεοφανια,μακαρι να υπαρξουν και αλλα ατομα που ειναι διατεθειμενα να δωσουν κομματι απο τον προσωπικο τους χρονο για βοηθεια των συνανθρωπων μας.
μου φαίνεται δεν ξέρουμε τι θέλουμε αντί να προσπαθήσουμε για κάτι καλό ανθρώπινο πιανόμαστε απο λεπτομέρειες.Κρίνο θα ήταν καλό να βοηθήσεις με έργα και αν εν μπορείς μην βάζεις εμπόδια στο να γίνει κάτι καλό
Οκ, αφού με τσιγκλάς, να σου απαντήσω λοιπόν. Στα 8 χρόνια που σε \'γνωρίζω\' διαδικτυακά, η συμπεριφορά σου και οι τακτικές σου μου είναι γνωστές πια. Φράσεις του τύπου \'για αυτο ακριβως δεν καταλαβαινεις\' είναι δεδομένες για κάποιον που συνηθίζει να μιλά για λογαριασμό άλλων. Κι άλλα πολλά. Δε σου δίνω τη χαρά να πιστέψεις ότι με έκανες και \'τσίμπησα\'. Εγώ αποφάσισα να σου απαντήσω. Ξέρεις είμαι κι εγώ μέλος 23 χρόνια σε δυο συλλόγους. Κανένας μας δεν έχει κοινά προβλήματα με αδέσποτα ζώα, είμαστε όλοι με στέγη και φαγητό, δε κυκλοφορούμε \'αδέσποτοι\'. Ά κι αυτό:
\'... Εγω δεν πασχω απο κατι, δεν παιρνω φαρμακα, δεν εχω ερθει σε μια θεση οπως αρκετοι αλλοι που εχουν αισθανθει βαλλομενοι καθως η Χ ψυχικη παθηση τους απομονωσε και τους εκανε να ζητουν μια ασπιδα προστασιας...\'
Η ψυχική πάθηση - περιμένοντας ακόμη και θα περιμένω αιωνίως να υπάρξει ορισμός για \'μη ψυχικά πάσχοντα\' - δε βάλλει τους ανθρώπους από μόνη της πάντα. Εγώ πάλι επιφυλλάσσομαι για όλους εμάς που δε μας έχουν κάνει διάγνωση ακόμη...
Σε καληνύχτισα; Όχι; Άντε καλό βράδυ οριστικά!
Quote:
Στα 8 χρόνια που σε \'γνωρίζω\' διαδικτυακά
μαστα, το πιασα.
Κακως και μου απαντησες,
οι καληνυχτες σου περισευουν.
Το μήνυμα σου Alobar εκφράζει ωριμότητα σκέψης και κριτική ικανότητα. Στοιχεία, είναι η αλήθεια, με τα οποία δεν βαδίζει ο κοινός νους. Οι πιο πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας είναι τόσο ενοχικοί ακριβώς επειδή η κοινή γνώμη ρίχνει το φταίξιμο, το κάθε φταίξιμο, στην ατομική υπόσταση, διαφυλάσσοντας έτσι την κάθε κοινωνική ομάδα που κρύβεται πίσω από τους ανταγωνιστικούς σκοπούς της και, αγνοώντας συνειδητά το δυναμικό που φορτίζει την κάθε ατομική υπόσταση... τους χρισμένους ρόλους που την δημιούργησαν.Quote:
Η ψυχική πάθηση - περιμένοντας ακόμη και θα περιμένω αιωνίως να υπάρξει ορισμός για \'μη ψυχικά πάσχοντα\' - δε βάλλει τους ανθρώπους από μόνη της πάντα.
Αν είναι όλα ένα παιχνίδι τότε καλύτερα να μην κρατάμε χρονόμετρο και σκορ γιατί ούτως η άλλως το παιχνίδι είναι στημένο..
Quote:
Originally posted by Empneustns
οταν τα περισσοτερα ατομα το βλεπουν με τον Α τροπο τοτε γινεται οφθαλμοφανες.
ποια ειναι τα περισσοτερα ατομα κυριε εξυονακιδη?
