καλησπέρα και καληνύχτα!
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μεγάλο αμυγδαλωτό παστέλι
μ- ένα μπουτάκι κοτόπουλο, δυο πατατούλες
α- 80 γρ. ηλιόσπορους
β- ένα κουτί ποπκορν στο σινεμά
Printable View
καλησπέρα και καληνύχτα!
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μεγάλο αμυγδαλωτό παστέλι
α- 80 γρ. ηλιόσπορους
β- ένα κουτί ποπκορν στο σινεμά
welldah :) λιγα κιλακια εμειναν κ εφτασες στο στοχο σου ευχομαι το πασχα που θα ανεβω να σε δω κ να μην γνωριστουμε! χιχιχχ θα πρεπει να ξανασυστηθουμε. σε σκεφτομουν το απογευμα,μαλλον σκεφτομουν οτι εχουμε καιρο να τα πουμε κ ελεγα να σε παρω τηλ. αλλα χιχιχ με το μικρο δε προλαβα να το κανω.ολο κατι βρισκει να μου αποσπαει τη προσοχη.
σημερα
γιαουρτακι με λιγα δημητριακα
νερο
σπανακπιτα
μιση μπανανα
σπανακοπιτα
καλτουνακι με σπανακι
1 κουταλια τουρτα
ξανα σπανακοπιτα
χιχιιχ την ταραξα σημερα τη πιτουλα κ η πλακα ειναι κ οτι μαμα μου μου ειχε κανει καλτσουνακι με σπανακι να φαω εγω στα γενεθλεια της. η αγκυρα μου λειπει σημερα στο χερι :P
σημερα κατι καταφερα με το νερακι,το εβαλα στη καταψυξη κ ο παγος πηγε πιο ευκολα κατω.1 μικρο μπουκαλακι ολοκληρο ολη τη μερα ειναι αθλος!
Αλινα αν κανεις τσαι ή γαλλικο καταβαινει ευκολα.εγω ετσι πινω τουλαχιστον 1 λιτρο απο τα υγρα μου εκτος απο το νερο που πινω.
ναι ελενη τσαγακια κ καφε τα εχω τραξει.δε νιωθω καν αφυδατωμενη τωρα απλα μου ειχε λειψει το νερακι.επινα τοσο πολυ πριν την επεμβαση κ τωρα μου κακοφαινεται που περνανε μερες που δε πινω καν ενα ποτηρακι
σημερα
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 70γρ ψαρι πλακι χωρις σαλτσα
απογ μπισκοτο βρωμης αργοτερα μια φετα ψωμι
βρ μισο τοστ
hello everybody!
π-ενα κουπάκι κόλυβα(ψυχοσάββατο ένεκα)
δ- 20 γρ. μαύρη σοκολάτα
α- τπτ
β- σε ταβέρνα, ένα παϊδάκι, δυο κομμάτια κοτόπουλο, λίγες πατάτες τηγανητές, μισό κολοκυθοκεφτέ, λίγο σαγανάκι σχάρας (ταράτσααα)
χτες
μισο τοστ με τυρι
2 κουταλιες τουρτα
90 γραμαρια ρεβυθια με φετα κ μια φετα ψωμι του τοστ
ενα μπισκοτο
γαλικο καφε
μιση πιτα ολικης αλεσης με τυρι κ γαλοπουλα
μολις τωρα σε πια μερα παει? χιχιχ την αλλη μιση πιτα
το ξενυχτι φερνει πεινα :smilegrin:
καλησπερα!
σημερα χαλια το στομαχακι ,εκανα 2 φορες εμετο κ χωρις να φαω πολυ η γρηγορα.
καπουτσινο σκετο
80 γρμ ρεβυθορυζο με φετα αλλα το εβγαλα
τσαι
λιγα κονφλεικς σκετα
μισο τοστ,ουτε αυτο κρατησα
ενα ελληνικο με γαλα
3 κουταλιες τουρτα(αυτη την κρατησα)
λεω να μη φαω κατι αλλο αφου δε το σηκωνει σημερα. ισως λιγο γαλα
εκτος απο αυτο το χαμενο κιλακι σημερα επανηρθε στη ζυγαρια γκρρρ κ δε με αφηνει να χαρω! χιχιχ αν κ πιστευω οτι θα ξαναφυγει γρηγορα που θα παει
Μη στενοχωριέσαι Αλίνα, ζυγίσου πάλι την άλλη εβδομάδα για να μην αγχώνεσαι. Ο γιατρός σου τι σου λέει για τους εμετούς που σε ταλαιπωρούν;
δε του εχω πει κατι τζινα,γενικα δεν εχω μιλησει μαζι του ακομα μετα την επεμβαση,αυριο θα βγουν οιεξετασεις μου κ θα τον παρω.παντως γενικα δε με ταλαιπορρουν ιδιαιτερα,συνηθως μονο στο κρεατακι εκανα.τωρα ισως απο το κρυωμα που δε λεει να περασει ενα μηνα κοντα.. να με κανει να κανω πιο ευκολα.ο βηχας κ τα φλεματα πιστευω οτι φταινε :(
Εντάξει. Πες μας αύριο για τις εξετάσεις σου.
ναι θα σα πω σιγουρα! παντως η πρωτη φουρνια που εχουν βγει ειναι καλες! η Β12 που με απασχολουσε πιο πολυ ειναι καλη αρα οκ ,ελπιζω να ειναι καλες κ οι αλλες
αλινα μην ζυγιζεσαι τοσο συχνα.αν ανεβεις σημερα στη ζυγαρια και ξανα αυριο ειναι πιθανο να σε δειξει παραπανω αυτο δεν παει να πει οτι εχεις παρει το κιλο που εχασες.εμενα ο γιατρος μου εχει πει να ζυγιζομαι μια φορα το μηνα ομως εγω ζυγιζομαι 2.οσο για τους εμετους κακως δεν του εχεις πει τιποτα.εγω οσο ειχα εμετους μου ειχε πει να τον ενημερωνω.