κορίτσι τί έγινε, ξεκόλλησες εσύ; ή μας έδωσες τα φώτα σου και συ ακόμα παλεύεις;;Quote:
Originally posted by BettyG
Εντάξει είσαι Βερόνικα, θα ξεκολήσεις όταν περάσουν όλα αυτά.
Και τα δύο είναι βασικά για το τί δείχνει η ζυγαριά μας.
Printable View
κορίτσι τί έγινε, ξεκόλλησες εσύ; ή μας έδωσες τα φώτα σου και συ ακόμα παλεύεις;;Quote:
Θα ρωτησω εκει... εχω κανει φυλλο και φτερο το νετ και δεν το βρισκω πουθενα... Να μου πεις σιγα να μην ξερουν... Παντως εγω θα το παρω οπως και να'χει γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα και μ εχει λειψει το παλιο καλο τσιζκεικ των Starbucks που δεν ειχε καμια γευση...Quote:
Originally posted by Constance
Penelope το εφεραν το sugarfree!!!!!!Πωπω με ψηνει τωρα.:P
Ποσες θερμιδες εχει (κλασικη penelope-ερωτηση.:P)
Αχ cheesecake starbucks αυτο με το βατομουρο μεσα.Θα πεθανωωωω!:P
Ω ναι!
εγω παντως πηρα αυτα τα μικρα παγωτακια που μου λεγατε κ τρωω περιπου 4 τη βδομαδα..δε νομιζω να μου κανουν ΤΡΟΜΕΡΟ κακο...αχ τα γλυκακια δε μου λενε κατι αλλα για παγωτο πεθαινω!!!!!!χιχιχιχ
το παγωτο γενικοτερα ειναι πολυ καλης ποιοτητας τροφιμο...
Συμφωνω.
Semie τι παγωτακια ειν'αυτααααα;:)
α ε τοτε να τρωω καθε μερα!χιχιχι πλακιτσα!
μα πραγματικα θα μπορουσαμε... αν μεναμε στη μια μπαλα...
Α εγω πραγματικα μπορω να μεινω στη μια μπαλα.αν μου λεγες φαε καθε μερα αλλα μονο μια μπαλα θα το προτιμουσα απ το μια φορα το μηνα κανονικα!
ειναι κατι μινι παγωτακια!ξυλακι.
Ειναι καλη φαση τα μινι ξυλακια και τα μινι πυραυλακια.Και παντα υπαρχει και το σορμπε.;)
Όχι παιδί μου bomako, εδώ σταθερά!!!! από 18 Μάη μη ξεχνιόμαστε κιόλας!!Quote:
Originally posted by bomo
κρίμα :(:(:(
Έλα Λουκουμένια μου, μη στενοχωριέσαι, σκέψου να γινόταν το αντίθετο, να έχανες βάρος και όχι λίπος, δε θα ήταν χειρότερο?Quote:
Originally posted by loukoumaki
σ΄ευχαριστω σεμι μου!!! απλα νευριαζω που δε μπορω να χασω σαν κανονικος ανθρωπος, δε γινεται δλδ μαζι με το λιπος να φευγει και το βαρος??
γιατι στο βαθος του μυαλου μας εχουμε συνδυασει την απωλεια με την καθοδο της ζυγαριας...
λαθος βεβαια και το ξερω, αλλα αντε τωρα να με πεισεις...
Το βάρος μπορεί να μη φαίνεται, το λίπος ομως φαίνεται γιατί έχει μεγάλο όγκο.
φιλιά, η ομοιοπαθής :)
Βetty ακομα ρε συ!Σπασιμο νευρων ρε γμτ.:/