απο ποτε εγινες στατιστικολογος του φορουμ και δεν το καταλαβα?
και τοτε οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.
ποιες ειναι οι εξαιρεσεις και ποιος ο κανονας?
αναρωτιεμαι νατουρ αν προτεινες εσυ να βοηθησεις μια κατασταση,αν ο κρινο ξεκινουσε σε εσενα τετοιου ειδους επιθεση.
μαθε λοιπον οτι ο κρινος ειναι αμεροληπτος σε οτιδηποτε σχολιαστει - απο οποιον σχολιαστει.
Ο κρινος δεν εμπλεκεται σε καμια φατρια, και δεν στηνει οτιδηποτε με κανενα.
καποτε πρεπει να καταλαβουν μερικοι πως δεν φτανει να κανουν μονο προτασεις για καλυτερο φορουμ αλλα να τις τηρουν κιολας.απο τα πολλα λογια εφτασε το φορουμ εδω που ειναι.
κανεις λαθος,
οι ωρες που συζητουσαμε και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη εχουν τελειωσει.
Οτι ηταν να πουμε το ειπαμε, ακρη δεν βρηκαμε και ο καθενας ας κανει οτι νομιζει - οπως το νομιζει.
Καθιστε λοιπον εσεις με τις προτασεις σας και εγω με τις δικες μου.
αν ειναι δυνατον!!,να γραφετε σελιδες για βελτιωση του φορουμ και οταν πρεπει να το αποδειξετε με πραξεις να γινονται τετοιες προσωπικες επιθεσεις που εγω στο κατω κατω δεν βλεπω κατι μεμπτο στο να βοηθησει καποιος εναν συλλογο η ενα φορουμ.
δυστυχως ουτε εσυ μπορεις να κατανοησεις τα αυτονοητα.
Δεν ελπιζα ομως κατι τετοιο.
νατουρ εσυ βλεπεις κατι κακο;αν θελεις σχολιασε και την σταση του κρινου και οχι μονο την σταση του νεου μελους γιατι ετσι μας συμφερει.
μπραβο θεοφανια,μακαρι να υπαρξουν και αλλα ατομα που ειναι διατεθειμενα να δωσουν κομματι απο τον προσωπικο τους χρονο για βοηθεια των συνανθρωπων μας.
νομιζεις οτι απλα προκειται για ενα δωσιμο του προσωπικου μας χρονου?
Νομιζεις οτι εγω δεν εχω προσφερθει για να βοηθησω απο τον προσωπικο μου χρονο?
Τοσο πολυ λοιπον κανετε τα στραβα ματια αρκει να βοηθατε την φατρια σας?
Αμαν βρε παιδιά...
δεν βαρεθήκατε πια???
φτάνει!
φ τ ά ν ε ι !!!!!
και στην τελική, αν έχετε προσωπικά προβλήματα μεταξύ σας, λύστε τα αλλού.
πού την έχετε αποθηκευμένη τόση πικρή χολή???
φτάνει! νισάφι! αρκετά!
Quote:
Originally posted by TC
εεεεε πωςςςςςςςςς......
8 χρονια αποθηκευε χολη η αλομπαρια...
να μην την εκτονωσει καποια στιγμη?
εμ θα σκασει η καημενη.....
Αλομπαρ,
αφου με ξερεις 8 χρονια,
θα επρεπε να γνωριζεις οτι η φτηνια που βγαζεις δεν με επιασε ποτε και δεν θα πιασει ουτε τωρα.
Και αμα τραβας και αλλο ζορι, μην αγχωνεσαι θα σε εξυπηρετησω.
αυτα που γραφεις ειναι δικα σου συμπερασματα που τα υποστηριζεις μονο εσυ στη μοναξια σου.η \"φατρια\" οπως λες,(εγω το λεω συμφορητες που συμφωνουμε σε ορισμενα θεματα και τελικα ειμαστε και πιο πολλοι απο οσο πιστευα) εχουμε διαφορετικη γνωμη.η οποια γνωμη μας βεβαια ποτε δεν σε ενδιαφερει αλλα γραφεις 30 σελιδες για να μας το αποδειξεις ποσο πολυ δεν σε ενδιαφερει.βεβαια το δικο σου αυτονοητο ειναι ισχυροτερο απο το δικο μας αυτονοητο των 20 ατομων οποτε τι να λεμε.στο εχω ξαναπει κρινο,ξυπνααααα ,δεν ειναι βροχη,αλλιως λεγεται...Quote:
Quote:
Originally posted by Empneustns
οταν τα περισσοτερα ατομα το βλεπουν με τον Α τροπο τοτε γινεται οφθαλμοφανες.
