Καλύτερα εξάρτηση από γιατρό παρά από οποιονδήποτε άλλο
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
Printable View
Καλύτερα εξάρτηση από γιατρό παρά από οποιονδήποτε άλλο
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
καλα αγορακι μου ενταξει! ολοι εμεις πια παρεξηγουμε αυτα που γραφεις, ενω αντιθετα αυτα που γραφεις εσυ ειναι πληρως κατανοητα και καλοπροαιρετα! τραβα σε κανα γιατρο καλυτερα! ειλικρινα στο λεω!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ
Quote:
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;
συγνωμη αλλα δε βλεπεις ποσο αντιφατικος εισαι?Quote:
1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ;
1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ = ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ; ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΣΤΕ;
Quote:
ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ;
ωχου ρε συ Manthes, πηγαινε στον αληθινο σου κοσμο τη βολτα που έλεγες και μη μας τα πρήζεις αλλο... Βαρεθηκα, ειλικρινα.
Γιατί εγώ είμαι μέσα στο πρόβλημα και ξέρω καλύτερα τα ψυχολογικά μου.Τόσα χρόνια ζω και παλεύω μ\'αυτά.Λες να μην έχω ψάξει για το πώς να τα αντιμετωπίσω?Ενώ εσύ είσαι έξω από τον χορό.Μόνος σου το είπες ότι δεν ξέρεις από ψυχολογικά και μπαίνεις εδώ από περιέργεια για να μάθεις.Σεβαστή η άποψή σου πάνω σ\'αυτά που συζητάμε αλλά αφού δεν έχεις πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα (ευτυχώς για σένα) κοίτα να ενημερωθείς,αφού το θέλεις,από εμάς που το τραβάμε το ζόρι τόσο καιρό και μην προσπαθείς να επιβάλεις τη γνώμη σου.Quote:
4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
Οπως κι εγώ για τα δικά σου έχω την άποψή μου,σου την έχω πει,αλλά δεν προσπαθώ να σου την επιβάλλω ότι σώνει και καλά είναι και η σωστή γιατί για τον εαυτό σου εσύ ξέρεις καλύτερα.
ποιον ψευτικο κοσμο ρε? μας ξερεις κι απο χθες? που ξερεις ο καθενας τι εχει κανει και τι εχει πετυχει στη ζωη του? που ξερεις ο καθενας τι κανει στην καθημερινοτητα του? η συμπεριφορα σου ειναι καθαρα κομπλεξικη και οπως ειχε γραψει καποιος σε αλλο ποστ, ψαχνεις να βρεις κατι χειροτερο απο εσενα για να αισθανθεις εσυ καλυτερα! α ρε κακομοιρη! σταματα να παιζεις με το playstation σου και δες τον πραγματικο κοσμο γυρω σου! το πολυ pc στην ηλικια σου δεν κανει καλο, γιατι σιγουρα πανω απο 15-16 χρονων δε θα σαι, εκτος κι αν πασχεις απο παλιμπαιδισμο!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
κοίτα να ενημερωθείς,αφού το θέλεις,από εμάς
δεν προσπαθώ να σου την επιβάλλω
Να ενημερωθείς για τα ψυχολογικά προβλήματα.Για αυτά που περνάμε εμείς και που εσύ δεν ξέρεις τι είναι.
Οχι για το τι να κάνεις εσύ στη ζωή σου.
Quote:
1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ = ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ; ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΣΤΕ;
μαλλον εσυ εισαι το παιδακι του δημοτικου που δεν καταλαβαινει τι γράφει. Το ενα ειναι ασχετο με το άλλο. το πρωτο μας δινει να καταλαβουμε οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου οτι εχει να κανει με ψυχολογικα προβλήματα το άλλο οτι δεν σε ενδιαφερουν ολα τα ψυχολογικα θεματα. Δικιο εχει ο Susperia το ενα ειναι αντιφατικο με το άλλο. Αποφασισε τι θες.
Quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
Και αυτό είναι αντιφατικό.Δεν θεωρείς ότι είμαστε κατώτεροι όσοι πηγαίνουμε στους γιατρούς αλλά η ειρωνία στο επόμενο ποστ άλλο δείχνει.Quote:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΡΙΣΕΙΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ
Δεν τίθεται θέμα εξάρτησης. Είναι η φύση του προβλήματος τέτοια που δεν εξισώνεται με μια γρίπη ή κάτι σωματικό που αν ακολουθήσεις την κατάλληλη αγωγή θα γίνεις καλά. Δεν έχει μικρόβιο όποιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή διαταραχές. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Κάποιοι θα αντιμετωπίζουν μια ζωή το πρόβλημά τους, άλλοτε με καλές περιόδους και άλλοτε με λιγότερο καλές. Τέλος πάντων, είναι αδύνατο να μιλάς για κάποιον που δεν ξέρεις από τι υποφέρει. Είναι σαν να μην έχεις σχέση με το αντικείμενο και να νομίζεις πως μόνο τα ψυχολογικά είναι αυτά που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι, αν δηλαδή είναι ευτυχισμένοι, πως είναι ο θάνατος και ό,τι έχεις εσύ στο μυαλό σου τελικά για αυτούς. Νομίζω πως φαίνεται να είναι κουσούρι το πρόβλημα ψυχικής φύσεως, αλλά είναι καλό να ξέρουμε πως όλοι έχουμε τα προβληματάκια μας.
Τι θα γινει δεν θα κανει κανεις πισω?
Νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει προ πολλου για το αν...ειναι προτιμοτερο να εξαρτιεσαι απο γιατρους ή απο τις σχεσεις ή κατι τετοιο...αληθεια ποιο ηταν το θεμα?
Quote:
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ
με ειρωνιες και υποτιμηση των συνομιλητων σου λιγο δύσκολο το βλέπω...