Ροκ εγώ είπα εν αγνοία της,άμα διάβαζες τα προηγούμενα (αυτά που λέει η Θεοφανία κυρίως) θα καταλάβαινες. Γι'αυτό λέω χωρίς να το μελετήσει. Όσο για τους άντρες μακάρι να ήταν όπως τα λες αλλά εγώ έτσι έχω δει.. :(
Printable View
ναι ειμαι καλα τωρα ετρεξα πανω κατο και επιτοπου στο σπιτι χαχαχ.με ποναει ακομα και ολος ο δεξιος ομως ,
Πανικούλα ελπίζω να ηρέμησες. Περαστικά από μένα.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όσες δεν βρίσκουν γκόμενο ή τους φτύνουν οι γκόμενοι κάθονται και βρίζουν τους άντρες και βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ. Το έχω προσέξει και από τις πρώην μου.
ευχαρηστω παιδια.ευτηχως κοιμηθηκε και ο μικρος γιατι με ολα αυτα ειναι τρομερα δυσκολο να εισαι και μαμα και μονη να μεγαλωνεις παιδι.
ολη εμρα σημερα εγω ποναγα και ο μικρος ολο κατι ηθελε και ολο μπλα μπλα μπλα μου ρθε να παρω τα βουνα χεχεχε.
insect εσυ γιατι εφτυσες γκομενα?να καταλαβουμε δηλαδι.
σου εκατσε και μετα εχασε το νοημα?
αναισθησιας αισαι μαλλον.για πες μας οταν μια κοπελα την ριξεις και μετα σου δειχνει ενδιαφερον εσυ ξενερωνεις?και αν ναι γιατι?
Δεν θα "την έπεφτα" σε κάποια που δεν θα ήθελα να μου δείξει ενδιαφέρον... δεν ξέρω αν με πιάνεις.. πως λειτουργώ εγώ τουλάχιστον.
Ναι αλλα εμεις εδω λεμε για τους αντρες που μολις πηδηξουν την κανουνε.
Καλά κάνουν. Αν το έκαναν όλοι αυτό θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη...
και τώρα που το σκέφτομαι και οι ομοφυλοφυλία παίζει να έχει δημιουργηθεί από τους κρατικούς οργανισμούς για να μειωθεί η αναπαραγωγή στα προχωρημένα κράτη αφού όπως θα έχεις διαπιστώσει όταν αυξάνεται πολύ ο πλυθισμός φτωχαίνει ένα κράτος.
Kαι εμεις καλα κανουμε και σας λεμε μ@λ@κες.:P
Τι να σου πω, το λατρεύω το σεξ όπως όλοι αλλά αν το μόνο που κάναμε ήταν σεξ σκέψου πως θα είμασταν πανικούλα...
δλδ συνφωνεις μαζι του προδοτα?
Δεν είπα αυτό. Και αντιστοίχως όσοι περνάνε περιόδους αγ**** ρίχνουν καντήλια στο ωραίο φύλλο...
Τι δεν είπες;
Τι δεν ειπα;;;;;; ξέρω γω.. έλα ντε. Βασικά δεν μίλησα με αυθάδη τρόπο.
Μα εμεις λεμε οτι μονο σεξ εχουμε και αφθονο κιολας αλλα οχι συναισθημα ινσεκτ.
Ποιος σου ειπε οτι εχουμε α,,,,,ιες?Εγω δεν εχω καθολου και συνεχως προσπαθουν να με ρηξουν στο κρεβατι πιτσιρικαδες και παντρεμενοι.Αλλα αλλο ειναι αυτο που θελω οχι μονο σεξ!!!σεξ κανουν και τα ζωα.
Ίνσεκτ δεν έχει σημασία ο τρόπος, αυτόπ που είπες είναι χοντράδα και δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Και τα τρία κορίτσια που λέμε τόση ώρα για τους άντρες, δεν είνσι ότι δεν βρίσκουμε για σεξ, απλά για σχέση, ίσως επειδή κολλάμε γιατί είμαστε αυθόρμητες και ο καθένας που κολλάει δεν είναι αρεστός.
Σε λιγο θα πεις οτι φταιμε εμεις και για την υπερθερμανση του πλανιτη.χαχααχχαχαχαχαα
aisiktir lol
Πανικούλα πες τα!
Ίνσεκτ εσύ είπες αυτό που είπες, τι λες τι να κάνεις τότε;
Πανικούλα εσύ κατάλαβες; Αυτό έχει σημασία. Αφού ο ίνσεκτ δεν καταλαβαίνει, τι δεν κατάλαβες ίνσεκτ; Είπα ότι δεν είμαστε αγ...τες όπως λες, για σεξ βρίσκουμε για άλλα δεν βρίσκουμε..
Βρε ο ανθρωπος γραφει τοσες ωρες και λεει οτι δεν καταλαβενει τι του γραφουμε εμεις.
Δεν ειναι με τα καλα του μαλον.
Αφού βρίσκετε σεξ ποιό είναι το πρόβλημα σας δεν έχω καταλάβει;
Συναίσθημα μπορεί να υπάρξει και χωρίς να υπάρχει σεξ .. έτσι δεν είναι;
.............
Πανικούλα έχεις μσν; Έχεις πολύ χιούμορ :P
εχω οποιος θελει με κανει αντ [email protected]