ποια ειναι τα περισσοτερα ατομα κυριε εξυονακιδη?
απο ποτε εγινες στατιστικολογος του φορουμ και δεν το καταλαβα?
και τοτε οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.
ποιες ειναι οι εξαιρεσεις και ποιος ο κανονας?
μαθε λοιπον οτι ο κρινος ειναι αμεροληπτος σε οτιδηποτε σχολιαστει - απο οποιον σχολιαστει.
Ο κρινος δεν εμπλεκεται σε καμια φατρια, και δεν στηνει οτιδηποτε με κανενα.
κανεις λαθος,
οι ωρες που συζητουσαμε και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη εχουν τελειωσει.
Οτι ηταν να πουμε το ειπαμε, ακρη δεν βρηκαμε και ο καθενας ας κανει οτι νομιζει - οπως το νομιζει.
Καθιστε λοιπον εσεις με τις προτασεις σας και εγω με τις δικες μου.
δυστυχως ουτε εσυ μπορεις να κατανοησεις τα αυτονοητα.
Δεν ελπιζα ομως κατι τετοιο.
νομιζεις οτι απλα προκειται για ενα δωσιμο του προσωπικου μας χρονου?
Νομιζεις οτι εγω δεν εχω προσφερθει για να βοηθησω απο τον προσωπικο μου χρονο?
Τοσο πολυ λοιπον κανετε τα στραβα ματια αρκει να βοηθατε την φατρια σας?
Πως φανταστηκες ποτε οτι με ενδιαφερει αν ειστε 20 η 200?
Πως νομιζες οτι μετραω κατι με το αν μαζευετε κοσμος?
Δεν εχω να ξυπνησω σε κατι αγαπητε εμπνευστη,
φυσικα και ειμαι μονος μου, γιατι ποτε δεν θα ηθελα να ειμαι με καποιον....
Ειναι επιλογη να εισαι μονος σου αγαπητε, και οχι αναγκη.
Μπορειτε να εχετε οσοι θελετε την γνωμη σας,
Εκεινο που με απασχολουσε παντα ειναι κατα ποσο εχω δικαιο αν εχω και οχι το ποσοι μαζευεστε.
Επειδη ατυχως με γνωριζεις ελαχιστα,
πληροφοριες αρκετες για μενα μπορει να σου δωσει η αλομπαρ.
Σιγουρα θα σε πληροφορησει οτι υπηρξαν και αλλοι σαν και σενα στο παρελθον που μουρμουραγαν ξυπναααααααα.....
Τα χρονια περασαν και τωρα πια εχουν σωπασει.....
Οσο για την βροχη, ο βρεγμενος δεν την φοβαται.
Αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου φιλε μου, και ολα τα αλλα, ειναι απλα.... μα παρα πολυ απλα....
;)
ειναι αυτο που λεμε κρινο, τον αραπη και αν τον πλενεις ;) εισαι μονος γιατι δεν σε ανεχεται κανενας.οποτε συνεχισε την πορεια σου που τοοοσα χρονια ακολουθεις και ασε εμας που πιστευουμε πως εχεις εντελως λαθος πορεια να το λεμε.
