Ευχαριστώ καλή μου irenevaladia !!
Printable View
Ευχαριστώ καλή μου irenevaladia !!
μπράβο κορίτσια,
εγώ ζυγίζομαι καθε μερα
μπορω να πω οτι μου κανει καλό γιατι ξερω τι με παχαίνει οταν κανω κατι διαφορετικό,
την Παρασκευή θα σας πω ακριβώς πόσα εχασα γιατι θα εχω ξεφουσκώσει τελείως λόγω περιόδου ;)
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ 94,8 ΚΙΛΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΙΚΕΡΑΚΙ)
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FORUM
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ UP MOY ΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ 90 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ (ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ 67 - 68 ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΗΜΟΥΝ ΘΕΑ!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
dream μου το ειχα παθει και εγω αυτο την προπερασμενη βδομαδα μην στεναχωριεσαι..απλα συνεχισε και θα φυγουν τα ΣΚΑΣΜΕΝΑQuote:
Originally posted by dream
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα είχα διαιτολόγο και ζυγίστηκα 60,1 παρόλο το θέμα της δυσκοιλιότητας.
Είμαι πολύ χαρούμενη!
Πιστεύω πως η επόμενη επίσκεψη θα είναι και η τελευταία.
Καλή δύναμη σε όλους!!!
Αντε με πολυ αιμα δακρυα και ιδρωτα εφυγε ακομη ενα κιλακι
γιουυυυυυυχουυυυυυ!:)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2009
71 ΚΙΛΑ
Αντε, να γραψει και το ψαρι.
Δευτερα ξεκινησα οπότε δεν εχω κλεισει βδομαδα και η ζυγαρια το πρωι με φιλοδωρησε -1,5.
Tres bien και αν δεν ξυπναγα με πονολαιμο κι αυτο τον πονοκεφαλο σημερα θα ηταν μια πολυ ωραιαιαιαιαιαιαια μέρα :-)
59,5!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!
Μειον εννιακόσια γραμμαριακια ακόμα!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
70,5 :)
-600 γραμ. Απο 54,2 στα 53,6
Μπράβο σε όλες μας!!
Αλλά που έχετε χαθεί??
Για εμφανιστείτε να γιορτάσουμε τις απώλειες!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
καλημερα σε όλους σας!!!
παει καιρός που έχω να μπώ, αλλά τα νεα δεδομενα στη ζωή μου με δυσκολεύουν να μπω στο νετ (βλέπε πρωινη δουλειά αλλά και απογευματινή...)
λοιπον, σημερα έκανα την κίηση να ανεβω στη ζυγαριτσα μου, να δω τι έχει να μου πει μετα από 2 βδομαδες που είχα να τη δω...
αποτελεσμα?
82,9!!!!!! από την αρχη της προσπάθειας μου, από το Φλεβαρη δλδ, δεν τα ειχα φτασει!!!! :)
η πλακα ειναι, πως μεχρι στιγμής δεν έχω αξιωθει να αρχισω διατροφή και πραγματικα τρωω αρκετα...
δε πειραζει δε πειραζει!!!!
εγω το χαρηκα παντωωωωωως!!!