Θέλω να σε ρωτήσω Κρίνο δεν κάθεσαι να σκεφτείς καλά όλοι άδικο έχουν και εγώ είμαι ο σωστός;λες και πάμε να λύσουμε το Κυπριακό.Πες ότι έχεις δίκιο τι πρόβλημα θα υπάρξει να βοηθήσουν και άτομα που δεν παίρνουν θεραπεία;για να μπουν στο φόρουμ αυτό μήπως ΄εχουν κάποιες ευαισθησίες;υπάρχουν και άτομα καταθλιπτικά που καταπολεμούν το πρόβλημά του χωρίς φάρμακα.Που ξέρεις εσύ γιατί θέλει να βοηθήσει κάποιος;Πρώτον είναι τελείως δικτατορικές οι αντιλήψεις σου,εγωϊστικές παριστάνεις τον ξερώλα και τελικά δείχνεις ότι έχεις ανάγκη θεραπείας γιατί δεν βρίσκω λογικά τα επιχειρήματά σου και γενικότερα την αντίδραση σε όσα λέγονται.Ποιός σου είπε ότι έχεις το αλάθητο;μακάρι να υπάρξουν και άλλοι να ευαισθητοποιηθούν να βοηθήσουν.
Quote:
Originally posted by TC
Αμαν βρε παιδιά...
δεν βαρεθήκατε πια???
φτάνει!
φ τ ά ν ε ι !!!!!
και στην τελική, αν έχετε προσωπικά προβλήματα μεταξύ σας, λύστε τα αλλού.
φτάνει! νισάφι! αρκετά!
Τωρα μαλλον καταλαβα τι ακριβως γινεται στο φορουμ.Μπηκα στον κοπο να το διαβασω με αφορμη καποιο αλλο ποστ εδω περα με καποιο μελος που μου ελεγε οτι γινονται διαφορα εδω και θα τα δω στην πορεια.Τελοσπαντων αυτο που εχω να πω εγω ως νεο μελος ειναι αφενως οτι τελικα σε ολα τα φορουμ τα ιδια γινονται.Ειμαι στη γυρα για ενα φορουμ που να με ευχαριστει να συμμετεχω σαυτο εδω και καιρο.Μαλιστα αυτη η ιδεα του να βρω φορουμ γεννηθηκε απο τη συμβουλη μιας γνωστης.Μου ειχε πει οτι η ιδια προκειμενου να ¨πρηζει΅ φιλους και συγγενεις με τα προβληματα της και να τη λενε γραφικη η να κοροιδευουν καθεται και κανει ποστ σε φορουμ οπου ειναι αγνωστη μεταξυ αγνωστων.Μεχρι τωρα να πω την αληθεια αυτο εμενα δε μου βγηκε σε καλο γιατι παντα μα παντα γινονταν καυγαδες, υπηρχαν καποια μελη που συνεχως εκαναν παρεμβασεις μονο για να ειρωνευτουν, υπηρχαν διπλες εγγραφες μονο και μονο για κραξιματα, κουτσομπολια κατινιες και αλλα πολλα.Και απο οτι βλεπω χωρις να ξερω τα ακριβη γεγονοτα που ηταν η αρχη του κακου, γινονται και εδω.Διαβαζοντας το τοπικ αυτο και αν θελετε τη γνωμη μου πραγματικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, εχω χασει τη μπαλα.Ισως ο καθενας να εχει και τα δικια του δεν ξερω.Παντως θελω να θυμισω σε ολους οτι με το γραπτο λογο ειναι πανευκολες οι παρεξηγησεις διοτι δε μπορεις να δεις με τι ύφος, τι τόνο φωνης κλπ σου λεει ο αλλος αυτα που σου λεει.Κριμα παντως που γινονται ολα αυτα παιδια κοιταξτε να τα βρειτε γιατι οσοι καινουριοι μπαινουν εδω μεσα με προβληματα επενδύουν στο φορουμ και εχουν ελπιδα οτι θα καλυτερέψει η κατασταση τους.Θα θελα να πω στον θεματοθετη και διαχειριστή οτι αφενος διαφωνω στην καταργηση των προσωπικων μηνυματων.Μια τετοια καταργηση κατα τη γνωμη μου θα αυξησει τα δημοσια ξεκατινιάσματα και δε φταινε σε τιποτα τα μελη του φορουμ να διαβαζουν τετοια.Απο κει και περα επειδη θίχτηκε το θεμα διαγραφης μελων.Οι moderators στα φορουμ συχνα πυκνα κανουν ban σε μελη που νομιζουν οτι δε βοηθουν στη σωστη λειτουργεια τους.Αυτη ειναι η εννοια του moderator.Τα κριτηρια τωρα για το ban ειναι οντως υποκειμενικά αλλα απαξ και μπαινεις σε ενα φορουμ το δεχεσαι με τους mods που ηδη υπαρχουν και τους κανονες τους πως να το κανουμε.Πρεπει να υπαρχουν παρεμβασεις εγκαιρες απο τους υπευθυνους και να μην αφηνουν το ξεκατινιασμα να εκτιλίσεται δινοντας ευκαιριες επ απειρον.Δεν ξερω αλλα πρεπει να σταματησει αυτο γιατι στο τελος θα μεινουν μονοι τους οσοι συμμετεχουν στον καυγα και θα τσακώνονται.Δυστυχως ολα αυτα μου θυμιζουν καταστασεις που προσφατα εζησα (και δεν εννοω σε φορουμ αλλα στην προσωπικη μου ζωη) και θελω να τις βγαλω απο το μυαλο μου...εχω σκαλωσει λιγο αυτη τη στιγμη...ισως βιαστηκα να ενθουσιαστω τελικα.Θεμιτο θα ηταν καθε φορα που βλεπετε οτι καποιος εχει ποσταρει κατι που σας προκαλει να κραξετε να μην μπαινετε καν στον κοπο να απαντησετε.Μην ασχολειστε ρε παιδι μου.Οσοι απαντουν με ειρωνίες επανειλημενα μου δινουν παντα την εντυπωση οτι διψανε για καυγαδες.Αν ειναι να δοσει καποιος μια απαντηση ας τη δωσει για να βοηθησει και οχι να ειρωνευτει, ας τη δωσει επισης μονο αν ξερει κατι επι του θεματος.Δε μπορουμε ολοι να ειμαστε γιατροι ή ψυχολογοι.Ισως τελικα θα ηταν καλο να υπηρχαν περισσοτεροι moderators....Ειπα πολλα αλλα ηθελα να τα αναφερω γιατι νομιζω ειναι η τελευταια μου προσπαθεια να συμμετασχω σε μια τετοια online κοινότητα.Αν και εδω γινουν τα ιδια, μαλλον θα εγκαταλείψω την ιδεα που μου χε προτείνει εκεινη η γνωστη...
Eγώ συμφωνώ μαζί σου και δεν χρειάζονται αυτές οι κόντρες αλλά μιλάει η λογική ότι όσο περισσότεροι ασχοληθούν ενεργά τόσο καλύτερο για τον σύλλογο.Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να βοηθήσει αλλά να σέβεται και τις απόψεις των άλλων γιατί είναι τελείως εγωΙστικό να μην σκέφτεσαι και την άποψη των άλλων.
Για το όνομα του θεού και της παναγίας (και δεν πιστεύω κιόλας) σταματήστε αυτή τη τρέλα...φένεται πως αυτό που έχετε φτιάξει είναι πλέον πάνω από εσάς και σας έχει κυριέψει...κρίνο...αφού βλέπεις ότι όλοι σου λένε σταμάτα...τώρα εγώ πιστεύω ότι έχεις επίγνωση έτσι? Αντί να κάνεις αυτό κάθεσαι και γράφεις σειρές επι σειρών με μοβ γραμματάκια για να κερδίσεις ΤΙ? Αφού σε όλους φαίνονται κινέζικα αυτά που γράφεις τώρα τελευταία-εσύ και ο πανος12345 γράφεται μια ξένη γλώσσα εδώ μέσα-αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια τι να κάνουμε? Αλλά όπως φαίνεται σε έχει κυριέψει ο εγωσιμός σου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και κάθεσαι και αναλώνεσαι σε ένα διαδυκτιακό φαντασιακό πόλεμο δίχως αίτια που έχεις πλάσει με το μυαλό σου...παίρνει νόημα η ζωή σου έτσι? (Φαντάζομαι ότι έχεις να κάνεις ποιο δημιουργικά και ουσιαστικά πράγματα ξέρω ότι δεν είσαι πιτσιρικάς). Ελπίζω πως όχι...και αφού δεν παίρνει και αφού η πλειοψηφία λέει σταμάτα...ΣΤΑΜΑΤΑ!